Opel Astra

Opel Astra

Son dakika Opel Astra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Opel Astra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Opel Astra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Opel Astra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan opel astra gelişmeleri de dahil olmak üzere 210 opel astra haberi bulunmuştur. Tüm opel astra haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni Astra Eylül’de Türkiye’de!
Yeni Astra Eylül’de Türkiye’de! Almanya’da üretimi başlayan Astra’nın altıncı nesli eylül ayında Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanıyor.
31.07.2022 Otomobil
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İkinci el arabada yeni dönem! Bayiler harekete geçiyor
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İkinci el arabada yeni dönem! Bayiler harekete geçiyor İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili yeni dönem! İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama geldi. Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği'nin (OYDER) Nisan ayında göreve gelen yeni başkanı Dr. Altuğ Erciş, otomotiv sektöründeki güncel gelişmeler hakkında ilk kez konuştu. Sektörün birçok olumsuz gelişmeyle karşı karşıya kaldığını ve gelişmelerin bayilerin ikinci el araç satışlarına yönelmesi gerekliliğini ortaya çıkardığını vurgulayan Erciş, "Yetkili satıcılık sistemini ayakta tutmak için ABD ve Avrupa’da olduğu gibi ikinci el satışlarını kendi bünyemizde yapmalıyız. Avrupa’da bayilerin toplam satışlarının yüzde 48’i ikinci el iken, ülkemizde ise bu oran yüzde 2 seviyesinde" dedi. Erciş, otomobillere uygulanan vergi sistemi hakkında da konuşarak, "ÖTV matrahlarının güncellenmesi, yetkili satıcıların ve halkımızın en büyük beklentisidir" dedi. Öte yandan Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar nisanda bir önceki aya göre yüzde 29, fiyatlar da ortalamada yüzde 4 arttı.
23.05.2022 Ekonomi
Araba almak isteyen milyonları kapsıyor! Araba fiyatlarında indirim! Oran belli oldu! İkinci el araba...
Araba almak isteyen milyonları kapsıyor! Araba fiyatlarında indirim! Oran belli oldu! İkinci el araba... İkinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! İkinci el araba fiyatları yüzde 15 oranında düştü. Araba satışlarında ise yüzde 80 oranında azalma var. İkinci el araba fiyatlarındaki düşüşün ise sıfır arabada yapılan matrah düzenlemesiyle alakalı olduğu ifade ediliyor. Öte yandan şubat ayında en çok beyaz, siyah, gri, gümüş gri ve kırmızı renkli, yakıt türü dizel olan ve 2016 model yılı olan araçların ilanı yayınlandı. Peki ikinci el araç fiyatlarında daha düşüş gerçekleşecek mi? İşte ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
7.03.2022 Ekonomi
Opel’n yenilenen Astra’sı haziranda Türkiye’de
Opel’n yenilenen Astra’sı haziranda Türkiye’de Yeni Astra nesli tamamen elektrikli versiyonu 2023’te Türkiye’ye gelecek. Benzinli ve dizel motorlular ise 2022 haziranda yollara çıkıyor.
15.02.2022 Otomobil
Opel bu modelleri  sadece elektrikli üretecek!
Opel bu modelleri sadece elektrikli üretecek! Marka 2022’den itibaren Combo Life, Vivaro Combi ve Zafira Life modellerini sadece elektrikli olarak sunmaya başlayacak.
4.02.2022 Otomobil
Opel, Astra’nın station wagon modelini dünyaya tanıttı
Opel, Astra’nın station wagon modelini dünyaya tanıttı Yeni Opel Astra Sports Tourer, iki farklı güç seviyesine sahip hibrit seçeneğiyle ilk kez tüketicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
27.12.2021 Otomobil
Altıncı nesil Astra'nın tarihi belli oldu
Altıncı nesil Astra'nın tarihi belli oldu Opel’in altıncı nesli ile dünya prömiyerini gerçekleştirdiği kompakt modeli Yeni Astra 2022’de yollara çıkacak.
10.12.2021 Otomobil
Yeni Astra, 2022’nin ilk yarısında Türkiye’de
Yeni Astra, 2022’nin ilk yarısında Türkiye’de Opel, Astra’nın altıncı neslinin global lansmanını yaptı.
1.09.2021 Otomobil
Renault fiyat listesi! ÖTV indirimi sonrası araç fiyatları
Renault fiyat listesi! ÖTV indirimi sonrası araç fiyatları Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahında yapılan değişiklik sonrasında bazı sıfır araçların fiyatları düştü. Resmi Gazete’de yayımlanan haber doğrultusunda Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahları artırıldı. Buna göre; çıplak fiyatı 92 bin lirayı aşmayan otomobiller için ÖTV %45 olarak belirlendi. Söz konusu kararın ardından Renault fiyat listesi aramaları arttı. Peki, Renault fiyat listesi güncellendi mi? İşte ÖTV indirimi sonrası araç fiyatları…
13.08.2021 Gündem
Toyota fiyat listesi! ÖTV indirimi 2021 araç fiyatları belli mi?
