Pınar Damar

Pınar Damar

Son dakika Pınar Damar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pınar Damar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pınar Damar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pınar Damar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pınar damar gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 pınar damar haberi bulunmuştur. Tüm pınar damar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pınar Damar'ı öldürdüğünü itiraf etti mahkemede 'Çok pişmanım, beraatımı istiyorum' dedi
Pınar Damar'ı öldürdüğünü itiraf etti mahkemede 'Çok pişmanım, beraatımı istiyorum' dedi Bağcılar'da kayıp olarak aranırken, cesedi bulunan Pınar Damar'ı öldürdüğünü itiraf eden Metin Aydin, ‘Nitelikli kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, ‘Nitelikli cinsel saldırı’ suçundan ise 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmada karar öncesi son sözü sorulan Aydin, "Çok pişmanım, beraatımı istiyorum" dedi.
21.03.2024 Gündem
Pınar Damar cinayeti davası: Sanığa iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis talebi
Pınar Damar cinayeti davası: Sanığa iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis talebi Bağcılar'da kayıp olarak aranırken, cesedi bulunan Pınar Damar'ı öldürdüğünü itiraf eden Metin Aydın’ın mütalaada 'Kadına karşı kasten öldürme' ve 'Ölümle sonuçlanan cinsel saldırı' suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. Aydın’ın 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçundan da 10 yıl 6 aya kadar cezalandırılması talep edildi.
11.01.2024 Gündem
Pınar Damar'ın son görüntüleri ortaya çıktı! Takip etmiş, cinsel saldırıda bulundu sonrası korkunç
Pınar Damar'ın son görüntüleri ortaya çıktı! Takip etmiş, cinsel saldırıda bulundu sonrası korkunç İstanbul'da ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Pınar Damar'ın Bağcılar'da bir çalılık alanda cansız bedeni bulunmuştu. Pınar Damar'ın katil zanlısı ise adli tıp önünde Damar'ın ailesiyle bekleyen kuzeninin eşi olduğu ortaya çıkmıştı. Damar cinayetiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Pınar Damar'ın öldürülmeden önceki görüntüleri ortaya çıktı.
16.03.2023 Gündem
Eczane kalfası ve yardımcısının akılalmaz planı! Herkese şizofreni ilacı içirdi sonrası korkunç
Eczane kalfası ve yardımcısının akılalmaz planı! Herkese şizofreni ilacı içirdi sonrası korkunç Ankara'da bir eczanede çalışan kalfa ve yardımcısı, eczanedeki herkesin hayatını altüst etti. Kalfa ve yardımcısının, eczane sahibi dahil çalışan herkese gizli gizli şizofreni tedavisinde kullanılan bir ilaç verdiği ortaya çıktı. Herkeste aynı belirtiler görülürken, eczacı uyku bozukluğu nedeniyle kaza yaptı, kaza sonrası acı haber geldi. İşte haberin detayları...
15.03.2023 Yaşam
Pınar Damar cinayetinde yeni gelişme! Avukatı korkunç detayları anlattı: Hepsi kameralara yansımış durumda
Pınar Damar cinayetinde yeni gelişme! Avukatı korkunç detayları anlattı: Hepsi kameralara yansımış durumda Bağcılar'da çalılık alanda cesedi bulunan Pınar Damar cinayetinde dava açıldı. Davanın iddianamesinde kuzeninin dini nikahlı eşi olan sanık Metin A. hakkında istenen ceza belli oldu. Damar'ın avukatı Esin Yeşilırmak ise cinayete ilişkin korkunç detayları anlattı.
15.03.2023 Yaşam
Pınar Damar'ın katili eniştesi çıktı! Cinayeti itiraf etti tutuklandı...
Pınar Damar'ın katili eniştesi çıktı! Cinayeti itiraf etti tutuklandı... Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi’nde erkek arkadaşıyla buluşmak için evinden çıktıktan sonra ağaçlık alanda cesedi bulunan Pınar Damar’ı kuzeninin eşi Metin Aydın’ın öldürdüğü belirlendi. Adli Tıp Kurumu önünde ailenin yanında gözaltına alınan Metin Aydın cinayeti itiraf etti ve tutuklandı.
