Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan

Son dakika Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prof. dr. övgün ahmet ercan gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 prof. dr. övgün ahmet ercan haberi bulunmuştur. Tüm prof. dr. övgün ahmet ercan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Prof. Dr. Ercan'dan korkutan deprem uyarısı! Büyüklüğü 7.2 olacak...
Prof. Dr. Ercan'dan korkutan deprem uyarısı! Büyüklüğü 7.2 olacak... Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Marmara Denizi'nden bir Kuzey Marmara kırığının geçtiğini belirterek, "Tekirdağ depremi dediğimiz ikinci kol, bu kırık üzerinden olacak. Tekirdağ kolunun beklenen deprem odağı da tam Marmara Ereğlisi'nin 10-15 kilometre deniz içinde olacak. 10-15 kilometre deniz içinde granit katmanında patlayacak, doğu-batı doğrultusunda bir patlama gösterecek. Aynı zamanda 1-1,5 metre göçecek ve Marmara'da 2-2,5 metre Yunanistan'a doğru bir kayma yaşanacak. Bu depremin büyüklüğü ne olur derseniz, 7.2 olur. Bu deprem çok büyük olur" dedi.
16.09.2020 Gündem
Ünlü profesörden deprem uyarısı: 6.5 büyüklüğünde olacak...
Ünlü profesörden deprem uyarısı: 6.5 büyüklüğünde olacak... Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Yalova Çınarcık merkezli 4.5 büyüklüğündeki depremin ardından açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Ercan, "Büyük depremin habercisi olabilir. Deprem 6.5 büyüklüğünde olabilir ve süresi de 25-30 saniye olacak" dedi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü de yaptığı açıklamada depremin Esenköy, Yalova ve İstanbul'da hissedildiğini duyurdu.
20.12.2018 Gündem
Uzmanlar Marmara depremi için tarih verdi
Uzmanlar Marmara depremi için tarih verdi Deprem uzmanları yıllardır konuşulan olası büyük Marmara depremi için uyardı. Uzmanlar deprem için 2045 tahmininde bulunuyor.
29.09.2021 Gündem
"Deprem 4 atom bombası büyüklüğünde" diyen uzman uyardı
"Deprem 4 atom bombası büyüklüğünde" diyen uzman uyardı Muğla'daki depremi 3-4 atom gücünde olduğunu belirten Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Artçı depremler gün boyu ve gelecek 3 hafta yoğun olarak sürecektir. Bunların büyüklükleri 5.2'ye dek varabilir" dedi.
29.09.2021 Gündem
Çanakkale'deki patlamayla ilgili üç korkutan iddia!
Çanakkale'deki patlamayla ilgili üç korkutan iddia! Jeofizik profesörü, deprem bilimci Övgün Ahmet Ercan, Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde, deniz içinde meydana gelen iki patlamanın mayın, yanardağ veya kızık (Jeotemal) buharı patlamaları olabileceğini belirtip, araştırılması gerektiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Ahmet Ercan beklenen İstanbul depremi için tarih verdi
Ahmet Ercan beklenen İstanbul depremi için tarih verdi İTÜ Maden Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan beklenen İstanbul depremi için tarih verdi. Deprem bilimci, olası İstanbul depreminin şiddetini de söyledi.
29.09.2021 Gündem
Muğla'da korkutan görüntü
Muğla'da korkutan görüntü Muğla’nın Ula İlçesi Akyaka Mahallesi’nde denizin yaklaşık 30 metre çekilmesi ve Akdeniz’de meydana gelen depremler tedirginlik yarattı. Denizin çekilmesinin deprem habercisi olmadığını belirten Jeofizik Mühendisi Prof.Dr. Övgün Ahmet Ercan, ancak yakın gelecekte Akdeniz’de 7 ve hatta daha büyük deprem beklediğini söyledi.
27.12.2015 Yaşam
'İçmeler'de tatil seks gücünü arttırır'
'İçmeler'de tatil seks gücünü arttırır' Prof. Dr. Ahmet Ercan, Marmaris İçmeler'de yapılan tatilin seks gücünü arttırdığını öne sürdü!
1.10.2007 Yaşam
Ahmet Ercan'dan korkutan 5.1'lik deprem yorumu
Ahmet Ercan'dan korkutan 5.1'lik deprem yorumu Marmara Denizi'nde önce saat 10.42'de 5.1, 3 dakika sonra ise 4.5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem anı güvenlik kameralarına yansırken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan bu depremin öncü olduğu belirtti.
4.12.2023 Gündem
Marmara'da 3 dakika arayla 2 deprem! İstanbul dahil birçok ilde hissedildi
Marmara'da 3 dakika arayla 2 deprem! İstanbul dahil birçok ilde hissedildi Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem gerçekleşti. Depremler, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Yalova, Çanakkale ve birçok şehirde hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmaları için bölgeye sevk edilmiştir" dedi. CNN TÜRK'e konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Şu anda özellikle 99 depremi öncesi yapılan binalarda durulmamasını tavsiye ediyorum, dikkatli olmaları gerekiyor. Zorunluluk olmadıkça da evde kalmasınlar." çağrısında bulundu.
4.12.2023 Gündem
İstanbul'da meydana gelen depreme ilişkin uzmanlardan açıklama!
İstanbul'da meydana gelen depreme ilişkin uzmanlardan açıklama! İstanbul'da deprem meydana geldi. AFAD, depremin merkez üssünün İstanbul'un Kartal ilçesi olduğunu ve 3,9 büyüklüğünde olduğunu duyurdu. Uzmanlar İstanbul'da meydana gelen depreme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
19.06.2021 Gündem
Kandilli: Bodrum'da tsunami ölçüldü!
Kandilli: Bodrum'da tsunami ölçüldü! Kandilli: Bodrum deniz seviyesi istasyonunda 10 cm tsunami dalgası ölçülmüştür. Bodrum ve civarı kıyı bölgelerimizde tsunami gözlenmiştir.
29.09.2021 Gündem
Son dakika: Ege sallanmaya devam ediyor! Bu kez 6,3 şiddetinde...
Son dakika: Ege sallanmaya devam ediyor! Bu kez 6,3 şiddetinde... Muğla açıklarında 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kos Adası açıkları olan depremin saat 01.31'de yerin 8,6 km altında meydana geldiği bildirildi. Deprem uzmanları, devam eden artçılar sebebiyle hasarlı görünen binalara girmemeleri konusunda vatandaşları uyardı
29.09.2021 Gündem
Çanakkale'de 4.4 ve 4.8'lik deprem
Çanakkale'de 4.4 ve 4.8'lik deprem Çanakkale'de merkez üssü Eceabat İlçesi olan 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi. Bu depremden sonra, saat 05.39'da ikinci bir deprem meydana geldi.
24.07.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prof. dr. övgün ahmet ercan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.