Rant

Rant

Son dakika rant haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rant ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rant haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rant

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rant gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.953 rant haberi bulunmuştur. Tüm rant haberleri aşağıda listelenmiştir.
Naci Görür'den dikkat çeken açıklama: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir
Naci Görür'den dikkat çeken açıklama: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir İstanbul depreminin kısa süre içerisinde meydana gelmesini beklediklerini vurgulayan Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'un depreme hazırlama zamanı geldiğini söyledi. Görür,"Depremi hemen bekliyoruz, hemen işe başlamak lazım" dedi.
16.04.2024 Gündem
AK Parti'nin İBB Başkan adayı Kurum: Bu millet, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak
AK Parti'nin İBB Başkan adayı Kurum: Bu millet, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, partisinin Sultanbeyli mitinginde yaptığı açıklamada, "Biz onların savurduğu paraları, İstanbul’un projelerinde kullanacağız. Onların siyasi kariyeri için ayırdıkları kaynakları biz İstanbul’a harcayacağız. İstanbul’un hakkını, İstanbul’a teslim edeceğiz. Bu millet kendini unutanlara, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak. Sandık milletin mahkemesidir. Sandık günü hesap günüdür. İşte o gün, 31 Mart’ta sandık gelecek, hesap kesilecek" ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız'
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Küçükçekmece’de düzenlenen Caferiler ile Sahur programına katıldı.
29.03.2024 Gündem
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye mitinginde ‘’Şimdi rezervasyon yapıyorlar; hangi tatil beldesine gitsek diye. Uzun bir süre tatile göndereceğiz’’ dedi. Kurum ayrıca, "Biz deprem bölgesinde afetzede kardeşlerimiz için kat kat sağlam konutlar yaparken, bunlar dört saat boyunca saya saya bitiremedikleri, balya balya para kuleleri yaptılar. Devlete, millete mal beyanlarını açıkladılar, sonra bir baktık, bir süre sonra 1 buçuk milyar liralık yepyeni mallar ortaya çıktı. Sen mal beyanında 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın" ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Muğla adayı Ayaydın CNN Türk'te: Halk bizi bağrına bastı, başkanlık koltuğuna oturmamızı bekliyor
Muğla adayı Ayaydın CNN Türk'te: Halk bizi bağrına bastı, başkanlık koltuğuna oturmamızı bekliyor Cumhur İttifakı Muğla Adayı Aydın Ayaydın CNN Türk'te projelerini anlattı.
26.03.2024 Gündem
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Miting programında konuşan Kurum, “İlk günden itibaren İstanbul’un bütün sokaklarında, 31 Mart zaferine inandınız. Ve bu omuzlara kutlu bir sorumluluğu yüklediniz. Bu öyle bir sorumluluk ki; bizi asla laf üretirken bulmayacaksınız. Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız. Tarihin ve milletin önünde size söz veriyoruz. Ama bu söz, onların verip de tutmadıkları sözlere benzemez. Onlar sözleri bile hatırlamıyor, unutuyorlar. Sordukları zaman ‘Yetişmezdi zaten’ diyorlar. Biz söz verdik mi o sözü tutarız" dedi.
23.03.2024 Gündem
Ramazan'da merdiven altı ürünlere karşı uyarı
Ramazan'da merdiven altı ürünlere karşı uyarı Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, “Vatandaşımız elbette cebini ve bütçesini düşünmek zorunda. Ancak sırf ucuz diye alınan ürünlerin sağlığımızı etkilemesine müsaade etmeyelim“ dedi.
23.03.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa mitinginde vatandaşlara seslendi. Kurum, “Bu şehirde yeterli taksi yok. Çünkü bunlar taksiyi hizmet olarak görmüyor, taksiyi rant üretecek bir araç olarak görüyorlar. İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar. İstanbul’un kaynaklarını kendi gelecekleri için harcamaya çalışıyorlar. İstanbul’un önündeki en büyük engel CHP’li İBB yönetimidir.” dedi.