22.07.2022 Gündem
Pınar Damar’ın katili kuzeninin eşi çıktı! Öldürüp cenazeyi almaya gitmiş: 'Bir anlık sinir ile gerçekleşti'
Pınar Damar’ın katili kuzeninin eşi çıktı! Öldürüp cenazeyi almaya gitmiş: 'Bir anlık sinir ile gerçekleşti' İstanbul Bağcılar'da kayıp olarak aranırken, cesedi bulunan Pınar Damar'ı öldürdüğünü itiraf eden Metin A. 'Nitelikli kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Şüpheli Metin A. çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hâkimliğince tutuklandı.
21.07.2022 Yaşam
Pınar Damar neden öldü, Pınar Damar cinayeti nasıl oldu? Bağcılar'da ağaçlık alanda cansız bedeni bulunan Pınar Damar kimdir?
Pınar Damar neden öldü, Pınar Damar cinayeti nasıl oldu? Bağcılar'da ağaçlık alanda cansız bedeni bulunan Pınar Damar kimdir? Bağcılar'da ağaçlık alanda cansız bedeni bulunan Pınar Damar'ın ölümüyle ilişkili gözaltına alınan Metin A. cinayeti itiraf etti. Metin A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Pınar Damar'ın babası Mustafa Damar ise, "Hiçbir sorunu yoktu. Bu olayın peşini bırakmayacağız" dedi. Eniştesi Serdar Taşdemir ise dün gözaltına alınan Metin A. ile birlikte Pınar'ı aradıklarını söyledi. Peki, Pınar Damar kimdir, neden öldü? Pınar Damar cinayeti nasıl oldu?
21.07.2022 Yaşam
Bağcılar'da bulunan ceset kayıp olarak aranan Pınar'a ait çıktı
Bağcılar'da bulunan ceset kayıp olarak aranan Pınar'a ait çıktı İstanbul Bağcılar'da ağaçlık alanda bulunan cesedin kayıp olarak aranan Pınar Damar'a (32) ait olduğu ortaya çıktı.
20.07.2022 Yaşam
İnsülin duyarlılığını artırıyor, kan şekerini düşürüyor! Diyabet ve kalp hastaları için şifa
İnsülin duyarlılığını artırıyor, kan şekerini düşürüyor! Diyabet ve kalp hastaları için şifa İnsülin duyarlılığını artırıyor, kan şekerini düzenliyor. Kalp ve damar hastalıklarına iyi geliyor, tip 2 diyabet ile savaşıyor. Lif açısından zengindir, diyabetlilere şifa oluyor. Kan şekerinin uzun süre yüksek olması pek çok organ ve doku için tehlikelidir. Tedavi edilmeyen hiperglisemi uzun vadede şu komplikasyonlara neden olabilir. İşte kan şekerini düşürüp, insülin duyarlılığını artıran besinler...
25.01.2023 Sağlık
Ünlü isimlerin zayıflama sırrı: Aralıklı Oruç
Ünlü isimlerin zayıflama sırrı: Aralıklı Oruç Hareketsiz yaşam tarzı, hazır gıdalar, çeşitli rahatsızlıklar kilo artışına neden oluyor. Dünya genelinde obezite giderek artarken, fazla kilo kişilerin yaşam kalitesini de olumsuz etkiliyor. Bu nedenle kilo kontrolü birçok kişinin gündeme. Ünlü isimler de kilo vermek için pek çok yöntemi deniyor. Ünlülerin yeni favorisi ise 'İntermittent Fasting. Aralıklı oruç olarak bilinen İntermittent Fasting beslenme şeklini hangi ünlüler uyguluyor? İF diyeti gerçekten sağlıklı mı? İşte aralıklı oruç ile ilgili merak edilen tüm detaylar…
16.09.2022 Magazin
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! Yeni dönem! Ceylan Ertem, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Hadise...
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! Yeni dönem! Ceylan Ertem, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Hadise... Son dönemlerde özellikle sosyal medyadan duyurulara ve ünlüler hakkında haberlere konu olan ısrarlı takip işi ilk kez yasal düzenlemeye giriyor. Kısa bir süre önce kaybettiğimiz Yeşilçam’ın menekşe gözlü güzeli Fatma Girik’in 50 yıllık saplantılı takipçisi yıllar sonra hâkim karşısına çıkarılabilmişti. Ama o süre zarfında Fatma Girik’in kâbuslar yaşamasına neden olmuştu. İşte tüm detaylar...
