Pkk Kampı

Pkk Kampı

Son dakika PKK kampı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PKK kampı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PKK kampı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pkk Kampı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pkk kampı gelişmeleri de dahil olmak üzere 659 pkk kampı haberi bulunmuştur. Tüm pkk kampı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var?
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var? 14 Mayıs seçimleriyle ilgili konuşan Bakan Soylu, 'Oy ve Ötesi' derneğinin sandıklarda anarşizme yol açtığını belirterek İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı.
19.05.2023 Gündem
Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert tepki: 'Aynı şeyi tekrarlatmayın, akıllı olun'
Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert tepki: 'Aynı şeyi tekrarlatmayın, akıllı olun' Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan'ın son dönemde artan provokasyonlarına yönelik, "Tarihten ders alın diyoruz. Yeni maceralara girmeyin. Bazıları sizin kulağınıza bir şeyler söyleyebilirler. Bunların geçerli olmadığını tarihte gördünüz. Aynı şeyi tekrarlatmayın. Bu konuda akıllı olun" dedi.
13.09.2022 Siyaset
Sansasyonel eylem için Yunanistan’dan Türkiye'ye geçen PKK'lı teröristin ilk görüntülerine ulaşıldı
Sansasyonel eylem için Yunanistan’dan Türkiye'ye geçen PKK'lı teröristin ilk görüntülerine ulaşıldı Yunanistan'ın Doğu Attika bölgesinde bulunan PKK kampı Lavrion’da sabotaj eğitimi aldıktan sonra sansasyonel eylem için Türkiye’ye gönderilen bölücü terör örgütü PKK/KCK üyesi “Delil” kod adlı Hüsamettin Tanrıkulu isimli terörist, İstanbul Terörle Mücadele Şubesinde sorguya alındı.
4.09.2022 Gündem
PKK kampı kuşatıldı! An meselesi! Cemil Bayık, Duran Kalkan...
PKK kampı kuşatıldı! An meselesi! Cemil Bayık, Duran Kalkan... Irak’ta peşmergeler, Kandil’deki Berdenazi Kampı’nı kuşattı. Bu kampta terör örgütü PKK’nın çekirdek kadroları, Türkiye’ye yönelik sürekli tehditler savuruyordu.
10.06.2021 Gündem
Şırnak'ta 'PKK kampı', 3 katlı mağara kullanılamaz hale getirildi
Şırnak'ta 'PKK kampı', 3 katlı mağara kullanılamaz hale getirildi Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki Faraşin bölgesinde güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK'lıların kullandıkları 'Beritan Koçer kış kampı' olarak adlandıkları 3 katlı mağara kullanılamaz hale getirildi.
2.06.2019 Gündem
Mahir Ünal AK Parti'nin son oy oranını açıkladı
Mahir Ünal AK Parti'nin son oy oranını açıkladı TRT Haber kanalına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için gerçekleştirilen anketlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. tura kalma ihtimalinin olmadığını belirten Ünal, yapılan anketlere göre, sonuçların yüzde 53-56 bandında göründüğünü belirtti.
6.06.2018 Gündem
Ünal: Kandil bu adi terör örgütünden temizlenecektir
Ünal: Kandil bu adi terör örgütünden temizlenecektir AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Kahraman ordumuzun harekatı Kandil'in eteklerine kadar gelmiştir. Onlarca PKK kampı temizlenmiştir. Onlarca yeni üs oluşturulmuştur. Vatandaşlarımız rahat olsunlar, Kandil bu adi terör örgütünden temizlenecektir." dedi.
6.06.2018 Siyaset
"Ermenistan topraklarında PKK kampı kuruldu"
"Ermenistan topraklarında PKK kampı kuruldu" Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Ermenistan’ın kendi topraklarında PKK/PEJAK terör örgütüne eğitim ve barınma kampı kurdurduğunu, Türkiye, Azerbaycan ve İran’a karşı çatışma ve eylemlerde kullandığını iddia etti.
29.09.2021 Gündem
Türkiye'nin dibinden skandal görüntüler!
Türkiye'nin dibinden skandal görüntüler! Akçakale'nin karşısında yer alan Ayn İsa'da kurulu kamptan mezun olan yaklaşık 250 kadar YPG'li'ye, tek tek silah verildi. Militanların ellerini kalplerine koyup Nazi selamına benzer bir selam vermeleri dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
İsviçre Alplerinde PKK kampı!
İsviçre Alplerinde PKK kampı! Avrupa polisi Europol’ün terör raporunda PKK’nın Alp Dağları eteklerinde gençlere yönelik ideolojik kamp kurmuş olabileceğine dikkat çekildi
20.06.2017 Dünya
ABD ve PKK ifşa oldu!
ABD ve PKK ifşa oldu! ABD'li yetkililer ve Kandil'deki PKK elebaşları, örgütü "terörist" tanımlamasından çıkarmak için "SDG" ismini kullanıyor.
27.04.2017 Dünya
ABD’liler Afrin’deki PKK kampında terörist eğitiyor
ABD’liler Afrin’deki PKK kampında terörist eğitiyor ABD, Suriye’deki kampta PKK’lı teröristlere askeri eğitim veriyor. Afrin kampında ABD’li askerlerin eğittiği hainlerden kurulu polis gücünün fotoğrafları ortaya çıktı
17.06.2021 Dünya
PKK kampına milli bomba!
PKK kampına milli bomba! Terörle mücadele harekatı kapsamında, 6 Nisan 2016 tarihinde 04.30-06.30 arasında, 4 F-4 2020 ve 6 F-16 ile sınır ötesi harekat düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
Haseke'de 30 PKK kampı var!
Haseke'de 30 PKK kampı var! Akşam'ın haberine göre; PYD Esad ve Rusya’nın desteği ile bir yandan sınırlarımızı tehdit ediyor bir yandan da yaklaşık 30 kampta Türkiye’nin Güneydoğu ve Doğu’sunu kana bulayan terörist yetiştiriyor...
29.09.2021 Gündem
TSK PKK kamplarını vurdu
TSK PKK kamplarını vurdu Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), terör örgütü PKK'nın Irak'ın kuzeyindeki kamplarına yönelik hava operasyonu düzenledi...
29.09.2021 Gündem
Karayılan kaçtı!
Karayılan kaçtı! Hava operasyonları, PKK’nın üst düzey yönetiminin büyük kısmının Kandil’i terk etmesine neden oldu...
29.09.2021 Gündem
IŞİD Mahmur'a dayandı!
IŞİD Mahmur'a dayandı! Irak Ordusu ve Kürt güçleri Musul'u IŞİD'den almak için saldırı başlatırken, IŞİD da Mahmur'un kapısına dayandı. 11 bin kişinin yaşadığı Mahmur Kampı da boşaltılıyor.
29.09.2021 Gündem
Gündüz döner satmış gece ise...
Gündüz döner satmış gece ise... Kendisi kurtaran polisi şehit etti
29.09.2021 Gündem
'PKK dağa çıkıyor çünkü...'
'PKK dağa çıkıyor çünkü...' Birand'dan tartışılacak sözler
24.09.2012 Televizyon
Suriye'de PKK kampı!
Suriye'de PKK kampı! ‘PKK Suriye sınırında eğitim kampı kurdu’
29.09.2021 Gündem
Bu görüntüler şoke edecek!
Bu görüntüler şoke edecek! Gaziantep'i kana bulayan Murat Filiz'in 2005'te bir mitingdeki görüntüleri...
29.09.2021 Gündem
PKK kampları, o karakola 5 Hakkari’ye 10 km mesafede
PKK kampları, o karakola 5 Hakkari’ye 10 km mesafede 8 şehit verilen Şemdinli Geçimli Karakolu’nun çevresinde 3 PKK kampı bulunduğu, karakola 5 ila 20 km mesafedeki bu kamplarda yaklaşık 200 teröristin barındığı belirtildi...
29.09.2021 Gündem
Esad'dan PKK'ya tam destek
Esad'dan PKK'ya tam destek Beşar Esad'ın, mali destek sözü verdiği PKK, 3 ayrı bölgede yeniden kamp kurdu...
28.07.2012 Dünya
Kandil ve Zap'a operasyon!
Kandil ve Zap'a operasyon! TSK'dan son dakika açıklaması...
29.09.2021 Gündem
İşte PKK kampı!
İşte PKK kampı! Ekmek pişiriyorlar, dürbünle şehri izliyorlar. İşte o teröristlerler PKK'nın Amanos grubu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pkk Kampı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pkk kampı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.