Peşin Ödeme

Peşin Ödeme

Son dakika peşin ödeme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan peşin ödeme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını peşin ödeme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Peşin Ödeme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan peşin ödeme gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.970 peşin ödeme haberi bulunmuştur. Tüm peşin ödeme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bodrum'da devre tatil vaadiyle dolandırıldıklarını iddia ettiler
Bodrum'da devre tatil vaadiyle dolandırıldıklarını iddia ettiler Muğla'nın Bodrum ilçesinde 49 yıllığına satın aldıkları devre tatilde dolandırıldıklarını iddia eden vatandaşlar, basın açıklaması yaparak haklarının verilmesini istedi.
21.12.2023 Gündem
Ev sahiplerinden çifte tarife! Fark yüzde 20'ye ulaştı
Ev sahiplerinden çifte tarife! Fark yüzde 20'ye ulaştı Kirayı yıllık isteyen ev sahipleri peşin ve aylık ödeme için iki farklı tarife oluşturdu. Hızla artan ‘tarifeli kira modelinde’ 12 ay peşin ödeme ile aylık ödeme arasındaki fiyat farkı yüzde 20’lere ulaştı. Ev sahibi bu yolla hem kirasını garanti altına almak istiyor, hem de toplu parayı mevduat ya da farklı yatırımlarında değerlendiriyor. İndirimi cazip bulan kimi kiracılar peşin ödemeyi kabul ediyor, bütçesi sınırlı olanlar ise bitmek bilmeyen talepler nedeniyle her geçen gün daha da zorlanıyor.
10.12.2023 Ekonomi
Deprem bölgesindeki bazı illerde mücbir sebep hali uzatıldı
Deprem bölgesindeki bazı illerde mücbir sebep hali uzatıldı Hazine ve Maliye Bakanlığı, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde mücbir sebep halini 30 Nisan 2024'e uzattı.
29.11.2023 Gündem
Et fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama: Söz konusu değil
Et fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama: Söz konusu değil Et ve Süt Kurumu'nca (ESK), "Kurumumuz kırmızı et piyasalarında manipülatif fiyat artışlarını önlemek amacıyla dengeli bir şekilde piyasa ihtiyacı nispetinde ithalat yapmaktadır" açıklaması yapıldı.
21.10.2023 Ekonomi
TOKİ'de indirim kampanyası bugün başlıyor! İşte başvuru şartları...
TOKİ'de indirim kampanyası bugün başlıyor! İşte başvuru şartları... Ev almak isteyenleri sevindirecek haber! TOKİ’den son dakika kampanya açıklaması geldi. TOKİ'nin, Haziran 2022'den önce yapılan iş yeri ve konutlar için indirim kampanyası bugün başlıyor. Borcu için peşin ödeme yapanlara yüzde 25 indirim uygulanacak. Başvurular için son gün 19 Ekim.
21.09.2023 Ekonomi
Borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Ağustos
Borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Ağustos Borcu olan yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Ek Motorlu Taşıtlar Vergisinin ilk taksiti ve borç yapılandırmasında ödeme süresi 31 Ağustos'ta doluyor.
15.08.2023 Ekonomi
Büyükçekmece'de velilerden dolandırıcılık iddiası! Suç duyurusunda bulunuldu
Büyükçekmece'de velilerden dolandırıcılık iddiası! Suç duyurusunda bulunuldu Büyükçekmece'de iddiaya göre, 1 Ağustos'ta eğitime başlama duyurusu yapan ve kayıt paralarını toplayan dershane yetkilileri kayıplara karıştı. Dershaneyi eğitim günü geldiğinde kapısına kilit vurulmuş halde bulan veliler büyük şok yaşadı. Yetkili bir isme de ulaşamayan veliler, savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.
3.08.2023 Gündem
Devlete olan borçların yapılandırılması ve ilk taksitin ödeme süresi uzatıldı
Devlete olan borçların yapılandırılması ve ilk taksitin ödeme süresi uzatıldı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile, devlete olan borçların yapılandırılması için 31 Mayıs'ta sona erecek başvuru süresi 30 Haziran'a, borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz'a kadar uzatıldı.
