Polis Merkezine Saldırı

Polis Merkezine Saldırı

Son dakika polis merkezine saldırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan polis merkezine saldırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını polis merkezine saldırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Polis Merkezine Saldırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan polis merkezine saldırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 556 polis merkezine saldırı haberi bulunmuştur. Tüm polis merkezine saldırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sultangazi'de hareketli anlar... Polis merkezinin yakınında silahlı çatışma!
Sultangazi'de hareketli anlar... Polis merkezinin yakınında silahlı çatışma! İstanbul Sultangazi'de polis merkezinin yanında iki kişi arasında silahlı çatışma çıktı. Bir kişinin yaralandığı çatışma, karakola saldırı sanılınca polis alarma geçti.
26.05.2021 Gündem
Diyarbakır'da polis merkezine saldırı!
Diyarbakır'da polis merkezine saldırı! Diyarbakır'da, 2 kişinin polis merkezine el yapımı patlayıcı ve silahla yaptığı saldırıda olay yeri yakınındaki 4 kişi yaralandı.
24.07.2019 Gündem
Suudi Arabistan'da polis merkezine saldırı
Suudi Arabistan'da polis merkezine saldırı Başkent Riyad'da soruşturma merkezinin hedef alındığı saldırı güvenlik güçleri tarafından engellendi. 4 saldırgan öldürüldü.
21.04.2019 Dünya
Afganistan'da polis merkezine saldırı: 9 ölü, 8 yaralı
Afganistan'da polis merkezine saldırı: 9 ölü, 8 yaralı Afganistan'ın Logar vilayetinde polis merkezine düzenlenen saldırıda 6'sı polis 9 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.
30.05.2018 Dünya
Endonezya'daki intihar saldırısını DEAŞ üstlendi
Endonezya'daki intihar saldırısını DEAŞ üstlendi DEAŞ'ın Endonezya'nın Surabaya kentinde polis merkezine yapılan intihar saldırısını üstlendiği açıklandı.
14.05.2018 Dünya
Endonezya'da polis merkezine bombalı saldırı! Çok sayıda ölü var
Endonezya'da polis merkezine bombalı saldırı! Çok sayıda ölü var Endonezya'nın Surabaya kentindeki polis merkezine düzenlenen bombalı saldırıda 7 kişinin öldüğü bildirildi.
14.05.2018 Dünya
Son dakika... Şam'da polis merkezine çifte saldırı!  Çok sayıda can kaybı var
Son dakika... Şam'da polis merkezine çifte saldırı! Çok sayıda can kaybı var Suriye'nin başkenti Şam'ın güneyinde bomba yüklü iki intihar eylemcisi kendini havaya uçurdu. Saldırganlardan biri bomba yüklü bir aracı infilak ettirirken, diğeri polis merkezi önünde kendini havaya uçurdu. Saldırılarda çok sayıda sivil ve polisin öldüğü bildiriliyor.
2.10.2017 Dünya
Türkiye'den Somali'deki terör saldırısına kınama!
Türkiye'den Somali'deki terör saldırısına kınama! Dışişleri Bakanlığı, Somali'nin başkenti Mogadişu'daki polis merkezine düzenlenen terör saldırısını kınadı.
29.09.2021 Gündem
Batman'da polis merkezine saldırı
Batman'da polis merkezine saldırı Batman'da akşam saatlerinde İluh Mahallesi'nde bulunan 10 Nisan Polis Merkezi'ne PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Can kaybının yaşanmadığı saldırı sonrası kaçan teröristlerin yakalanması amacıyla operasyon başlatıldı.
29.09.2021 Gündem
Son dakika haberi: Gaziantep’te düğüne bombalı saldırı
Son dakika haberi: Gaziantep’te düğüne bombalı saldırı Gaziantep'in merkez Şahinbey İlçesi'nde sokakta yapılan düğünde kalabalığın arasına karışan canlı bomba terörist, üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirdi. Patlamada hayatını kaybedenlerin sayısını 51'e yükseldi. Hastanede tedavi altında olan gelin Besna ile damat Nurettin Akdoğan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Hayatını kaybeden 41 vatandaşımızın ise isimleri açıklandı. Yaralıların tedavisi sürüyor. Saldırıda terör örgütü IŞİD şüphesi değerlendiriliyor.
29.09.2021 Gündem
Ağrı’da polis merkezine saldırı
Ağrı’da polis merkezine saldırı Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesindeki bir polis merkezine el yapımı patlayıcı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
Polis merkezine silahlı saldırı! Halk elinde sopa sokağa döküldü!
