Rakam

Rakam

Son dakika rakam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rakam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rakam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rakam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rakam gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.069 rakam haberi bulunmuştur. Tüm rakam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın yön değiştirdi! Kısa süreli alım fırsatı başladı, yeni tarih açıklandı
Altın yön değiştirdi! Kısa süreli alım fırsatı başladı, yeni tarih açıklandı Alton fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın yön değiştirdi. Jeopolitik gerilimlerin azalmasıyla altın fiyatları düşmeye başladı. Altın gram fiyatı ONS öncülüğünde geriledi. İç piyasada 2420 liradan işlem gören gram altın serbest piyasalarda 2500 TL altına düştü. Peki altın alım fırsatı veriyor mu? İslam Memiş rakam vererek açıkladı.
25.04.2024 Ekonomi
Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili açıklama
Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili açıklama Bakan Tekin öğretmen atamalarıyla ilgili konuştu. Bakan Tekin 'atamalarla ilgili sayı önümüzdeki hafta netleşir.' ifadelerini kullandı.
23.04.2024 Çalışma Hayatı
Geometrik Dizi Formülleri Nelerdir? Geometrik Dizi Örnekleri...
Geometrik Dizi Formülleri Nelerdir? Geometrik Dizi Örnekleri... Yan yana gelen her sayının ortak katı üzerinden artış göstermesi geometrik dizi olarak ifade edilir. Aynı zamanda üst düzey matematik işlemi olarak da ele alınabilecek olan bu sistem, pek çok farklı alanda kullanılır. Sabit olarak belli tanımlama ile birlikte sayıda üzerinden formülde halinde ele alınmaktadır. Böylece herhangi bir sayıdan başlamak suretiyle, aynı orantı sabiti doğrusunda artış ya da azalış gösterir.
22.04.2024 Gündem
Fahiş fiyatlar ile ilgili harekete geçiliyor! Ticaret Bakanlığı çalışma başlattı
Fahiş fiyatlar ile ilgili harekete geçiliyor! Ticaret Bakanlığı çalışma başlattı TBMM’de salı günü 23 Nisan nedeni ile özel oturum gerçekleştirilecek. Önemli yasa tekliflerinin görüşüleceği haftada gözler ticaret kanunda yapılacak düzenlemelerde. Fahiş fiyatla mücadeleye yönelik adımlara bir yenisi daha eklenecek. Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyatla mücadele yasası" için çalışmalara başladı. Yeni düzenlemeyle Türkiye genelindeki fahiş fiyat cezalarının tamamı artırılacak.
21.04.2024 Gündem
Yıl sonu dolar kuru tahmini geriledi! İşte yeni rakam
Yıl sonu dolar kuru tahmini geriledi! İşte yeni rakam Piyasa katılımcıları anketinde cari yıl sonu dolar kuru beklentisi bir önceki anket döneminde 40,53 TL iken, bu anket döneminde 40,01 TL oldu.
19.04.2024 Ekonomi
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 4 kat fark!
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 4 kat fark! UEFA Konferans Ligi'nde yarı finalin kapısından dönen Fenerbahçe kasasına giren rakam belli oldu. Öte yandan bütün Türk takımlarının UEFA'dan ne kadar gelir elde ettiği de ortaya çıktı.
19.04.2024 Fenerbahçe
Merkez Bankası'nın rezervleri yükseldi! İşte rakamlar...
Merkez Bankası'nın rezervleri yükseldi! İşte rakamlar... Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın rezervleri 123 milyar 126 milyon 50 bin dolardan 126 milyar 871 milyon dolara yükseldi.
18.04.2024 Ekonomi
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Nisan’da portakal çiçeği kokan Çukurova, narenciye üretiminde Türkiye birincisi! Rakam verildi
Nisan’da portakal çiçeği kokan Çukurova, narenciye üretiminde Türkiye birincisi! Rakam verildi Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, Çukurova’nın bereketli topraklarının, narenciye üretiminde Türkiye’de birinci sırada yer aldığını hatırlatarak, “2023 yılında bölgemizde 3 milyon 200 bin tonun üzerinde rekolte elde edildi” dedi.
17.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız" dedi.
16.04.2024 Gündem
İşsizlik rakamları açıklandı
İşsizlik rakamları açıklandı Mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı %8,7 seviyesinde gerçekleşti.
15.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'ta Santos'un yerine gelecek teknik direktör ortaya çıktı
Beşiktaş'ta Santos'un yerine gelecek teknik direktör ortaya çıktı Süper Lig'de Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Santos'un tazminatı ortaya çıktı. Öte yandan siyah-beyazlı kulübün yeni teknik direktör adayı belli oldu.
