İkinci El Araba Fiyatları

İkinci El Araba Fiyatları

Son dakika İkinci el araba fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İkinci el araba fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İkinci el araba fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkinci El Araba Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikinci el araba fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 448 ikinci el araba fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm ikinci el araba fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
İkinci el araba piyasasıyla ilgili çarpıcı gelişme! Dikkat çeken oran açıklandı
İkinci el araba piyasasıyla ilgili çarpıcı gelişme! Dikkat çeken oran açıklandı İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili çok önemli açıklama geldi. Araba piyasası bahar aylarına girilmesiyle birlikte hareketlendi. Araç satış rakamlarında ise bir artış söz konusuydu. Peki bayram sonrası araç fiyatları artar mı? Vatandaş konut yatırımını mı yoksa araç yatırımını mı seçiyor? İşte detaylar...
10.04.2024 Ekonomi
Araba almak isteyene yaz mevsimi uyarısı yapıldı! Fiyatlarda dikkat çeken değişim
Araba almak isteyene yaz mevsimi uyarısı yapıldı! Fiyatlarda dikkat çeken değişim Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açılaması geldi. İlan platformlarında ikinci el araçlar için şubat ayı verileri açıklandı. Yeni yılın ilk aylarından itibaren sıfır araç fiyatları yükselirken ikinci elde fiyatlar halen düşük kalmıştı. Araştırmaya göre şubatta fiyat düşüşü durdu. En çok ilana çıkan araç modelleri de belli oldu. İşte detaylar...
20.03.2024 Ekonomi
Piyasaların gözü Merkez Bankası'nın faiz kararında!
Piyasaların gözü Merkez Bankası'nın faiz kararında! Piyasalarda gözler Merkez Bankası'nın şubat ayı faiz kararında. Bugün saat 14.00'te faiz kararı açıklanacak.
22.02.2024 Ekonomi
İkinci el araba fiyatları dibi gördü! İşte 500 bin liraya alınabilecek ikinci el otomobiller...
İkinci el araba fiyatları dibi gördü! İşte 500 bin liraya alınabilecek ikinci el otomobiller... Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Araba fiyatları hükümetin attığı peş peşe adımlar sonrası dibi gördü. İkinci el otomobil piyasası yeniden canlanmaya başladı. Fiyatların normalleştiği dönemde araçlardan elde edilecek kârlar da minimize edildi. 500 bin lira civarındaki otomobiller ikinci el piyasasında çok hızlı el değiştirmeye başladı. Öte yandan 500 bin liraya alınabilecek araba fiyatları tek tek listelendi. İşte detaylar...
22.02.2024 Ekonomi
Araba fiyatlarıyla ilgili her şey tersine döndü! En avantajlı dönem işaret edildi
Araba fiyatlarıyla ilgili her şey tersine döndü! En avantajlı dönem işaret edildi Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Araba fiyatlarında her şey tersine döndü. Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru düşüş gösteren ikinci el araç fiyatlarında yeni yılın ilk ayı itibarıyla ibre terse döndü. Peki ikinci el araçlardaki artışın sebebi ne, araç almak için en avantajlı dönem ne zaman? İşte detaylar...
20.02.2024 Ekonomi
Markette iğrenç olayda indirimsiz 5 yıl hapis cezası
Markette iğrenç olayda indirimsiz 5 yıl hapis cezası Bursa’da, annesiyle gittiği markette oyuncaklara bakan 9 yaşındaki kız çocuğu A.M.'ye elle sarkıntılık yapan Muhammed Habbabe (28), 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. ‘Çocuğa karşı cinsel istismar’ suçundan 3 ayrı suç kaydı bulunan “Şeytana uydum” diyen sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren hakim, cezada indirim yapmadı.
11.02.2024 Gündem
İkinci el araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Sıfır ve ikinci el araç alacaklara kritik uyarı geldi
İkinci el araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Sıfır ve ikinci el araç alacaklara kritik uyarı geldi Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Peş peşe hamleler sonrası araba fiyatlarında büyük düşüş sağlandı. 2023’ün sonlarına doğru başlayan kampanya furyası yeni yılın gelmesiyle birlikte azalmaya başladı. Öte yandan ikinci el otomobil piyasasındaki durgunluk devam ederken Gaziantep'te pazar günleri açılan ikinci el oto pazarında yaşanan yoğunluk dikkat çekti. Yoğunluğun aldatıcı olduğunu söyleyen alıcı ve satıcılar ise "Bakan çok ama alan az" dedi.
