Hakan Atilla

Hakan Atilla

Son dakika hakan atilla haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hakan atilla ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hakan atilla haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Atilla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan atilla gelişmeleri de dahil olmak üzere 592 hakan atilla haberi bulunmuştur. Tüm hakan atilla haberleri aşağıda listelenmiştir.
Korkmaz Enes Ergun kimdir? Borsa İstanbul'un yeni genel müdürü Korkmaz Enes Ergun hakkındaki merak edilenler…
Korkmaz Enes Ergun kimdir? Borsa İstanbul'un yeni genel müdürü Korkmaz Enes Ergun hakkındaki merak edilenler… Borsa İstanbul'un yeni genel müdürü Korkmaz Enes Ergun oldu. Borsa İstanbul'un bugün yapılan genel kurulunda genel müdürlük koltuğuna, Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Korkmaz Enes Ergun getirildi. Korkmaz Enes Ergun kimdir? Borsa İstanbul'un yeni genel müdürü Korkmaz Enes’in kariyeri…
26.03.2021 Gündem
Borsa İstanbul'un yeni genel müdürü Korkmaz Enes Ergun oldu
Borsa İstanbul'un yeni genel müdürü Korkmaz Enes Ergun oldu Borsa İstanbul'un yeni genel müdürü belli oldu. Borsa İstanbul'un genel müdürlük koltuğuna, Korkmaz Enes Ergun getirildi.
26.03.2021 Ekonomi
Hakan Atilla kimdir? Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü görevinden istifa eden Hakan Atilla kaç yaşında, nereli?
Hakan Atilla kimdir? Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü görevinden istifa eden Hakan Atilla kaç yaşında, nereli? Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla, görevinden ayrıldı. Hakan Atilla istifa etti mi, sorusuna yanıt aranıyordu. Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Hakan Atilla kendi isteğiyle bugün Genel Müdürlük görevinden istifa etti. Haberin ardından Hakan Atilla hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki Hakan Atilla kimdir, kaç yaşındadır?
8.03.2021 Gündem
Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla istifa etti
Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla istifa etti Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Hakan Atilla kendi isteğiyle Genel Müdürlük görevinden istifa etti.
8.03.2021 Ekonomi
Borsa İstanbul'da rekor kar!
Borsa İstanbul'da rekor kar! Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Mehmet Hakan Atilla, "2020, Borsa İstanbul tarihinde başarılı bir yıl oldu. Tüm piyasalarda en yüksek işlem hacimlerimize, en yüksek endeks değerlerimize ulaştık." dedi.
18.02.2021 Ekonomi
Türkiye'den ABD'ye 'Osman Kavala' tepkisi
Türkiye'den ABD'ye 'Osman Kavala' tepkisi Dışişleri Bakanlığı'ndan "ABD Dışişleri Bakanlığı'nın Osman Kavala'nın tutukluluğunun sonlandırılması çağrısı yapan açıklaması hukuk devleti ilkesiyle bağdaşmamaktadır." açıklaması yapıldı.
28.07.2020 Gündem
17 Aralık kumpas davasında karar!
17 Aralık kumpas davasında karar! İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi, takipsizlikle sonuçlanan "17 Aralık soruşturması"nda kumpas kurup usulsüzlükler yaptıkları gerekçesiyle 61 sanık hakkında verilen hapis cezaları ile beraat hükümlerini yerinde buldu.
11.06.2020 Gündem
Emine Erdoğan: Kadınların iş gücüne katılma oranı, erkeklere göre 4 kat daha hızlı arttı
Emine Erdoğan: Kadınların iş gücüne katılma oranı, erkeklere göre 4 kat daha hızlı arttı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Borsa İstanbul'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen, "Gong Kadın-Erkek Eşitliği İçin Çalıyor" programına katıldı. Programa Emine Erdoğan'ın yanı sıra, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla, Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) Başkanı Nilüfer Bulut ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle katıldı. Emine Erdoğan, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) ve Sağlık Bakanlığının koronavirüsten korunmak amacıyla "tokalaşmayın" uyarısının ardından Türkiye'de henüz görülmemesine rağmen programda kendisini karşılayan protokol üyeleri ve sunucu Oylum Talu ile el sıkışmadı. Talu, Erdoğan'ın bu hassasiyetinin takdire şayan olduğunu ifade etti.
6.03.2020 Siyaset
İdlib şehidi Tankçı Sözleşmeli Er Mecit Demir'e veda
İdlib şehidi Tankçı Sözleşmeli Er Mecit Demir'e veda İdlib'de rejim güçlerinin saldırısında şehit olan Tankçı Sözleşmeli Er Mecit Demir'in cenazesi, memleketi Gaziantep'te toprağa verildi.
23.02.2020 Gündem
Hakan Atilla: Borsa İstanbul'dan iki sıfır atılacak
Hakan Atilla: Borsa İstanbul'dan iki sıfır atılacak Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla, BİST endeksinden iki sıfırın atılacağını da açıkladı.
19.02.2020 Ekonomi
Hakan Atilla'nın yeni görevi belli oldu
Hakan Atilla'nın yeni görevi belli oldu Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Hakan Atilla'nın Borsa İstanbul Genel Müdürü olduğunu açıkladı.
