Radamel Falcao

Radamel Falcao

Son dakika Radamel Falcao haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Radamel Falcao ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Radamel Falcao haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Radamel Falcao

haberleri sayfasında son dakika yaşanan radamel falcao gelişmeleri de dahil olmak üzere 613 radamel falcao haberi bulunmuştur. Tüm radamel falcao haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mauro Icardi damga vurdu! Galatasaray'da Radamel Falcao'dan sonra bir ilk
Mauro Icardi damga vurdu! Galatasaray'da Radamel Falcao'dan sonra bir ilk Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray, Kayserispor'u konuk etti. Heyecan dolu karşılaşma gol yağmuruna sahne oldu. Sarı-kırmızılıların Arjantinli santrforu Mauro Icardi ilk yarıda gösterdiği performansla gecenin kahramanı oldu.
15.04.2023 Galatasaray
Real Madrid depremzedeler için 20 bin giyecek malzemesi gönderdi yardım maçı için harekete geçti
Real Madrid depremzedeler için 20 bin giyecek malzemesi gönderdi yardım maçı için harekete geçti Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından futbol dünyası destek faaliyetlerini sürdürürken, İspanyol devi Real Madrid de yaşananlara kayıtsız kalmadı. Madrid ekibi yeni bir projeyle depremzedelere destek olmaya hazırlanıyor.
15.02.2023 İspanya
Erden Timur kimdir, serveti ne, kaç yaşında? Erden Timur ne açıklama yaptı?
Erden Timur kimdir, serveti ne, kaç yaşında? Erden Timur ne açıklama yaptı? Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur Nef Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda gündeme dair düzenlenen basın toplantısı yaptı. Peki, Erden Timur kimdir, ne açıklama yaptı?
20.10.2022 Şampiy10
Hagi'den sonra G.Saray'a gelecek en iyi 10 numara! Erden Timur yılın bombasını patlatıyor
Hagi'den sonra G.Saray'a gelecek en iyi 10 numara! Erden Timur yılın bombasını patlatıyor Geride bıraktığımız sezonda 6-8 ve 10 numaralı bölgelerde büyük sıkıntı yaşayan ve Dursun Özbek yönetimiyle bu problemleri çözmek için kolları sıvayan Erden Timur'un yılın transferine imza atmak için gün saydığı öğrenildi. Radamel Falcao'nun da işin içinde olduğu transferde 30 yaşındaki süper yıldızın maaşında indirim yapması halinde imzaların atılacağı belirtildi.
19.06.2022 Galatasaray
Müzmin sakat Falcao'dan bir imza daha
Müzmin sakat Falcao'dan bir imza daha Galatasaray'dan La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano'ya transfer olan Radamel Falcao kulübüyle olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatıyor.
27.04.2022 İspanya
Fırtına gibi başladı sakat bitirdi!
Fırtına gibi başladı sakat bitirdi! Galatasaray'dan İspanyol takımı Rayo Vallecano'ya transfer olan Radamel Falcao yine pişmanlık yarattı.
23.03.2022 İspanya
Galatasaray'da James Rodriguez sesleri! Transferde tek sorun...
Galatasaray'da James Rodriguez sesleri! Transferde tek sorun... İspanyol basınında yer alan haberlere göre Galatasaray James Rodriguez'le 7.Kolombiyalı futbolcu transferini yapmak üzere.
26.02.2022 Galatasaray
Menajerlere ödenen ücreti açıkladı! Akıllara durgunluk veren rakam
Menajerlere ödenen ücreti açıkladı! Akıllara durgunluk veren rakam Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, son yıllarda sarı kırmızılı takımın menajerlere ödediği ücreti açıkladı.
23.02.2022 Galatasaray
Radamel Falcao'dan Mustafa Cengiz paylaşımı! 'Ailesine...'
Radamel Falcao'dan Mustafa Cengiz paylaşımı! 'Ailesine...' Galatasaray'dan La Liga ekibi Rayo Vallecano'ya transfer olan Radamel Falcao, dün vefat eden Mustafa Cengiz için sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulundu.
29.11.2021 Galatasaray
3 hafta sahalardan uzak kalacaktı! Vallecano'dan Falcao kararı
3 hafta sahalardan uzak kalacaktı! Vallecano'dan Falcao kararı Rayo Vallecano'da resmen şov yapan Radamel Falcao 1 yıl daha La Liga'da top koşturacak.
10.11.2021 İspanya
