Pc

Pc

Son dakika pc haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pc ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pc haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pc

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pc gelişmeleri de dahil olmak üzere 983 pc haberi bulunmuştur. Tüm pc haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaptan pilottan yardımcısına:Tehlikeli işler yapıyorsun!  Pistten çıkan uçakta 168 kişi ölümden dönmüştü
Kaptan pilottan yardımcısına:Tehlikeli işler yapıyorsun! Pistten çıkan uçakta 168 kişi ölümden dönmüştü Trabzon Havalimanı'nda 6 yıl önce iniş sırasında kontrolden çıkıp, denize 25 metre kala yamaca saplanan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının 2 pilotu hakkında, ‘taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada avukatlar kaza sonucu yolcuların yaralanmasına dair delil bulunmadığını belirterek, pilotlara beraat talebinde bulundu. Kaptan pilot Ender Bayraktar’ın Avukatı Salim Baki, “İnişi 2’nci pilot konumunda olan kişi yapar. Müvekkilimin yardımcı pilotu ‘Ne yapıyorsun tehlikeli işler yapıyorsun’ şeklinde uyardığı açıktır. Müvekkilim Ender Bayraktar 168 kişinin hayatını kurtaran bir kaptandır” dedi. Yardımcı pilot İrfan Yavuz’un Avukatı Hasan Özköse de iniş gerçekleştikten sonra birinci pilotun 'Kontrol bende’ demeden uçağın kontrolünü aldığını söyledi.
8.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 'SİBERGÖZ-13' operasyonunda 73 şüpheli gözaltına alındı
Bakan Yerlikaya açıkladı: 'SİBERGÖZ-13' operasyonunda 73 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da 'SİBERGÖZ-13' operasyonunda 73 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
11.01.2024 Gündem
Fazla ekran maruziyeti depresyona neden olabiliyor
Fazla ekran maruziyeti depresyona neden olabiliyor Artık herkesin günlük hayatta kullandığı dijital ekranlar sonucu fazla ekran maruziyetinin birçok probleme neden olabileceğini söyleyen Doç. Dr. Cafer Tanrıverdi, “Özellikle göz sağlığı açısından birçok soruna neden olabilen fazla ekran maruziyetinin hastaları depresyona kadar sürükleyebilir” dedi.
21.12.2023 Gündem
UFL ne zaman çıkıyor? UFL mobile ne zaman çıkacak, UFL PS4’e çıkacak mı?
UFL ne zaman çıkıyor? UFL mobile ne zaman çıkacak, UFL PS4’e çıkacak mı? FIFA serisine rakip olması beklenen UFL oyunun fragmanı yayınlandıktan sonra gözler oyunun çıkış tarihine çevrilmişti. Tamamen ücret olacak UFL’nin Türkçe spiker desteği de olacak. Goals AB'ye göre oyun, beceri öncelikli bir yaklaşım ve sıfır ödeme-kazan seçeneği ile fair-to-play olarak tanımlanıyor. Peki, UFL ne zaman çıkıyor? UFL mobile ne zaman çıkacak, UFL PS4’e çıkacak mı?
16.12.2023 Bilim ve Teknoloji
(GTA 6 sistem gereksinimleri) GTA 6 ne zaman çıkacak PC, GTA 6 fiyatı ne kadar olacak?
(GTA 6 sistem gereksinimleri) GTA 6 ne zaman çıkacak PC, GTA 6 fiyatı ne kadar olacak? GTA 6’nın ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda oyuna dair ilk bilgiler yer alırken çıkış tarihi de açıklandı. Rockstar’ın geliştirdiği GTA oyunları ‘Amerikan rüyası’ ve toplumun dejenere olmasını eleştiren yapımlar olarak biliniyor. GTA 6’nın da hicivlerle dolu olması bekleniyor. Peki, GTA 6 ne zaman satışa çıkacak ve ne kadar olacak? Rockstar Games GTA 6 PC’ye gelecek mi, ne zaman saat kaçta çıkacak?
5.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar?
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar? Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK) her yıl Çocuk Hakları Günü olan 20 Kasım’da çocukların içerik tüketim dünyası ile ilgili bir ihtiyaca ya da hassas bir konuya dikkat çekmek amacıyla bir çalıştay gerçekleştiriyor.
19.11.2023 Yaşam
'Oyun'lardaki sinsi tehlike! Her çocuk etkilenebilir
'Oyun'lardaki sinsi tehlike! Her çocuk etkilenebilir Çocukların ve gençlerin sıkça vakit geçirdiği sosyal mecralarda, oyun sektörünün de gelişmesiyle farklı ve yeni oyunlar da görücüye çıkarken, bunların hepsi eğlendirme amaçlı olmayabiliyor.
19.11.2023 Gündem
Klavye sesinizi dinleyerek verilerinizi çalabilirler! İşte yapılması gerekenler
Klavye sesinizi dinleyerek verilerinizi çalabilirler! İşte yapılması gerekenler Bir grup İngiliz araştırmacı tarafından yayınlanan yeni bir çalışma, çağımızın teknolojik gelişmelerinin yol açtığı potansiyel bir tehlikeyi ortaya koyuyor.
