Qnb Finansbank Müşteri

Qnb Finansbank Müşteri

Son dakika QNB Finansbank müşteri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan QNB Finansbank müşteri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını QNB Finansbank müşteri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Qnb Finansbank Müşteri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan qnb finansbank müşteri gelişmeleri de dahil olmak üzere 69 qnb finansbank müşteri haberi bulunmuştur. Tüm qnb finansbank müşteri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekliye karşılıksız 5.250 TL! Zam geldi, başvuran alıyor
Emekliye karşılıksız 5.250 TL! Zam geldi, başvuran alıyor Emekliye müjde! Ödeme tutarı arttı, karşılıksız 5 bin 250 TL ödeniyor. Başvuran emekliler hemen alıyor. Sadece emekliler değil dul ve yetim aylığı alanlar da hisseleri oranında karşılıksız ödeme imkanından yararlanıyor. Bankalar emekliler için adeta yarış halinde. Promosyon ödemeleri artırılırken bankalar tarafından emeklilere birçok avantaj da sunuluyor. Promosyon ödemeleri bankadan bankaya göre değiştiği gibi aynı zamanda maaş miktarı da ödenen karşılıksız para tutarı için belirleyici oluyor. Emekliler ise 'En yüksek promosyonu hangi banka veriyor?' diye araştırma yapıyor. Promosyonların yanı sıra bankalar emekli tanıdığını getirenlere de ek ödeme de yapıyor. TEB emekli maaşını bankadan almayı taahhüt edenlere maaşlarına göre 2 bin 750 TL’ye varan nakit promosyon imkanı sunuyor. Ayrıca emekliler, bankaya davet ettikleri her bir emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL ve toplamda 2 bin 500 TL’ye varan nakit ödül kazanıyor. Böylece 10 emekli yakınının emekli maaşını bankaya taşıyan emekliler toplamda 5 bin 250 TL ödeme alıyor. Peki hangi banka kaç lira promosyon ödemesi yapıyor? İşte İş Bankası, Akbank, Garanti BBVA, QNB Finansbank ve diğer bankaların nakit promosyon ödemeleri ile ilgili detaylar...
25.04.2022 Emekli
QNB Finansbank resmen açıkladı! Milyonlarca müşteriyi kapsıyor, yeni dönem...
QNB Finansbank resmen açıkladı! Milyonlarca müşteriyi kapsıyor, yeni dönem... QNB Finansbank resmen duyurdu! Milyonlarca müşteriyi kapsıyor. Dev banka hesabı olan herkesi yakından ilgilendiren açıklamayı yaptı. QNB Mobil’i Dijital Zekâ Q ile destekleyen banka, yeni uygulamayı tüm müşterilerine duyurdu. Bankacılık işlemlerinizi takip etme zahmetinden kurtaran Dijital Zekâ Q, düzenli ödemelerinizi zamanı geldiğinde hatırlatıyor. 11 aydır değişmeyen bir kira ödemenizi gördüğünde gelecek ayın zam dönemi olduğunu bildiriyor. Kredi kartınızdan çift ödeme çekilmesi gibi önemli durumlarda sizi uyarıp yardımcı oluyor. İşte tüm detaylar...
22.10.2021 Ekonomi
Bayram kredisi! Faizler düştü, ödemeler 3 ay sonra...
Bayram kredisi! Faizler düştü, ödemeler 3 ay sonra... Nakit ihtiyacı olana bayram kredisi fırsatı! 3 ay ödemesiz kredide faizler düşürüldü. Dev banka harekete geçti. Tüketici kredisinde bayram kampanyası yapıldı. QNB Finansbank bayrama özel ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,39 olarak belirlendi. 10 bin TL olarak kullanılan bayram kredilerinde 36 ay vade seçeneği ile aylık taksitler 371 TL oluyor.
11.07.2021 Ekonomi
QNB Finansbank resmen duyurdu! Hesaba gelen paralar...
QNB Finansbank resmen duyurdu! Hesaba gelen paralar... QNB Finansbank resmen duyurdu. Hesaba gelen paralara ilişkin açıklama yapıldı. Dev banka bireysel ve tüzel tüm müşterilerine bildirdi. QNB Finansbank, Gelen SWIFT İzleme (Inbound Tracking) hizmeti ile hesaplara gelen yabancı para transferlerini dijital kanallar üzerinden adım adım izleme imkanı sunuyor. Tüm bilgiler anlık ve şeffaf olarak izlenebiliyor.