11.02.2024 Ekonomi
Otomobil almak isteyene 200 bin TL'nin altında 10 araç listeledik! 2024 öncesi bu fiyatlar inanılır gibi değil
Otomobil almak isteyene 200 bin TL'nin altında 10 araç listeledik! 2024 öncesi bu fiyatlar inanılır gibi değil 2024'e kısa bir süre kaldı. Araba fiyatlarında büyük düşüş sürüyor. Otomobil markaları sıfır araçlarda indirime gitmiş ardı ardında kampanyalar düzenlemişti. İkinci el pazarında da düşüşler devam ediyor. 200 bin TL'nin altında araç alacaklar için listeyi yaptık. İşte hazırladığımız 10 araç...
16.12.2023 Otomobil
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri döndü
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri döndü Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekilmeye başladı. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
12.12.2023 Ekonomi
İkinci el araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Düşüş başladı, yeni yıl uyarısı geldi
İkinci el araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Düşüş başladı, yeni yıl uyarısı geldi Otomobil sektörü, bakanlık kararları ve piyasa düzenlemeleriyle büyük bir dönüşüm sürecine giriyor. Yatırım aracı olarak görülen otomobillerin bu rolünden çıkarılması ve ikinci el piyasasında fiyat düzenlemeleri, sektörde yeni bir dönemi başlatıyor.
22.11.2023 Ekonomi
Burdur'da 4.4 büyüklüğünde deprem
Burdur'da 4.4 büyüklüğünde deprem İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi'nin verilerine göre Burdur'un Yeşilova ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 08.28'da, 13.23 kilometre derinlikte kaydedilen deprem, kent merkezinde de hissedildi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
13.11.2023 Gündem
İkinci el araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Araçlar elde kaldı, süre uzadı
İkinci el araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Araçlar elde kaldı, süre uzadı Araba alma planı yapanları çok yakından ilgilendiriyor. Sıfır ve ikinci el araç piyasasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Piyasaya durgunluk hakim. Arabasını satmak isteyen kişi sayısı artarken satış süreci uzadı. Aracı elinde kalanlar galerilerin yolunu tutuyor. Peki araba fiyatları düşecek mi? Sektör temsilcileri değerlendirdi.
13.11.2023 Ekonomi
Kripto paraların atası Bitcoin öyle bir yükseldi ki... 17 ayın zirvesini gördü
Kripto paraların atası Bitcoin öyle bir yükseldi ki... 17 ayın zirvesini gördü Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun ilk spot Bitcoin borsa yatırım fonuna onay vermesiyle birlikte Bitcoin yüzde 11'i alan yükseliş gerçekleştirdi.
24.10.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatları sert düştü! Araba alacaklara kritik uyarı geldi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatları sert düştü! Araba alacaklara kritik uyarı geldi Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti. Araba almak isteyen vatandaşlara sıfır modellerde firmalar tarafından büyük indirimler sunuluyor. İndirim oranların yüzde 15 seviyesine kadar geldi. Vatandaşlar ise fiyatların daha da düşmesi gerektiğine vurgu yapıyor. Peki araba fiyatlarında düşüş devam eder mi? Bu dönemde araba almak mantıklı mı? İşte detaylar
24.10.2023 Ekonomi
Emekli aylığında her ay 15 liralık düşüşe sebep oluyor! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren 'asgari ücret' ayrıntısı
Emekli aylığında her ay 15 liralık düşüşe sebep oluyor! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren 'asgari ücret' ayrıntısı Emekli aylıklarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Emekli maaşının nasıl hesaplandığıyla ilgili merak edilen ayrıntıları SGK Uzmanı Dilek Ete anlattı. Ete ayrıca emekli aylıklarının hakkettiği seviyeye nasıl geleceğiyle ilgili öneride bulundu.