9.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Mortal Kombat 1 ne zaman çıkacak? İlk oynanış videosu geldi!
Mortal Kombat 1 ne zaman çıkacak? İlk oynanış videosu geldi! Mortal Kombat yepyeni hikayeyle geliyor. Devam oyunu olması beklenen oyunda farklı bir hikaye anlatacak. Peki, Mortal Kombat 1 ne zaman çıkacak?
9.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Ücretsiz VPN uygulamaları! (PC Windows, İOS, Android) VPN nasıl indirilir, VPN ile giriş nasıl yapılır? En iyi ücretsiz VPN önerileri!
Ücretsiz VPN uygulamaları! (PC Windows, İOS, Android) VPN nasıl indirilir, VPN ile giriş nasıl yapılır? En iyi ücretsiz VPN önerileri! Sanal Özel Ağ (Virtual Private Network) olarak adlandıran VPN uygulamaları ile interneti kesintisiz kullanabilirsiniz. Net bağlantısında sıkıntı yaşadığınızda kullanabileceğiniz VPN uygulamaları sıklıkla ücretli olsa da ücretsiz VPN uygulamalarıyla farklı bir ülkeye bağlıyor ve kesintisiz bir şekilde interneti kullanabilirsiniz. Biz de 'En iyi ücretsiz VPN uygulamaları' derledik. Android, iOS ve Windows cihazlarınızda para vermeden kullanabileceğiniz ücretsiz VPN uygulamaları…
14.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Samsung'da son 14 yılın en kötü bilançosu! Yüzde 95 düştü
Samsung'da son 14 yılın en kötü bilançosu! Yüzde 95 düştü Çiplerin fiyatları düşmeye devam ederken, talep de zayıf kalmaya devam ediyor. Samsung’un ilk çeyrek sonuçlarına yansıyan bu gelişme ile kârın, yüzde 95 oranında düştüğü görüldü.
27.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Yolcu uçağı piste giren tavşana çarptı! İki uçak pisti pas geçti
Yolcu uçağı piste giren tavşana çarptı! İki uçak pisti pas geçti Pegasus Havayolları'nın Münih seferini yapan yolcu uçağı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na inişi sırasında piste giren bir tavşana çarptı. Olayın yaşandığı dakikalarda inişe hazırlanan iki yolcu uçağı ise pisti pas geçmek zorunda kaldı.
6.01.2023 Gündem
Genshin Impact Türkçe dilinin eklenişini drone ışık gösterisiyle kutladı
Genshin Impact Türkçe dilinin eklenişini drone ışık gösterisiyle kutladı Dünyaca ünlü bu oyuna hemen katıl ve tamamen Türkçe'ye çevrilmiş içerikleri deneyimle!
14.12.2022 Advertorial
İstanbul'a giden uçak Barselona'ya acil iniş yaptı, 28 yolcu uçaktan kaçtı!
İstanbul'a giden uçak Barselona'ya acil iniş yaptı, 28 yolcu uçaktan kaçtı! Kazablanka-İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait uçak, hamile yolcunun doğum sancılarının artması nedeniyle Barselona Havalimanı'na acil iniş yaptı. Yolculardan 28'i uçaktan kaçarken, 14'ü polis tarafından yakalandı.
7.12.2022 Yaşam
Alex Türkiye'ye mi geliyor? Alex de Souza'nın paylaşımı merak uyandırdı!
Alex Türkiye'ye mi geliyor? Alex de Souza'nın paylaşımı merak uyandırdı! Fenerbahçe'nin top koşturan Alex de Souza, "Yuvama dönüyorum" paylaşımıyla heyecanlandırdı. Söz konusu paylaşımın ardından “Alex de Souza Türkiye'ye mi geliyor?” sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
29.11.2022 Şampiy10
Bir gün Fenerbahçe ile yolları kesişecek! İşte Alex de Souza'nın yeni takımı
Bir gün Fenerbahçe ile yolları kesişecek! İşte Alex de Souza'nın yeni takımı Sao Paulo B Takımı antrenörlüğünü bırakan Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex de Souza Brezilya ekiplerinden Avai ile anlaşmaya vardı.
16.11.2022 Futbol
ABD Donanması, İran'ın Basra Körfezi'nde ABD’ye ait insansız gemiyi ele geçirme girişimini engelledi
ABD Donanması, İran'ın Basra Körfezi'nde ABD’ye ait insansız gemiyi ele geçirme girişimini engelledi ABD Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, İran'ın Basra Körfezi'nde ABD’ye ait bir insansız yüzey gemisini (USV) ele geçirmeye çalışırken görüldüğünü ve ABD kuvvetleri tarafından engellendiğini duyurdu.
30.08.2022 Dünya
FIFA 23 ne zaman çıkacak? FIFA 23 Türkiye satış fiyatı belli oldu mu?