22.05.2021 Ekonomi
QNB Finansbank kararı resmen duyurdu! Bankada hesabı olan herkes...
QNB Finansbank kararı resmen duyurdu! Bankada hesabı olan herkes... Finansbank yeni kararı resmen duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor. Dev banka müşterilerin hayatını kolaylaştıracak yeniliğin hayata geçirildiğini açıkladı. Artık QNB Finansbank müşterileri, çeklerini güvenli, hızlı ve şubede sıra beklemeden işleme aldırabiliyor. İlk olarak 10 ilde uygulanmaya başladı ancak giderek yaygınlaştırılacak.
15.03.2021 Ekonomi
Emekli promosyon son gün! Emekli promosyonu uzatıldı mı, ne zaman bitecek? Promosyon son tarih
Emekli promosyon son gün! Emekli promosyonu uzatıldı mı, ne zaman bitecek? Promosyon son tarih Promosyon uzatıldı mı, emekli promosyon son gün ne zaman? Emekli maaşına yapılan zammın ardından, emekliler yeni dönemde maaşlarını farklı bankalara taşımak için promosyon tekliflerini değerlendirmeye başladı. En yüksek promosyon veren bankaya maaşını taşımak isteyen emekliler “Emekli promosyonu uzatıldı mı, ne zaman bitecek?” sorularına yanıt aramaya başladı. İşte emekli promosyon son gün…
30.09.2022 Ekonomi
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı Emekli ve memura ödenecek promosyon rakamlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Maaş promosyonlarıyla ilgili emekli ve memurları ilgilendiren detaylar belli oldu. Emekliye ödenecek promosyon miktarı 10 bin liraya kadara çıktı. Öte yandan bankalar promosyon tarihlerinde güncellemeye gitti. 31 Ağustos tarihinde bitmesi beklenen emekli maaşını taşıma işlemleri 30 Eylül'e kadar uzatıldı.
5.09.2022 Emekli
Zam geldi! 5000 liraya çıktı, Hesaplara yatacak...
Zam geldi! 5000 liraya çıktı, Hesaplara yatacak... Emekli milyonlarca vatandaşa yeni zam müjdesi. Milyonlarca emeklinin hesabına yatacak. Bankaların emeklilere sunduğu promosyon ücretlerine zam geldi. Haziran ayında açıklanan enflasyon verilerinden sonra asgari ücret, emekli maaşları ve ardından da memur maaşlarında artışa gidildi. Emeklilere derin bir nefes aldıran bu zammın ardından promosyon tutarları da bazı bankalarda 5 bin lira seviyesinin üzerine çıktı. Yeni emekli olanlar da promosyon fırsatından yararlanıyor. Çoğunluk bankanın maaş aktarımı için verdiği süre 31 Temmuz’da doluyor. Yani, 31 Temmuz tarihine kadar emekli maaşınızı bir başka bankaya aktarıp, promosyon imkanından yararlanabilirsiniz. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli maaşları başka bankaya nasıl taşınıyor? Bankadan alınan promosyon oranı nasıl yükselir? İşte emekli promosyonu ile ilgili milyonlarca emekliyi ilgilendiren detaylar...
22.07.2022 Emekli
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu DataExpert katkılarıyla BMI Business School tarafından 2016 yılından bu yana yürütülen, Türkiye’nin finans alanında en önemli karar alıcılarının belirlendiği “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleri değerlendirilerek hazırlanan listede, yöneticilerin yüzde 28’ini kadınlar oluşturuyor. Bu yıl iş dünyasına yeni bir soluk getiren Milliyet Executive iş birliğiyle hazırlanan En Etkin 50 CFO’nun yüzde 42’si yüksek lisans mezunu ve yüzde 80’den fazlası yerli şirketlerde görev alıyor.
3.02.2022 Ekonomi
Emekliye müjde! Zam geldi, bugün başladı, 1.750 TL ödeniyor, ek koşul yok, başvuran...
