Prens Muhammed

Prens Muhammed

Son dakika prens muhammed haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan prens muhammed ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını prens muhammed haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prens Muhammed

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prens muhammed gelişmeleri de dahil olmak üzere 554 prens muhammed haberi bulunmuştur. Tüm prens muhammed haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Thani’ye TOGG hediye etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Thani’ye TOGG hediye etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Katar’da Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani’ye TOGG hediye etti.
18.07.2023 Gündem
Togg Suudi Arabistan'da! Prens Selman koltuğa geçti
Togg Suudi Arabistan'da! Prens Selman koltuğa geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Suudi Arabistan’da Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile görüştü. Görüşme sonrası Veliaht Prens Muhammed bin Selman kendisine hediye edilen TOGG ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı oteline bıraktı.
18.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Veliaht Prens Selman ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Veliaht Prens Selman ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Suudi Arabistan’da Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile bir araya geldi.
17.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor! Ana gündem ekonomik yatırımlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor! Ana gündem ekonomik yatırımlar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bugün başlayacak Körfez turunda Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni ziyaret edecek. Ziyaretin başlıca gündemi karşılıklı ekonomik yatırımlar.
17.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ziyaretine çıkıyor! Çok sayıda iş insanı eşlik edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ziyaretine çıkıyor! Çok sayıda iş insanı eşlik edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik ziyaretler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın, Suudi Arabistan, Katar Ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turuna çıkıyor. Körfez turunda iş forumlarının da gerçekleşmesi beklenirken, Erdoğan'a bu ziyaretlerinde 200'den fazla iş insanı eşlik edecek.
16.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın 3 gün sürecek Körfez turuna çıkıyor. Erdoğan; sırasıyla Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni ziyaret ederek mevkidaşlarıyla bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı, 20 Temmuz'da da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidecek.
16.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın girişimiyle Rusya-Ukrayna arasında esir mübadelesi yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın girişimiyle Rusya-Ukrayna arasında esir mübadelesi yapıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile yürüttüğü diplomasi trafiği sonucu 200 savaş esirinin mübadele edildiğini açıkladı.
21.09.2022 Gündem
Çöle 120 kilometrelik yatay gökdelen! 1 trilyon dolarlık proje 5 milyon kişi yaşayacak...
Çöle 120 kilometrelik yatay gökdelen! 1 trilyon dolarlık proje 5 milyon kişi yaşayacak... Suudi Arabistan’dan çılgın proje. 120 kilometrelik ‘yatay gökdelen’ yapılması planlanıyor. 500 metre yüksekliğindeki iki paralel binadan oluşan proje 1 trilyon dolara mal olacak ve binalarda 5 milyon kişi yaşayabilecek.
25.07.2022 Dünya
Suudi Arabistan'dan enerji fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama
Suudi Arabistan'dan enerji fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz Al Suud, Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde Körfez İşbirliği Konseyi üyesi 6 ülke ile Mısır, Irak ve Ürdün liderlerinin katıldığı zirvede yaptığı konuşmada, gerçekçi olmayan enerji politikalarının enflasyonun daha da yükselmesine yol açacağını söyledi.
16.07.2022 Dünya
ABD'den Suudi Arabistan'a kritik ziyaret! Biden, Suudi Kral Selman ile görüştü
ABD'den Suudi Arabistan'a kritik ziyaret! Biden, Suudi Kral Selman ile görüştü ABD Başkanı Joe Biden, Ortadoğu ziyareti çerçevesinde Filistinden sonra Suudi Arabistana geldi.
15.07.2022 Dünya
Prens Selman kimdir, kaç yaşında, serveti ne, eşi kim? Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed Bin Selman’ın Türkiye ziyareti!
Prens Selman kimdir, kaç yaşında, serveti ne, eşi kim? Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed Bin Selman’ın Türkiye ziyareti! Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman resmi ziyaret kapsamında Ankara'ya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ı resmi törenle karşıladı. Baş başa görüşmeye geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın Beştepe'deki görüşmesi yaklaşık 2 saat sürdü. Görüşmenin ardından ortak bildiri yayımlandı. Söz konusu görüşmenin ardından Prens Selman kimdir, kaç yaşında, serveti ne, eşi kim? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.06.2022 Gündem
Erdoğan-Selman görüşmesi Suudi Arabistan basınında geniş yer buldu
Erdoğan-Selman görüşmesi Suudi Arabistan basınında geniş yer buldu Suudi Arabistan Veliahtı ve Başbakan Yardımcısı Prens Muhammed bin Selman bin Abdülaziz Al Saud’un Türkiye’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmesi Suudi Arabistan basınında geniş yer buldu.