Falcao'dan kötü haber! Sakatlık peşini bırakmıyor! 4 hafta...
Falcao'dan kötü haber! Sakatlık peşini bırakmıyor! 4 hafta... Galatasaray'ın eski yıldızı Radamel Falcao'dan kötü haber... Rayo Vallecano sağlık personeli, Falcao'nun sağ uyluk kasında yırtık yaşadığını bildirerek tahmini 3 ila 4 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.
8.11.2021 Galatasaray
Galatasaray dualarla gönderdi şimdi şov yapıyor
Galatasaray dualarla gönderdi şimdi şov yapıyor Galatasaray'dan üzerine para verilip gönderilen Falcao'nun Rayo Vallecano performansı parmak ısırtıyor.
29.10.2021 Galatasaray
Falcao tam 9 La Liga kulübüne teklif edilmiş
Falcao tam 9 La Liga kulübüne teklif edilmiş Rayo Vallecano'nun Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao'nun tam 9 İspanya kulübüne teklif edildiği ortaya çıktı.
5.10.2021 İspanya
Galatasaray'da müzmin sakattı! İspanya'da şov yapıyor
Galatasaray'da müzmin sakattı! İspanya'da şov yapıyor Galatasaray'da sık sık sakatlık problemleriyle karşı karşıya kalan Falcao'nun Rayo Vallecano'da şov yapması akıllarda soru işareti bıraktı.
28.09.2021 İspanya
Falcao Rayo Vallecano'ya dünyanın formasını sattırdı
Falcao Rayo Vallecano'ya dünyanın formasını sattırdı Galatasaray'dan İspanyol ekibi Rayo Vallecano'ya transfer olan Falcao'nun forma satışları dikkat çekti.
25.09.2021 İspanya
Rayo Vallecano Athletic Bilbao deplasmanına gitti Falcao işi bitirdi!
Rayo Vallecano Athletic Bilbao deplasmanına gitti Falcao işi bitirdi! Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra İspanya ekibi Rayo Vallecano ile anlaşan Falcao'nun dün akşam attığı son saniye golü sosyal medyada olay oldu.
22.09.2021 İspanya
Falcao için ödenen tazminat bedeli açıklandı!
Falcao için ödenen tazminat bedeli açıklandı! Galatasaray Başkanı Burak Elmas, sözleşmesi feshedilen Radamel Falcao için ödenen tazminatı açıkladı.
15.09.2021 Galatasaray
Falcao ilk antrenmanına çıktı forma numarası şaşırttı
Falcao ilk antrenmanına çıktı forma numarası şaşırttı Rayo Vallecano'ya transfer olan Falcao'nun 3 numarayı giymesi bir hayli şaşırttı.
15.09.2021 İspanya
'Hugo Sanchez, Pele ve Falcao...'
'Hugo Sanchez, Pele ve Falcao...' Rayo Vallecano Başkanı Raul Martin Presa yeni transfer Radamel Falcao hakkında "Bence Hugo Sanchez ve Pele ile birlikte futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi 3 santrforundan biri." ifadelerini kullandı.
11.09.2021 İspanya
Florya'da tam bir değişim! 16 futbolcu takımdan ayrıldı
Florya'da tam bir değişim! 16 futbolcu takımdan ayrıldı Galatasaray'da Fatih Terim'in raporu doğrultusunda hareket eden Burak Elmas ve yönetimi 16 futbolcuyla yollarını ayırdı.
5.09.2021 Galatasaray
Radamel Falcao'nun yeni takımı belli oldu! Transfer resmen açıklandı...
Radamel Falcao'nun yeni takımı belli oldu! Transfer resmen açıklandı... Galatasaray'dan ayrılan Radamel Falcao, İspanya La Liga ekibi Rayo Vallecano'ya transfer oldu.
4.09.2021 Galatasaray
Falcao Galatasaray'dan ayrıldı mı? Radamel Falcao Inter Miami ile mi anlaştı, hangi takıma transfer olacak?
Falcao Galatasaray'dan ayrıldı mı? Radamel Falcao Inter Miami ile mi anlaştı, hangi takıma transfer olacak? Falcao Galatasaray'dan ayrıldı mı? Galatasaray Kolombiyalı golcüsüyle yollarını ayırıyor. Atakaş Hatayspor maçının kadrosuna alınmayan 35 yaşındaki forvet oyuncusu Radamel Falcao, David Beckham'ın sahibi olduğu MLS ekiplerinden Inter Miami ile prensip anlaşmasına vardı. Transferin bu hafta sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor.
26.08.2021 Gündem
İnanılmaz tablo! Falcao'nun maaşına 7 futbolcu...
İnanılmaz tablo! Falcao'nun maaşına 7 futbolcu... Galatasaray'dan yıllık 5 milyon euro + bonus kazanan Falcao'nun maaşı 7 oyuncunun yıllık kazancına denk geliyor.
25.08.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Radamel Falcao ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki radamel falcao haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.