Emekliye müjde! Zam geldi, bugün başladı, 1.750 TL ödeniyor, ek koşul yok, başvuran... Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Belli oldu, başvuran alıyor! Ek koşulsuz 1.750 TL’ye varan büyük fırsat! Emekli, dul ve yetim... Hepsi yararlanıyor. Bankaların emekliye verdiği promosyon tutarında yarış devam ediyor. Bankalar tek tek açıkladı! Bankalar emekli promosyonu için harekete geçti ve ödemeleri arttırdı. Bankalar emekli vatandaşlar için promosyon dışında da çeşitli fırsatlar sunuyor. Son olarak ING’den koşulsuz emekli promosyonu adımı geldi. Emekli maaşını 3 yıl ING’den alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan emekliler kampanyadan yararlanıyor.
9.11.2021 Emekli
QNB Finansbank'tan flaş açıklama! Yüzde 29 arttı
QNB Finansbank'tan flaş açıklama! Yüzde 29 arttı QNB Finansbank'tan açıklama geldi. Yüzde 29 arttı. Dev bankadan yapılan açıklamada bu yılın 9 ayında net dönem kârının bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 29 artışla 2 milyar 366 milyon TL olarak gerçekleştiği bildirildi. QNB Finansbank Genel Müdürü Temel Güzeloğlu, "Banka olarak salgın sürecinde reel sektöre verdiğimiz desteği artırarak sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.
28.10.2021 Ekonomi
Emeklilere 1.750 TL karşılıksız olarak veriliyor! Başvuran alıyor
Emeklilere 1.750 TL karşılıksız olarak veriliyor! Başvuran alıyor Emeklilere müjde! 1750 TL'ye kadar karşılıksız para veriliyor. Yeni emekli olanlar da yararlanıyor. Sadece emekliler değil, dul ve yetim maaşı alan da alabiliyor. Tek tek açıklanıyor. Rakamlar yükseliyor. Milyonlarca emekli 2021 yılında bankaların verdiği emekli promosyon ücretlerini merak ediyor. 2021 yılı için emekli promosyonunu almaya 3 yıllık taahhüdü dolmuş olanlar hak kazanacak. Yeni emekliler de ilk maaşlarıyla birlikte bu ek gelire kavuşuyor. Peki, hangi banka kaç TL, ne kadar promosyon veriyor? İşte Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB, Yapı Kredi ve diğer bankaların promosyon ödemeleri ile ilgili detaylar...
1.09.2021 Ekonomi
Finansbank resmen duyurdu! Yüzde 70...
Finansbank resmen duyurdu! Yüzde 70... QNB Finansbank tarafından açıkladı. Yüzde 70 bandını geçti. Bankada hesabı olan, kredi çeken ya da kredi kartı kullanan müşterileri kapsıyor. QNB Finansbank Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Kurtoğlu "Türk bankacılık sektörü, dijital bankacılık alanında gerek fonksiyonalite zenginliği gerek bu özelliklerin kullanım rakamları açısından dünyada örnek gösteriliyor." dedi.
26.06.2021 Ekonomi
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Değişti ve belli oldu...
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Değişti ve belli oldu... Bankada hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Değişiklik yapıldı ve belli oldu. Banka şubesinde işi olan tüm müşteriler için değişiklik kararı duyuruldu. Haziranda normalleşmeye geçildi, bununla birlikte bankalar da çalışma saatlerinde bazı değişiklikler yaptı. Hizmet saatleri yeniden düzenlendi. VakıfBank, İş Bankası, Ziraat Bankası, Halkbank, Yapı Kredi, QNB Finansbank, Akbank gibi bankalarda işlem yapmak isteyen vatandaşlar açılış kapanış saatlerini araştırıyor. İşte güncel tüm bankaların açılış ve kapanış saatleri...
14.06.2021 Ekonomi
QNB Finansbank'ta hesabı olan herkesi ilgilendiren duyuru...
QNB Finansbank'ta hesabı olan herkesi ilgilendiren duyuru... QNB Finansbank'ta hesabı olan herkesi ilgilendiren duyuru. Dev banka müşterisi olanlar için açıklama yaptı. Ve belli oldu Avantajlı faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler için detaylar adım adım anlatıldı. Görüntülü görüşme ile banka müşterisi olan herkes için kredi fırsatı sunuldu. 3 ay ödeme yapılmayacak. 3 yıl vadeli kredide faiz oranları yüzde 1,39'dan başlıyor. Kredinin detayları...
