Petshop

Petshop

Son dakika Petshop haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Petshop ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Petshop haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Petshop

haberleri sayfasında son dakika yaşanan petshop gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 petshop haberi bulunmuştur. Tüm petshop haberleri aşağıda listelenmiştir.
59 bin TL'ye kiralık diploma! Talep arttı, ustalık belgesi ve lise diplomasına kadar indi
59 bin TL'ye kiralık diploma! Talep arttı, ustalık belgesi ve lise diplomasına kadar indi Diplomayı kiralayarak gelir elde etmek birçok meslek grubunda görülüyor. Özellikle işyeri açmak için diplomaya veya usta belgesine sahip olma zorunluluğu olan sektörlerde ‘kiralık diplomalar’ fırsat haline geldi. Önceden üniversite için görülen bu durum artık liselere kadar indi. Verilen ilanlarda kiralık diploma fiyatları 800 lira ila 57 bin lira arasında değişiyor. Meslek odaları, “Diploma kiralama son dönemde arttı” uyarısında bulundu.
16.01.2024 Gündem
Bir ay önce evlendiği kocasını bıçaklayarak öldürdü! Korkunç olay
Bir ay önce evlendiği kocasını bıçaklayarak öldürdü! Korkunç olay İzmir'in Bornova ilçesinde Şirin Bozkurt (47), 1 ay önce evlendiği eşi Fırat Bozkurt'u (43), göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Şüpheli kadın ile 18 yaşındaki oğlu, gözaltına alındı.
9.01.2024 Gündem
Hırsızlar petshoptan çaldıkları kuşları montun cebine sakladı
Hırsızlar petshoptan çaldıkları kuşları montun cebine sakladı Sultangazi'de petshop’a giren iki hırsız işyeri sahibinin yoğunluğunu fırsat bilerek kafesten çaldıkları kuşları montlarının içine sakladı. Müşteri gibi girdikleri ve hiçbir şey olmamış gibi dükkandan ayrılan iki hırsızın o anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
9.06.2023 Yaşam
‘Deprem kuşu’na büyük talep var! Saniyeler öncesinden haber veriyorlar
‘Deprem kuşu’na büyük talep var! Saniyeler öncesinden haber veriyorlar Van’da hayvanların deprem dalgaları gelmeden saniyeler önce küçük ön şokları algılayabilecek donanıma sahip oldukları bilgisine dayanan vatandaşlar ötücü kuşlara yöneldi. Başta muhabbet kuşları olmak üzere birçok ötücü kuşun deprem gelmeden dakikalar önce çırpınarak telaşlandıkları ve aşırı ses çıkardıkları söyleniyor. Bu çerçevede Kahramanmaraş merkezli meydana depremlerin ardından vatandaşlar petshop mağazalarına akın ediyor. Vatandaşlar burada başta muhabbet kuşları olmak üzere papatya ve kanarya gibi kuşları satın alıyor.
10.03.2023 Yaşam
E-ticaret sektöründe 'matruşka tipi' dolandırıcılık! Çalışanlar gerçek, şirket 'hayalet' çıktı
E-ticaret sektöründe 'matruşka tipi' dolandırıcılık! Çalışanlar gerçek, şirket 'hayalet' çıktı E-ticaret sitesi kurarak milyonlar kazanmak günümüzde pek çok kişinin hayali. Haliyle bu alanda diğerleri gibi fırsatçıların hedefi haline gelmiş durumda. Bu sektördeki dolandırıcılığın son kurbanları ise; kendi işini kurmak isteyen iki arkadaş oldu. Online bayilik hizmeti veren firmanın tuzağına düşen ikili, kendilerini matruşka gibi bir dolandırıcılığın içinde buldu. Hakları aramak için harekete geçen mağdurlar, aldıkları cevapla neye uğradıklarını şaşırırken, firma ile ilgili ilginç detaylara ulaştılar.
11.11.2022 Gündem
Et fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Kilo fiyatı...
Et fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Kilo fiyatı... Et fiyatlarıyla ilgili kasaplardan flaş açıklama geldi. Samsun Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen, şu anda 1 kilo kıyma fiyatının en az 130 TL olması gerektiğini belirterek, ucuz kıyma satan kasaplar hakkında vatandaşları uyardı. Kasaplarda güncel kırmızı et fiyatları; köfte 140, dana kıyma 135, kuşbaşı 145, antrikot 170, bonfile 225, biftek 170, dana kemikli fileto 150, dana kemikli anrikot 155, dana sucuk 135, dana kemikli et 135, kuzu beyti 185, kuzu pirzola 185, kuzu kol 145, kuzu gerdan 135 ve kuzu but 145 TL olarak satılıyor. Beyaz ette ise tavuk bonfile 54, kalçalı but 46, şadra 49, kanat 54, pirzola 49, baget 49, sarma 49, bütün tavuk 49, tavuk ciğer 44 ve taşlık 44 TL olarak satışa sunuluyor. Sakatatta ise; işkembe 25, paça 20, ciğer 80, yürek 45, böbrek 35, kuzu ciğer 85, dana pöç 65, dana dil 55, dana beyin 20, ilikli kemik 15, kuzu kelle 35 ve etli kemik 25 TL’den alıcıya sunuluyor.