FIFA 23 ne zaman çıkacak? FIFA 23 Türkiye satış fiyatı belli oldu mu? FIFA 23 oyunu için heyecanlı bekleyiş sürüyor! Oyunseverlerin merakla beklediği futbol oyunu FIFA 23’ün Türkiye satış fiyatı da netlik kazandı. Peki, FIFA 23 ne zaman çıkacak? FIFA 23 Türkiye satış fiyatı ne kadar? İşte detaylar…
22.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Araba fiyatlarında kırmızı alarm! İkinci el arabayı uçuracak gelişme! ‘Bu ilk kez oluyor’ deyip uyardı, yeni zam...
Araba fiyatlarında kırmızı alarm! İkinci el arabayı uçuracak gelişme! ‘Bu ilk kez oluyor’ deyip uyardı, yeni zam... Araba fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Koronavirüs salgını, çip krizi, Rusya-Ukrayna savaşı ve dövizdeki artışlar sonrası yeni bir uyarı daha geldi. Stoklar tükendi, tedarik krizi her geçen gün artıyor, işlemci üretimi durma noktasına geldi. Tarih verildi, araba fiyatlarına yeni zam bekleniyor. Alt modeller değer kazanacak, ikinci el araba fiyatları uçacak. Böyle bir dönem ilk kez yaşanıyor, araç piyasasında kırmızı alarm verildi. Global piyasadaki sıkıntılardan etkilenen yurt içi araba piyasasında adeta yaprak kıpırdamıyor. İkinci el araç piyasasında durağan zamanlar geçerken, galerici esnafı alt ve üst sınıf araçların satıldığını, orta sınıf araçlara talebin her geçen gün azaldığını belirtiyor. İşte ikinci el ve sıfır araba fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
6.05.2022 Ekonomi
13 Nisan ŞOK kataloğu 2022! Şok kataloğunda (13-19 Nisan) neler var 2022? ŞOK aktüel 13 Nisan 2022 ürünler kataloğu!
13 Nisan ŞOK kataloğu 2022! Şok kataloğunda (13-19 Nisan) neler var 2022? ŞOK aktüel 13 Nisan 2022 ürünler kataloğu! ŞOK 13 Nisan 2022 kataloğu ile bu hafta ŞOK’ta hangi ürünlerin indirimli olduğu sorgulanıyor. ŞOK'un bu hafta için hazırlanan aktüel ürünleri belli oldu. ŞOK 13 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğunda Hamur Yoğurma Makinesinde, elektrikli ev aletlerine, bebek ürünlerinden ve bebek tekstil grubuna, yiyecek ve içecek çeşitlerine kadar birçok ürün indirimli olarak raflardaki yerini aldı. İşte ŞOK kataloğu 2022…
13.04.2022 Ekonomi
"Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın”
"Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın” Türk Telekom, yurt içindeki veri merkezlerinde müşterilerine sanallaştırma, güvenli veri depolama, yedekleme ve replikasyon hizmetleri sunuyor. Şirket, bulut tabanlı çözümleriyle, maliyet avantajı, coğrafi yedeklilik, esnek kapasite yönetimi ve 7/24 teknik destek sağlıyor.
30.03.2022 Bilim ve Teknoloji
İstanbul-Erivan uçuşları bugün başlıyor
İstanbul-Erivan uçuşları bugün başlıyor Türkiye ve Ermenistan arasında 2020'den bu yana yapılamayan uçuşlar, bugün karşılıklı olarak yeniden başlıyor. Erivan'dan gelecek ilk uçağın saat 19.50'de İstanbul Havalimanı'na iniş yapması bekleniyor. Pegasus Havayolları uçağının ise 23.55'de İstanbul'dan Erivan'a ilk seferini gerçekleştirmesi planlanıyor.
2.02.2022 Ekonomi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan 'ihale' açıklaması
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan 'ihale' açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partisinin 2 milletvekilinin 'Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Hızlı Tren Hattı' ve 'Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Hızlı Tren Hattı' ihalelerine ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığı, konunun yargıya taşındığı belirtildi. Açıklamada, '7 yalan, 7 gerçek' başlığı ile iddialara cevap verildi.
2.02.2022 Ekonomi
Kars’ta yoğun kar yağışı ve sis etkili oldu! Uçak seferleri iptal edildi
Kars’ta yoğun kar yağışı ve sis etkili oldu! Uçak seferleri iptal edildi Kars'ta yoğun kar yağışı ile sis, hava ve kara ulaşımını olumsuz etkiledi. Uçak seferleri iptal edilirken, traktör taşıyan bir TIR yola devrildi. Yaralanan TIR’ın sürücüsü hastaneye kaldırıldı.
12.01.2022 Gündem
2021’in en çok oynanan oyunlarını açıkladı
2021’in en çok oynanan oyunlarını açıkladı Playstore’da, 2021 yılının en popüler oyunları listesi açıklandı. Zirvede Resident Evil Village yer alırken, onu eFootball PES 2021 ve God of War PC versiyonu takip etti.
22.12.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Pc ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pc haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.