12.05.2021 Ekonomi
Kredi, kredi kartı ve banka hesabı... Herkesi ilgilendiriyor! Flaş karar
Kredi, kredi kartı ve banka hesabı... Herkesi ilgilendiriyor! Flaş karar Kredi, kredi kartı ve banka hesapları ile ilgili flaş açıklama. Herkesi ilgilendiriyor. Yeni düzenleme hayata geçirildi. QNB Finansbank resmen duyurdu. Artık bankaya gitmeye gerek yok. Banka müşterisi olmak isteyen kişilere yönelik yeni adım atıldı. İşlemler uzaktan gerçekleştiriliyor. Bu yöntemle müşteri olanlara avantajlı kredi fırsatı da sunuldu. QNB Finansbank tüm detayları paylaştı. Öte yandan VakıfBank'tan da bir duyuru yapıldı. Limit artırma, şifre, hesap işlem türü değişikliği ve aktivasyon işlemleri ile ilgili bilgilendirme açıklaması geldi.
11.05.2021 Ekonomi
Kredi hamlesi! Bankalar resmen duyurdu, 3 ay ödeme yok, faiz...
Kredi hamlesi! Bankalar resmen duyurdu, 3 ay ödeme yok, faiz... Bankalardan kredi atağı! Tek tek duyurdular. Kredi kullanacaklar için büyük fırsat... 3 ay ödeme yok. Nakit ihtiyaçlar hemen karşılanıyor, ödemeler ise 3 ay sonra başlıyor. Bankalar adeta yarışta. 3 ay ödemesiz kredi fırsatı avantajlı koşullar ile birlikte müşterilerin kullanımına sunuldu. Yapı Kredi, Akbank, QNB Finansbank, TEB, ING art arda duyurdu. Kredi fırsatının detayları belli oldu. Her banka farklı faiz oranı uyguluyor. İşte kredi kullanmayı düşünenler için 3 ay geri ödemesiz kredi kullanımı sağlayan bankalar ve kredi detayları....
27.04.2021 Ekonomi
QNB Finansbank resmen duyurdu! Hesabı olanlar...
QNB Finansbank resmen duyurdu! Hesabı olanlar... QNB Finansbank resmen açıkladı. Bankada hesabı olan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Ramazan Bayramı'na özel kredi fırsatı duyuruldu. QNB Finansbank müşterilerine avantajlı faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisine başvurabileceklerini açıkladı. Faiz oranları %1,44'ten başlıyor ve 3 ay boyunca taksit erteleme fırsatı da sunuluyor. Kredi çekenler ne kadar geri ödeyecek? İşte ihtiyaç kredisinin tüm detayları
21.04.2021 Ekonomi
Emekliye müjde! Zam geldi ikiye katlandı, 1750 lira...
Emekliye müjde! Zam geldi ikiye katlandı, 1750 lira... Milyonlarca emekliye güzel haber! Ödenen para miktarı ikiye katlandı. Zamlı olarak 1750 TL ödeniyor. Sadece emekliler değil, dul ve yetim maaşı alan vatandaşlar da zamlı ödemelerden yararlanabiliyor. Bankalar adeta yarış halinde. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB, YapıKredi ve diğer bankalar tek tek açıkladı. Yeni emekli olan kişiler de alıyor. Emekliler için bankaların promosyon ödemeleri artarak devam ediyor. Emekli promosyonunda miktar 1750 TL'ye kadar yükseldi. Bankalar emekli vatandaşlar için promosyon dışında da çeşitli fırsatlar sunuyor. Tüm ATM'lerden para çekme, ücretsiz havale-EFT, kredi kartı aidat muafiyeti, kredi ve mevduata özel faiz oranı gibi imkanlar emeklileri bekliyor.
20.04.2021 Emekli
Emeklilere çifte zam müjdesi! Ve belli oldu 1750 lira...
Emeklilere çifte zam müjdesi! Ve belli oldu 1750 lira... Milyonlarca emekli merakla bekliyordu ve belli oldu. Çifte zam müjdesi geldi. Açıklamalar peş peşe yapılıyor. Zam ile ilgili ilk müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi. Bayram ikramiyelerine zam yapılacağını duyurdu. Emeklilere bir zam müjdesi de bankalardan geldi. Emeklilere ödenecek promosyonlara zam yaptılar. Bayram ikramiyesinin bin 162 lira ödenmesi beklenirken, emekliye promosyon ise 1750 liraya kadar çıktı. Emekli, dul ve yetim; hepsi için geçerli. Emeklilerin temmuz ayında da enflasyon farkı alması bekleniyor. Ziraat Bankası, Halkbank, ING, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB, YapıKredi ve diğer bankalar tek tek duyurdu...İşte emeklilerin yaralanacağı çifte zammın detayları
17.04.2021 Emekli
Bankalar kaçta açılıyor? İş Bankası, Akbank, Garant BBVA, Denizbank, Yapıkredi, Ziraat, HSBB Halkbank ve Vakıfbank çalışma saatleri…
Bankalar kaçta açılıyor? İş Bankası, Akbank, Garant BBVA, Denizbank, Yapıkredi, Ziraat, HSBB Halkbank ve Vakıfbank çalışma saatleri… Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Finansbank, Akbank, Denizbank, Garanti BBVA, Yapı Kredi Bankası ve diğer bankaların müşterileri bankalar saat kaçta açılıyor, kaça kadar açık? Sorularına yanıt arıyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında banka çalışma saatleri yeniden değişti. Milyonlarca vatandaşa hizmet veren bankaların yeni çalışma saatleri müşterileri tarafından sorgulanıyor.
15.04.2021 Gündem
Finansbank duyurdu! Bugün değişti...
Finansbank duyurdu! Bugün değişti... Milyonlarca müşteriyi ilgilendiren kararlar peş peşe geliyor. Bankalar tek tek duyuruyorlar. QNB Finansbank, yeni kararı SMS yolu ile bütün müşterilerine duyurdu...
12.04.2021 Gündem
Bankalar kaç açılıyor ve kapanıyor? Bankaların açılış saati değişti! İşte bankaları çalışma saatleri 2021…
Bankalar kaç açılıyor ve kapanıyor? Bankaların açılış saati değişti! İşte bankaları çalışma saatleri 2021… Banka çalışma saatleri değişti mi? Koronavirüs vaka sayısının 81 ilde artması yeni tedbirlerin alınmasına neden oldu. Bazı bankalar çalışma saatlerinde değişikliğe gitti. 81 ilde bazı bankaların çalışma saatleri tüm şubelerini kapsayacak şekilde değiştirildi. Bankalar kaç açılıyor ve kapanıyor? Bankaların çalışma saatleri…
12.04.2021 Gündem
Bankalardan yeni karar! Tek tek duyurdular, yarın başlıyor
Bankalardan yeni karar! Tek tek duyurdular, yarın başlıyor Bankalar harekete geçti. Yeni karar tüm müşterilere duyuruldu. Yarından itibaren başlıyor. Tamamen değişiyor. Açıklamalar gelmeye devam ediyor. Garanti BBVA, Yapı Kredi, QNB Finansbank ve diğer bankalar değişikliğe gitti. Karar SMS ile duyuruldu. Milyonlarca banka müşterisini çık yakından ilgilendiriyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında bankalarda mesai saatleri yeniden düzenlendi. 12 Nisan Pazartesi günü değişiklik kararı uygulanmaya başlayacak.
11.04.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! Değişti, hesabı olan herkes...
Garanti BBVA resmen duyurdu! Değişti, hesabı olan herkes... Garanti BBVA yeni kararı resmen duyurdu ve değişti. Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor. Dev banka tüm müşterilerini konuyla ilgili bilgilendirdi. Alınan yeni karar 12 Nisan pazartesi gününden itibaren uygulanmaya başlanacak. Kararın geçici olduğu belirtildi. Bankanın hizmet saatleri değişti. Garanti BBVA haricinde birçok banka daha yeni çalışma saati kararlarını açıkladı. Bankalar peş peşe duyuruyor. Bankaların yeni çalışma saati ne oldu? İşte tüm bilgiler
9.04.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Qnb Finansbank Müşteri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki qnb finansbank müşteri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.