Pixel

Pixel

Son dakika pixel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pixel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pixel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pixel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pixel gelişmeleri de dahil olmak üzere 134 pixel haberi bulunmuştur. Tüm pixel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Google değişiyor! Resmen duyurdular, artık internette arama yaparken...
Google değişiyor! Resmen duyurdular, artık internette arama yaparken... Google resmen duyurdu. Birçok yeni özellik geliyor. Google Crome'dan haritalara kadar yeni değişimler devreye giriyor. Milyonlarca kullanıcı yakından ilgilendiren yenilikleri açıkladılar. Google I/O 2022 etkinliğinde birçok yenilikleri ve özellikleri duyurdu. İşte o özellikler…
12.05.2022 Bilim ve Teknoloji
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri…
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri… Konserler, sergiler ve atölyeler… 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.  23 Nisan haftası çocukların keyifli vakit geçirecekler 23 Nisan etkinlikleri…
22.04.2022 Gündem
Opel, Astra’nın station wagon modelini dünyaya tanıttı
Opel, Astra’nın station wagon modelini dünyaya tanıttı Yeni Opel Astra Sports Tourer, iki farklı güç seviyesine sahip hibrit seçeneğiyle ilk kez tüketicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
27.12.2021 Otomobil
Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve  Xiaomi'de Android 12 alacak telefonlar!
Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve Xiaomi'de Android 12 alacak telefonlar! Android 12 güncellemesini alacak telefonlar belli oldu. Google, I/O 2021 etkinliğinde tanıtılan Android 12 için akıllı telefon üreticilerinin hazırlıkları sürüyor. Akıllı telefon devi Samsung'un bazı modellerine Android 12 için onay verdi. Xiaomi Android 12 güncellemesini c, Redmi ve POCO modellerinde dağıtmaya başladı. Peki, Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve Xiaomi'de Android 12 güncellemesi alacak modeller...
16.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni Astra, 2022’nin ilk yarısında Türkiye’de
Yeni Astra, 2022’nin ilk yarısında Türkiye’de Opel, Astra’nın altıncı neslinin global lansmanını yaptı.
1.09.2021 Otomobil
Google'dan ‘işlemci’ kararı! Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'da kullanacak
Google'dan ‘işlemci’ kararı! Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'da kullanacak Google, piyasa sürmeyi planladığı Pixel 6 ve Pixel 6 Pro telefonlarında kendi işlemcisini kullanacağını duyurdu. Google Tensor adı verilen işletim sisteminde çok daha iyi fotoğraf ve video çekimine izin verileceği belirtildi.
3.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye Uzay Ajansının Türksat tarafından tasarlanan internet sitesi ödüle layık görüldü
Türkiye Uzay Ajansının Türksat tarafından tasarlanan internet sitesi ödüle layık görüldü Türkiye Uzay Ajansının tasarımı Türksat tarafından yapılan internet sitesi, "Altın Örümcek Web Ödülleri"nde kamu kurumu kategorisinde birinci oldu.
28.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Opel, Astra'yı elektrikleyip yeniledi! İlk görüntüler geldi!
Opel, Astra'yı elektrikleyip yeniledi! İlk görüntüler geldi! Opel, en çok satan modeli Astra’nın altıncı nesline dair ilk görüntüleri paylaştı. Tamamen yenilenen yeni Astra, Mokka, Crossland ve Grandland’ın ardından cesur ve saf tasarım felsefesiyle yorumlanan Opel’in ilk hatchback modeli olmasıyla ön plana çıkıyor.
13.07.2021 Otomobil
Opel'den spor elektrikli
Opel'den spor elektrikli Manta GSe ElektroMOD sportif bir elektrikli otomobil olarak yollara çıkmaya hazırlanıyor.
26.04.2021 Otomobil
NFT çılgınlığı devam ediyor! Dünyanın gözü bu satışa çevrildi
NFT çılgınlığı devam ediyor! Dünyanın gözü bu satışa çevrildi Dijital tabanlı sanat eserleri olan NFT'lerle ilgili çılgınlık sürüyor. Dudak uçuklatan rakamlara satılan eserler tabloların yerini almaya mı hazırlanıyor sorusu sürerken Christie's müzayede evi yeni NFT müzayedesini duyurdu. Çığır açacak satış olarak nitelendirilen müzayede de yine rekor kırılır mı sorusu akıllara geliyor.
21.04.2021 Ekonomi
50 yıla özel Range Rover Türkiye'de!
50 yıla özel Range Rover Türkiye'de! 1. Üretimine başlanan yıla ithafen yalnızca 1970 adet üretilen Range Rover Fifty Edition, 2.0 litre 404 BG Plug-in Hybrid motor seçeneğiyle Türkiye’de sadece 10 adet satılacak.
9.03.2021 Otomobil
Rollic Games sahibi kim, Burak Vardal mı? Rollic de 168 milyon dolara Zynga'ya satıldı!
