Gazete Vatan Logo

UFL ne zaman çıkıyor? UFL mobile ne zaman çıkacak, UFL PS4’e çıkacak mı?

FIFA serisine rakip olması beklenen UFL oyunun fragmanı yayınlandıktan sonra gözler oyunun çıkış tarihine çevrilmişti. Tamamen ücret olacak UFL’nin Türkçe spiker desteği de olacak. Goals AB'ye göre oyun, beceri öncelikli bir yaklaşım ve sıfır ödeme-kazan seçeneği ile fair-to-play olarak tanımlanıyor. Peki, UFL ne zaman çıkıyor? UFL mobile ne zaman çıkacak, UFL PS4’e çıkacak mı?

UFL ne zaman çıkıyor? UFL mobile ne zaman çıkacak, UFL PS4’e çıkacak mı?

FIFA'nın rakibi UFL'in çıkış tarihi merak konusu oldu. Oyunseverler “UFL ne zaman çıkıyor? UFL mobile ne zaman çıkacak?” sorularının yanıtı sorgularken UFL PS4’e çıkacak mı? Diye de merak ediyor.  UFL, çok çeşitli futbol mekanikleri ve tekniklerinin yanı sıra dinamik animasyonlarla dikkat çekti.

UNREAL ENGINE İLE GELİŞTİRİLDİ

Unreal Engine ile geliştirilen UFL, 65.000'den fazla profesyonel futbolcuyu temsil eden küresel bir organizasyon olan FIFPro ve bir spor performans analiz şirketi olan InStat ile ortaklıklar kurdu. Bu işbirlikleri, oyundaki her oyuncu için güncel istatistikler sağlayacak.

UFL NE ZAMAN ÇIKACAK?

UFL'nin 2023'ün sonlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Oyun resmi olarak 25 Ağustos 2021'de duyuruldu ve 2022'de piyasaya sürülmesi planlandı. Strikerz Inc. CEO'su Eugene Nashilov,  her şeyden önce oyunseverlerin beklentilerini karşılamayı önemsediğinden dolayı oyunun çıkış tarihinin 2023'e ertelendiğini açıklamıştı.

TÜRKÇE SPİKER OLACAK

Herkes için bu yıl sonuna kadar çıkış yapması beklenen oyunun tamamen ücretsiz olacağı ve Türkçe spiker desteğiyle geleceği biliniyor.

Öte yandan açık beta davetiyelerinin ne zaman gönderileceğine dair henüz bir bilgi bulunmasa da oyun şu anda açık betada kullanıcılar tarafından deneyimlenebiliyor.

Haberin Devamı

UFL PS4’E ÇIKACAK MI?

PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC Windows platformlarında oynanabilecek.