Ukrayna savaşında tehlikeli gelişme! Rusya'dan İngiltere'ye sert tepki: Sizi vururuz, anlıyorsunuz değil mi?
Ukrayna savaşında tehlikeli gelişme! Rusya'dan İngiltere'ye sert tepki: Sizi vururuz, anlıyorsunuz değil mi? Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 63. güne girildi. Rus hükümeti İngiltere'yi, Ukrayna'yı Rus topraklarına saldırması için 'provoke etmekle' suçlayarak tehditler savurdu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 'dost olmayan ülkeler' ile ilgili verdiği kararı uygulamaya koydu. Doğalgaz satışında Ruble ile ödemeye yanaşmayan Bulgaristan ve Polonya'ya satışı durdurdu. Günün ilk saatlerinde sıfıra inen gaz sevkiyatı sabah saatlerinde yeniden başladı. Kiev’de bulunan ve 8 metrelik bronzdan yapılan Rusya-Ukrayna Dostluk Anıtı, Kiev Belediye Başkanı Vitaliy Klichko’nun katılımıyla yıkıldı. Putin, “İstanbul’daki Rusya-Ukrayna müzakerelerinde ciddi bir ilerleme kaydedildi” dedi.
27.04.2022 Dünya
Kiev'i alamayan Putin gözünü Donbas'a çevirdi! Tanklar ilerleyişe geçti...
Kiev'i alamayan Putin gözünü Donbas'a çevirdi! Tanklar ilerleyişe geçti... Ukrayna topraklarını işgal eden Rus ordusunun ilk hedefi Ukrayna'nın kalbi Kiev'i almak olan ancak haftalarca süren kuşatmaya rağmen kenti düşüremeyen Rusya'nın yeni hedefi belli oldu. Ukrayna'dan yapılan açıklamada 'Rusya Donbas'ta yeni bir saldırıya hazırlanıyor, tanklar ilerleyişe geçti' denildi.
12.04.2022 Dünya
Rusya eski devlet başkanı Putin'in nihai hedefini açıkladı: Vladivostok’tan Lizbon'a Rus İmparatorluğu kurmak!
Rusya eski devlet başkanı Putin'in nihai hedefini açıkladı: Vladivostok’tan Lizbon'a Rus İmparatorluğu kurmak! Ukrayna'daki Rus işgalinde 42’nci güne girildi. Rusya’nın çekildiği Ukrayna şehirlerindeki büyük yıkım ve işlenen korkunç savaş suçları bir bir ortaya çıkmaya başladı. Rusya’nın eski devlet başkanı ve Vladimir Putin’in en büyük destekçilerinden olan Dmitry Medvedev, Rus liderin Ukrayna’ya açtığı savaşın nihai hedefini açıkladı: Vladivostok’tan Lizbon'a kadar uzanan bir Rus İmparatorluğu…
6.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri