Pkk Saldırısı

Pkk Saldırısı

Son dakika PKK saldırısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PKK saldırısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PKK saldırısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pkk Saldırısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pkk saldırısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.632 pkk saldırısı haberi bulunmuştur. Tüm pkk saldırısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten vatandaşlara koronavirüs uyarısı geldi: Dikkatli olmamız gerekiyor
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten vatandaşlara koronavirüs uyarısı geldi: Dikkatli olmamız gerekiyor AK Parti Sözcüsü Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, "Tahıl krizinin çözülmesi bakımından İstanbul Anlaşması son derece önemli." dedi. Çelik, Kuzey Irak'taki PKK saldırısıyla ilgili de, "Kuzey Irak'taki saldırılar planlı provokasyondur." dedi. Öte yandan Ömer Çelik, koronavirüs vakalarının arttığını ve vatandaşların dikkatli olması gerektiğini vurguladı.
25.07.2022 Siyaset
TSK alarma geçti! Suriye’de harekat sinyali...
TSK alarma geçti! Suriye’de harekat sinyali... Türk Silahlı Kuvvetleri Fırat Kalkanı Harekât bölgesinde PKK saldırısı sonrasında alarma geçti. Terör örgütlerinin Tel Rıfat’taki askeri faaliyetleri yakın takibe alındı. Bölgedeki silahlı grupların mevzileri obüs topları, füze ve havanlarla vuruldu.
13.10.2021 Gündem
Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti MYK toplantısı sonrası Sözcü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.
23.12.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun: Kimse teröristlerle şehit yakınlarını aynı kefeye koymaya kalkamaz
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun: Kimse teröristlerle şehit yakınlarını aynı kefeye koymaya kalkamaz Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesindeki saldırı olayına ilişkin, "Ülkemizde protesto hakkı anayasal koruma altındadır. Yaşanan olay sırasında bu anayasal sınırları aşarak fiilen şiddete başvuranlarla ilgili adli süreç zaten başlatılmıştır. Ancak CHP Genel Başkanını seçim döneminde kullandığı dil ve kurduğu ittifaklar sebebiyle protesto eden vatandaşlarımıza terörist muamelesi yapılmasını asla kabul edemeyiz." değerlendirmesinde bulundu.
22.04.2019 Gündem
Kevet Dağı'nda PKK saldırısı böyle önlendi
Kevet Dağı'nda PKK saldırısı böyle önlendi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyinde oluşturduğu üs bölgeleri ilk kez görüntülendi. CNN TÜRK ekibi, 16 Mart'ta PKK saldırısını püskürten üs bölgesine gitti. Sınırdan 30 kilometre derinde Kevet Dağı'nın zirvesinde görevli askerler o anları anlattı.
25.03.2019 Gündem
Ulupamir’in ilk subayları!
Ulupamir’in ilk subayları! Van Erciş’e bağlı Kırgız Türkleri’nin yaşadığı korucu köyü Ulupamirli 4 genç, Kara Harp Okulu’ndan teğmen rütbesiyle mezun oldu. Köyün ilk subayları olarak TSK’ya katıldı
29.07.2018 Gündem
FETÖ'nün sivil imamı Batmaz'a bir darbe de eşinden
FETÖ'nün sivil imamı Batmaz'a bir darbe de eşinden Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'nde bulunduğu tespit edilen "sivil imam" Kemal Batmaz'ın eşi Gonca Batmaz hakkında hazırlanan iddianamedeki ifadesinde, "Beni ve çocuklarımı mağdur eden, terörist olarak anılan birinin eşi olarak hayatıma devam etmek istemiyorum. Boşanmak için avukatıma vekalet vereceğim" ifadelerini kullandı.
20.05.2018 Gündem
Kemal Batmaz hakkında yeni iddianame
Kemal Batmaz hakkında yeni iddianame Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'nde bulunduğu tespit edilen "sivil imam" Kemal Batmaz ve eşinin de aralarında bulunduğu 5 kişi hakkında iddianame hazırladı.
11.05.2018 Gündem
İdlib’deki Türk gözlem noktasına PKK saldırısı!
İdlib’deki Türk gözlem noktasına PKK saldırısı! PKK/PYD terör örgütü, İdlib gerginliği azaltma bölgesinde konuşlu TSK gözlem gücüne hava toplarıyla saldırdı. Gözlem noktası ile sivil yerleşimlerde ölen ya da yaralanan olmadı
29.09.2021 Gündem
Hakkari’de hain saldırı: 1 şehit
Hakkari’de hain saldırı: 1 şehit Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen saldırıda bir asker şehit oldu.
29.09.2021 Gündem
AB Bakanı: En tepeye Erdoğan'ı koymuşlar...
AB Bakanı: En tepeye Erdoğan'ı koymuşlar... Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, "AB Bakanı olarak açık bir şekilde söylemek isterim, Avrupa'daki pek çok ülkede eğer bizim karşılaştığımız tehditlerin onda biri kadar tehditle karşılaşılsaydı emin olun çok daha sıkı önlemler alırlardı, hukuku askıya alırlardı, sınırları kapatırlardı." dedi. Ömer Çelik, "En tepeye Erdoğan düşmanlığını koymuşlar, Erdoğan düşmanlığının altına Türkiye düşmanlığını saklıyorlar." şeklinde konuştu.
23.08.2017 Dünya
Maçka saldırısında çember daralıyor!
Maçka saldırısında çember daralıyor! Yıllardır Karadeniz'e açılmayı planlayan PKK'nın Maçka saldırısında kış üstlenmesi için hazırlık yaptığı ve 4 kişilik törörist grubu olduğu belirtildi. Milliyet'ten Tolga Şardan'ın haberine göre; 4 kişilik grubun yakalanması için tüm ekipler seferber edilmiş durumda.
29.09.2021 Gündem
‘Çoğu gitti azı kaldı’
‘Çoğu gitti azı kaldı’ Van’da PKK’lı teröristlerce öldürülen AK Partili Aydın Ahi için tören düzenlendi. Ahi’nin cenaze törenine katılan Bakan Soylu, “Terör örgütü can çekişiyor çoğu gitti, azı kaldı” dedi
29.09.2021 Gündem
Aybüke öğretmenden sonra bir acı haber daha!
Aybüke öğretmenden sonra bir acı haber daha! Batman'ın Kozluk ilçesinde 9 Haziran'da PKK'lı teröristlerin uygulama noktasında yaptıkları bombalı araçlı saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Ali Gülnar tedavi gördüğü Ankara'daki Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi'nde şehit oldu.
29.09.2021 Gündem
Jandarmanın durdurduğu araçtan PKK'lı çıktı!
Jandarmanın durdurduğu araçtan PKK'lı çıktı! Bölücü terör örgütü mensubu 3 terörist jandarma tarafından Yunanistan sınırında yakayı ele verdi.
29.09.2021 Gündem
Maçka’da PKK saldırısı!
Maçka’da PKK saldırısı! PKK’lı teröristler Trabzon’un dağlık ve ormanlık alanlarına sızdı, devriye görevi yapan ekibe saldırdı. 24 yaşındaki Uzman Çavuş Osmangazi Çetingöz şehit oldu
29.09.2021 Gündem
Tenekedeki kanlı tuzak!
Tenekedeki kanlı tuzak! İstanbul Vezneciler’deki PKK saldırısıyla ilgili hazırlanan iddianameyle teröristlerin bomba düzeneğini 3 adet teneke kutunun içine hazırladığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
'Kolumdan, bacağımdan vur, kafadan vurulur mu?
'Kolumdan, bacağımdan vur, kafadan vurulur mu? Gölbaşı'nda bulunan Özel Kuvvetler Komutanlığının (ÖKK) ele geçirilme teşebbüsüne ilişkin 69 sanığın yargılandığı davanın üçüncü duruşması başladı.
29.09.2021 Gündem
Erhan Çelik'in üs bölgesini ziyareti sırasında çatışma çıktı
Erhan Çelik'in üs bölgesini ziyareti sırasında çatışma çıktı Kurt Dağı Üst Bölgesi'nde 2 gün boyunca kalan Erhan Çelik ve haber ekibi, görev yapan askeri personelin her anına tanıklık etti. Ziyaret esnasında bir de karakola saldırı girişimi oldu.
9.02.2017 Magazin
Hakkari'de PKK saldırısı: 6 asker yaralı
Hakkari'de PKK saldırısı: 6 asker yaralı Hakkari'de PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen iki saldırıda 6 asker yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Kızıltepe’de PKK’lı teröristler AK Parti ilçe binasına saldırdı: 3 polis yaralı
Kızıltepe’de PKK’lı teröristler AK Parti ilçe binasına saldırdı: 3 polis yaralı Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Ak Parti ilçe binası ve önündeki polis noktasına bir grup PKK’lı tarafından bombalı ve silahlı saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık verdiği saldırıdan sonra teröristler kaçarken, 3 polis yaralandı
29.09.2021 Gündem
PKK'dan jandarma karakoluna hain saldırı!
PKK'dan jandarma karakoluna hain saldırı! Osmaniye'nin Hasanbeyli İlçesi'nde PKK'lı teröristler, jandarma karakoluna taciz ateşi açtı
29.09.2021 Gündem
Van'daki polis noktasına PKK saldırısı
Van'daki polis noktasına PKK saldırısı PKK, Van'ın Edremit ilçesinde polis kontrol noktasına saldırı gerçekleştirdi.
29.09.2021 Gündem
4 ilde çatışma çıktı! Şehitler ve yaralılar var
4 ilde çatışma çıktı! Şehitler ve yaralılar var Şırnak Uludere'de askeri aracın geçişi sırasında PKK'nın tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 2 asker şehit oldu. BİNGÖL'ün Karlıova İlçesi'nde Cehennem Ormanları'nda PKK'lılarla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 2 köy korucusu şehit oldu. Van'da da karakola saldıran teröristler 1 askeri yaralandı. Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada 3 asker yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Sınır FETÖ’ye emanetmiş!
Sınır FETÖ’ye emanetmiş! TSK içerisindeki haşhaşilerin eliyle Suriye sınırını kontrol eden FETÖ, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası açığa çıktı. 2’nci Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, PKK ve IŞİD ile işbirliği yapıp, kanlı eylemlere imza attı. 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal, YPG’ye karşı sınırları boşaltın talimatını verdi. Bölgede operasyonları yöneten Tuğgeneral Semih Terzi ise Özel Kuvvetleri basmaya çalıştı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pkk Saldırısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pkk saldırısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.