Metina'ya hava harekatı: 5 terörist etkisiz hale getirildi
Metina'ya hava harekatı: 5 terörist etkisiz hale getirildi Pençe-Kilit operasyonu bölgesindeki Metina’da tespit edilen 5 PKK’lı terörist, düzenlenen hava harekatları ile etkisiz hâle getirildi.
22.07.2023 Gündem
Şehidin kanı yerde kalmadı! 6 terörist etkisiz hale getirildi
Şehidin kanı yerde kalmadı! 6 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit bölgesinde Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Emre Sevinç'i şehit eden 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
11.11.2022 Gündem
Bakan Akar: Pençe-Kilit Operasyonu ile terör yuvaları imha ediliyor
Bakan Akar: Pençe-Kilit Operasyonu ile terör yuvaları imha ediliyor Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ramazan Bayramı mesajında, "Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit Operasyonu ile terör yuvaları tek tek imha edilmekte ve teröristlerin inleri başlarına yıkılmaktadır" dedi.
1.05.2022 Gündem
Acı haber geldi: 2 asker ve 1 polis şehit oldu
Acı haber geldi: 2 asker ve 1 polis şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 22 Nisan 2022 tarihinde, teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan P.Uzm.Çvş. Furkan Gök hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı. İlerleyen saatlerde MSB'den bir acı haber daha geldi. MSB, Piyade Teğmen Bekir Can Kerek şehit olduğunu duyurdu. Son dakika haberi olarak EGM, Fırat Kalkanı Bölgesinde teröristlerin saldırısında Özel Harekat Polisi Aytaç Altunörs'ün şehit olduğunu bildirdi.
22.04.2022 Gündem