Piton

Piton

Son dakika piton haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan piton ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını piton haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Piton

haberleri sayfasında son dakika yaşanan piton gelişmeleri de dahil olmak üzere 162 piton haberi bulunmuştur. Tüm piton haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adanalı dönerci şubeleşerek büyüyor! Yurt dışında da hizmet veriyor
Adanalı dönerci şubeleşerek büyüyor! Yurt dışında da hizmet veriyor Adana’da faaliyet gösteren döner restoranı hem yurt içi hem de yurt dışında şubeleşerek büyüyor.
27.02.2024 Adana
Dönercilerin yetişeceği akademi açıldı! Eleman yetiştirecek
Dönercilerin yetişeceği akademi açıldı! Eleman yetiştirecek Adana'da faaliyet gösteren Piton Döner'in eleman yetiştireceği ‘Piton Döner Akademi' şubesi açıldı.
8.02.2024 Adana
Görenler şoke oldu! Site kapısına yılan sıkıştı
Görenler şoke oldu! Site kapısına yılan sıkıştı Antalya’da bir apartmanın demir bahçe kapısının deliklerine dolanan yılan vatandaşlara büyük korku yaşattı. İtfaiye ekiplerince çıkarılan ve piton olduğu anlaşılan yılan, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim edildi.
24.10.2023 Haber
İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist ilk savunmasını yaptı: Suriye'den gelirken bomba yanımızda değildi, İstanbul'da Bilal teslim aldı
İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist ilk savunmasını yaptı: Suriye'den gelirken bomba yanımızda değildi, İstanbul'da Bilal teslim aldı İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım 2022 tarihinde 6 kişinin öldüğü, 99 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısında bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır mahkemede ilk kez savunmasını yaptı. Soruşturma aşamasındaki ifadesini değiştiren sanık Albashır, "Daha önce bunları anlatmadım. Suriye'den gelirken patlayıcı yanımızda değildi. Böyle bir şey olacağını bilmiyordum. Bombayı İstanbul'da Bilal teslim aldı" dedi.
17.07.2023 Gündem
Yılan paniği! Uzmanlar uyardı: Piton ve boğa yılanların yuvaları bozuldu
Yılan paniği! Uzmanlar uyardı: Piton ve boğa yılanların yuvaları bozuldu Birçok ilde yılan paniği yaşanıyor. Dünyada sıcaklık rekorlarının kırıldığı Temmuz ayında, özellikle deprem bölgesi Elazığ’da son dönemlerde yılanların çok fazla görülmesiyle ilgili bilgi veren Fırat Üniversitesi (FÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Zooloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. İbrahim Akın Temizer, "Ekolojik dengenin değişmesinden ve bu depremlerden dolayı piton ve boğa yılanların yerleri bozuldu" dedi.
17.07.2023 Yaşam
Müzik, eğlence ve sinema keyfi bu bayram Kanal D’de yaşanacak!
Müzik, eğlence ve sinema keyfi bu bayram Kanal D’de yaşanacak! Türkiye’nin kanalı Kanal D, sevilen yapımları ile Kurban Bayramı’nda da izleyicinin tercihi olacak. Seyirciler Kurban Bayramı’nda müzik, eğlence ve sinema keyfini Kanal D’de yaşayacak.
23.06.2023 Televizyon
Kapıkule’de 28 piton yılanı ele geçirildi
Kapıkule’de 28 piton yılanı ele geçirildi Edirne’de, Kapıkule Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye giriş yapan TIR’da 28 piton yılanı ele geçirildi.
20.06.2023 Yaşam
Bakan Kurum: En sağlam zemini tespit edip, en doğru teknikle güvenli konutlarımızı inşa edeceğiz
Bakan Kurum: En sağlam zemini tespit edip, en doğru teknikle güvenli konutlarımızı inşa edeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ağır hasar alan Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde ilk etapta 349 kalıcı konutla ilgili çalışma başlatılmasının yer aldığı bir video paylaşarak, “Zemin etüt ve mikrobölgeleme çalışmalarının tamamlandığı, sağlam zemin tespit edilen yerlerde hiç vakit kaybetmiyoruz. Depremden en çok etkilenen ilçelerimizden Doğanşehir’de de kazmayı vurduk!” ifadeleriyle mesaj yayımladı.