21.03.2024 Gündem
Naci Görür'den flaş açıklama: Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir
Naci Görür'den flaş açıklama: Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir Bilim Akademisi üyesi, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Her depremde 80-90 bin insanı bir gecede toprağa veremeyiz. Bu bize yakışmıyor. Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir. Türkiye'de 5'in üzerinde depremler ölüme neden oluyor. Bizim bunu halletmemiz lazım" dedi.
29.02.2024 Gündem
Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür: Seçilen belediye başkanları, kentlerinin tehlike analizini çıkarmalı
Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür: Seçilen belediye başkanları, kentlerinin tehlike analizini çıkarmalı Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Bölgesi'nde seçilen belediye başkanlarının kentlerine yönelik tehlike analizi çıkartmaları gerektiğini belirterek, Tehlike analizi demek, bir fay analizi demektir. O kenti etkileyecek fayların bütün özelliklerini inceleyecek. O fayların boyunu, derinliğini, tekerrür periyodunu, deprem kapasitesini, bütün bunları öğrenecek dedi.
19.02.2024 Gündem
Murat Kurum: Depremde hayatını kaybeden insanlar üzerinden siyasi rant elde edilmez
Murat Kurum: Depremde hayatını kaybeden insanlar üzerinden siyasi rant elde edilmez Güngören'de Karadenizli kadınlarla bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, etkinlik sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kurum, bir televizyon programındaki söylemi ile ilgili soruya, "Dün katıldığımız programda da ondan önceki programlarda da biz son bir asırda ülkemizde yaşamış olduğumuz depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın 130 bine ulaştığını, en son Kahramanmaraş Pazarcık depreminde, asrın felaketinde de 50 bin canımızı kaybettiğimizi ifade ettik. Aynı programda da ifade etmemiş olmamıza rağmen; bunun acısı daha dün gibi taze dememize rağmen maalesef depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımız üzerinden bir merkezden sanki bir açık bulmuşçasına siyasi rant elde etmeye çalışanları esefle kınıyorum" dedi.
1.02.2024 Gündem
Fatih'te öldürülen 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın 2 hafta önceki paylaşımı ortaya çıktı! Bakan Yerlikaya katil zanlısının yakalandığını duyurdu
Fatih'te öldürülen 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın 2 hafta önceki paylaşımı ortaya çıktı! Bakan Yerlikaya katil zanlısının yakalandığını duyurdu Ssoyal medyada, ‘Diyarbakırlı Ramazan Hoca’ olarak tanınan ve dün İstanbul Fatih’te bıçaklanarak öldürülen Ramazan Pişkin’in 2 hafta önce paylaştığı görüntüde, tarikatlarla ilgili söylediği sözlerden dolayı iş yerine gelen bazı kişiler tarafından rahatsız edildiğini söylediği ortaya çıktı. Bakan Yerlikaya, Ramazan Hoca’nın katil zanlısının yakalandığını açıkladı. Şüphelinin Beyoğlu'nda oturduğu, 'Kasten yaralama', 'Tehdit', 'Mala zarar verme', 'Hırsızlık' suçlarından 9 kaydı olduğu öğrenildi.
1.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Erdoğan, ATO konferans salonunda gerçekleşen törende açıklamalarda bulundu. Muhalefete eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bol bol şov ve tatil yaptılar. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir." dedi.
24.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam müjdesi! Oran belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam müjdesi! Oran belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası milyonların merakla beklediği emekliye ek zam da dahil olmak üzere ekonomi gündemine dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklaması ile birlikte en düşük emekli maaşı da belli oldu.
16.01.2024 Gündem
Bakan Koca'dan 'Mossad ajanı' doktor iddiasına yanıt
Bakan Koca'dan 'Mossad ajanı' doktor iddiasına yanıt Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "MOSSAD ajanlarına karşı gerçekleştirilen operasyon çerçevesinde şahıslar arasında iddia edildiği gibi yabancı uyruklu doktor yoktur. Doktor olduğu iddia edilen yabancı uyruklu şahıs temizlik görevlisidir" dedi.