7.03.2022 Gündem
Ekmek tek başına kilo aldırmaz, suya limon katmak zayıflatmaz
Ekmek tek başına kilo aldırmaz, suya limon katmak zayıflatmaz Aşırı kilo almak, kalp-damar rahatsızlıklarından diyabete varıncaya kadar birçok hastalığa neden oluyor. Beslenme Uzmanı ve Diyetisyen Pınar Demirkaya, bu doğrultuda uygun beslenme önerilerinde bulunurken, doğru bilinen yanlışları sıralıyor: “Suya limon katmak zayıflatmaz, ekmek tek başına kilo aldırmaz…”
12.01.2022 Sağlık
Yoğun bakım nöbetindeki sağlık çalışanları vatandaşların yeni yılı kutladı
Yoğun bakım nöbetindeki sağlık çalışanları vatandaşların yeni yılı kutladı Gazi Üniversitesi Hastanesinin yoğun bakım servisinde görevli sağlık çalışanları, maske, tulum, koruyucu gözlük ve eldivenleriyle mesai yaparken, yeni yılını kutladıkları vatandaşlara "evde kal" çağrısında bulundu.
31.12.2020 Sağlık
Sağlık çalışanlarından yılbaşı mesajı
Sağlık çalışanlarından yılbaşı mesajı Gazi Üniversitesi Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde yılın son günü maske, tulum, koruyucu gözlük ve eldivenleriyle çalışmaya devam eden sağlık çalışanları, vatandaşların yeni yılını kutlayarak 'evde kalın' çağrısı yaptı.
31.12.2020 Sağlık
Ölümle biten yasak kürtajın iddianamesinden korkunç detaylar...
Ölümle biten yasak kürtajın iddianamesinden korkunç detaylar... Bakırköy'de 17 Ekim 2019 tarihinde ruhsatsız bir muayene salonunda kürtaj yaptıran F.S'nin (41) hayatını kaybetmesine ilişkin iddianame hazırlandı. İddianamede F.S'nin aldırmak istediği ceninde ablasının eşi Serkan Ç.nin (48) DNA'sına rastlandığı belirtilirken, aralarında 1 kadın doğum uzmanın da bulunduğu 4 sanık hakkında da Taksirle ölüme neden olma ve gebelik süresi 10 haftadan fazla olan bir kadının çocuğunu düşürtme suçlarından 4 yıldan 10 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.
29.06.2020 Gündem
Eniştesi bebeğin babası çıktı!
Eniştesi bebeğin babası çıktı! İstanbul'da kürtaj yaptırmak isteyen bir kadın anestezi ilacının fazla verilmesi sebebiyle hayatını kaybetti. Ölen kadının eniştesi çocuğunun babası çıktı.
29.06.2020 Yaşam
Gebeler ve emziren anneler ve oruç tutabilir mi?
Gebeler ve emziren anneler ve oruç tutabilir mi? Son yıllarda ramazan aylarının yaz dönemlerine denk gelmesinden dolayı 16 saati bulabilen açlık ve susuzluk süreleri olmaktadır. Bu durum hem anne hem anne karnındaki bebek için olumsuz olabilecek sonuçlara neden olabilmektedir.
15.05.2020 Ramazan Haberleri
Obezite ilaçlarını kullanmadan önce bunlara dikkat
Obezite ilaçlarını kullanmadan önce bunlara dikkat Obezitenin tüm toplumu etkileyen ve yaygın görülen bir sağlık sorunu olduğunu belirten Endokrin Uzmanı Dr. Pınar Alarslan, hastalığın erkeklerde hızla arttığını söyledi. Alarslan, tedavide kullanılan ilaçlara dikkat çekerek, “Bakanlık onayı olmayan, içeriği bilinmeyen ilaçların, bitkisel ajanların, zayıflama çaylarının kilo vermek için kullanılması ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir” uyarısında bulundu.
