Poğaça

Poğaça

Son dakika poğaça haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan poğaça ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını poğaça haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Poğaça

haberleri sayfasında son dakika yaşanan poğaça gelişmeleri de dahil olmak üzere 283 poğaça haberi bulunmuştur. Tüm poğaça haberleri aşağıda listelenmiştir.
Poğaça yaparken süt yerine bunu ilave edin; Kabarması yetmiyor 1 ay taze kalıyor
Poğaça yaparken süt yerine bunu ilave edin; Kabarması yetmiyor 1 ay taze kalıyor Sahur için poğaça hazırlıyorsaanız süt yerine yoğurt ekleyin. Hem daha lezzetli oluyor hem de yoğurt poğaçanın bayatlamasını önlüyor.
15.04.2024 Yaşam
Gluten İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Gluten Barındıran Gıdalar Listesi...
Gluten İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Gluten Barındıran Gıdalar Listesi... Glüten, bir tür protein grubudur ve genellikle çavdar, buğday ve arpa gibi tahıllarda yer alır. İnsan vücudu tarafından sindirilmesi zor bir besin olan glüten bazı kişilerde alerjik reaksiyonlara ve semptomlara neden olabilir.
25.01.2024 Sağlık
Yüzde 33,4 zam geldi! Yeni fiyatı 10 TL oldu
Yüzde 33,4 zam geldi! Yeni fiyatı 10 TL oldu Simit fiyatlarına zam geldi,. Erzincan’da simide yüzde 33,4 zam geldi.
18.01.2024 Ekonomi
Rüyada Poğaça Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Poğaça Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Poğaça Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Poğaça Yemek Nasıl Yorumlanır? Rüyada poğaça görmek genelde olumlu ve hayırlı bir rüya olarak görülmektedir. Rüyasında poğaça gören kişilerin iş yaşamlarında büyük başarı elde edecekleri ve makam sahibi olacakları rivayet edilir.
14.01.2024 Eğitim
Yılbaşı akşamı için beslenme tüyoları
Yılbaşı akşamı için beslenme tüyoları Yeni yılı karşıladığımız ilk saatlerde mide ağrısı, şişkinlik, hazımsızlık, baş ağrısı gibi problemleri yaşamamak için dikkatli beslenmekte fayda olduğunun altını çizen diyetisyen Berna Arslan, “Yemeklerinizin pişirme yönteminde kızartma yerine fırınlama, soteleme veya ızgara seçeneklerini seçmenizi öneririm. Hafif başlangıçları tercih ederek ana yemekten önce salata, ızgara sebze, zeytinyağlı meze varsa tüketilebilir" dedi.
27.12.2023 Vitrin
Beyaz Peynir Kaç Kalori? Beyaz Peynir Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Beyaz Peynir Kaç Kalori? Beyaz Peynir Besin Değerleri Ve Kalorisi... Beyaz peynir kahvaltıların vazgeçilmez besinlerinden biridir ve bir ince dilimi 93 kaloriye denk gelir. Az yağlı beyaz peynirin bir diliminde ise 46 kalori bulunmaktadır. 
15.12.2023 Sağlık
Açma Kaç Kalori? Açma Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Açma Kaç Kalori? Açma Besin Değerleri Ve Kalorisi... Yumuşak ve kabarık hamuru ile Türk mutfağının önemli lezzetlerinden birisidir, açma. Açma özellikle kahvaltılarda sıklıkla tercih edilmektedir. Kilosuna dikkat eden insanlar ise açmanın kalorisini ve besin değerini merak etmektedir.
14.12.2023 Sağlık
Poğaça Kaç Kalori? Poğaça Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Poğaça Kaç Kalori? Poğaça Besin Değerleri Ve Kalorisi... En güzel ve en lezzetli hamur işlerinden biri olarak poğaça öne çıkar. Aynı zamanda içeriğinde farklı besin değerleri olması ile beraber önemli yere sahiptir. Diğer yandan bir hamur işi olarak farklı biçimlerde ve şekillerde ele almak suretiyle değişik malzemeler üzerinden de hazırlanır. Tabii aynı zamanda bir hamur işi olduğu için belli bir kaloriye sahiptir. Bu doğrultuda bir adet orta boy poğaça ele alındığında 242,59 kalori ettiğini söylemek mümkün. Onun yanında karbonhidrat, protein, kalsiyum, yağ ve daha pek çok yapının olduğunu a eklemek gerekir.
3.07.2023 Sağlık
Yarım Ekmek Kaç Kalori? Yarım Ekmek Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Yarım Ekmek Kaç Kalori? Yarım Ekmek Besin Değerleri Ve Kalorisi... Ülkemizde ekmek tüketiminde dünya birincisi olduğumuz bilinmektedir. Bu gıda tüketimin asıl nedenine bakıldığında, araştırmalara göre Türk misafirperverliğinden ileri gelmektedir. Çünkü yapılan araştırmalar neticesinde Türkiye'de yaşayan pek çok aile belki anı bir misafir gelir düşüncesi ile her daim fazla ekmek almaktadır. Ancak son dönemlerde önceki yıllara nazaran daha az ekmek tüketildiği görülmektedir. Bu da sağlıklı beslenme trendini akıllara getirmektedir. 