Rollic Games sahibi kim, Burak Vardal mı? Rollic de 168 milyon dolara Zynga'ya satıldı! İstanbul merkezli mobil oyun firması Rollic Games, 168 milyon dolara (1 milyar 194 milyon TL) ABD'li Zynga'ya satıldı. Zynga, haziran ayında da Türk oyun şirketi Peak Games'i 1,8 milyar dolara satın almıştı. Peki, Rollic Games sahibi kim?
6.08.2020 Gündem
Google Nearby Share kullanıma sunuldu!
Google Nearby Share kullanıma sunuldu! Apple cihazlarda uzun yıllardır bulunan ve internet kullanılmadan cihazların arasında veri transferini mümkün kılan AirDrop'un Android alternatifi olan Google Nearby Share kullanıma sunuldu. Nearby Share nasıl kullanılır? İşte detaylar...
5.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Android 10 güncellemesini alacak olan telefonlar
Android 10 güncellemesini alacak olan telefonlar Android 10 güncellemesi alacak telefonlar belli oldu. Cihazların güncelleme alacağı kesin gibi görünüyor ancak üreticilerin ilerleyen dönemlerde fikir değişikliğine gitme ihtimali de bulunuyor...
5.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Apple, iPhone 12 ile o özelliğine veda edecek
Apple, iPhone 12 ile o özelliğine veda edecek Apple, 2017 yılında tanıtmış olduğu iPhone X modeli ile çentikli bir yapıya geçiş yapıp tam ekran tasarımını kullanmaya başlamıştı.
9.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Apple, iPhone 12 ile o özelliğine veda edecek
Apple, iPhone 12 ile o özelliğine veda edecek Apple, 2017 yılında tanıtmış olduğu iPhone X modeli ile çentikli bir yapıya geçiş yapıp tam ekran tasarımını kullanmaya başlamıştı.
3.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Şimdi de TikTok marka akıllı telefon geliyor!
Şimdi de TikTok marka akıllı telefon geliyor! Popüler video paylaşım uygulaması TikTok'un sahibi Çinli firma ByteDance, akıllı telefon geliştirmeye başladığını duyurdu.
31.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Android Q güncellemesini hangi telefonlar alacak?
Android Q güncellemesini hangi telefonlar alacak? Google'ın en yeni mobil işletim sistemi olan Android Q, çok yakında pek çok telefonda boy göstermeye başlayacak. Yeni güncellemeyi alacak telefonlar da belli oldu.
30.07.2019 Bilim ve Teknoloji
İşte Android Q güncellemesi alacak telefonlar!
İşte Android Q güncellemesi alacak telefonlar! Google'ın ilerleyen haftalarda yayınlayacağı Android Q güncellemesi öncesi hangi telefonların bu güncellemeyi alacağı belli oldu.
1.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Nokia 3 için Android Pie güncellemesi
Nokia 3 için Android Pie güncellemesi 2017’de Türkiye’de piyasaya sürülen Nokia 3 ile birlikte Android 9 Pie'da çalışan Nokia akıllı telefonların sayısı 19'a yükseldi.
21.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Google'dan flaş karar: Tablet üretimini kesiyor
Google'dan flaş karar: Tablet üretimini kesiyor İnternet servisleriyle yıllardır milyonlarca kullanıcıya ulaşan Google, aynı zamanda donanım tarafında da varlığını sürdürüyor. Google Pixel serisi telefonları başta olmak üzere akıllı hoparlör ve tablet gibi cihazların üretimini de üstlenen şirket, son olarak aldığı kararla tablet üretiminden vazgeçmiş durumda.
21.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Google Pixel 4 fotoğrafı paylaştı
Google Pixel 4 fotoğrafı paylaştı Henüz tanıtılmayan yeni cep telefonu Pixel 4 ile ilgili Google cephesinden de paylaşım geldi.
15.06.2019 Bilim ve Teknoloji
iPhone 11 yola çıktı!
iPhone 11 yola çıktı! İsmi henüz bilinmese de iPhone XS serisinin ardından iPhone XI yani iPhone 11 adıyla gelmesi beklenen yeni Apple telefon serisinin en dikkat çekecek özelliği ise Night Sight olacak.
13.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Orta segment canavarı Pixel 3a XL tanıtıldı
Orta segment canavarı Pixel 3a XL tanıtıldı Google yeni orta segment telefonlarını sahneye çıkardı. ABD’de düzenlenen Google i/o etkinliğinde tanıtılan Pixel 3a ve Pixel 3a XL uygun fiyatıyla öne çıkıyor.
8.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL geliyor
Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL geliyor Google'ın amiral gemisi telefonlarından Pixel 3 ve Pixel 3 XL tanıtımından bu yan birçok sorunla gündeme geldi. Söz konusu hatalar halen düzeltilmiş değil.
3.05.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Pixel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pixel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.