Pilav Günü

Pilav Günü

Son dakika pilav günü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pilav günü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pilav günü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pilav Günü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pilav günü gelişmeleri de dahil olmak üzere 172 pilav günü haberi bulunmuştur. Tüm pilav günü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaraylılar, geleneksel 'Pilav Günü'ne evlerinden katıldı
Galatasaraylılar, geleneksel 'Pilav Günü'ne evlerinden katıldı Türkiye’nin en köklü eğitim kurumlarından Galatasaray Lisesi’nin geleneksel ‘Pilav Günü’, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da pandemi tedbirleri nedeniyle online gerçekleşti. Galatasaraylılar Derneği’nin organizasyonu ile gerçekleştirilen etkinlikte Candan Erçetin, Korhan Abay gibi ünlü isimler sahne aldı. Galatasaray Liseliler, lise bahçesinden gerçekleştirilen etkinliği evlerinden takip etti.
9.06.2021 Yaşam
Pilav günü vakaları artırdı; 5 ev daha karantinaya alındı
Pilav günü vakaları artırdı; 5 ev daha karantinaya alındı Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine bağlı Huzur Mahallesi’nde Afganistan uyruklu ailelerin bir araya gelerek yaptıkları geleneksel pilav gününde aynı mahallede 15 olan pozitif vaka sayısı 20’ye yükseldi. Afganistan uyruklu ailelerin kaldığı 5 yeni ev daha karantinaya alınırken, mahallede çalışma yürüten filyasyon ekibi Afgan aileleri de koronavirüse karşı uyardı.
13.07.2020 Yaşam
Aslı Enver'in şaşırtan fotoğrafı
Aslı Enver'in şaşırtan fotoğrafı Oyuncu Aslı Enver, lise arkadaşlarıyla buluştu.
9.01.2019 Magazin
Galatasaray'da Geleneksel Pilav Günü gerçekleştirildi
Galatasaray'da Geleneksel Pilav Günü gerçekleştirildi Galatasaray Lisesi'nde Geleneksel Pilav Günü etkinliği düzenlendi.
3.06.2018 Galatasaray
Galatasaray'da yine seçim krizi!
Galatasaray'da yine seçim krizi! Galatasaray'da olası seçim tarihiyle geleneksel Pilav Günü'nün aynı hafta sonuna denk gelme ihtimali ortalığı karıştırdı.
9.04.2018 Galatasaray
Ferhat Göçer pilav gününde sahne aldı!
Ferhat Göçer pilav gününde sahne aldı! Ferhat Göçer, Türkiye’nin en eski eğitim kurumlarından biri olan Kabataş Erkek Lisesi’nin pilav gününde sahne aldı.
24.05.2017 Magazin
G.Saray'da olay yaratan ilan
G.Saray'da olay yaratan ilan Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen Geleneksel Pilav Günü etkinliğinde dağıtılan bir ilan olay yarattı.
24.09.2021 Galatasaray
İLMED’den mezunlara davet
İLMED’den mezunlara davet Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunları Derneği (İLMED), geleneksel '14...
6.05.2016 Yaşam
Galatasaraylılara indirim
Galatasaraylılara indirim KÖY projesi için Galatasaray Lisesi Pilav Günü etkinliğinde özel bir indirim düzenlendi.
18.06.2015 Arşiv
G.Saray'da pilav günü
G.Saray'da pilav günü Galatasaray Lisesi'nde Geleneksel Pilav Günü etkinliği yapıldı.
14.06.2015 Galatasaray
'Drogba'ya teşekkür ediyorum'
'Drogba'ya teşekkür ediyorum' Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sezonda başarısız olmadıklarını söyledi.
1.06.2014 Futbol
Aysal: Herkesin zamanı gelince...
Aysal: Herkesin zamanı gelince... Galatasaray Lisesi'nin Geleneksel Pilav Günü, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve yöneticilerin katılımıyla yapıldı.
1.06.2014 Futbol
Pilav günü listesi fişleme listesi oldu
Pilav günü listesi fişleme listesi oldu Askeri Casusluk davasındaki ilginç bir ayrıntı: Kuleli Askeri Lisesi’nden 1983 yılında mezun olan Albay Aziz Murat Değirmencioğlu...
29.09.2021 Gündem
'Nani aklımızda yok'
'Nani aklımızda yok' Galatasaraylılar Derneği'nin organize ettiği Galatasaray Lisesi Geleneksel Pilav Günü bugün Galatasaray Lisesi'nde yapıldı.
9.06.2013 Futbol
‘Geleceğe odaklanalım’
‘Geleceğe odaklanalım’ G.SARAY’IN 107. kuruluş yıl dönümü dün törenle kutlandı
13.10.2012 Futbol
Görüşme ne zaman?
Görüşme ne zaman? Kaçırılmasının ardından bir araya gelemediler...
29.09.2021 Gündem
Toruna farklı eğitim!
Toruna farklı eğitim! İmam hatip çıkışıyla gündeme gelen AKP'li Boğa torunu için bakın nereyi seçti?
28.08.2012 Siyaset
'Avcı'yı imha edecektik!'
'Avcı'yı imha edecektik!' "Devrimci Karargah davasında Avcı ile birlikte yargılanıyor olmam tabiata aykırı"
29.09.2021 Gündem
22 yıl sonra hesabını gördü
22 yıl sonra hesabını gördü Samsun'da pilav gününde 22 yıl önceki okul müdürünü ve öğretmenini vurdu
22.05.2011 Yaşam
22 yıl sonra vurdu
22 yıl sonra vurdu Samsun'un Ladik ilçesinde, polislikten malulen emekli bir kişi, 22 yıl önce mezun olduğu lisenin bahçesinde düzenlenen pilav gününde, öğrencilik yıllarında kendisini dövdükleri gerekçesiyle şimdi emekli olan okul müdürü ve bir öğretmenini tabancayla yaraladı...
29.09.2021 Gündem
Diyanetten imamlara ilginç öneri!
Diyanetten imamlara ilginç öneri! Diyanet, cemaati camilere çekmek ve kaynaşmak için din adamlarına önerilerde bulundu...
29.09.2021 Gündem
MHP'nin oy oranını açıkladı
MHP'nin oy oranını açıkladı Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın bu açıklamaları, Devlet Bahçeli'yi çok kızdıracak!..
8.11.2010 Siyaset
HSYK üyeleri buradan çıkacak!
HSYK üyeleri buradan çıkacak! Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, artık hedeflere "kılıçla, okla, bombalarla değil, eğitimle, okulla, bilimle varıldığını" söyledi...
7.11.2010 Siyaset
'Oraya gitmek istiyorum'
'Oraya gitmek istiyorum' Genelkurmay'la görüşmeler sürüyor
28.06.2010 Siyaset
Terbiyesiz Başkan!
Terbiyesiz Başkan! İHL Mezunları ve Mensupları Derneği eski başkanı İbrahim Solmaz, “Diğer okullarda fuhuş var, uyuşturucu var, İHL'lerde bunlar yok" dedi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pilav Günü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pilav günü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.