14.04.2024 Beşiktaş
Zeugma Mozaik Müzesi’nde günlük ziyaretçi rekoru kırıldı
Zeugma Mozaik Müzesi’nde günlük ziyaretçi rekoru kırıldı Dünyanın en büyük mozaik müzeleri arasında yer alan Zeugma Mozaik Müzesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla günlük ziyaretçi rekorunu kırdı. Gaziantep Müze Müdürü Özgür Çomak, "Bayramın 3'üncü günündeyiz. Müzemize akın akın ziyaretçi geliyor. Özellikle bayramın 2'nci gününde, dün 5 bin 660 ziyaretçiyi ağırladık. Zeugma Mozaik Müzesi'nin tüm zamanlardaki en büyük günlük ziyaretçi rekoruydu bu rakam. Bugün bu rakamları daha da artıracağımızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan bayram tatili dolayısıyla birçok tatil beldesinde yoğunluk yaşandı.
12.04.2024 Gündem
İtalya'dan çalışma vizesi! 28 bin euro kazanmak mümkün
İtalya'dan çalışma vizesi! 28 bin euro kazanmak mümkün İtalya'da geçen yıl 28 Mart’ta parlamentoda onaylanan, uzaktan çalışanlar için yeni vize uygulaması yürürlüğe girdi.Dünyada tatil için tercih edilen ülkeler arasında ilk sıralarda yer alan İtalya, bu vize sayesinde artık ofiste çalışmak zorunda olmayan milyonlarca “dijital göçebeyi” ağırlayacak. 4 Nisan’da yürürlüğe giren uygulamanın İtalyan ekonomisine de önemli katkılar sağlaması bekleniyor.
12.04.2024 Gündem
Altın rekora koşuyor! Yatırımcıya büyük kâr fırsatı geliyor
Altın rekora koşuyor! Yatırımcıya büyük kâr fırsatı geliyor Haftanın üçüncü işlem gününde altın tarafından yeni rekor geldi. Ons altın 2350 dolar psikolojik direnci üzerine çıktı. Buradan esen rüzgarla yönünü bulan altın gram fiyatı 2450 TL'ye yaklaştı. Piyasalardaki hareketlilik sonrası altın yorumu yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, alım fırsatını rakam vererek duyurdu.
10.04.2024 Ekonomi
Emekli maaşlarına yeni ek ödeme fırsatı! İmzayı atanın hesabında 18 bin lira yatıyor
Emekli maaşlarına yeni ek ödeme fırsatı! İmzayı atanın hesabında 18 bin lira yatıyor Emekli milyonlarca vatandaş için güzel haber geldi. Bankalar ile anlaşma sağlayan emekli vatandaşların hesabına 18 bin lira et ödeme yapılıyor. Şu anda halihazırda promosyon anlaşması olan emekli herhangi bir tarihe bağlı kalmaksızın anlaşmasını feshedebiliyor. Anca burada bir cayma bedeli ödüyor. Örnek vermek gerekirse 3 yıllık promosyon anlaşması yapan ve bu anlaşma neticesinde 3 bin TL ödeme alan bir emekli ikinci yılı doldurduğunda bankasını değiştirmek istediğinde sözleşmesinin bitimine son 1 yılı kaldığı için bin TL cayma bedeli ödeyerek bankasını değiştirme imkanı sunuyor. 18 bin liraların konuşulduğu yeni promosyon ücretinde ise ödenecek olan cayma bedeli devede kulak kalıyor. Öte yandan bankalar yeni promosyon rakamlarını açıkladı. İşte promosyonlarla ilgili merak edilen tüm detaylar...
8.04.2024 Çalışma Hayatı
Dolar, borsa ve gram altın için sürpriz tahmin! Yıl sonu için rakamlar verildi
Dolar, borsa ve gram altın için sürpriz tahmin! Yıl sonu için rakamlar verildi Bu hafta altın, döviz ve borsa için oldukça hareketli geçti. Gram altın fiyatı rekor kırarken, dolar/TL 32’nin altını gördü. Borsada ise haftanın son işlem gününde önemli yükselişler dikkat çekti. Ekonomist Hikmet Baydar, gram altın ve dolar için rakam verdi ve yıl sonu beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
6.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında rüzgar tersine dönüyor! Nisan'da alım fırsatı verecek, düşüş kısa sürecek
Altın fiyatlarında rüzgar tersine dönüyor! Nisan'da alım fırsatı verecek, düşüş kısa sürecek Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın fiyatının rekor seviyeye ulaşmasının ardından uzmanlardan dikkat çeken uyarılar gelmeye başladı. Altın fiyatları haftanın son işlem gününde geri çekilme yaşadı. Ons altın tarafından esen ters rüzgara kapılan altın gram fiyatı düştü. Peki altın tarafında rota ne olacak? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 'Altın o seviyeyi radarına aldı' diyerek rakam verdi. Sert düşüşler bekleyen Memiş, altın fiyatları için kritik tarihi duyurdu.
