Pydpkk

Pydpkk

Son dakika PYD/PKK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PYD/PKK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PYD/PKK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pydpkk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pydpkk gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.418 pydpkk haberi bulunmuştur. Tüm pydpkk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çelik: Bir haber ajansının sözde haberi ve kara propagandasıyla karşı karşıya kaldık
Çelik: Bir haber ajansının sözde haberi ve kara propagandasıyla karşı karşıya kaldık AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, uluslararası bir haber ajansında yer alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan hakkındaki haber ile ilgili olarak "Tam NATO zirvesi öncesinde İsveç kaynaklı sözde bir haberle kara propagandanın parçası olan bir haber ajansının, sözde haberi ve kara propagandasıyla karşı karşıya kaldık. Biz bunlarla mücadele etmeyi ve cevap vermeyi çok iyi biliriz" dedi.
27.06.2023 Gündem
ABD'den YPG, F-16 ve İsveç açıklaması! Büyükelçi Flake: Türkiye'nin güvenlik ihtiyaçlarına dikkat çekilmeli
ABD'den YPG, F-16 ve İsveç açıklaması! Büyükelçi Flake: Türkiye'nin güvenlik ihtiyaçlarına dikkat çekilmeli ABD'nin 247'nci Bağımsızlık Günü kutlaması kapsamında ABD Ankara Büyükelçiliği Konutu'nda gazetecilere açıklama yapan ABD Büyükelçisi Flake, Türkiye'ye F-16 satışı ve ABD'nin YPG'ye verdiği destekle ilgili konuştu.
22.06.2023 Gündem
Bakan Soylu: Mersin ve İstiklal Caddesi saldırıları Münbiç'ten
Bakan Soylu: Mersin ve İstiklal Caddesi saldırıları Münbiç'ten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'deki polisevine yönelik saldırı ve İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki bombalı terör saldırısıyla ilgili, "Mersin saldırısı da Münbiç'ten oldu, İstiklal Caddesi saldırısı da Münbiç'ten oldu" dedi.
18.11.2022 Siyaset
Çavuşoğlu: Suriye'den Libya'ya Kıbrıs'tan Ege'ye ve Akdeniz'e kadar hakkımızı hukukumuzu korumakla mükellefiz
Çavuşoğlu: Suriye'den Libya'ya Kıbrıs'tan Ege'ye ve Akdeniz'e kadar hakkımızı hukukumuzu korumakla mükellefiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere Fransa'da yaptığı açıklamada, “Suriye'den Libya'ya Kıbrıs'tan Ege'ye ve Akdeniz'e kadar hakkımızı hukukumuzu korumakla mükellefiz” dedi.
9.10.2022 Siyaset
Kurtulmuş’tan ABD parlamentosunda Miçotakis’in alkışlanmasına yönelik açıklama: Not ettik!
Kurtulmuş’tan ABD parlamentosunda Miçotakis’in alkışlanmasına yönelik açıklama: Not ettik! Sultangazi’deki Nene Hatun Kültür Merkezi açılış programında konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Kurtulmuş, “ABD’nin parlamentosunda Yunan başbakanının dakikalarca ayakta alkışlanması ve Joe Biden’ın ‘batının değerleri Yunan değerleriyle başlar’ sözlerine ilişkin Kurtulmuş, “Bu sözü not ettiğimizin bilinmesini isteriz. Oynanan oyunda Yunanistan’a birileri bazı yollar, yönler vermiş olabilir ama biz barıştan yana olan bir ülke olarak nasıl terör örgütlerine karşı bu ülkenin, milletin hakkını hukukunu savunacaksak Adalar Denizi’nde de Türkiye’nin hakkını hukukunu savunacağız” dedi.
10.06.2022 Siyaset
Bakan Soylu'dan çarpıcı açıklama: Ukrayna'dan daha zor durumda kalırdık
Bakan Soylu'dan çarpıcı açıklama: Ukrayna'dan daha zor durumda kalırdık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Antalya Diplomasi Forumu’nda konuştu. Bakan Soylu, "Eğer biz küresel aktörlere, küresel şirketlere, Türkiye olarak küresel şampiyonlar ligine tabi olsaydık, Ukrayna’dan daha zor bir durumda kalırdık, bu kadar açık ve net" açıklamasını yaptı.
12.03.2022 Siyaset
AK Parti MYK sonrası Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Tipik bir fitne siyaseti
AK Parti MYK sonrası Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Tipik bir fitne siyaseti AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'telefonlarımız dinleniyor' iddiasına "İlk olarak benim hatırladığım kadarıyla 2018'de benzer cümleler söyledi. 2018'den beri ne ortaya belge koyuyor, ne de savcılığa gidip suç duyurusunda bulunuyor. 'Beni dinliyorlar, MYK'yı dinliyorlar' dediğinizde bu tipik bir fitne siyaseti olur" dedi.
29.12.2021 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik: Millet Kılıçdaroğlu’nu bir kere daha yanıltacak
AK Parti Sözcüsü Çelik: Millet Kılıçdaroğlu’nu bir kere daha yanıltacak AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı Danışma Meclis Toplantısına katılan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, önümüzdeki seçimlerde millettin Kılıçdaroğlu’nu bir kez daha yanıltacağını belirterek, Cumhurbaşkanının bir açıklamasıyla ekonomide hedeflenen oyunları tarumar ettiğini söyledi.
25.12.2021 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti'de MYK sona erdi. 1 saat 20 dakika süren toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasına 29 Ekim mesajıyla başlayan Ömer Çelik, Irak-Suriye tezkeresine HDP ile birlikte 'hayır' oyu veren CHP için, "Geçmişte PYD/PKK Türkiye'ye niye saldırsın ki diyenler bugün tezkereye hayır oyu vermiştir. Anlaşamadığımız pek çok nokta olsa da CHP geçmişte Türkiye'nin milli, sınır güvenliği konusunda çok yüksek hassasiyet gösterirdi." dedi.
28.10.2021 Siyaset
Atina'nın ABD ve Fransa'yla anlaşmasının anlamı ne?
Atina'nın ABD ve Fransa'yla anlaşmasının anlamı ne? Yunanistan, ABD ve Fransa ile anlaşmalar imzalıyor. Atina yönetimi milyarlarca dolarlık anlaşmalara imza atıyor. Peki bu anlaşmaların anlamı ne? Gazeteci Bünyamin Aygün CNN TÜRK'te bu konuyu değerlendirdi.
17.10.2021 Gündem
ABD resmen talimatı verdi! İşte YPG/PYD-PKK'nın yeni taktiği
ABD resmen talimatı verdi! İşte YPG/PYD-PKK'nın yeni taktiği Terör örgütü YPG/PYD-PKK'nın, ABD'nin talimatıyla Suriye'nin petrol bölgesini kontrol altına tutmak amacıyla sözde DEAŞ'la mücadele taktiği, bir kez daha ortaya çıktı. DHA'nın edindiği bilgilere göre, PKK/KCK/PYD-YPG'den oluşan SDG, 60 DEAŞ üyesini Deyr ez-Zorun doğusundaki Suriye'nin en büyük petrol sahasına gönderdi.
17.04.2021 Dünya
FETÖ'cü Gürbüz Sevilay ile ilgili şok PKK detayı! Anti tank füzesi, silah tüccarları...
FETÖ'cü Gürbüz Sevilay ile ilgili şok PKK detayı! Anti tank füzesi, silah tüccarları... MİT’in başarılı operasyonuyla, Özbekistan’da yakalanarak Türkiye’ye getirilen firari FETÖ’cü Gürbüz Sevilay’ın, terör örgütü FETÖ'nün talimatıyla, terör örgütü PKK ile bağlantı kurduğu, örgüt üyelerine Ukrayna’daki Suriyeli silah tüccarları üzerinden askeri teçhizat temin ettiği ortaya çıktı.
16.02.2021 Gündem
Salih Müslüm'ün yeğeni Dalya, örgütün adreslerini bildirip, teröristleri teşhis etmiş
Salih Müslüm'ün yeğeni Dalya, örgütün adreslerini bildirip, teröristleri teşhis etmiş Mersin Emniyet Müdürlüğü'nce yürütülen ikna çalışması sonucu teslim olan, PYD/PKK elebaşılarından Salih Müslüm'ün yeğeni Dalya Mahmut Müslüm (21), verdiği ifadesi ile örgütün Suriye’deki 26 adresini bildirdi, 127 teröristi de arşiv fotoğraflarından teşhis etti.
5.10.2020 Gündem
Türkiye dünyaya ilan etti: Her an müdahale edilebilir!
Türkiye dünyaya ilan etti: Her an müdahale edilebilir! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kalın, Suriye konusuyla ilgili olarak, 'Bizim oralara bir gece ansızın kaç defa geldiğimizi gördüler. Saldırılar devam ederse Türkiye oralara her an müdahale edebilir. Bu hem o örgütlere bir uyarıdır hem de onların destekçisi olan ülkelere bir uyarıdır' dedi.
4.10.2020 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Macron'un yönettiği dış politikaya tepki gösteren Çelik, "Rafael uçaklarını ilk kez bir AB ülkesine sattılar. Fransa size sahip mi çıkmış oldu? Sadece Rum kesimine ve size silah satmış oldu. Fransa'nın buradaki bölgesel barışa bir katkı sağlamak amacıyla, hatta bir AB vizyonuyla da hareket etmediğini görüyoruz. Macron'un kişisel olarak yürütmeye çalıştığı dış politika çökmüştür" ifadelerini kullandı.
22.09.2020 Siyaset
Terör örgütünde petrol paylaşımı kavgası
Terör örgütünde petrol paylaşımı kavgası Suriye’de petrol sahalarını ABD’nin desteğiyle kontrol altında tutan terör örgütü YPG/PYD-PKK’nın, petrol parasının paylaşımı konusunda, kendi içerisinde gerilim yaşandığı öğrenildi.
