Rakam

Rakam

Son dakika rakam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rakam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rakam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rakam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rakam gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.051 rakam haberi bulunmuştur. Tüm rakam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Sokak hayvanlarının sokaktan çekilip rehabilite edilecek ötenazi mümkün değil
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Sokak hayvanlarının sokaktan çekilip rehabilite edilecek ötenazi mümkün değilTarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sokak hayvanları düzenlemesine ilişkin açıklamada bulunuyor.
24.07.2024Gündem
Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi, komisyonda kabul edildi
Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi, komisyonda kabul edildiAK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda kabul edildi.
23.07.2024Ekonomi
Hollandalı uyuşturucu baronu Edirne'de 'wanted' afişiyle aranıyor
Hollandalı uyuşturucu baronu Edirne'de 'wanted' afişiyle aranıyorTürkiye'de yaşadığı iddia edilen 'Hollandalı' uyuşturucu baronunun; Edirne cadde ve sokaklarına "wanted/aranıyor" ibaresiyle asılan afişlerinde, bulana 300 bin euro ödül verileceği yazıyor.
17.07.2024Gündem
Fenerbahçe yıldız oyuncuları KAP'a bildirdi
Fenerbahçe yıldız oyuncuları KAP'a bildirdiFenerbahçe, Allan Saint-Maximin'in kiralık transferini KAP'a bildirdi. Fenerbahçe, Cenk Tosun ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Kanarya ayrıca son olarak Corendon Alanyaspor forması giyen 23 yaşındaki milli futbolcu Oğuz Aydın ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.
16.07.2024Futbol
Yurt dışı çıkış harcına zam geldi! Yeni rakam belli oldu
Yurt dışı çıkış harcına zam geldi! Yeni rakam belli olduAK Parti'den yurt dışı çıkış harcına ilişkin yeni bir açıklama geldi. Ödenecek yeni ücret belli oldu.
16.07.2024Ekonomi
Gram altın rekor kırdı! 2589 liraya yükseldi! Yeni rekor için tarih ve rakam verildi
Gram altın rekor kırdı! 2589 liraya yükseldi! Yeni rekor için tarih ve rakam verildiAltın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. ABD'de faiz indirim beklentileri ve enflasyon verileri altın fiyatlarını uçurdu. Gram altın tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak 2589 lirayı gördü. Altın yatırımcılarını neler bekliyor? Uzmanlardan kritik analizler ve tahminler...
16.07.2024Ekonomi
Aşure günü bu duayı okuyan o sene ölmez! Aşure günü ölmemek için okunan dua hangisi? Aşure günü duası
Aşure günü bu duayı okuyan o sene ölmez! Aşure günü ölmemek için okunan dua hangisi? Aşure günü duasıDiyanet takvimine göre Muharrem ayı 7 Temmuz 2024 tarihinde başladı. Bu yıl Aşure günü 16 Temmuz Salı günü başlıyor ve 5 Ağustos 2024 tarihine kadar devam etmektedir. Günün anlamına istinaden aşure günü duaları sorgulanmaya başlandı. İşte Aşure günü bu duayı okuyan o sene ölmez ile ilgili merak edilenler…
15.07.2024Gündem
Emekliye ek zamda yeni gelişme: 'Rakamlar ortaya çıktı' dedi ve açıkladı
Emekliye ek zamda yeni gelişme: 'Rakamlar ortaya çıktı' dedi ve açıkladıAK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, en düşük emekli maaşının bu akşam belli olacağını söyledi. Güler "Bu akşam itibarıyla Cumhurbaşkanımıza sunacağız, yarın Meclis Başkanlığı'na bunun vereceğiz. Bu akşam netleşecek. Şu an rakam söylemem doğru olmaz. Alternatifler var onlara bakıyoruz" dedi
15.07.2024Ekonomi
Hadise ve Seda Bakan dizide başrolde! İşte setten ilk fotoğraflar...
Hadise ve Seda Bakan dizide başrolde! İşte setten ilk fotoğraflar...Başarılı müzik kariyerinin yanında özel hayatıyla da magazin gündeminde adından söz ettiren Hadise, oyuncu olmaya karar verdi. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizide yakın arkadaşı Seda Bakan ile başrolü paylaşacak olan ünlü isim, setten çekilen ilk görüntüleri yayınladı.