5.03.2023 Ekonomi
Piton ve boa yılanlarının korkusuz bakıcıları!
Piton ve boa yılanlarının korkusuz bakıcıları! Mersin'in Tarsus ilçesindeki Doğa Parkı'nda dev piton, boa ve anakonda cinsi yılların bakıcılığını Mustafa Karagündüz (48) ile Harun Can (43) yapıyor. Bakıcılar, her gün metrelerce uzunluğundaki piton, anakonda ve boa yılanlarıyla zaman geçiriyor. Toplam 12 devasa yılanı her gün besleyen ve bakımını yapan ikiliyi misafirler de ilgiyle takip ediyor.
5.03.2023 Vatan TV
Ziyaretçiler ilgiyle takip ediyor! Piton ve boa yılanlarının korkusuz bakıcıları
Ziyaretçiler ilgiyle takip ediyor! Piton ve boa yılanlarının korkusuz bakıcıları Mersin'in Tarsus ilçesindeki Doğa Parkı'nda dev piton, boa ve anakonda cinsi yılanların bakıcılığını Mustafa Karagündüz (48) ile Harun Can (43) yapıyor. Bakıcılar, her gün metrelerce uzunluğundaki piton, anakonda ve boa yılanlarıyla zaman geçiriyor. Toplam 12 devasa yılanı her gün besleyen ve bakımını yapan ikiliyi misafirler de ilgiyle takip ediyor.
5.03.2023 Gündem
Kadının cesedi 6 metrelik pitonun midesinde bulundu!
Kadının cesedi 6 metrelik pitonun midesinde bulundu! Endonezya'da kauçuk toplamak için ormana giden ve 6 metrelik pitonun saldırısına uğrayan kadın, 2 günlük aramanın sonucunda yılanın midesinde bulundu.
25.10.2022 Dünya
1998 yılında müziği bırakan Tuğçe San neler yapıyor? Piton yılanla dans etmişti
1998 yılında müziği bırakan Tuğçe San neler yapıyor? Piton yılanla dans etmişti Tuğçe San’ın 90’lı yıllarda “Tuğçe San geliyor ha ha ha” diye kahkaha atarak giriş yaptığı şarkısı ağızlara dolanmış, “Neredesin” klibinde yılanlarla dans etmesi dikkat çekmişti. Türkiye’de tekno müziği popüler kültüre kazandıran San, 1998 yılında şarkıcılığı bıraktı. Artık Amerika’da yaşayan San’la şimdi neler yaptığını konuştuk.
24.04.2022 Magazin
Evde beslediği pitonu TikTok'tan paylaştı! Yılana el konuldu
Evde beslediği pitonu TikTok'tan paylaştı! Yılana el konuldu Kırıkkale'de bir evinde beslediği Afrika kökenli piton yılanının görüntüsünü TikTok'tan paylaşan gence, 8 bin 692 lira para cezası kesildi. Ekipler tarafından el konulan yılan ise hayvanat bahçesine teslim edildi.
26.11.2021 Gündem
Yeni Porsche Macan artık daha güçlü
Yeni Porsche Macan artık daha güçlü Porsche’nin ilk olarak 2014 yılında pazara sunduğu kompakt sınıf SUV model ailesi Macan yenilendi. Araçta 2.9 litrelik güçlü motor yer alıyor.
25.07.2021 Otomobil
Yasa dışı hayvan kaçakçılarına operasyon!
Yasa dışı hayvan kaçakçılarına operasyon! Sancaktepe'de H.Ö.'nün evine düzenlenen operasyonda ticareti yasak olan 21 hayvan ele geçirildi. Ele geçirilen hayvanlar Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerine teslim edilirken, H.Ö.'ye de toplam 99 bin 400 lira para cezası kesildi.
11.07.2021 Yaşam
Bina çığlık çığlığa! 3.5 metrelik canavar eve girdi...
Bina çığlık çığlığa! 3.5 metrelik canavar eve girdi... Tayland'da Naruenat Ketvangkoung adlı kişinin evine çatıdan giren 3.5 metrelik piton, uzmanın uzun uğraşları sonucu yakalandı.
5.01.2021 Dünya
Şok eden görüntüler! Evde yakaladı, boyu 3 metreyi aşıyor...
Şok eden görüntüler! Evde yakaladı, boyu 3 metreyi aşıyor... Eve giren dev sürüngeni görünce çığlıklar yükseldi, hemen telefona sarıldılar. AP haber ajansı, milyonların yaşadığı şehri değiştirenlerden birini mercek altına aldı.
2.01.2021 Dünya
İnternet üzerinden rezalet satış!
İnternet üzerinden rezalet satış! Yasa dışı olmasına rağmen yaban hayvanları internet üzerinden satılıyor. Kendilerine ulaşan kişilerle pazarlık yapan satıcılar, baykuş, puhu, kerkenez, şahin gibi yaban hayvanlarını kutu içinde otobüsle istenilen yere gönderebileceğini belirtiyor.
2.01.2021 Gündem
İstanbul'da piton operasyonu! Tam 3 metre...
İstanbul'da piton operasyonu! Tam 3 metre... İstanbul'da kaçak yollarla yurda getirilen piton yılanı, korumaya alındı.
30.12.2020 Gündem
Evinden çıkanlar şaşkına çevirdi! Hayvanat bahçesi gibi...
Evinden çıkanlar şaşkına çevirdi! Hayvanat bahçesi gibi... Kocaeli’nin İzmit ilçesinde polisin bir evde yaptığı aramada beslenmesi ve satışı yasak 16 adet piton, 38 adet kertenkele, 53 adet örümcek ve 2 adet kurbağa ele geçirildi, hayvanları besleyen kişi hakkında ise adli işlem başlatıldı.
21.12.2020 Gündem
Dünyanın en eski piton yılanının kalıntıları keşfedildi
Dünyanın en eski piton yılanının kalıntıları keşfedildi Almanya ve Brezilyalı bilim insanları, Darmstadt kenti yakınlarında yaklaşık 47 milyon yıllık olduğu belirtilen bir piton yılanının kalıntılarını keşfetti. Bilim insanları keşfedilen kalıntının dünya tarihin en eski piton yılanı olabileceğini söyledi.
16.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Evindeki 12 hayvana el konuldu! 'Satmadım, hepsi çocuğum gibi'
Evindeki 12 hayvana el konuldu! 'Satmadım, hepsi çocuğum gibi' İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gelen ihbar üzerine Bakırköy’de bir eve düzenlediği baskında satışı ve beslenmesi yasak 12 hayvan ele geçirmişti. Hayvanlarına el konulan Tutku Filizli, “Hepsini internetteki ilanlardan kedi köpek satın alır gibi aldım. Yasak olduğunu bilmiyordum. Herkes besliyor. Satmam için para teklif ettiklerinde bile satmadım. Çocuğum gibi hepsi” dedi.
19.11.2020 Gündem
Lüks aracın kaputundan 3 metrelik dev piton çıktı
Lüks aracın kaputundan 3 metrelik dev piton çıktı ABD’nin Florida eyaletinde aracında meydana gelen teknik sorun nedeniyle aracının kaputunun açan kişi, 3 metre uzunluğunda dev pitonla karşılaştı.
31.10.2020 Gündem
Tuvaleti kullanan kadını dev piton, kalçasından ısırdı!
Tuvaleti kullanan kadını dev piton, kalçasından ısırdı! Tayland’da 54 yaşındaki evindeki tuvaleti kullandığı sırada, sırada 2 metre uzunluğundaki dev piton tarafından kalçasından ısırıldı.
21.10.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Piton ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki piton haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.