Toyota fiyat listesi! ÖTV indirimi 2021 araç fiyatları belli mi? Toyota fiyat listesi Cumhurbaşkanı kararıyla ÖTV matrahında düzenlemeye gidilince sorgulanmaya başlandı. Düzenlemeyle birlikte birçok model yüzde 50’lik vergi dilimine düştü, fiyatlar geriledi. Motor silindir hacmi 1600 cm3'ü geçen, 2000 cm3'ü geçmeyen binek otomobillerde ise vergi matrahı 85 bin-135 bin TL aralığından 114 bin-170 bin TL aralığına yükseltildi. Yapılan matrah güncellemesi ile birlikte fiyatı 320 bin TL'ye kadar olan otomobillere 50 bin TL'ye kadar indirim gelecek. İşte Toyota fiyat listesi 2021…
13.08.2021 Gündem
Araba fiyatları düşecek mi? Hangi araçlarda ÖTV indirimi var? Matrah değişikliği kararı ardından ÖTV indirimine giren araçlar merak ediliyor!
Araba fiyatları düşecek mi? Hangi araçlarda ÖTV indirimi var? Matrah değişikliği kararı ardından ÖTV indirimine giren araçlar merak ediliyor! ÖTV matrah limitlerinde değişikliğe gidildi. Sıfır otomobil satışlarında kullanılan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahında değişiklik yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası taşıyan karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kara göre, binek araç Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahları değişti. Söz konusu matrah kararı sonrası otomobil fiyatlarına yönelik araştırmalar arttı. Peki, ÖTV indirimi hangi araçlarda var? Araba fiyatları düşecek mi?
13.08.2021 Gündem
Sıfır araçlarda ÖTV indirimi oldu mu? Yeni ÖTV güncellemesi sonrası araç fiyatları…
Sıfır araçlarda ÖTV indirimi oldu mu? Yeni ÖTV güncellemesi sonrası araç fiyatları… Otomobil alım-satım işlemlerinde geçerli olacak ÖTV matrah limitlerinde değişikliğe gidildi. Değişiklik Cumhurbaşkanlığı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Karardan sonra ÖTV sonrası araç fiyatları merak edilmeye başlandı. İşte yeni ÖTV güncellemesi sonrası araç fiyatları…
13.08.2021 Gündem
İkinci el otomobilde en çok onlar tercih edildi
İkinci el otomobilde en çok onlar tercih edildi İkinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında geçen ay en çok tercih edilen otomotiv markası 19 bin 766 satışla Volkswagen oldu.
14.07.2021 Ekonomi
Opel, Astra'yı elektrikleyip yeniledi! İlk görüntüler geldi!
Opel, Astra'yı elektrikleyip yeniledi! İlk görüntüler geldi! Opel, en çok satan modeli Astra’nın altıncı nesline dair ilk görüntüleri paylaştı. Tamamen yenilenen yeni Astra, Mokka, Crossland ve Grandland’ın ardından cesur ve saf tasarım felsefesiyle yorumlanan Opel’in ilk hatchback modeli olmasıyla ön plana çıkıyor.
13.07.2021 Otomobil
İkinci el araba piyasası ile ilgili flaş açıklama! Belli oldu, yüzde...
İkinci el araba piyasası ile ilgili flaş açıklama! Belli oldu, yüzde... Sıfır araçlarda yaşanan çip krizi gözleri ikinci el araba piyasasına çevirdi. Araba almak isteyenler ikinci ele yönelse de fiyatlarda yaşanan artış satışların düşmesine neden oldu. İkinci el araba satışları nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 23 düştü.
16.05.2021 Ekonomi
İkinci el araba fiyatları düşecek mi? Belli oldu
İkinci el araba fiyatları düşecek mi? Belli oldu Araba alacakları ilgilendiriyor. İkinci el araba fiyatlarına zam geldi. Yapılan zam oranı belli oldu. 2. el araba piyasasındaki hareketlilik sürerken araba alma planı yapanlar 'ikinci el araba fiyatları düşecek mi?' diye merak ediyor. Mart ayında ikinci el araba fiyatlarına bir miktar zam geldi. Peki ikinci eldeki fiyat artışı sürecek mi? İkinci el araba almak isteyenler için kritik uyarı!
14.04.2021 Ekonomi
En ucuz sıfır arabalar belli oldu! Faizler düştü, kampanya...
En ucuz sıfır arabalar belli oldu! Faizler düştü, kampanya... Araba sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Piyasadaki en ucuz arabalar belli oldu. Toyota, Citroen, Renault, Dacia, Ford, Hyundai, Skoda, Peugeot, Kia, Nissan, Opel ve Volkswagen... Tek tek açıklandı. Fiyatları düşük sıfır arabalarda kampanyalar ise devam ediyor. Faiz indirimleri ile birlikte vade imkanı da bulunuyor. Sıfır araba almak isteyenler için 2021 yılının en ucuz araba modelleri ve geçerli olan kampanyalar...