8.01.2024 Gündem
Bakan Özhaseki, CNN Türk'te açıkladı: 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak
Bakan Özhaseki, CNN Türk'te açıkladı: 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk'te deprem ve kentsel dönüşümle ilgili Göksu Öngören Özgür'ün sorularını yanıtladı. "Asıl amacımız depremzedeleri evlerine yerleştirmek" diyen Bakan Özhaseki, "Deprem konutlarını hızla bitireceğiz. Burada 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak" şeklinde konuştu.
28.12.2023 Ekonomi
81 ilde 'Sis' Operasyonu: 37 milyon TL'lik vergi kaybı engellendi
81 ilde 'Sis' Operasyonu: 37 milyon TL'lik vergi kaybı engellendi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 İlde Yasa Dışı Tütün Mamulü Üretimi ve Satışı yapanlara yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen "SİS-2 Operasyonlarında" 457 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldığını duyurarak "37 milyon TL'lik vergi kaybı engellendi" dedi.
23.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısının sona ermesinin ardından açıklamalarda bulundu. Asgari ücret ve maaş zamları ile ilgili konuşan Erdoğan, "Yılbaşında ekonomik dengeyi sarsmayacak, çalışanların kayıplarını giderecek bir asgari ücret belirleyeceğiz." dedi. Erdoğan ayrıca, enflasyonla ilgili önemli mesajlar vererek, "İnsanımızı günlük hayatta sıkıntıya sokan meseleleri bire birer çözüme kavuşturuyoruz. En zoru geride kaldı. İnşallah bundan sonra hep birlikte daha iyiye gideceğiz. Enflasyonu yavaş yavaş kontrol altına alıyoruz." ifadelerine kullandı.
6.12.2023 Gündem
Konut fiyatlarındaki balon sönüyor! Büyük oyun deşifre oldu
Konut fiyatlarındaki balon sönüyor! Büyük oyun deşifre oldu SPK gözetiminde çalışan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin Başkanı Yaşar Bahçeci, gayrimenkul değerlemelerinde çok büyük bir rant oluştuğunu ve çok sayıda manipülasyon tespit ettiklerini açıkladı. Bahçeci, "Özellikle yabancıya vatandaşlık için yapılan satışlarda büyük usulsüzlükler var ." ifadelerini kullandı.
5.12.2023 Ekonomi
Ev satışında çirkin oyun! Fiyatları böyle yükseltiyorlar, büyük ceza yolda
Ev satışında çirkin oyun! Fiyatları böyle yükseltiyorlar, büyük ceza yolda SPK gözetiminde çalışan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin Başkanı Yaşar Bahçeci, gayrimenkul değerlemelerinde çok büyük bir rant oluştuğunu ve çok sayıda manipülasyon tespit ettiklerini açıkladı. Bahçeci, "Özellikle yabancıya vatandaşlık için yapılan satışlarda büyük usulsüzlükler var. SPK lisansı olan155 değerleme şirketinin üçte biri için soruşturma yürütüyoruz. Sonuçlanan dosyalara 15 milyon lira ceza kestik. 100’den fazla dosyada inceleme sürüyor. Çok büyük cezalar da yolda." ifadelerini kullandı.
4.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in saldırılarına sert tepki: Dünya sadece seyretti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in saldırılarına sert tepki: Dünya sadece seyretti Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gazze'nin en büyük sağlık tesisi olan Şifa Hastanesi'nde olan vahşeti hepimiz takip ettik. Medeni dünya bu hastane saldırılarını sessizce seyretti. Hatta İsrail'in kendini savunma hakkı diyenleri gördük." dedi.
20.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor Hindistan'daki G20 Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Enaflasyonla mücadelede atılacak adımları açıklayan Erdoğan, "Atacağımız yeni adımlarla kalıcı çözümleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ve ona ulaşmak için atacağımız nice adımlar Türkiye’nin ekonomik alanda da yıldızını parlatacak." dedi.
11.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rant ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rant haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.