26.05.2023 Gündem
Borcu olanlar dikkat! Süre uzatıldı
Borcu olanlar dikkat! Süre uzatıldı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre; Devlete olan borçların yapılandırılması için başvuru süresi 6 Haziran'a kadar uzatıldı. Borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz'a kadar uzatıldı.
25.05.2023 Ekonomi
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor?
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor? AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan ve moderatörlüğünü Fulya Kalfa'nın yaptığı CNN Türk Masası programında gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. "Batı'nın 14 Mayıs ilgisinin sebebi çok açık" diyen Yıldırım "Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış. Erdoğan düşerse biz Ortadoğu'yu, Balkanları, Kafkasya'yı, Afrika'yı tekrar kuşatırız dolayısıyla da Türkiye bizim güdümümüze girer ve buradaki menfaatlerimize zarar gelmez. Batı bizim içişlerimize neden karışıyor? Kim bunlara o hakkı veriyor? Avucunu yalasınlar" ifadelerini kullandı.
6.05.2023 Gündem
AK Parti'li Elitaş: Yapılandırma düzenlemesinin maliyeti 362 milyar TL
AK Parti'li Elitaş: Yapılandırma düzenlemesinin maliyeti 362 milyar TL AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, 14 milyon kişiyi ilgilendiren borç yapılandırma teklifinin tamamlandığını belirterek, "Bu kanunla yapılandırılan borçlar 48 ayda yani 4 yılda tahsil edilecek. Tüm borçların yapılandırılması için başvuru olması durumunda 361.8 milyar liranın borç yapılandırması kapsamında olacağını tahmin ediyoruz." dedi.
27.01.2023 Ekonomi
Yapılandırmada özel düzenleme! Kanun teklifi tamamlandı
Yapılandırmada özel düzenleme! Kanun teklifi tamamlandı Borçlar için özel bir yapılandırma paketi geliyor. 31 Aralık 2022'ye kadar oluşan Vergi, sigorta primi borçlarıyla adli ve idari cezalar için yapılandırma imkanı sunulacak.
27.01.2023 Ekonomi
Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması Kabine'nin gündeminde olacak! İşte paketin detayları
Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması Kabine'nin gündeminde olacak! İşte paketin detayları Bugün gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının gündem maddeleri arasında, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi yer alıyor. Paket kapsamında, devlete olan tüm vergi sigorta primi borçları, adli ve idari cezaların yapılandırılması planlanıyor. En geç şubat ayında yasalaşacağı tahmin edilen paket ile 31 Aralık 2022'ye kadar devlete olan tüm borçların yapılandırılması öngörülüyor.
23.01.2023 Ekonomi
Servis zammı tartışması
Servis zammı tartışması İstanbul'da servis ücretlerine yapılan yüzde 19,95 zam kararının, Şubat ayından itibaren, tüm servisler için geçerli olup olmayacağı tartışılıyor. İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası (İSAROD) Başkanı Günhan Sinar, "Servis firmaları sözleşmelerde tarife artışlarının yansıtacaklarını bildiriyor. Dolayısıyla sözleşme içeriği değişmiyor, tarife değişiyor, güncelleme yapılıyor" dedi. Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu ise, UKOME kararının, sözleşmede tarife değişikliğiyle ilgili bir madde var ise geçerli olacağını belirterek, "Eğitim dönemini kapsayan bir sözleşme yoksa, aydan aya ödeme yapan veliler, zam kararına uymak zorunda. Sözleşmeyle peşin ödeme yapmış ve içeriğinde 'UKOME'nin belirlediği fiyatlar uygulanır' şeklinde bir madde yoksa, veliler farkı ödemek zorunda değiller" dedi.
30.12.2022 Gündem
Cep telefonu alacaklar dikkat! Geri sayım başladı, yeni fiyatları açıklandı
Cep telefonu alacaklar dikkat! Geri sayım başladı, yeni fiyatları açıklandı Cep telefonu almayı düşünen herkes ilgilendiren gelişme! Yılın son aylarında üst segment akıllı telefon turizmi patlama yaptı. Kayıt dışı cep telefonlarını kayıt altına almak isteyenler, IMEI alabilmek için sınırlara akın etti. Konuyla ilgili ise uzmanlardan önemli uyarılar geldi.
