Preet Bharara

Preet Bharara

Son dakika Preet Bharara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Preet Bharara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Preet Bharara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Preet Bharara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan preet bharara gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 preet bharara haberi bulunmuştur. Tüm preet bharara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dava bitti, savcı değişti
Dava bitti, savcı değişti ABD’deki Hakan Atilla davasında jüri kararının çıkmasından saatler sonra bölge başsavcı vekili Kim görevden ayrıldı ve yerine Geoffrey Berman atandı
4.01.2018 Dünya
Hakan Atilla davasında karar çıkmadı
Hakan Atilla davasında karar çıkmadı ABD'nin İran'a yaptırımlarını delmekle suçlanan ve New York'ta tutuklu bulunan Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın yargılandığı davada sanık Atilla'nın suçlu olup olmadığını belirlemek için görüşmeler yürüten jüri üyeleri yine bir karara varamadı ve görüşmelere 3 Ocak'ta devam edilmesine karar verildi.
22.12.2017 Dünya
ABD'de süren Hakan Atilla davasında flaş gelişme
ABD'de süren Hakan Atilla davasında flaş gelişme ABD'nin İran'a yaptırımlarını delmekle suçlanan ve New York'ta tutuklu bulunan Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın yargılandığı davada sanık Atilla'nın suçlu olup olmadığını belirlemek için görüşmelere başlayan jüri üyeleri bir karara varamadı.
21.12.2017 Dünya
Sarraf: Yapmadığım şeyi kabul etmek zorundayım
Sarraf: Yapmadığım şeyi kabul etmek zorundayım ABD’deki davada, Rıza Sarraf’ın “Ömür boyu hapis cezası mı alsaydım? Burada kanun yok, yapmadığın bir şeyi kabul etmek zorundasın” dediği telefon görüşmesi mahkemeye sunuldu
29.09.2021 Gündem
Aykan Erdemir'in mal varlığına el konuldu
Aykan Erdemir'in mal varlığına el konuldu Rıza Sarraf soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan CHP'li eski milletvekili Aykan Erdemir'in mal varlığına el konuldu.
29.09.2021 Gündem
Sarraf ve Atilla'nın yargılanmasına 27 Kasım'da jüri seçimi sonrası başlanacak
Sarraf ve Atilla'nın yargılanmasına 27 Kasım'da jüri seçimi sonrası başlanacak New York'ta tutuklu yargılanan iş adamı Sarraf ve Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Atilla davasının esastan görülmesine 27 Kasım'daki jüri seçimleri tamamlanır tamamlanmaz başlanacak
21.11.2017 Dünya
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Zarrab dosyasına bakan savcılara soruşturma
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Zarrab dosyasına bakan savcılara soruşturma İSTANBUL Cumhuriyet Başsavcılığı, Rıza Sarraf davasının eski savcısı Preet Bharara ve savcı Joon H. Kim hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.
29.09.2021 Gündem
FETÖ elebaşı Gülen ve HDP'li vekiller vatansız kalacak
FETÖ elebaşı Gülen ve HDP'li vekiller vatansız kalacak Kanun Hakkında Kararname (KHK) ile haklarında soruşturma bulunan ancak yurtdışında olanlara tanınan 3 aylık süre doldu. Aralarında FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, milletvekillikleri düşürülen HDP'li Tuğba Hezer ve Faysal Sarıyıldız, FETÖ'nün kara kutusu Kozanlı Ömer kod adlı Osman Hilmi Özdil gibi isimler var.
29.09.2021 Gündem
Onlar böyle istedi
Onlar böyle istedi Beyaz Saray İletişim Direktörü Scaramucci’nin görevden alınmasında, ABD lideri Trump’ın eşi Melania ve kızı Ivanka’nın etkili olduğu öne sürüldü. İddiaya göre Melania ve Ivanka, Scaramucci’nin, Trump’ın yardımcıları hakkında kullandığı ‘dilden’ çok rahatsız olmuş
1.08.2017 Dünya
ABD’deki o isimlere FETÖ soruşturması
ABD’deki o isimlere FETÖ soruşturması İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, senatör Schummer, ABD’li savcı Bharara, OFAC Başkanı Cohen, Wilson Center Ortadoğu Programı Direktörü Henry Barkey, Türk Amerikan Birliği Başkanı Taban, Michael Rubin ve Graham E. Fuller’in de aralarında bulunduğu 17 kişi hakkında FETÖ’yle irtibatlı oldukları veya yardım ettikleri iddiasıyla soruşturma başlattı.
29.09.2021 Gündem
Türkiye uyarmıştı! ABD harekete geçti
Türkiye uyarmıştı! ABD harekete geçti Türkiye'den bir grup avukatın, FETÖ'yle bağlantılı oldukları kişilerle ilgili suç duyurusunda bulunmasının üzerine ABD soruşturma başlattı
29.09.2021 Gündem
Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Atilla ABD'de tutuklandı
Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Atilla ABD'de tutuklandı New York Güney Bölge Savcılığı, Halkbank Genel Müdür Yardımcılarından Mehmet Hakan Atilla'nın İşadamı Sarraf davası kapsamında New York'ta tutuklandığını duyurdu
29.09.2021 Gündem
Bharara 'hoca' oluyor!