Polis merkezine silahlı saldırı! Halk elinde sopa sokağa döküldü! Adıyaman’da, gündüz saatlerinde esnaftan haraç isteyen grup ile esnaflar arasında 8 kişinin yaralandığı 10 kişinin ise gözaltına alındığı kavga gece saatlerinde de sürdü. Kavgaya karışan şahıslar polis merkezine silahlarla saldırdı
29.09.2021 Gündem
Paris’te ‘sahte bombacı’ paniği
Paris’te ‘sahte bombacı’ paniği Paris’te, Charlie Hebdo saldırısının yıl dönümünde, üzerinde sahte bomba yeleği bulunan bıçaklı bir kişi, polis merkezine girmeye çalışırken öldürüldü.
7.01.2016 Dünya
Adana’da polis merkezine saldırı
Adana’da polis merkezine saldırı ADANA’da merkez Seyhan İlçesi’ndeki Hürriyet Polis Merkezi’ne kimliği belirsiz kişiler tarafından molotof kokteyli, ses bombası ve ateşli silahla saldırı düzenlendi. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda, polislerin hemen karşılık vermesi üzerine saldırganlar karanlıktan faydalanarak kaçtı.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da polis merkezine saldırı
Diyarbakır'da polis merkezine saldırı Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde teröristlerce polis merkezine gerçekleştirilen saldırının ardından çıkan yangında 1'i çocuk 6 kişi dumandan etkilendi.
29.09.2021 Gündem
Gaziantep'te Polis Merkezi'ne silahlı saldırı
Gaziantep'te Polis Merkezi'ne silahlı saldırı Gaziantep'te 25 Aralık Polis Merkezi'ne silahlı saldırı düzenlendi
29.09.2021 Gündem
Müslüman Kardeşler liderine ömür boyu hapis
Müslüman Kardeşler liderine ömür boyu hapis Daha önce idam cezasına çarptırılan Müslüman Kardeşler lideri Badi, bir başka davada ömür boyu hapse mahkûm edildi. Badi ile birlikte çok sayıda İslamcı da mahkûm oldu.
22.08.2015 Dünya
Diyarbakırda Emniyet’e silahlı saldırı: 1 polis yaralı
Diyarbakırda Emniyet’e silahlı saldırı: 1 polis yaralı DİYARBAKIR’ın merkez Bağlar İlçesi Emniyet Müdürlüğü’ne PKK’lıların düzenlediği silahlı saldırıda 1 polis yaralandı...
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da polis merkezine bombalı saldırı: 1 polis ağır yaralı
Diyarbakır'da polis merkezine bombalı saldırı: 1 polis ağır yaralı Diyarbakır'ın merkez Kayapınar İlçesi'nde bulunan Huzur Polis Merkezi'ne düzenlenen bombalı saldırıda 1 polis memuru ağır yaralandı. Saldırganları yakalamak için polis kentte geniş çaplı operasyon başlattı
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da polis merkezine saldırı girişimi!
İstanbul'da polis merkezine saldırı girişimi! Çağlayan Adliyesi’nin hemen arkasında bulunan polis merkezine silahlı saldırı girişimi son anda önlendi. Fark edildiğini anlayan şüphelinin saldırmaktan son anda vazgeçip, yaya olarak kaçtığı görüldü.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da AK Parti bürosuna silahlı saldırı
İstanbul'da AK Parti bürosuna silahlı saldırı İstanbul'da bulunan AK Parti seçim bürosuna terör örgütü üyeleri tarafından saldırıda bulunuldu...
29.09.2021 Gündem
IŞİD, yanlışlıkla 44 militanını öldürdü
IŞİD, yanlışlıkla 44 militanını öldürdü Irak Şam-İslam Devleti (IŞİD) adlı örgütünün Irak’ın Diyala kentinde yanlışlıkla 44 militanını öldürdüğü açıklandı.
18.06.2014 Dünya
‘Dersim’ için referandum istiyor!
‘Dersim’ için referandum istiyor! Tunceli isim değişikliğini değerlendirdi
29.09.2021 Gündem
Bu kadarına da pes artık!
Bu kadarına da pes artık! Grup Yorum üyelerine işkence ettiler, şimdi de...
18.09.2012 Yaşam
Flaş!.. Flaş!..  Kaçan teröristler öldürüldü!
Flaş!.. Flaş!.. Kaçan teröristler öldürüldü! ŞIRNAK’ta önceki gece polis merkezine saldırı düzenledikten sonra Namaz Dağı’na kaçtıkları belirlenen PKK’lıları etkisiz hale getirmek için düzenlenen operasyonda 6 terörist öldürüldü
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Polis Merkezine Saldırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki polis merkezine saldırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.