18.06.2023 Sağlık
Uzman isim uyardı: Kahvaltılarınızı düzene sokun
Uzman isim uyardı: Kahvaltılarınızı düzene sokun Bahar yorgunluğu kış ayından bahar ayına geçilirken havaların birden ısınması sonrası görülüyor. Soğuk havaya alışan insanlar havanın bir anda ısınmasıyla kendini halsiz ve yorgun hissediyor. Yorgunluğun geçmemesi durumunda bir hekime başvurmamız gerekiyor. Peki bu yorgunluğu üstümüzden nasıl atabiliriz? Bu dönemde beslenmemiz nasıl olmalı? Hayatımızdan çıkarmamız gereken besinler neler? İşte yanıtları...
14.05.2023 Sağlık
Kızılay, ramazanda 19 milyon kişiye ulaşmayı planlıyor
Kızılay, ramazanda 19 milyon kişiye ulaşmayı planlıyor “Bu Ramazan Acımız Bir Aşımız Bir” sloganıyla Ramazan kampanyasını yürütecek olan Kızılay, 2 milyar 118 milyon TL’lik yardımla 18 milyon 966 bin 330 kişiye ulaşmayı planlıyor.
22.03.2023 Gündem
İzmir'de gevrek ve boyoz fiyatlarına zam
İzmir'de gevrek ve boyoz fiyatlarına zam İzmir'de bir süredir 4 liradan satılan gevrek, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Gıda Komisyonu'ndan alınan kararla 5 liraya çıktı. Gevrekle birlikte boyoz, poğaça, peynir ve yumurtanın tane fiyatları da 5 lira, kumru fiyatı ise 15 lira oldu. Yeni fiyat tarifesi, pazartesi günü itibarıyla geçerli olacak.
19.11.2022 Gündem
Ev sahibi ile kiracı arasında zam gerilimi! Kapı ve duvarları balyozla kırdı
Ev sahibi ile kiracı arasında zam gerilimi! Kapı ve duvarları balyozla kırdı Bağcılar’da kiracısıyla zam konusunda anlaşmazlık yaşayan ev sahibi Murat Ç., kiracısı Muhammet Güner’in eşi ve kardeşleriyle birlikte oturduğu evin kapısını ve duvarlarını balyozla kırdı. Kiracı Güner ise karakola giderek ev sahibinden şikayetçi oldu.
19.11.2022 Yaşam
Set Ekstra, 'Üç Kız Kardeş' dizisinin setinde!
Set Ekstra, 'Üç Kız Kardeş' dizisinin setinde! Tara de Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Set Ekstra', merakla beklenen dördüncü bölümünde, Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi 'Üç Kız Kardeş'in setine konuk oldu. 'Türkan' karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Özgü Kaya ile dizinin 'Somer'i Berker Güven ve diğer oyuncular, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a konuştu. İkili canlandırdıkları karakterler ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
16.10.2022 Televizyon
Simit fiyatlarına zam kararı! 4,5 TL’ye yükseldi
Simit fiyatlarına zam kararı! 4,5 TL’ye yükseldi Eskişehir’de 3,5 TL olan 100 gram simidin fiyatı, bu aydan itibaren 4,5 TL’ye yükseldi.
27.07.2022 Ekonomi
Tatilde kilo almamak için 5 öneri
Tatilde kilo almamak için 5 öneri   Birçok insan tatilden evine kilo alarak dönüyor. Tatilde yapılan bazı hataların rutin beslenme düzenini bozduğunu söyleyen Beslenme ve Diyet Uzmanı Başak İnsel Aydın, tatilde yeme-içmeyi abartmayıp eve kilo alarak dönmemenin 5 yolunu açıkladı:
12.07.2022 Sağlık
İstanbul'da ormanlarda ateş yakma yasağı başladı
İstanbul'da ormanlarda ateş yakma yasağı başladı İstanbul Valiliği tarafından alınan kararla ormanda mangal yapmak, tüp kullanmak, nargile ve her türlü ateş yakmak yasaklandı. Bugün uygulanan kararın ardından Belgrad Ormanı'nda bazı aileler evden yiyeceğini getirerek piknik yaptı.
5.07.2022 Gündem
Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi
Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi Ekmek fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Birçok ilde fiyatlar değişti. Flaş kararı açıkladılar. Erzincan’da 210 gram ekmeğin fiyatı zamlanarak 4 TL oldu. Van’da ise 2 lira 50 kuruştan satılan 210 gram somun ekmeğin fiyatı 3 lira 50 kuruşa çıkarıldı. İşte son dakika haberinin detayları...
26.06.2022 Ekonomi
YKS öncesi ve sınav günü nasıl beslenmeli? Zihni çalıştıran yiyecekler neler? Sınav öncesi kahvaltı önerileri!
