Ramazan Ayı 2021

Ramazan Ayı 2021

Son dakika ramazan ayı 2021 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ramazan ayı 2021 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ramazan ayı 2021 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ramazan Ayı 2021

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ramazan ayı 2021 gelişmeleri de dahil olmak üzere 180 ramazan ayı 2021 haberi bulunmuştur. Tüm ramazan ayı 2021 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ramazan ayında bağırsak tembelliğine ne iyi gelir? Bağırsakları ne çalıştırır? Bağırsak problemleri için öneriler
Ramazan ayında bağırsak tembelliğine ne iyi gelir? Bağırsakları ne çalıştırır? Bağırsak problemleri için öneriler Ramazan ayı boyunca oruç tutan kişide hem manevi hem de fiziksel bazı değişiklikler görülür. Bu dönemde iftar ve sahurda edinilen basit alışkanlıklarla sağlık üzerinde pozitif etkiler elde etmek mümkün. Ancak bunun tam tersi durumlarla karşılaşılabilir. Oruç, özellikle yaz saatlerinde uzun saatler aç ve susuz kalınmasına sebep olduğu için doğru hazırlanmayan yemek listeleri de bu açlık ve susuzlukla birlikte sindirim sisteminde bazı rahatsızlıklara sebep olabilir. Peki, Ramazan ayında bağırsak sorunları ve bağırsak tembelliği neden olur? Bağırsak sorunları ve problemleri için ne yapmalı? Ramazanda bağırsakları ne çalıştırır? İşte bağırsak tembelliğini önlemenin yolları
1.04.2022 Ramazan
Ramazan’da tüketilmesi gereken 10 besin
Ramazan’da tüketilmesi gereken 10 besin Ramazan ayı bu yıl da koronavirüs salgını ile başladı. Özellikle Ramazan ayında bağışıklığı güçlendiren besinlerin tüketilmesi gerektiğini söyleyen Uzman Diyetisyen Yeşim Nurdan Özkorucuklu, “Koronavirüs salgınına karşı en güçlü silahımız bağışıklık sistemini güçlü tutmak ve özellikle oruç tutarken bağışıklığımızı güçlendirecek besinler tüketmemiz sağlımızın açısında çok önemli” dedi.
19.04.2021 Ramazan
İftarın vazgeçilmezi: Ramazan kahkesi
İftarın vazgeçilmezi: Ramazan kahkesi Ramazan kahkesi diğer adıyla Halep kahkesi doyurucu özelliği nedeniyle pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Uğruna saatlerce kuyrukta beklenilen ve sadece ramazanda üretilen kahke, iftar ve sahur sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.
19.04.2021 Ramazan
İlk oruç ne zaman? Ramazan ayın kaçında başlıyor? Oruç ne zaman başlıyor 2021?
İlk oruç ne zaman? Ramazan ayın kaçında başlıyor? Oruç ne zaman başlıyor 2021? Ramazan ayı için geri sayım başladı. Ramazan ayı bu yıl da geçen yıl olduğu gibi koronavirüsün gölgesinde geçecek. Milyonlar “Ne zaman oruç tutacağız?” sorusunu araştırırken Diyanet İşleri Başkanlığı 2021 dini günler takvimini yayınladı. Peki, İlk oruç ne zaman? Ramazan ayın kaçında başlıyor? Oruç ne zaman başlıyor 2021? İşte Diyanet Ramazan imsakiyesi ve Ramazan ayı ile ilgili merak edilenler...
28.03.2021 Gündem
2021 Ramazan ayı ne zaman, yılın hangi ayına denk geliyor? Ramazan Bayramı 2021 tarihi…
2021 Ramazan ayı ne zaman, yılın hangi ayına denk geliyor? Ramazan Bayramı 2021 tarihi… Ay takvimine göre, dokuzuncu ay olan Ramazanın hakkındaki yıl bitimine az bir süre kala aranıyor. Ramazan 2021 tarihi merak ediliyor. Üç Aylara 13 Şubat itibarıyla başlıyor. Peki, Ramazan 2021 ne zaman? Ramazan Bayramı 2021 tarihi…
5.12.2020 Gündem
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kaynakları, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetinin yarın Ankara’yı ziyaret edeceği edeceğini bildirdi. Heyetin Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler tarafından kabul edileceğin belirten kaynaklar, görüşmede terörle mücadele başta olmak üzere F-16 tedarik ve modernizasyon sürecinin ele alınacağını ifade etti.