24.10.2023 Emekli
Fiyatlar düşmeye devam ediyor! İkinci el otomobilde satışlar artmaya başladı
Fiyatlar düşmeye devam ediyor! İkinci el otomobilde satışlar artmaya başladı İkinci el otomobilde fiyatlardaki düşüş yaklaşık yüzde 20’yi buldu. Fiyatlar üzerimdeki köpüğün erimeye devam etmesiyle satışlar da artmaya başladı.
16.10.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekildi. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
16.10.2023 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat! Yeni dönem resmen başlıyor, 3.5 milyon aracı etkileyecek
Arabası olanlar dikkat! Yeni dönem resmen başlıyor, 3.5 milyon aracı etkileyecek Arabası olan ya da araç almayı planlayan herkesi yakından ilgilendiriyor. Yeni bir dönem başlıyor. Akaryakıt sektöründeki kayıt dışılığı engellemek amacıyla 1 Ocak 2025’ten itibaren devreye girecek Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi için (UTTS) geri sayım başladı.
15.10.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatları çakıldı! Araba pazarları sinek avlıyor, flaş kampanya
Sıfır ve ikinci el araba fiyatları çakıldı! Araba pazarları sinek avlıyor, flaş kampanya Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti. Sıfır ve ikinci el araba piyasasında alım satımlar durdu. Yılsonu hedeflerini tutturamayan araba satıcıları peş peşe kampanyalarını duyurmaya başladı. Buna rağmen araba pazarlarında satıcılar sinek avlıyor. Öte yandan araba satıcıları pazardaki son durum hakkında bilgi verdi.
9.10.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Kampanyalar art arda açıklandı, 200 bin TL'lik indirim ve sıfır faiz avantajı sunuluyor
Araba fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Kampanyalar art arda açıklandı, 200 bin TL'lik indirim ve sıfır faiz avantajı sunuluyor Araba alacaklara güzel haber geldi. İkinci el araba fiyatları düştükçe düştü. 2. el'deki fiyat hareketliliği sıfır araçlara da sıçradı.
4.10.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Otomotiv devleri kampanya yarışına girdi: 0 faizli 250 bin TL kredi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Otomotiv devleri kampanya yarışına girdi: 0 faizli 250 bin TL kredi Araba alacaklara müjde gibi haber! İkinci el araba fiyatları düştükçe düştü. 2. el'deki fiyat hareketliliği sıfır araçlara da sıçradı. İlk olarak Toyota fiyat indirimi ve sıfır faizli kredi kampanyasını duyurdu. EBS Danışmanlık Genel Müdürü Erol Şahin, otomobile ihtiyacı olanlar için ideal zaman olduğunu söyledi.
2.10.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekilmeye başladı. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
2.10.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekilmeye başladı. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
5.09.2023 Ekonomi
Araba alacaklar için kritik uyarı! İkinci elde balon resmen patladı, fiyatlar düşmeye başladı
Araba alacaklar için kritik uyarı! İkinci elde balon resmen patladı, fiyatlar düşmeye başladı İkinci el araba satışında yeni oyun ortaya çıktı. Sıfır araç fiyatlarına paralel olarak artan ikinci el araba fiyatları öyle bir noktaya geldi ki bazı modeller için sıfırından daha yüksek fiyatlar istenmeye başladı. Bu noktada ikinci el araç satış fiyatının sıfır araç satış fiyatının üzerinde olamayacağına dair karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Ancak araç satıcıları gizli fiyat oyunu ile bu kararı delmeye çalışıyor. İşte araba alma planı yapanları yakından ilgilendiren konunun detayları...
29.08.2023 Ekonomi
Sıfır araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Fahiş fiyat artışları bıçak gibi kesildi
Sıfır araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Fahiş fiyat artışları bıçak gibi kesildi Araba alma planı yapanları yakından ilgilendiriyor. Sıfır araba fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Otomotiv sektöründe satışlar durma noktasına geldi, rüzgar tersine döndü. Yeni kampanyaların başlaması an meselesi. Avantajlı fiyatlar ve düşük faizli kredi imkanları bekleniyor. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...
22.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İkinci El Araba Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikinci el araba fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.