Pavyon

Pavyon

Son dakika pavyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pavyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pavyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pavyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pavyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 285 pavyon haberi bulunmuştur. Tüm pavyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
18.04.2024 Magazin
İrem Derici'den İnci Taneleri itirafı! Yılmaz Erdoğan'a seslendi
İrem Derici'den İnci Taneleri itirafı! Yılmaz Erdoğan'a seslendi İrem Derici, Yasemin Şefik’in “Uyduruk Sonlar” adlı talk show programına konuk oldu. Kendisine dizi tekliflerinin geldiğini ifade eden Derici, Kanal D'nin sevilen dizinde yer almak istediğini itiraf etti.
5.04.2024 Magazin
'İnci Taneleri'ne astrolog yorumu!
'İnci Taneleri'ne astrolog yorumu!  “Donald Trump’ın astroloğu” olarak ünlenen Michaela Astro, çok ses getiren “İnci Taneleri” dizisini astrolojik olarak yorumladı.
6.02.2024 Magazin
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor Kanal D'nin BKM Yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak. Azem (Yılmaz Erdoğan) ile Dilber (Hazar Ergüçlü), Zahir (Mustafa Yıldıran) yüzünden zor anlar yaşayacak.
1.02.2024 Magazin
İnci Taneleri ekibi ilk bölümü birlikte izledi
İnci Taneleri ekibi ilk bölümü birlikte izledi Günlerdir konuşulan, tanıtımları ile sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı İnci Taneleri'nin birinci bölümü yayınlandı. Dizi, tanıtımı yapıldığı ilk günden bu yana kadın cinayetlerini romantize ettiği iddiasıyla eleştirenleri ters köşe yaptı.
26.01.2024 Magazin
İnci Taneleri 1. Bölüm - Dilber Pavyon Dansı Full Sahne
İnci Taneleri 1. Bölüm - Dilber Pavyon Dansı Full Sahne İnci Taneleri 25 Ocak Perşembe yayınlanan ilk bölümünde Dilber, pavyonda yaptığı dansla izleyenleri mest etti!
26.01.2024 Vatan TV
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı. Sürükleyici ilk bölümün ardından 2. bölümün ilk fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...
26.01.2024 Magazin
İnci Taneleri pavyon sahnesi nerede çekildi, İnci Taneleri dizisi nerede çekiliyor? İnci Taneleri hangi semtte, şehirde çekildi?
İnci Taneleri pavyon sahnesi nerede çekildi, İnci Taneleri dizisi nerede çekiliyor? İnci Taneleri hangi semtte, şehirde çekildi? İnci Taneleri nerede çekiliyor, İnci Taneleri hangi illerde, ilçe ve mahallelerde çekiliyor? Kanal D ekranlarının yeni dizisi İnci Taneleri 25 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın başrollerinde yer aldığı dizi, yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ'ın kaybettiklerini bulabilme mücadelesini anlatacak. Peki, İnci Taneleri nerede çekildi, çekimler hangi illerde ve semtlerde yapıldı? İnci Taneleri pavyon sahnesi nerede çekildi?
25.01.2024 Magazin
Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı, eleştiri yağdı
Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı, eleştiri yağdı Eski Atlet ve Survivor yarışmacısı Sema Aydemir de modaya uydu Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı. Aydemir'in paylaşımı eleştirildi.
25.01.2024 Magazin
Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı!
Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı! Eski Atlet ve Survivor yarışmacısı Sema Aydemir de modaya uydu Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı. Aydemir'in paylaşımı çokça eleştri aldı.
25.01.2024 Vatan TV
İnci Taneleri bu akşam Kanal D'de başladı
İnci Taneleri bu akşam Kanal D'de başladı Kadrosunda Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin yer aldığı, Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığo 'İnci Taneleri' dizisi, bu akşam ilk bölümüyle Kanal D’de izleyici karşısına çıktı.
25.01.2024 Magazin
'Dilber' akımı kasıp kavuruyor!  Elbisesi resmen yok sattı
'Dilber' akımı kasıp kavuruyor! Elbisesi resmen yok sattı Oyuncunun meşhur ettiği dans sonrası, Ankara pavyon dans kurslarına bir çok kadın yoğun ilgi gösterirken şimdi de " Dilber " elbisesi yok satmaya başladı.
21.01.2024 Magazin
'İnci Taneleri' sosyal medyada 'Dilber' akımı başlattı!
'İnci Taneleri' sosyal medyada 'Dilber' akımı başlattı! Yılmaz Erdoğan’ın İnci Taneleri' dizisinin yayınlanan ikinci fragmanında Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı, gündemden düşmüyor. Dilber'in 'Gemileri Yakarım' şarkısı eşliğinde yaptığı şov, sosyal medya kullanıcılarının paylaşımlarına da konu olmaya başladı.
17.01.2024 Magazin
Hazar Ergüçlü pavyon sahnesine böyle hazırlandı! İşte kamera arkası görüntüleri
Hazar Ergüçlü pavyon sahnesine böyle hazırlandı! İşte kamera arkası görüntüleri “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” dizisinin ikinci fragmanında yer verilen ve milyonlarca kez izlenen Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı için özel ders aldığı ortaya çıktı.
9.01.2024 Magazin
Hazar Ergüçlü pavyon sahnesine böyle hazırlandı! İşte kamera arkası görüntüleri
Hazar Ergüçlü pavyon sahnesine böyle hazırlandı! İşte kamera arkası görüntüleri “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” dizisinin ikinci fragmanında yer verilen ve milyonlarca kez izlenen Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı için özel ders aldığı ortaya çıktı.
9.01.2024 Magazin
Sincanlı Erkal gündeme oturan Dilber’i anlattı...