28.03.2024 Gündem
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız'dan İsrail açıklaması: Demografik yapıyı değiştiriyorlar
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız'dan İsrail açıklaması: Demografik yapıyı değiştiriyorlar Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail’in Filistin’i işgalinin hukuki neticelerine ilişkin duruşmada Türkiye sunum yaptı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız "İsrail hesap vermeli" dedi.
26.02.2024 Gündem
Genelkurmay Başkanı Org. Metin Gürak oldu! İşte dikkat çeken üç özelliği
Genelkurmay Başkanı Org. Metin Gürak oldu! İşte dikkat çeken üç özelliği Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Yüksek Askeri Şura toplantısında Genelkurmay Başkanlığı’na 2. Ordu Komutanı Org. Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na Org. Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na ise Org. Ziya Cemal Kadıoğlu getirildi.
4.08.2023 Gündem
Et toptancılarının fiyat oyunu ortaya çıktı! Whatsapp grubundan belirleniyor
Et toptancılarının fiyat oyunu ortaya çıktı! Whatsapp grubundan belirleniyor Zincir marketlerden sonra et toptancılarının da WhatsApp gruplarından fiyat belirledikleri ortaya çıktı. İddiaya göre piyasada satılacak ürünlerin fiyatı çeşitli gruplar üzerinden yükseltiliyor ve kasapların belirlenen fiyatlar üzerinden satış yapması isteniyor. Konuyla ilgili detayları CNN TÜRK muhabiri Serdar Er, Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu ve Kasap Recep Delioğlu ile birlikte aktardı.
28.03.2023 Ekonomi
Bayram ikramiyesi ve emekli aylıkları ile ilgili son dakika açıklaması
Bayram ikramiyesi ve emekli aylıkları ile ilgili son dakika açıklaması Emekli maaşı ve bayram ikramiyeleri ile ilgili yeni açıklama gedli En düşük emekli maaşının 7500 TL'ye yükseltilmesinin ardından bayram ikramiyelerinin de 2000 TL olarak ödeneceği duyuruldu. Ödeme tarihleri ile ilgili detaylar açıklandı.
27.03.2023 Çalışma Hayatı
Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi Bildirisi 5 dilde imzalandı
Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi Bildirisi 5 dilde imzalandı Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Olağanüstü Zirvesi Bildirisi, 5 farklı dilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım-Jomart Tokayev, Kırgız Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sadır Japarov, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev tarafından imzalandı.
16.03.2023 Dünya
Sel felaketini yaşayan Bozkurt yeniden inşa edildi: Yapı stokunun yüzde 50’si yenilendi
Sel felaketini yaşayan Bozkurt yeniden inşa edildi: Yapı stokunun yüzde 50’si yenilendi Batı Karadeniz'de 2021 yılında yaşanan sel felaketinde en ağır hasarı gören Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapı stokunun yaklaşık yüzde 50’si yenilenendi. 649 konut, 123 iş yeri, sanayi sitesi ve altyapısı yeniden inşa edilen Bozkurt'taki çalışmalarla ilgili bilgi veren Kaymakam Murat Atıcı, "Neredeyse yok olmuş bir ilçeyi yeni baştan, devletin gücüyle, AFAD’ımızla, Çevre Şehircilik Bakanlığı’mızla inşa ettik" dedi.
15.03.2023 Gündem
İftar çadırı kurulacak mı 2023? Bu yıl Ramazan’da iftar çadırları nerelere kurulacak?
İftar çadırı kurulacak mı 2023? Bu yıl Ramazan’da iftar çadırları nerelere kurulacak? Ramazan'ın olmazsa olmazı iftar çadırları Ramazan ayının yaklaşmasıyla gündeme geldi. İlçe belediyelerinin ve büyükşehir belediyelerinin organize ettiği Ramazan (iftar) çadırlarında, eve yetişemeyen yurttaşlara merkezi noktalarda yemek ikramında bulunulacak. Peki, iftar çadırı kurulacak mı 2023? Bu yıl iftar çadırları nerelere kurulacak, belli oldu mu?
13.03.2023 Gündem
Emekli maaşına zam ve fark 5 bin 796 lira ve...