11.04.2021 Otomobil
İkinci el araba fiyatlarında düşüş sürüyor! 50 bin - 100 bin TL aralığında satışa sunuldu…
İkinci el araba fiyatlarında düşüş sürüyor! 50 bin - 100 bin TL aralığında satışa sunuldu… İkinci el otomobil fiyatları aralık ayından bu yana yaklaşık yüzde 3 düşüş gösterdi. Marka sıralamasında en çok ilan verilen marka Renault Clio- Araçlarda en çok ilan verilen otomobillerin model yılı 2016 oldu. Otomobil ilanlarının yüzde 25,4'ü ise 50 bin - 100 bin TL aralığında satışa sunuldu.
3.03.2021 Ekonomi
Araba alacak herkesi ilgilendiriyor! Yüzde 15...
Araba alacak herkesi ilgilendiriyor! Yüzde 15... Araba alacak vatandaşlar için güzel haber geldi. 2020 yılının ilk yarısından itibaren sıfır araçtaki tedarik sıkıntısı ile yükselen fiyatlar son iki ayda satışlardaki yavaşlama ve tedarik sıkıntısının çözülmesi ile birlikte bir miktar düşmüştü. Kış aylarının ve pandemide ikinci dalganın da etkisi ile zamanını daha fazla evde geçirmeye başlayan tüketiciler, fiyatlarda düşüş yaşansa da hem artan faiz oranları hem de fiyatlardaki düşüşün devamı yönündeki beklentileri sebebiyle araç alma konusunda acele etmiyor. Yayındaki ilanlarda önceki aylara göre yaklaşık yüzde 15’lik artış olması da, alıcıların fiyatların düşeceğine dair beklentisini destekler nitelikte.
8.01.2021 Ekonomi
Kredi ve kredi kartları ile ilgili flaş karar! Düşürüldü
Kredi ve kredi kartları ile ilgili flaş karar! Düşürüldü Kredi ve kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiren çok önemli karar. Taşıt, altın, elektronik eşya, mobilyada taksit sayıları düşürüldü. Kredi vade sınırlarının nihai fatura değeri üç yüz bin Türk Lirası'nın üzerinde olan taşıt alımı amacı ile kullandırılan kredilerde 48 aydan 36 aya indirilmesine karar verildi. BDDK taksit düzenlemesi...
18.12.2020 Ekonomi
İkinci el online oto pazarında en çok satılan 10 marka belli oldu!
İkinci el online oto pazarında en çok satılan 10 marka belli oldu! İkinci el online pazarda, bu yılın kasım ayında da en çok tercih edilen otomotiv markaları belli oldu. İkinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında kasımda en çok tercih edilen otomotiv markaları önceki aya kıyasla değişmeyerek Volkswagen, Renault ve Ford olarak sıralandı. 10 markanın kasım satışları, ikinci el online araç pazarının yüzde 77'sini oluşturdu. VW'nin Passat modeli en çok tercih edilen ilk 10 markanın en çok satan binek modeli sıralamasında ilk sırada yer aldı.
8.12.2020 Ekonomi
İkinci el otoda martta en çok satılanlar belli oldu
İkinci el otoda martta en çok satılanlar belli oldu İkinci el online pazarda en çok tercih edilen otomotiv markası bu yılın mart ayında da değişmeyerek Volkswagen (VW) olurken, ardından Renault ve Ford sıralandı.
12.04.2020 Otomobil
Darlık'ın en hızlısı o!
Darlık'ın en hızlısı o! 2019 Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın ikinci ayağı olan Mapfre Sigorta Tırmanma Yarışı, 04-05 Mayıs tarihlerinde 4 ayrı kategoride 19 sporcunun katılımıyla İstanbul’da Yeni Darlık-Teke yolunda gerçekleştirildi.
9.05.2019 Otomobil
Otomobil markaları ÖTV ve KDV indirimli fiyatlarını açıkladı!
Otomobil markaları ÖTV ve KDV indirimli fiyatlarını açıkladı! ÖTV ve KDV indiriminin Resmi Gazete’de yayınlanması ile bilirlikte otomobil firmaları listelerini indirimli fiyatlarla güncelledi.
7.11.2018 Ekonomi
SEAT Leon, yenilendi
SEAT Leon, yenilendi Test sürüşü sırasında yoğun kamuflajlı olarak casus kameralara yakalanan İspanyol kompakt hatchback’i şimdilerde dördüncü nesil modeli ile yola çıkmak için son hazırlıklarını yapıyor. İşte detaylar.
19.10.2018 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Opel Astra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki opel astra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.