Bharara 'hoca' oluyor! Trump'ın görevden aldığı savcı Preet Bharara, New York Üniversitesi'nde ders verecek. Savcı, Türkiye'de Reza Zerrab davasına bakmasıyla tanınıyor.
22.03.2017 Dünya
ABD'li savcı Preet Bharara, görevden alındı
ABD'li savcı Preet Bharara, görevden alındı ABD'de görevden alınan 45 savcının olduğu listeye Preet Bharara da eklendi
11.03.2017 Dünya
ABD'de 46 savcının istifası istendi! Aralarında...
ABD'de 46 savcının istifası istendi! Aralarında... ABD Adalet Bakanı Jeff Sessions'ın, New York Güney Bölge Savcısı Preet Bharara'nın da aralarında olduğu 46 savcının istifasını istediği bildirildi.
10.03.2017 Dünya
Trump, Reza Zarrab dosyasının savcısı Bharara ile görüştü
Trump, Reza Zarrab dosyasının savcısı Bharara ile görüştü ABD'de yargılanan Reza Zarrab'ın davası, 16 Ekim 2017 tarihine ertelendi. Zarrab davasına bakan New York Güney Bölge Başsavcısı Bharara, bugün seçilmiş ABD başkanı Donald Trump ile görüştü. Bharara, Trump’ın isteği üzerine görevinde kalacağını açıkladı
17.06.2021 Dünya
Başsavcı Bharara, 4 İran asıllı Türk vatandaşı için 75'er yıl hapis cezası istedi
Başsavcı Bharara, 4 İran asıllı Türk vatandaşı için 75'er yıl hapis cezası istedi İran asıllı işadamı Reza Zarrab hakkındaki iddianameyi hazırlayan New York Güney Bölge Başsavcısı Preet Bharara, aynı aileden 4 Türk ve İran vatandaşı hakkında, ABD'nin İran'a karşı uyguladığı yaptırımları delme, kara para aklama ve bankacılık sahtekarlığı yapma gerekçeleriyle dava açtı...
17.06.2021 Dünya
75 yıl hapsi isteniyor!
75 yıl hapsi isteniyor! New York Güney Bölge Başsavcısı Preet Bharara, Reza Zarrab'ın ağabeyi Muhammed hakkında, kardeşi Reza ile aynı suçlamaları içeren bir iddianame sundu.
17.06.2021 Dünya
Türk silah tacirine film gibi operasyon
Türk silah tacirine film gibi operasyon Meksikalı uyuşturucu tacirleri kılığındaki Amerikan ajanlarına yüklü miktarda ağır silah satmaya çalışan Türk silah kaçakçısı Memet Gezer Karadağ’da yakalandı. ABD’ye gönderildi. New York’ta ömür boyu hapisle yargılanacak.
17.06.2021 Dünya
Savcı Bharara'dan Reza Zarrab tweet'i: Geri çevrildi...
Savcı Bharara'dan Reza Zarrab tweet'i: Geri çevrildi... ABD'li Başsavcı Preet Bharara, Reza Zarrab'ın, iddianamenin reddedilmesi için yaptığı başvurunun hakim tarafından geri çevrildiğini belirtti.
17.06.2021 Dünya
Reza Zarrab'a şok! Reddedildi...
Reza Zarrab'a şok! Reddedildi... ABD'de yargılanan işadamı Reza Zarrab'ın 'reddi hakim' talebi, davaya bakan Yargıç Richard Berman tarafından reddedildi.
29.09.2021 Gündem
İşte Fuat Avni! İlk kez ABD'de görüntülendi
İşte Fuat Avni! İlk kez ABD'de görüntülendi Fuat Avni hesabının lideri Aydoğan Vatandaş ABD'de görüntülendi
29.09.2021 Gündem
Zarrab davasında flaş gelişme
Zarrab davasında flaş gelişme REZA Zarrab hakkındaki iddianameyi hazırlayan New York Güney Bölge savcısı Preet Bharara, kara para aklama, bankacılık sahtekarlığı ve ABD’nin İran’a karşı uyguladığı yaptırımları delme suçlamaları ile New York’ta tutuklu olarak yargılanan İran asıllı işadamı Reza Zarrab, ’reddi hakim’ talebinin geri çevrilmesini istedi.
29.09.2021 Gündem
Reza Zarrab'ın 6 Eylül'de yapılacak duruşması iptal edildi
Reza Zarrab'ın 6 Eylül'de yapılacak duruşması iptal edildi Kara para aklama, bankacılık sahtekarlığı ve ABD'nin İran'a uyguladığı yaptırımları delme suçlamasıyla New York'ta tutuklu olarak yargılanan İran asıllı işadamı Reza Zarrab'ın, 6 Eylül'de yapılması gereken duruşması iptal edildi
29.09.2021 Gündem
‘O belgeleri savcı Bharara’ya teslim ettiler’
‘O belgeleri savcı Bharara’ya teslim ettiler’ 17 Aralık kumpas iddianamesinde Rıza Sarraf’ın ABD’de tutuklanmasına değinilerek “Örgüt mensupları belgeleri Preet Bharara’ya teslim etti” İfadelerine yer verildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Preet Bharara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki preet bharara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.