Emekli maaşına zam ve fark 5 bin 796 lira ve... Milyonlarca SSK, Bağkur ve memur emeklisi bekliyordu belli oldu. Rakamlar açıklandı. Zam, fark ve ikramiye müjdesi geliyor. Ilk 5 aylık sonuca göre memur ve emeklinin zammı yüzde 35’i aşıyor. Zammın kesinleşmesi için sadece haziran verisi kaldı. Son ayda da yüzde 2 üzeri enflasyon gelirse zam yüzde 39’u bulacak. En düşük emekli aylığı ise memurlarda 5 aylık enflasyona göre 4 bin 289 liradan 5 bin 796 lira 15 kuruşa, 6 aylık enflasyon tahminine göre ise 5 bin 969 liraya çıkacak.2000'den önce emekli olan SSK'lılarda 5 aylık enflasyona göre 3 bin 292 liradan 4 bin 465 lira 27 kuruşa, 6 aylık tahmine göre ise 4 bin 597 lira 94 kuruşa çıkacak. 2000 sonrasında emekli olanlar için en düşük maaş 2.500 TL'ye çıkartılmıştı.Bunun üzerine de artış gerçekleşecek. İşte kuruşu kuruşuna yeni zamlı emekli maaşları...
4.06.2022 Emekli
Turistler İstanbul'a akın etti! Yüzde 90'a yaklaştı
Turistler İstanbul'a akın etti! Yüzde 90'a yaklaştı İstanbul, 2022’nin ilk 3 ayında 2.9 milyon turist ağırlamayı başardı. En son 2019’un aynı döneminde 3 milyon turist ağırladıklarını ifade eden İstanbul’daki turizmciler, “İstanbul otellerinde doluluk oranı yüzde 80-90’a yaklaştı. Bu yükselişte gurbetçilerin 20’li yaşlardaki torunları ile Avrupa’da yaşayan Arapların büyük payı oldu. Altın, takı, gelinlik, çeyizlik eşya almak için İstanbul’a giden yerli turistler de otelleri doldurdu” diye konuştu.
7.05.2022 Ekonomi
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Oranlar netleşiyor, paraların hesaplara yatırılacağı tarih...
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Oranlar netleşiyor, paraların hesaplara yatırılacağı tarih... Emekli aylıkları ve memur maaşları ilgili son dakika gelişmesi! Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam geliyor. Memur ve emekli milyonların beklediği tarih ve oranlar netleşiyor. Yeni maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplandı. Tahminlere paralel nisan enflasyonu yüzde 6 çıkarsa ilk 4 aylık enflasyon yüzde 30 olacak. Bu durumda memur ve memur emeklisinin alacağı zam yüzde 29.5’e çıkmış olacak. Eğer mayıs ve haziran aylarında enflasyon düşmekle birlikte eksi çıkmazsa memur, memur emeklisi, SSK ve Bağkur emeklisi en az yüzde 30 maaş zammını garantilemiş olacak. Mayıs ve haziranda yüzde 2-3 civarı kısmi bir artış olması durumunda ise ilk 6 aylık enflasyon yüzde 35’leri görebilecek. Bu durumda da emekli ve memur yüzde 35’e yakın zammı cebine koyacak. Nisan, mayıs ve haziranda enflasyon öngörüleri aşarsa zam oranı da yükselecek. Memur ve emekliler sadece temmuz zammını beklemiyor. Milyonların gözü 3600 ek gösterge düzenlemesinde. Düzenlemenin hayata geçirilmesi durumunda hem memur maaşları hem de emekli maaş ve ikramiyeleri artacak. 3600 ek gösterge düzenlemesinde de geri sayım başladı. Milyonlarca memur ve memur emeklisi, gözünü 3600 Ek Gösterge Komisyonu'nun 10 Mayıs'ta gerçekleşecek olan üçüncü toplantısına çevirdi. Çalışma yaşamında 2022 ile birlikte birçok değişiklik gündeme geldi. Hükümet önemi adımlar atıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT ile ilgili de bir açıklama yaptı. İşte temmuz zammı, 3600 ek gösterge ve ETY ile ilgili son dakika gelişmeleri...
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geliyor! Oran verildi tarih belli oldu! Tek tek hesaplandı! 6 bin 650 lira...