27.12.2022 Ekonomi
Kira fiyatları yüzde 168 arttı! Ev sahiplerinden kefil ve peşin ödeme talebi
Kira fiyatları yüzde 168 arttı! Ev sahiplerinden kefil ve peşin ödeme talebi Kiralık ev fiyatlarındaki artış son bir yılda katlandı. ‘Kiralık Konut Piyasası Görünümü: Aralık 2022’ raporunu yayımladı. Buna göre kasımda Türkiye genelindeki kira fiyatlarındaki yıllık değişim mayıs ve ekim arasındaki düşüşten sonra arttı.
27.12.2022 Ekonomi
Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi! Van Erciş TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1 3+1 TOKİ Van kura sonuçları
Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi! Van Erciş TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1 3+1 TOKİ Van kura sonuçları Van TOKİ kura sonuçları isim listesi 2022 sorgulaması için yapılan aramalar arttı. Van Erçiş TOKİ kura sonuçları belli oldu mu? sorusuna yanıt aranıyor. TOKİ kura çekimleri ilk olarak Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde başladı. Van TOKİ kura sonuçlarının isim listesi merak ediliyor. Peki, Van Erçiş TOKİ kura sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak? Van TOKİ 2+1, 3+1 kura çekilişi açıklandı mı, isimleri ne zaman açıklanacak? İşte Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi ve diğer merak edilenler…
15.11.2022 Ekonomi
Kiralık evde yeni dönem! Tercihler değişti, ilanlar arttı
Kiralık evde yeni dönem! Tercihler değişti, ilanlar arttı Son dönemde artan kira fiyatları nedeniyle masraflarını azaltmak isteyenler, 'ev arkadaşlığı'nı tercih ediyor. Ev arkadaşı arayanların ilanlarındaki artış, online emlak platformlarına da yansıdı.
20.10.2022 Ekonomi
Kiralarda ‘savaş’ etkisi! Fiyatlar uçtu, ev sahiplerinden bir yıllık peşin ödeme talebi
Kiralarda ‘savaş’ etkisi! Fiyatlar uçtu, ev sahiplerinden bir yıllık peşin ödeme talebi Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle yaşanan göç dalgası, kiraların yükselmesine neden oldu. Yaşanan artışlar sonrası devlet, özel önlemler aldı. Ancak fırsatçı ev sahipleri yüksek kira bedelleri talep etmeye devam ediyor. Öyle ki Antalya'da kiralık daire fiyatları; 40 bin liraya kadar çıkıyor. Ayrıca mülk sahipleri bir yıllık kira bedelini de peşin olarak talep ediyor.
20.10.2022 Ekonomi
Peşin ödeniyor! Çalışan herkesi ilgilendiriyor detaylar açıklandı
Peşin ödeniyor! Çalışan herkesi ilgilendiriyor detaylar açıklandı İhbar tazminatıyla ilgili flaş detaylar aktarıldı. Paralar çalışanın hesabına peşin olarak ödeniyor. Peşin ödeme doğrudan ücret niteliği taşırken, ihbar tazminatı bildirim süresine uymayan tarafın karşı tarafa ödemekle yükümlü tutulduğu bir hukuki yaptırım niteliğine geliyor. Bildirim süreleri İş Kanunu’nda çalışanın çalıştığı süreye bağlı olarak farklı uzunluklarda belirleniyor. İşi altı aydan daha kısa sürmüş çalışan için iki hafta, altı ay ila bir buçuk yıl arasında çalışması olan çalışan için dört hafta, bir buçuk yıldan üç yıla kadar çalışması olanlar için altı hafta ve daha fazla çalışması olanlar içinse sekiz hafta bildirim süresi var. İşte ihbar tazminatıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
30.09.2022 Çalışma Hayatı
TOKİ indirim kampanyası yüzde kaç, kimler yararlanacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor, şartları nelerdir?