YKS öncesi ve sınav günü nasıl beslenmeli? Zihni çalıştıran yiyecekler neler? Sınav öncesi kahvaltı önerileri! YKS’ye kısa bir süre kala uzmanlardan YKS öncesi ve sonrası öneriler gelmeye devam ediyor. Bu önerilerin başında da sınav günü beslenmesi geliyor. Başta sindirim sistemi olmak üzere, beyni etkileyen yiyeceklerin olumlu olusuz tarafları sınav günü adayları pek çok açıdan etkileyebilir. YKS günü kahvaltıda hangi yiyeceklerin tercih edileceği, zihni çalıştıracak yiyeceklerin hangileri olduğu pek çok aile tarafından merak edilen konuların başında geliyor. Peki, YKS öncesi ve sınav günü nasıl beslenmeli? Zihni çalıştıran yiyecekler neler? YKS günü hangi yiyecekleri tüketmeli? Beyin sağlığını destekleyen besinler neler? YKS günü kahvaltı nasıl olmalı? Uzm. Dyt. İrem Aksoy sınav öncesi kahvaltı önerilerini paylaştı.
16.06.2022 Sağlık
Cami bahçesinde sır cinayet
Cami bahçesinde sır cinayet Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, caminin bahçesindeki bankta poğaça yerken kimliği belirsiz kişinin silahlı saldırısına uğrayan İlkay Kaplan (33), hayatını kaybetti.
15.05.2022 Yaşam
Farenin poğaçalar arasında gezdiği kafeye inceleme
Farenin poğaçalar arasında gezdiği kafeye inceleme Kocaeli'de, dinlenme tesisindeki kafede poğaçaların bulunduğu vitrine giren farenin görüntülerini sosyal medyada izleyenler, tepki gösterdi. Görüntüler üzerine Körfez Tarım ve Orman Müdürlüğü'nce kafeye yönelik inceleme başlatıldı.
13.05.2022 Yaşam
Bayram kahvaltısı için tarifler! Bayramda kahvaltıya ne yapsam? İşte bayram kahvaltısı için tarifler!
Bayram kahvaltısı için tarifler! Bayramda kahvaltıya ne yapsam? İşte bayram kahvaltısı için tarifler! Ramazan Bayramı başlıyor! Günün ilk ışıklarıyla kılınacak bayram namazı ile birlikte Ramazan Bayramı resmen başlamış olacak. Birlik ve beraberliğin sürdürüldüğü bayramlar özel sofraları ve lezzetleriyle de en özel zaman dilimlerinden. Bugüne özel kurulan nefis bayram kahvaltısı sofrası ise güne mutlu başlamak için yeterlidir. Bayramın ilk anlarında aile ile kahvaltı yapmak geleneklerin yaşatılması açısından da önem taşıyor. Bayram kahvaltısında neler olur? Bayramda kahvaltıya ne yapsam? diyorsanız işte nefis bayram kahvaltısı tarifleri!
1.05.2022 Ramazan
Ramazan Bayramı’nda öğünlere dikkat! Bu küçük değişiklikleri mutlaka yapın!
Ramazan Bayramı’nda öğünlere dikkat! Bu küçük değişiklikleri mutlaka yapın! Ramazan ayı geride kalırken uzmanlardan bayram uyarıları gelmeye devam ediyor. Uzun süren oruç günlerinin ardından bayramı karşılamaya hazırlanırken uzmanlarda bayramda yapılan ikramlar ve tüketim miktarları ile ilgili dikkat çeken açıklamalar geliyor. Açlıktan, düzenli bir öğün sistemine geçişte dikkat edilmesi gerekenleri Uzman Diyetisyen Melike Çetintaş anlattı. Peki, Bayramda beslenme nasıl olmalı? Bayram kahvaltısında neler yapılmalı? Bayramda nasıl tatlılar tercih edilmeli? İşte detaylar…
1.05.2022 Sağlık
Bayram sofralarında bunlara dikkat
Bayram sofralarında bunlara dikkat Diyetisyen Nidanur Kara, Ramazan sonrasında nasıl beslenilmesi gerektiğine ilişkin önemli uyarılarda bulundu.
1.05.2022 Sağlık
Pide fiyatları 2022! Ramazan pidesi ne kadar, kaç TL? İl il ramazan pidesi fiyatları!
Pide fiyatları 2022! Ramazan pidesi ne kadar, kaç TL? İl il ramazan pidesi fiyatları! Ramazan ayı 2 Nisan’da başlıyor. Ramazanın gelmesiyle pide sezonu da açıldı. Orucunu pideyle açmak isteyen vatandaşlar birçok ilde pide satış fiyatları için araştırma yapıyor. İstanbul, Sinop, Eskişehir, Manisa, Samsun, Bursa illerinde pide fiyatları açıklandı. Peki, Ramazan pidesi ne kadar, kaç TL? İşte ramazan pidesi fiyatları…
1.04.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Poğaça ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki poğaça haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.