27.08.2022 Ekonomi
Petshoplar Kasaplar Odası'na bağlandı
Petshoplar Kasaplar Odası'na bağlandı Türkiye Kasaplar, Besiciler, Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, ülke genelinde faaliyet gösteren petshopların Kasaplar Odası'na bağlandığını açıkladı.
22.07.2022 Gündem
Petshop vitrinlerinden kedi ve köpekler kaldırıldı
Petshop vitrinlerinden kedi ve köpekler kaldırıldı   Hayvanları Koruma Kanunu'nun yürürlüğe girmesiyle petshoplarda bugün itibariyle kedi ve köpeklerin vitrine konularak satışı yasaklandı. Satışlar internet üzerinden ve dükkanlarda bulunan kataloglardan yapılacak.
14.07.2022 Yaşam
Yeni dönem başlıyor! Yasaklanıyor, kedi ve köpekler artık...
Yeni dönem başlıyor! Yasaklanıyor, kedi ve köpekler artık... Kedi ve köpeklerin satışında yeni dönem başlıyor. Artık yasaklanıyor. Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında kedi ve köpeklerin mağazalarda sergilenmesi ve satışı yarından itibaren yasaklanıyor. Kedi ve köpekler, sadece çip takılarak internet ya da katalog üzerinden satılabilecek.
13.07.2022 Gündem
Komşusunun kedisini kutuya koyup arsaya attı! 'Bunu bir eğitimcinin yapmış olması bizi derinden yaraladı'
Komşusunun kedisini kutuya koyup arsaya attı! 'Bunu bir eğitimcinin yapmış olması bizi derinden yaraladı' İstanbul Esenyurt'ta, bir kişi, komşusuna ait kediyi önce evine alıp daha sonra da bir kutuya koyarak Büyükçekmece'deki boş bir arsaya bıraktı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken kedinin sahibi şikayetçi oldu. Seda Gökmen günlerdir kayıp kedisini arıyor.
6.05.2022 Yaşam
Hayvanları koruma kanunu çıktı mı? Hayvanları Koruma Kanunu maddeleri nelerdir, içeriği ve idari cezalar
Hayvanları koruma kanunu çıktı mı? Hayvanları Koruma Kanunu maddeleri nelerdir, içeriği ve idari cezalar Hayvanları koruma kanunu çıktı mı? Hayvanları Koruma Yasası, TBMM'de kabul edildi. Hayvanları Koruma Kanunu ile Türk Ceza Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı. Kanuna göre, Hayvanları Koruma Kanunu'nun tanımları düzenleyen maddesinde değişiklik yapılarak "süs" ibaresi çıkarılacak. Hayvanlara işkence yapmak, hayvanlara cinsel saldırıda bulunmak ve tecavüz etmek fiilleri suç kapsamına alınacak. Hayvanlara cinsel saldırıda bulunan ve tecavüz eden kişiye 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası uygulanabilecek. İşte Hayvanları Koruma Kanunu maddeleri ve içeriği…
9.07.2021 Gündem
Hayvanları Koruma Kanunu yasalaştı!
Hayvanları Koruma Kanunu yasalaştı! Hayvanları Koruma Kanunu ile Türk Ceza Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi
8.07.2021 Gündem
'Hayvanları Korumu Kanunu' teklifi Meclis'te
'Hayvanları Korumu Kanunu' teklifi Meclis'te AK Parti, 'Hayvanları Koruma Kanunu ile Türk Ceza Kanunununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ni TBMM Başkanlığı'na sundu. AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, uzun süredir üzerinde çalıştıkları kanun teklifinin Meclis tatile girmeden yasalaşacağını söyledi.
1.07.2021 Siyaset
Petshop ve Yerel Hayvan Koruma Görevlisi eğitimi başlıyor!
Petshop ve Yerel Hayvan Koruma Görevlisi eğitimi başlıyor! Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü, petshop sahiplerine ve hayvan severlere yönelik ücretsiz sertifikalı eğitim semineri düzenleyecek. Eğitimlere katılmak isteyenlerin 1 Temmuz Perşembe günü mesai bitimine kadar dilekçe yoluyla Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne başvurması gerekiyor.