21.10.2019 Ekonomi
Halkbank: ABD'de iddianame hazırlanarak dava açılması manidardır
Halkbank: ABD'de iddianame hazırlanarak dava açılması manidardır Halkbank, ABD Adalet Bakanlığı’na bağlı New York Güney Bölge Başsavcılığı tarafından iddianame hazırlanarak yargı süreci başlatmasıyla ilgili olarak, "Söz konusu iddialara ilişkin Bankamız masumiyetini ortaya koyan bağımsız inceleme sonuçlarının, kanıtları ile birlikte ABD Adalet Bakanlığı ile paylaşılmasına rağmen iddianame hazırlanarak dava açılması manidardır" açıklaması yaptı.
16.10.2019 Gündem
Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak: Türkiye ekonomisi bu yıl pozitif büyüyecek
Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak: Türkiye ekonomisi bu yıl pozitif büyüyecek Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Bu haftadan itibaren kredi faizlerinde indirim göreceğiz" dedi.
30.07.2019 Ekonomi
Dolandırıp parayı Dubai’de yedi
Dolandırıp parayı Dubai’de yedi Yakalanan telefon dolandırıcısı Abit Budak’ın elde ettiği paralarla first class uçtuğu ve kazandığı millerle Dubai’ye tatile gittiği ortaya çıktı.
28.07.2019 Yaşam
Adnan Oktar suç örgütünde dikkat çeken ayrıntı
Adnan Oktar suç örgütünde dikkat çeken ayrıntı Adnan Oktar suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma sonucunda 171'i tutuklu 226 sanık hakkında hazırlanan iddianamede, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütünün örgütsel benzerliklerle bu iki örgüt arasındaki bağlantı ve benzerliklere vurgu yapıldı.
26.07.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hakan Atilla'nın yaşadığı süreç hepimizi üzdü ve kırdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hakan Atilla'nın yaşadığı süreç hepimizi üzdü ve kırdı Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hakan Atilla'ya herhangi bir bariyer söz konusu değildir. O bizim evladımızdır. Onu sahiplenmeyeceğiz kimi sahipleneceğiz. Yaşamış olduğu süreç, başta şahsım olmak üzere tüm mesai arkadaşlarımızı üzmüştür, kırmıştır." dedi.
25.07.2019 Gündem
Hakan Atilla İstanbul'da! Ailesi ve Bakan Albayrak karşıladı!
Hakan Atilla İstanbul'da! Ailesi ve Bakan Albayrak karşıladı! ABD'de tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edilen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın bulunduğu uçak, İstanbul'a indi. Hakan Atilla'yı havalimanında ailesi ile birlikte Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakan Atilla ile telefonda görüştü.
24.07.2019 Gündem
Hakan Atilla Türkiye'ye gönderildi
Hakan Atilla Türkiye'ye gönderildi ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan ve tutulduğu cezaevinden tahliye edilen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, Türk Hava Yollarının (THY) 19.05 uçağı ile New York JFK Havalimanı'ndan İstanbul'a gönderildi.
24.07.2019 Gündem
Hakan Atilla tahliye edildi
Hakan Atilla tahliye edildi ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla tahliye edildi. DHA Atilla'nın yeni fotoğrafını servis etti.
19.07.2019 Dünya
FETÖ elebaşının saç tellerini duruşmaya getirmişler
FETÖ elebaşının saç tellerini duruşmaya getirmişler Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) avukatlık yapılanmasına ilişkin iddianamede sanık olarak yer alan firari avukat Bekir Yavuz Tapar'ın Bylock yazışmalarının deşifre edilmesi sonucunda, FETÖ elebaşısının saç tellerinin ABD'den getirilerek, 17-25 Aralık yasa dışı dinleme ve Selam Tevhid'de kumpas davalarından tutuklu eski emniyet personeline verildiği ve sanıklarında da bu saç telleri ile duruşmaya katıldığı ortaya çıktı.
23.03.2019 Gündem
“17 Aralık kumpas” davasında karar!
“17 Aralık kumpas” davasında karar! “17 Aralık kumpas” davasında 15 sanık, "hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırıldı.
18.03.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adana Mutabakatı’nda kilometre sınırı yok, kovalama maddesi var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adana Mutabakatı’nda kilometre sınırı yok, kovalama maddesi var Suriye’de operasyona izin veren Adana Mutabakatı’nda bir kilometre sınırı olmadığını dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Mutabakat ve sonrasında iki ülke arasında terörizmle mücadele konusunda imzalanan anlaşmada, teröristlerle mücadelede onları gereken yere kovalama maddesi vardır” dedi. Erdoğan, İdlip’e Rusya ile ortak harekat sinyali de verdi.
16.02.2019 Siyaset
Metin Topuz hakkındaki iddianame kabul edildi
Metin Topuz hakkındaki iddianame kabul edildi FETÖ soruşturmasında tutuklanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz hakkında hazırlanan iddianame mahkemece kabul edildi.
1.02.2019 Gündem
Zarrab'dan rüşvet alan gardiyana 3 yıl hapis
Zarrab'dan rüşvet alan gardiyana 3 yıl hapis Reza Zarrab'a cezaevinde kaldığı dönemde rüşvet karşılığı kaçak telefon, içki ve ilaç verdiği iddia edilen gardiyan Victor Casado (35) 3 yıl hapse mahkum edildi.
11.01.2019 Dünya
Gül: ABD heyetinin FETÖ soruşturması farklı gelişmelere yol açabilir
Gül: ABD heyetinin FETÖ soruşturması farklı gelişmelere yol açabilir FETÖ için gelen ABD heyetinin temaslarına lişikin konuşan Adalet Bakanı Gül, "Bu soruşturma farklı gelişmelere yol açabilir" dedi.
5.01.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Atilla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan atilla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.