17.08.2020 Gündem
PYD/YPG'nin elebaşı Salih Müslüm'ün yeğeni teslim oldu
PYD/YPG'nin elebaşı Salih Müslüm'ün yeğeni teslim oldu Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu PYD/YPG'nin elebaşlarından Salih Müslüm'ün yeğeni 'Viyan Şervan' kod adlı Dalya Mahmut Müslüm (21), ikna çalışmaları sonucu Mersin'de teslim oldu. Kırmızı kategoride aranan 'Esma Samur' kod adlı Gülten Alataş'ın yakın korumalığını da yapan Dalya Mahmut Müslüm'in hamile olduğu ve babası tarafından örgüte hediye edildiği öğrenildi.
18.07.2020 Gündem
Ehliyet ile ilgili flaş karar! Bakan canlı yayında duyurdu...
Ehliyet ile ilgili flaş karar! Bakan canlı yayında duyurdu... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ehliyet ile ilgili kararı duyurdu. Yeni dönem başlıyor. Ehliyetimizi artık yanımızda taşımamız gerekmeyecek. Ehliyeti, kimlikteki çipe yükleyeceğiz. Kredi kartlarından uygun olanları yine kimliğe yükleyeceğiz. Ayrıca elektronik imza da buna yüklenecek.
19.06.2020 Ekonomi
Türkiye Pençe-Kartal operasyonuyla dünyaya mesaj verdi
Türkiye Pençe-Kartal operasyonuyla dünyaya mesaj verdi Türkiye'nin Kuzey Irak'taki terör yuvalarına yönelik operasyonu dünyada ses getirdi. Türkiye operasyonla PKK’yı koruyup, kollayan CIA, MOSSAD gibi istihbarat örgütlerine de mesaj vermiş oldu.
18.06.2020 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu CNN TÜRK'te gündemi değerlendirdi
İçişleri Bakanı Soylu CNN TÜRK'te gündemi değerlendirdi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ahmet Hakan moderatörlüğündeki Tarafsız Bölge programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
4.03.2020 Gündem
'Bundan sonra S-400 olayı olmaz'
'Bundan sonra S-400 olayı olmaz' Esad rejiminin hain saldırısı sonucu 33 askerimiz şehit oldu, 32 askerimiz ise yaralandı. Emekli Tuğgeneral Dr. Naim Babüroğlu, konuyla ilgili konuşarak, "Bundan sonra S-400 olayı olmaz." ifadelerini kullandı.
29.02.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti teşkilatına seslendi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti teşkilatına seslendi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Siyaset Akademisi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "AK Parti’nin gençlik kollarında siyasete atılan arkadaşlarımızdan bugün genel başkan yardımcılığından milletvekilliğine, il başkanlığından belediye başkanlığına kadar her seviyeye gelmiş olanlar var." ifadelerini kullandı. Erdoğan İdlib'deki gelişmeler hakkında da konuşarak, "İdlib'de de gelişmeler şu anda lehe döndü. 3 tane şehidimiz var mekanları cennet olsun. Onun yanında rejim güçlerinin kaybı çok büyük." ifadelerini kullandı.
27.02.2020 Siyaset
Fuat Oktay: Türkiye hesap vermez hesap sorar
Fuat Oktay: Türkiye hesap vermez hesap sorar Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay "Uluslararası arenada, Türkiye'nin çıkarları doğrultusunda, hesap vermez, hesap sorarız" açıklamasında bulundu.
17.12.2019 Gündem
DHA, 5 yılda 7 bin 302 yabancı teröristin yakalandığı Risk Analiz Birimi'ne girdi
DHA, 5 yılda 7 bin 302 yabancı teröristin yakalandığı Risk Analiz Birimi'ne girdi Demirören Haber Ajansı (DHA), yabancı teröristlerin Türkiye üzerinden Suriye’ye geçişlerinin önlenmesinde en etkili çalışmalarının yürütüldüğü İstanbul Havaalanı’ndaki Risk Analiz Birimi’ne girdi. Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı’na bağlı Risk Analiz Birimi ekiplerinin terör örgütleri DEAŞ ve YPG/PYD-PKK’ya katılmak için dünyanın farklı ülkelerinden gelen teröristleri yakalama süreci tüm ayrıntılarıyla görüntülendi.
15.12.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Utanç vericidir, rezalettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Utanç vericidir, rezalettir Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sürgünün 75. Yılında Ahıska Türkleri Anma Programı’nda konuştu. Erdoğan, Nobel Ödülü'nün Handke verilmesine tepki göstererek "On binlerce Müslümanın kanını döken bir caniyi destekleyen hatta öven bir şahsın ödüle layık görülmesi utanç vericidir, rezalettir" dedi.
10.12.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Pydpkk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pydpkk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.