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geliyor! Oran verildi tarih belli oldu! Tek tek hesaplandı! 6 bin 650 lira... Memur maaşları ve emekli aylıklarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geliyor. Memur ve emekli milyonların beklediği tarih ve oran açıklandı. Yene maaşlar tek tek hesaplandı. Tahminlere paralel nisan enflasyonu yüzde 6 çıkarsa ilk 4 aylık enflasyon yüzde 30 olacak. Bu durumda memur ve memur emeklisinin alacağı zam yüzde 29.5’e çıkmış olacak. Merkez Bankası enflasyonda mayıs itibarıyla düşüş bekliyor. Eğer mayıs ve haziran aylarında enflasyon düşmekle birlikte eksi çıkmazsa memur, memur emeklisi, SSK ve Bağkur emeklisi en az yüzde 30 maaş zammını garantilemiş olacak. Mayıs ve haziranda yüzde 2-3 civarı kısmi bir artış olması durumunda ise ilk 6 aylık enflasyon yüzde 35’leri görebilecek. Bu durumda da emekli ve memur yüzde 35’e yakın zammı cebine koyacak. Nisan, mayıs ve haziranda enflasyon öngörüleri aşarsa zam oranı da yükselecek. Ocak-şubat-martta açıklanan mevcut rakamlara göre (yüzde 22.80); en düşük SSK (2000 öncesi) emekli maaşı 3 bin 293 liradan 4 bin 43 liraya, en düşük Bağkur esnaf emekli maaşı 2 bin 399 liradan 2 bin 945 liraya, en düşük Bağkur tarım emeklisinin maaşı 2 bin 261 liradan 2 bin 776 liraya yükselecek. En düşük memur emekli maaşı ise şu anda oluşan enflasyon farkıyla 4 bin 176 liradan 5 bin 228 liraya, en düşük memur maaşı da 5 bin 220 liradan 6 bin 550 liraya çıkacak. Ayrıca 65 yaş aylığı da şu anki rakamlara göre 1.084 liradan 1.325 liraya yükselecek. Perşembe itibarıyla bu rakamlar daha yukarı çıkmış olacak.
3.05.2022 Memur
Araba fiyatlarına yeni zam kapıda! Bayram öncesi flaş açıklama! İkinci el ve sıfır araba...
Araba fiyatlarına yeni zam kapıda! Bayram öncesi flaş açıklama! İkinci el ve sıfır araba... Araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! İkinci el araba ve sıfır araba satışları durdu, fiyatlar uçtu. Oranlar resmen açıklandı, araba fiyatlarına zam geliyor. Pandemi, çip krizi ve savaşın etkisi ile zaten durgun olan otomobil piyasası, zam haberi sonrası bayram öncesi beklenen hareketliliği vermedi. Arabada uçan fiyatlar bayram arifesinde hüsran yaşattı. Bayram öncesini durgun geçiren oto galericiler, otomobil fiyatlarındaki yüksek artışlarda vatandaşlardan sonra en çok etkilenenler oldu.
29.04.2022 Otomobil
Araba fiyatlarına görülmemiş zam! Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatları uçacak! Oran belli oldu! Yüzde 25...
Araba fiyatlarına görülmemiş zam! Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatları uçacak! Oran belli oldu! Yüzde 25... Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba fiyatları uçuşa geçiyor. Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarında görülmemiş zam! Araba almak isteyen milyonlarca vatandaş zam haberiyle birlikte dumura uğradı. Sektör temsilcileri ise araba fiyatlarına gelecek zam oranıyla peş peşe açıklamalarda bulundu. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
28.04.2022 Ekonomi
İkinci el ve sıfır araba fiyatlarında bayram etkisi! Zam geliyor, oranlar resmen açıklandı
İkinci el ve sıfır araba fiyatlarında bayram etkisi! Zam geliyor, oranlar resmen açıklandı İkinci el ve sıfır araba ile ilgili son dakika açıklaması! Araba fiyatlarına zam geliyor. Pandemi, dövizdeki artış ve çip krizi ile durma noktasına gelen araba piyasasında fiyatlar düşüşe geçmişti. Özellikle Ramazan Bayramı öncesi rahat bir tatil yolculuğu yapmak isteyenler, ikinci el otomobil piyasasını yeniden hareketlendirdi. Sektör temsilcileri sıfır araba fiyatlarına yüzde 25 zam geleceğini duyurdu. İkinci el araba fiyatlarına ise yüzde 4'lük bir zam geleceği öngörüldü. TÜİK ise açıkladığı son verilerde, motorlu taşıt sayısında 4,4’lük bir artış yaşandığını açıkladı. Araştırmaya göre; bu artışa rağmen yapılan toplam kilometre sayısında azalma görüldü. İşte ikinci el ve sıfır araba fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
27.04.2022 Otomobil
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarına zam geliyor! Oran verildi tarih belli oldu! Araba alacak milyonlara kötü haber
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarına zam geliyor! Oran verildi tarih belli oldu! Araba alacak milyonlara kötü haber Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba fiyatlarına zam geliyor. Sıfır araba ve ikinci el araba temsilcileri tek tek açıkladı. Araba fiyatları alım satımın durmasıyla birlikte düşüşe geçmişti. Fakat yaz aylarının gelmesi ve yeni krizlerin ortaya çıkması araba fiyatlarını yeniden yükseltecek. Sektör temsilcileri Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte üretimde yaşanan maliyet artışları nedeniyle sıfır araba fiyatlarına yüzde 25 zam geleceğini duyurdu. İkinci el araba fiyatları ise hem bayramda ticaretin artmasıyla hem de diğer nedenlerden dolayı yüzde 4'lük bir zam geleceğini açıkladı. İşte sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
25.04.2022 Ekonomi
Karadeniz gazıyla ilgili flaş gelişme! Bakan resmen duyurdu: Çalışmaya başladı
Karadeniz gazıyla ilgili flaş gelişme! Bakan resmen duyurdu: Çalışmaya başladı Karadeniz gazıyla ilgili flaş açıklama geldi. Bakan resmen duyurdu. Çalışmalar başladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz gazını 2023’e yetiştirmek için ekiplerin büyük bir gayretle sahada çalıştıklarını belirterek, “Yavuz’un göreve başlamasıyla böylece 3 gemimiz de aynı anda Karadeniz’de çalışmaya başladı" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
22.04.2022 Ekonomi
Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar olacak?
Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Ramazan Bayramı’na kısa süre kaldı. Milyonlarca emeklinin gözü kulağı emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili hükümetten gelecek açıklamalara çevrildi. Enflasyonun yükselmesi ve asgari ücrete yapılan zammın ardından emekli bayram ikramiyelerine de zam beklentisi uzun süredir gündemde olan konuların başında geliyor. Geçen yıl 1100 TL olan bayram ikramiyesinin enflasyon oranında arttırılması bekleniyor. Peki, Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar olacak? İşte detaylar…
18.04.2022 Emekli
Bayram ikramiyesi müjdesi! Paralar hesaba yatacak! Tarih ve oran verildi!
Bayram ikramiyesi müjdesi! Paralar hesaba yatacak! Tarih ve oran verildi! Bayram ikramiyesi ile ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor. Bayram ikramiyelerine yapılacak zam oranıyla ilgili kritik açıklama. Bayram ikramiyelerine yapılacak zam oranıyla ilgili peş peşe tahminler geldi. Emekli milyonlarca vatandaşa bayram ikramiyesi müjdesi. Emeklinin bayram ikramiyelerine zam geliyor. Bayram ikramiyelerine gelecek zam ile ilgili tahminler peş peşe yapıldı. Alınan bilgiye göre, bu konuda Maliye Bakanlığı ve AK Parti’nin ekonomi kurmayları bir çalışma yapıyor. Bütçeye maliyeti hesaplanıyor. Toplantılarda, Bayram ikramiyesinin 2 bin lira olması yönünde görüşler dile getirildiği öğrenildi. Maliyetin çok yüksek olacağının iddia edilmesi üzerine, bunun bir kurala bağlanması ve her yıl otomatik bir artış yapılması önerisi değerlendirildi. Emeklilere bayramlarda verilen ikramiyenin her yıl enflasyon oranında artırılması planlanıyor. Enflasyon oranında artırılırsa, bu ramazan bayramında bin 100 lira olan ikramiye tutarı, bin 500 civarına yükselecek. Öte yandan İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı yazarımız Mert Nayır'ın Ankara kulislerinde konuşulan ikramiye müjdesini yazmıştı. Ramazan Bayramında 2.000 TL, Kurban Bayramında ise 2.000 TL emekli vatandaşlarımıza bayram ikramiyesi ödeneceğini dile getirmişti Yeni emekli olanlar da bayram ikramiyesinden faydalana bilecek. İşte bayram ikramiyesi ile ilgili son dakika tüm detaylar...
16.04.2022 Emekli
Hamsinin kilosu 50 TL! Yasak öncesi son balıklar...
Hamsinin kilosu 50 TL! Yasak öncesi son balıklar... Denizlerde 1 Eylül 2021’de başlayan av sezonu 15 Nisan Cuma günü sona eriyor. Yasak öncesi son balıklar tezgâhtaki yerini aldı. Balık fiyatları ise el yakmaya devam ediyor. Hamsinin kilosu 50 liradan satılıyor. Ancak balıkçılar balık fiyatlarına zam gelmediğinin altını çizdi. Karaköy’de balık satan Mehmet Ocakçı, “Ramazan ayı olduğu için işler bu günlerde biraz zayıfladı. İftar zamanı tezgâhlar biraz hareketleniyor. Ama bu sezonu iyi geçirdik. Her şeye çok zam geldi. Ancak balık fiyatları çok yükselmedi. 50 liraya balık satıyoruz." ifadelerini kullandı.
13.04.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ramazan Ayı 2021 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ramazan ayı 2021 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.