14.07.2024Magazin
Eski hali mumla aranan Fiat Doblo fiyatlarında sürpriz var; Bu rakam kimsenin aklına gelmedi
Eski hali mumla aranan Fiat Doblo fiyatlarında sürpriz var; Bu rakam kimsenin aklına gelmediOtomobil devi Fiat yeni bir sürprizle geldi. İşte Fiat Doblo 2024 Temmuz fiyat listesi...
14.07.2024Gündem
Galatasaray'da otopark kartları bile tükendi! Kasa doldu taştı
Galatasaray'da otopark kartları bile tükendi! Kasa doldu taştıÜst üste 2 sezondur şampiyon olan Galatasaray'da taraftarların kombinelere olan ilgisi dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılılar, otopark kartlarını bile tüketirken kasaya giren rakam ortaya çıktı.
13.07.2024Galatasaray
Promosyon limitleri rekor seviyeyi geçti! İşte banka banka verilen emekli promosyonu tablosu
Promosyon limitleri rekor seviyeyi geçti! İşte banka banka verilen emekli promosyonu tablosuEmekli milyonlarca vatandaş için ek ödeme müjdesi verildi. Emekli promosyon kampanyaları Temmuz ayıyla beraber yenilendi. Emekliye zam dönemi nedeniyle bazı bankalar emekli promosyonu rakamları yukarı çekti. Emekliye ek gelir olan banka promosyonları maaşlar arttığı için bir üst limite yükselecek. Böylece alınacak paralar artıyor. Peki en yüksek promosyon veren bankalar hangileri? Tabloya bak bankaya başvur...
12.07.2024Ekonomi
Emekli promosyonları rekor seviyeye çıktı! Bankalar yeni rakamları tek tek açıkladı
Emekli promosyonları rekor seviyeye çıktı! Bankalar yeni rakamları tek tek açıkladıEmekli milyonlarca vatandaş için ek ödeme müjdesi verildi. Emekli promosyon kampanyaları Temmuz ayıyla beraber yenilendi. Emekliye zam dönemi nedeniyle bazı bankalar emekli promosyonu rakamları yukarı çekti. Emekliye ek gelir olan banka promosyonları maaşlar arttığı için bir üst limite yükselecek. Böylece alınacak paralar artıyor. Peki en yüksek promosyon veren bankalar hangileri? Tabloya bak bankaya başvur...
11.07.2024Ekonomi
ABD enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak, FED başkanı Powell açıklaması saat kaçta, haziran ayı ABD enflasyon verisi beklentisi ne yönde?
ABD enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak, FED başkanı Powell açıklaması saat kaçta, haziran ayı ABD enflasyon verisi beklentisi ne yönde?ABD'de açıklanacak enflasyon verileri küresel piyasalar tarafından merakla bekleniyor. Fed Başkanı Powell'ın açıklamaları ve ABD'de açıklanacak enflasyon verileri piyasaların durumuna ilişkin yanıt verecek. Peki, ABD enflasyon verileri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, saat kaçta? ABD enflasyon beklentisi ne yönde?
11.07.2024Ekonomi
Fed Başkanı'ndan piyasaları etkileyecek açıklama: Henüz hazır değiliz
Fed Başkanı'ndan piyasaları etkileyecek açıklama: Henüz hazır değilizABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, enflasyonun düşüş eğiliminde olduğuna dair "biraz güveni olduğunu" ancak sürdürülebilir şekilde yüzde 2'ye düştüğünden yeterince emin olduğunu söylemeye "henüz hazır olmadığını" belirtti.
10.07.2024Ekonomi
İkinci el araçlarda yaşanan düşüş noterlerde yoğunluğu azalttı
İkinci el araçlarda yaşanan düşüş noterlerde yoğunluğu azalttıİkinci el otomobil piyasası durma noktasına geldi. Noterlerde araç satışı işlemlerinin geçtiğimiz yıla göre yüzde 40’a yakın düştüğü öğrenildi.
10.07.2024Gündem
Emekliye kök maaş düzenlemesi! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte sürpriz rakam
Emekliye kök maaş düzenlemesi! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte sürpriz rakamEmekli maaşıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. En düşük emekli aylığı için sürpriz rakam verildi. Hükümet, en düşük emekli aylığının artması için çalışma başlattı. Düzenlemeden, kök maaşı, en düşük emekli aylığı olan 10 bin liranın altında olan 1.8 milyon emekli yararlanacak. Peki en düşük emekli aylığının kaç lira olması bekleniyor? İşte detaylar...