28.06.2021 Eğitim
ABD'linin baraj gölüne bıraktığı balıklar bulunamadı
ABD'linin baraj gölüne bıraktığı balıklar bulunamadı Konya'da, baraj gölüne izinsiz balık bıraktığı belirlenen ABD uyruklu Chesterr Juall'ın, suya bıraktığı balıklar 4 gündür süren çalışmalara rağmen bulunamadı.
4.05.2020 Gündem
Sokağa çıkabilmek için hayvan satın alıyorlar
Sokağa çıkabilmek için hayvan satın alıyorlar Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde corona virüs salgını döneminde petshop'larda hayvan satışları arttı. İlçede petshop işleten Burak Eren, vatandaşların kısıtlama döneminde sokağa çıkabilmek için özellikle köpek satın aldıklarını söyledi. Eren, "Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı var. Kedi ve köpeği olan vatandaşlar dışarıya veterinere götürmeye serbestler. Tabii bundan dolayı vatandaşlar kedi ve köpeklere yoğun rağbet gösteriyorlar" dedi.
1.05.2020 Gündem
Mahalle ayağa kalktı! 'Sorumlusu kimse bulunsun'
Mahalle ayağa kalktı! 'Sorumlusu kimse bulunsun' İzmir'in Bornova ilçesi Pınarbaşı semtinde, 9 yavru sokak köpeğinden 4'ü zehirlendi. Köpeklerden 2'si telef olurken, 2'si de petshop sahibi Damla Kocabaş'ın (24) zamanında müdahalesiyle veterinere götürüldü. Kocabaş, 2 yavruyu gerekli bakımları için Bornova Belediyesi'ne teslim etti. Mahalleli ise köpekleri zehirleyenlerin bir an önce bulunup, cezalandırılmasını istedi.
9.03.2020 Yaşam
Barınakta vahşet! ‘Aç kalanlar ölenleri yiyordu’
Barınakta vahşet! ‘Aç kalanlar ölenleri yiyordu’ Hayvanseverler, Türkiye’nin farklı şehirlerindeki barınakların içler acısı halini sosyal medya hesapları aracılığıyla paylaşarak harekete geçilmesi için çağrıda bulunuyor. Ordu, Erdek, Diyarbakır, Kızılcahamam, Niksar, Trabzon, Adana ve Karaman gibi il ve ilçelerde belediyelere ait barınaklarda çok sayıda köpeğin aynı kafese konulduğu, köpeklerin açlıktan ölü köpekleri yediği ve kısırlaştırma adıyla zehirlenerek öldürüldükleri fotoğraflarla belgelendi. Korkunç görüntülerin yayınlanması üzerine bazı belediyeler soruşturma başlattı.
21.08.2019 Gündem
Tanınmamak için gözlük taktı!
Tanınmamak için gözlük taktı! Cansu Dere, önceki gün İstinye’deki bir petshop’tan mama alışverişi yaptı.
14.07.2019 Magazin
Her şeyi ailelerine anlattılar! İki erkek çocuğu kandırıp...
Her şeyi ailelerine anlattılar! İki erkek çocuğu kandırıp... Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde petshop işleten Nevzat Kara, 8 ve 9 yaşlarındaki iki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.
26.11.2018 Yaşam
Bagajda 5 yavru
Bagajda 5 yavru Edirne’de mali polis, bir otomobil bagajında yurt dışından kaçak sokulan köpek bulunduğu ihbarı aldı.
8.11.2017 Yaşam
Sokak hayvanları için kulübe tasarladı!
Sokak hayvanları için kulübe tasarladı! Bağcılar Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Hülya Koçyiğit gibi ünlü isimlerin tasarladığı birbirinden renkli hayvan kulübeleri, engelliler tarafından yapılıp sahiplerine teslim edildi.
5.10.2017 Magazin
Uzaktan sevebiliyorum
Uzaktan sevebiliyorum Geçirdiği mide ameliyatı sonucu 20 kilo veren Emel Müftüoğlu, önceki gün kızı Çağrı Müftüoğlu’yla alışverişteydi.
31.01.2017 Magazin
‘4 Adam’ oldular
‘4 Adam’ oldular 3 Adam’dan biri olan İbrahim Büyükak, önceki gün Akmerkez’deydi...
27.12.2016 Magazin
Fotoğraf aşkına
Fotoğraf aşkına Oyuncu Tuvana Türkay, geçtiğimiz akşam Etiler Akmerkez’de alışveriş yaparken görüntülendi...
3.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Petshop ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki petshop haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.