TOKİ indirim kampanyası yüzde kaç, kimler yararlanacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor, şartları nelerdir? Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinden sonra daha önce TOKİ’den ev alan ve borcu devam eden vatandaşlara yönelik de müjdeli haber geldi. Sosyal konut projesinde başvuruların 5 milyona yaklaştığını belirten Erdoğan; “Kira ve konut fiyatlarının da makul seviyelere düşmesini bekliyoruz; bu olacak, bundan hiç şüphem yok” diyerek, TOKİ’den ev alan vatandaşlar için de “TOKİ’den ev veya işyeri alıp da geri ödemesi devam eden vatandaşlarımız için yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlatıyoruz” ifadelerini kullandı. Peki, TOKİ indirim kampanyası yüzde kaç, TOKİ indirim kampanyası ne zaman?
22.09.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Zirvesi sonrası kritik mesaj: Atılımlarımız ilgi ve gıptayla izlenmekte
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Zirvesi sonrası kritik mesaj: Atılımlarımız ilgi ve gıptayla izlenmekte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 günlük diplomasi trafiği 15 Eylül'de Özbekistan'ın Semerkant şehrinde özel konuk olarak katıldığı Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) 22. Devlet Başkanları Zirvesi ile başladı, New York'taki Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu kapsamındaki temaslarını tamamlamasıyla sona erdi. Erdoğan, ABD ziyareti sonunda New York’taki Türkevi’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, BM Genel Kurulu'ndaki konuşması hakkında "Adaletsizliklere, eşitsizliklere dünyanın kayıtsız kalma lüksünün artık kalmadığına dikkat çektim" dedi. Enerji ve gıda kriziyle ilgili "Tüm dünya liderlerinin ortak gayretiyle olması gereken bir süreç. Hepsinin bu kanalı zorlaması lazım. Yani Sayın Putin’le az veya çok bir hukuku olanın, kendisiyle bunları görüşmesi ve bu kapıyı zorlaması lazım" ifadelerini kullandı. F-16 konusunda son durumu da değerlendiren Erdoğan, Bakan Akar'ın muhatabıyla görüşmelerinin devam ettiğini, havanın olumlu istikamette geliştiğinin altını çizdi.
22.09.2022 Siyaset
TOKİ indirim kampanyası başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları paylaştı
TOKİ indirim kampanyası başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları paylaştı Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine ilgi her geçen gün artarken Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni bir indirim müjdesini duyurdu. Erdoğan yaptığı açıklamada, "TOKİ’den ev veya işyeri alıp da geri ödemesi devam eden vatandaşlarımız için yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlatıyoruz. Borcun tamamını kapatamayacak olanlar ise bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla, yapabildikleri kadar ödemeye yüzde 25 indirim alabilecek." diye konuştu.
22.09.2022 Ekonomi
Öğrenciye kiralık ev fiyatları yüzde 300 arttı, 1 yıllık peşinat istiyorlar
Öğrenciye kiralık ev fiyatları yüzde 300 arttı, 1 yıllık peşinat istiyorlar Merkez nüfusu 186 bin olan Edirne’ye bu yıl üniversite eğitimi için 50 bin öğrenci gelecek. Kiralık ev fiyatlarının geçen yıla oranla yüzde 300 artmasına öğrencilerin yanı sıra emlakçılar ve mahalle muhtarları da tepki gösterdi.
20.08.2022 Ekonomi
‘Kilit kavşak’ tarih olacak, 43 ilin geçiş noktasında devrim! Tarih verip duyurdu...
‘Kilit kavşak’ tarih olacak, 43 ilin geçiş noktasında devrim! Tarih verip duyurdu... Ulaşımda 43 ilin geçiş noktasındaki "kilit kavşak" Kırıkkale'de, hızlı ve konforlu yolculuk imkanının sağlanması hedeflenen Ankara-Delice Otoyolu ile "Köprülü Kavşak" projesi hayata geçiriliyor. AK Parti Milletvekili Ramazan Can, proje sayesinde dini bayramlarda ve hafta sonu tatillerinde yaşanan trafik yoğunluğu sorununun çözüme kavuşacağını belirtti.
7.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Peşin Ödeme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki peşin ödeme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.