Emekliye ek zam müjdesi! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Rakam verildi
Emekliye ek zam müjdesi! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Rakam verildiHükümet yüzde 24.73'lük artışa rağmen, kök maaşı düşük olduğu için zamdan yararlanamayacak olan 1.8 milyon emekli için çalışma başlattı. En düşük emekli maaşı 12 bin liraya çıkarılacağı düzenlemenin detayları belli oldu. Yapılan düzenlemenin Temmuz ayı maaşına yetiştirilememesi durumunda 2 aylık zam farkı da yatırılacak.
Beşiktaş'ta Cenk Tosun görüşme masasına oturdu
Beşiktaş'ta Cenk Tosun görüşme masasına oturduBeşiktaş’ta milli takımın Avrupa Şampiyonası’na veda etmesinin ardından tecrübeli forvet ile masaya oturulacağı öğrenildi. Hem yönetimin, hem de Cenk’in yeni sözleşmeye sıcak baktığı bildirildi.
8.07.2024Şampiy10
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! İşte 2024 zam hesabı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! İşte 2024 zam hesabıMilyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Emekliye zam oranı, haziran ayı enflasyon rakamları sonrası kesinleşti. Temmuz 2024'te emekli zammı yüzde 24,73 olarak uygulanacak. Bu rakam memur emeklisi için toplu sözleşme kaynaklı yüzde 19,31 olarak kayıtlara geçti. Öte yandan bu zam oranları ile kök maaşı 8 bin 20 TL'nin altında kalan emeklilerin temmuz ayında hesabına yatan parada değişiklik olmayacak.
Galatasaray'da Scott McTominay çılgınlığı! Süper Lig tarihine geçecek, Okan Buruk'a şampiyonluk hediyesi
Galatasaray'da Scott McTominay çılgınlığı! Süper Lig tarihine geçecek, Okan Buruk'a şampiyonluk hediyesiGALATASARAY TRANSFER HABERİ... Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Michy Batshuayi ve Ziyech'i açıklayan sarı kırmızılılar bir bomba daha patlatmak için nabız yokluyor. Okan Buruk'un Torreira'nın yanında Scott McTominay'i yönetime işaret ederken yıldız oyuncu için ödenecek rakam ortaya çıktı. İşte detaylar...
6.07.2024Galatasaray
Emekli maaşına 3 ayrı formül! Zam hesabı değişti, 10.000 TL'yi geçecek
Emekli maaşına 3 ayrı formül! Zam hesabı değişti, 10.000 TL'yi geçecekMilyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Emekliye zam oranı, haziran ayı enflasyon rakamları sonrası kesinleşti. Temmuz 2024'te emekli zammı yüzde 24,73 olarak uygulanacak. Bu rakam memur emeklisi için toplu sözleşme kaynaklı yüzde 19,31 olarak kayıtlara geçti. Öte yandan bu zam oranları ile kök maaşı 8 bin 20 TL'nin altında kalan emeklilerin temmuz ayında hesabına yatan parada değişiklik olmayacak. Bu nedenle 10 bin TL olarak uygulanan en düşük emekli maaşı için düzenleme yapılması bekleniyor. İşte detaylar...
Zaniolo'nun Atalanta'ya transferi KAP'a bildirildi! İşte Galatasaray'ın kasasına girecek rakam
Zaniolo'nun Atalanta'ya transferi KAP'a bildirildi! İşte Galatasaray'ın kasasına girecek rakamGalatasaray Kulübü, Zaniolo'nun geçici transferi konusunda Atalanta ile anlaşma sağlandığını KAP'a bildirdi.
5.07.2024Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda düşüş daha yeni başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda düşüş daha yeni başladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlar hakkında konuşan Erdoğan, "Biz bu oyunları da, nasıl bozacağımızı da çok iyi biliriz. Alçakça bir hadise üzerinden kaos planlayanlara da, istismarlara da müsaade etmeyiz." dedi. Suriye ile normalleşme sürecine ilişkin konuşan Erdoğan, "Putin ile Beşar Esed’e bir davetimiz olabilir. Sayın Putin Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştirebilirse, bu yeni bir sürecin başlangıcı olabilir." ifadelerini kullandı. Ekonomi ile ilgili adımların olumlu sonuçlar verdiğini belirten Erdoğan, "Programımız çalışıyor. Enflasyonda düşüş daha yeni başladı. Hızlanarak devam edecek." mesajını verdi. Ayrıca Erdoğan, UEFA'nın Merih Demiral için başlattığı soruşturmaya yönelik gerekli adımların atıldığını ve cumartesi günü Hollanda maçına gitme kararı aldığını açıkladı.
5.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rakam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rakam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.