22.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Selman görüşmesi sona erdi! İki ülke ortak bildiri, anlaşma sağlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Selman görüşmesi sona erdi! İki ülke ortak bildiri, anlaşma sağlandı Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, resmi ziyareti çerçevesinde Ankara'ya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muhammed bin Selman resmi törenle karşıladı. Karşılama töreninin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Veliaht Prens bir araya geldi. Baş başa yapılan görüşme yaklaşık 2 saat 10 dakika sürdü. Görüşme sonrası iki ülke ortak bildiri yayınladı. Bildiride "Resmi görüşmeler iki ülke arasındaki mükemmel ilişkilerin derinliğini bünyesinde barındıran samimiyet ve kardeşlik ortamında gerçekleşti. Taraflar, iki ülke arasındaki karşılıklı ticaretin kolaylaştırılmasını ve yatırım fırsatlarının araştırılmasını el aldı. " ifadeleri kullanıldı.
22.06.2022 Siyaset
Veliaht Prens Muhammed bin Selman Ankara’da!
Veliaht Prens Muhammed bin Selman Ankara’da! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ı resmi törenle karşıladı.
22.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB'nin bunun hesabını vermesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB'nin bunun hesabını vermesi lazım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti dönüşü basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Halkımız müsterih olsun, bu meselenin üstesinden geleceğiz.' mesajını verdi. Teröristlerle fotoğrafı ortaya çıkan İBB çalışanıyla ilgili de konuşan Erdoğan, 'Bu fotoğraf bir delildir, bir ispattır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bunun hesabını vermesi lazım' dedi.
30.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Umre ziyaretini gerçekleştirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Umre ziyaretini gerçekleştirdi Suudi Arabistan ziyaretinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Umre ziyareti gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz tarafından Al-Salam Sarayı'nda resmî törenle karşılandıktan sonra bir dizi görüşme ve iki günlük seyahati kapsamında Kabe'ye de giderek umre ziyaretini gerçekleştirdi.
29.04.2022 Siyaset
Ürdün Kralı 2. Abdullah'ın amcası Muhammed Bin Talal vefat etti
Ürdün Kralı 2. Abdullah'ın amcası Muhammed Bin Talal vefat etti Ürdün Kraliyet Divanı, Ürdün Kralı 2. Abdullah'ın amcası Muhammed Bin Talal'ın (81) vefat ettiğini duyurdu.
29.04.2021 Gündem
ABD Başkanı Joe Biden: Putin bir katil ve bedelini ödeyecek!
ABD Başkanı Joe Biden: Putin bir katil ve bedelini ödeyecek! ABD Başkanı Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Putin'in 'katil' olduğunu ve ABD seçimlerine müdahale ettiği için "bedel ödeyeceğini" söyledi.
17.03.2021 Dünya
ABD'nin F-35 hamlesi harekete geçirdi! Kimse bunu beklemiyordu
ABD'nin F-35 hamlesi harekete geçirdi! Kimse bunu beklemiyordu Fransa hükümetinin, ABD’nin yeni yönetiminin Suudi Arabistan ile ilişkilerini gözden geçirme kararının ardından, iki ülke ilişkilerindeki gerginliği kendi lehine kullanmak istediği ileri sürüldü. Başta Paris yönetimi olmak üzere birçok ülke ABD’den F-35 savaş uçağı satın almak isteyen BAE’ye savaş uçağı satmak için harekete geçti.
14.03.2021 Dünya
Suudi Arabistan'dan son dakika Cemal Kaşıkçı açıklaması
Suudi Arabistan'dan son dakika Cemal Kaşıkçı açıklaması Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı, Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili ABD'nin yayınladığı raporu kesin bir dille reddettiğini açıkladı.
26.02.2021 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden'dan bomba Suudi Arabistan kararı!
ABD Başkanı Joe Biden'dan bomba Suudi Arabistan kararı! ABD'nin ünlü gazetesi New York Times, ABD Başkanı Joe Biden'ın, Suudi Arabistan'ın Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ı, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti konusunda direkt olarak cezalandırmayacağını duyurdu. Haberde, Biden'ın Beyaz Saray ile Krallık arasındaki 'iş birliğinin' bozulmasını istemediği ifade edildi.
26.02.2021 Dünya
ABD açıkladı! İşte Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi emrini veren kişi...
ABD açıkladı! İşte Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi emrini veren kişi... ABD istihbaratının hazırladığı raporda, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda katledilen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesini onaylayan kişinin Veliaht Prens Muhammed bin Selman olduğu belirtildi.
26.02.2021 Dünya
Ve ortaya çıktı! İşte Kaşıkçı cinayetinde Suudi Veliaht  Prens bağı
Ve ortaya çıktı! İşte Kaşıkçı cinayetinde Suudi Veliaht Prens bağı Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğunda gazeteci Cemal Kaşıkçı’yı öldüren Suudi infaz timini taşıyan iki özel uçağın, Veliaht Prens Muhammed bin Selman tarafından el konulan bir şirkete ait olduğu belirtildi.
24.02.2021 Dünya
Amerikan’ın istemediği adam: Prens Selman!
Amerikan’ın istemediği adam: Prens Selman! Suudi Arabistan Prensi Selman'ın makamı tehlikede mi? Amerika'dan gelen son haber, bu olasılığı artırdı. İddiaya göre, Amerikan Başkanı Biden, Suudi veliaht prensi muhatab almayacak. Prensin Cemal Kaşıkçı cinayetinden sorumlu tutulması gündemde... Peki veliaht prens nasıl biri? onun döneminde ne oldu? CNN Türk, Vizör'de Selman'ı yakın plana aldı.
21.02.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Prens Muhammed ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prens muhammed haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.