5.04.2024 Ekonomi
Yumurtaların üzerindeki kod ne anlama geliyor?
Yumurtaların üzerindeki kod ne anlama geliyor? Yumurta, protein açısından kahvaltı sofralarının vazgeçilmezidir. Ancak içerisine katılan kimyasallar nedeniyle zarar da verebilen bir hale gelebiliyor. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bunun önüne geçmek için yumurtaların üzerine kod ve rakam ekleme kararı aldı. Üzerinde rakam olmayan yumurtaların satışı yasak. Peki yumurtaların üzerinde neden sayılar var?
4.04.2024 Yaşam
Düğün mevsimi öncesi vatandaşa uyarı geldi! Altın yönünü yukarıya çevirdi, işte flaş rakam
Düğün mevsimi öncesi vatandaşa uyarı geldi! Altın yönünü yukarıya çevirdi, işte flaş rakam Seçim öncesi beklentilerin aksine yaşanan sınırlı yükselişler ve vergi günü etkisiyle döviz piyasasında dalgalanmalar yaşanırken, altın fiyatları ise global ve iç piyasa dinamiklerine bağlı olarak 2300 lira seviyesini aştı. Öte yandan düğün mevsiminin gelmesiyle birlikte vatandaşa altın ile ilgili önemli uyarılar geldi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
4.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'tan ilk transfer! Ghezzal'ın yerine 3 milyon euroluk yıldız
Beşiktaş'tan ilk transfer! Ghezzal'ın yerine 3 milyon euroluk yıldız Beşiktaş’ın Ajax forması giyen Steven Berghuis’e senelik Ghezzal’ın da aldığı rakam olan2 .25 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Hollandalı yıldız ise Kartal’dan senelik 3 milyon Euro ve imza parası talep etti.
2.04.2024 Beşiktaş
Anket şirketleri seçimi yorumladı! İşte seçim sonrası önemli detaylar
Anket şirketleri seçimi yorumladı! İşte seçim sonrası önemli detaylar Türkiye’nin kilitlendiği 31 Mart Yerel Seçimleri sonuçlandı. İtiraz süreçleri devam etse de CHP’nin tartışmasız başarısını değiştirmeyecek. Peki anket şirketleri bu sonucu nasıl okuyor?
2.04.2024 Gündem
Dolar ve altın için sürpriz tahmin! Yatırımcıya yeni rakam ve tarih verildi
Dolar ve altın için sürpriz tahmin! Yatırımcıya yeni rakam ve tarih verildi Altın ve dolar fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Yerel seçim sonrası piyasalarda ne gibi gelişmeler olacağıyla ilgili uzman isimlerden peş peşe yorumlar geldi. Öte yandan yatırımcıya yeni rekor ve tarih uyarısı yapıldı. İşte altın ve dolar fiyatlarında son dakika tüm detaylar...
2.04.2024 Ekonomi
Uzman isim uyardı! Kültür aktarım tehlikede
Uzman isim uyardı! Kültür aktarım tehlikede Doğu Karadeniz'de göç olgusuna yönelik çalışmalara yapan Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden (KTÜ) Prof. Dr. Mine Gözübüyük Tamer, Doğu Karadeniz'de kırsaldan kentlere doğru göç hareketliliğinin artması, bölgede demografik yapının değişmesine neden olduğunu vurguladı. Tamer, "Kültürel kimliğin ve yerel değerlerin kaybı söz konusu olabilir" dedi.
1.04.2024 Gündem
ABD'de çöken köprünün enkazını kaldırılaya 60 milyar dolarlık kaynak
ABD'de çöken köprünün enkazını kaldırılaya 60 milyar dolarlık kaynak Kargo gemisinin çarpmasıyla yıkılan Francis Scott Key Köprüsü'nün enkazı için en büyük vinç getirilecek, yeniden inşa için telaffuz edilen rakam ise 2 milyar dolar.
31.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rakam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rakam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.