7.01.2020 Sağlık
İnancı gereği kan istemedi, kansız kalp ameliyatı oldu
İnancı gereği kan istemedi, kansız kalp ameliyatı oldu İnancı gereği kan takviyesi almak istemeyen Pınar Gül’e özel bir uygulama ile kansız kalp ameliyatı yapıldı. Kalp ve Damar Cerrahisi Op. Dr. Mahmut Akyıldız tarafından yapılan ameliyatla sürekli uygulanan iman tahtası metodu yerine koltuk altından açılan 5 santimetrelik kesi ile iki kalp kapakçığı da değiştirilen Gül, sağlığına kavuştu.
24.12.2019 Sağlık
Eniştesi götürdü... Korsan kürtaj masasında ölüm!
Eniştesi götürdü... Korsan kürtaj masasında ölüm! Ruhsatsız muayenehanede kürtaj işlemi yapılan Filiz S.’nin (41) kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını kaybettiği ortaya çıktı. Filiz S.’yi, işlemi yapan tutuklu Doktor Leyla Erbıyık’a, eniştesi Serkan Ç.’nin (47) götürdüğü anlaşıldı. Serkan Ç. “Filiz S, eşimin ablası olur. Eşi ile sorunları vardı” dedi. Savcılık, cenin üzerinde DNA sonucu için rapor talep etti. Ölümle biten kürtaja ilişkin üçü tutuklu toplam 6 kişiye ilişkin soruşturma süreci devam ediyor.
24.12.2019 Yaşam
İstanbul elektrik kesintisi - 25 Kasım 2019 planlı elektrik kesintisi programı!
İstanbul elektrik kesintisi - 25 Kasım 2019 planlı elektrik kesintisi programı! 25 Kasım İstanbul’da birçok semt ve mahallede elektrik kesintisi olacak. BEDAŞ tarafından yayımlanan elektrik kesintisi listesine göre, 25 Kasım 2019 Pazartesi İstanbul’un birçok ilçesindeki sem ve mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.
25.11.2019 Yaşam
Ünlü kalp doktorundan yasaklı çikolata ve çay uyarısı
Ünlü kalp doktorundan yasaklı çikolata ve çay uyarısı Tarım ve Orman Bakanlığı’nın gıdada taklit ve tağşiş yapılan ürünleri açıkladığı listede içinde ilaç etken malzemeleri yer alan bitki çayları ve çikolataların satışı birçok yerde sürüyor. Prof. Dr. Bingür Sönmez, "Ritim bozukluğu nedeniyle ani ölümlere neden olabilirler" dedi. İstanbul polisi de bu tür ürünlere yönelik operasyonlarını sürdürüyor.
22.10.2019 Sağlık
2 doktora korsan kürtajdan tutuklama
2 doktora korsan kürtajdan tutuklama İSTANBUL’da yaşayan iki çocuk annesi, 41 yaşındaki ev kadını F.S., Okmeydanı Araştırma Hastanesi’nde muayene olduktan sonra 6 haftalık hamile olduğunu öğrendi ve kürtaj yaptırmak istedi. Ancak eşinin yazılı izni olmadan yasal olarak mümkün değildi. Doktor Yelda Erbıyık kürtajı 1800 lira karşılığında yapacağını söyleyerek doktor arkadaşı Burçhan Aydıner’in Florya’daki ruhsatsız muayenehanesini kullandı. Reklam pazarlama uzmanı Pınar Kolukısa’nın damar yolunu açıp ilaç verdiği F.S.’nin kürtaj sırasında kalbi durdu. Kalbi yeniden çalıştırılan F.S. yoğun bakıma alındı. İki doktor ile Pınar Kolukısa ‘taksirle yaralanmaya neden olma’ suçundan tutuklandı.
20.10.2019 Gündem
Milyonluk mirasta yeni gelişme! Torun haklı vekalet sahte...
Milyonluk mirasta yeni gelişme! Torun haklı vekalet sahte... İşadamı Enver Paralı’nın milyonlarca liralık mirasının oğlu Ahmet Galip Paralı tarafından sahte vekâletname çıkarılarak ele geçirilmesi iddiasına ilişkin soruşturmada ilk aşama tamamlandı. Torunu Ömerhan Kuru’nun iddiasını araştıran savcılık, vekâletnamenin sahte olduğunu belirledi, dava açıldı.
11.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pınar Damar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pınar damar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.