Sincanlı Erkal gündeme oturan Dilber’i anlattı... Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri dizisi yayınlanmadan tanıtımları ile gündeme oturdu. Hazar Ergüçlü’nün pavyon performansı ise çok beğenildi. Sincanlı Erkal’ın “Gemileri Yakarım” parçası dilden dile dolaşırken Sincanlı Erkal Dilber’i anlattı.
4.01.2024 Magazin
İnci Taneleri ikinci fragmanıyla da olay oldu: Herkes yer içer, hesabı Dilber öder
İnci Taneleri ikinci fragmanıyla da olay oldu: Herkes yer içer, hesabı Dilber öder İlk fragmanıyla olay yaratan Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri, bu kez Dilber’li tanıtım filmiyle gündeme oturdu. “Dilber” karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı, sosyal medyada çok konuşuldu.
29.12.2023 Magazin
'Bora Kaplan' suç örgütü soruşturmasında 2 kişiye daha gözaltı
'Bora Kaplan' suç örgütü soruşturmasında 2 kişiye daha gözaltı Ankara'da liderliğini Ayhan Bora Kaplan'ın yaptığı suç örgütüne yönelik operasyonda 2 kişi daha yakalandı. Şüphelilerden biri tutuklanırken, diğeri serbest bırakıldı. Örgüte yönelik operasyonlarda bugüne kadar gözaltına alınan 36 şüpheliden 19’u, tutuklandı.
30.09.2023 Gündem
Nazan Öncel takipçilerini eskiye götürdü!  'Çok severiz şarkılarını'
Nazan Öncel takipçilerini eskiye götürdü! 'Çok severiz şarkılarını' Şarkıcı ve söz yazarı Nazan Öncel (67), 'efsane' diye bahsettiği Türk rock müziğine damga vuran Erkin Koray (82) ile nostaljik bir fotoğrafını yayınladı.
17.07.2023 Magazin
İrem Derici pavyon açıyor! 'Bu sene yapmazsam yüzüme tükürün'
İrem Derici pavyon açıyor! 'Bu sene yapmazsam yüzüme tükürün' İrem Derici, önceki gece Ankara'da bir mekanda sahne aldı. Gece boyunca şarkıları ve esprileriyle Ankaralılara eğlenceli dakikalar yaşayan ünlü şarkıcıya, beş ay önce verdiği ropörtajda, 'Dün pavyona gittik, böyle bir eğlence yok. Sabah 6'da çıktık" şeklindeki sözleri hatırlatıldı.
21.01.2023 Magazin
Gecekondu görünümlü pavyon! Şişeler dolusu sahte içki ele geçirildi
Gecekondu görünümlü pavyon! Şişeler dolusu sahte içki ele geçirildi Ankara Altındağ'da gecekondunun içini eğlence mekanına çeviren kişiler suçüstü yakalandı. Dışarıdan gecekondu gibi görünen eğlence mekanında şişelerce sahte içki ele geçirildi.
20.01.2023 Gündem
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi!
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi! Usta oyuncu Muhlis Asan, önceki gün 'Unutma Bizi' tiyatro galasına katıldı. Usta isim, galada kalp krizi geçirdi ancak bunu fark edemedi ve eve döndü. Eve dönünce de rahatsızlığı devam eden Muhsin Asan, hastaneye kaldırıldı. Muhlis Asan'ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.
20.02.2023 Magazin
Tüdanya kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli? Şakırlar Bizi Söyler konuğu Tüdanya’nın hayat hikayesi ve şarkıları?
Tüdanya kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli? Şakırlar Bizi Söyler konuğu Tüdanya’nın hayat hikayesi ve şarkıları? Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları arasında yer alan şarkıcı ve sinema oyuncusu Tüdanya’nın hakkında yapılan aramalar arttı. Yıllar sonra ilk kez parçalarını seslendiren Peki, Tüdanya kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Tüdanya gerçek adı mı, gerçek adı ne? İşte Zor günler geçiren Tüdanya hakkında merak edilenler…
24.12.2022 Televizyon
18 yaşından küçük çocuklara pavyon tuzağı! Böyle kandırıyorlar...
18 yaşından küçük çocuklara pavyon tuzağı! Böyle kandırıyorlar... Konya’dan 3 ay önce Muğla Milas’a çalışmaya gelen 18 yaşındaki Zehra Bayır, kardeşinin tedavi masraflarını karşılayabilmek için bir işletmede(pavyonda)çalışmaya başladı. İddiaya göre işletme sahipleri, Bayır’a toplu ödeme yapacaklarını söyleyerek bu süre içinde ödeme yapmadı. Kardeşinin tedavisi için Konya’ya gideceğini ve yaklaşık 50 bin liralık alacağının olduğunu söyleyen Bayır ile işletme sahipleri tartıştı. İşyeri sahipleri, Bayır’ın başına sert bir cisimle vurdu ardından işletmenin bahçesindeki havuza attı. Soruşturmada gözaltına alınan 7 kişiden 3’ü tutuklandı. Henüz 18 yaşında bir pavyonda çalışan ve katledilen Bayır’ın ölümünün ardından sosyal medyada, 18 yaşının altındaki kız çocukların kafe görünümlü pavyonlarda çalıştırıldığı iddia edildi.
6.08.2022 Gündem
Side antik kentine bar açtılar!
Side antik kentine bar açtılar! Side Antik Kenti’ndeki Athena Tapınağı’nın bitişiğindeki özel mülkte Apollon isimli bir bar açıldı. Daha önce restoran olarak işletilen barı açanlar, giriş kapısı olarak kazı alanındaki tarihi kalıntıları kullandı.
4.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pavyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pavyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.