Paşinyan

Paşinyan

Son dakika paşinyan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan paşinyan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını paşinyan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paşinyan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paşinyan gelişmeleri de dahil olmak üzere 269 paşinyan haberi bulunmuştur. Tüm paşinyan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan: Azerbaycan ile görüşmeyi reddedersek hafta sonu savaş çıkabilir
Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan: Azerbaycan ile görüşmeyi reddedersek hafta sonu savaş çıkabilir Ermenistan’ın Tavuş ilinin sınır bölgelerini ziyaret eden Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, “Ermenistan, sınırların belirlenmesi ve çizilmesi konusunu Azerbaycan ile görüşmeyi reddederse bu durum savaşa yol açabilir” dedi.
19.03.2024 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin: Erdoğan Gazze krizinin çözümünde başrol oynuyor
Rusya Devlet Başkanı Putin: Erdoğan Gazze krizinin çözümünde başrol oynuyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gazze'deki gelişmelere en fazla ilgi gösteren liderlerden biri olduğunu kaydeden Rus lider Putin, "Önemli ve başrol oynadığını belirtmek isterim" dedi.
14.12.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Gazze tepkisi: Batı Netanyahu karşısında köle gibi!
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Gazze tepkisi: Batı Netanyahu karşısında köle gibi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çelik, 'İkinci dünya savaşındaki gibi Nazilerin yaptığının benzeri Netanyahu tarafından Gazellilere karşı gerçekleştiriliyor." dedi.
27.11.2023 Gündem
Azerbaycan ve Ermenistan barış anlaşması ilkeleri üzerinde anlaştı
Azerbaycan ve Ermenistan barış anlaşması ilkeleri üzerinde anlaştı Rus haber ajansı, Azerbaycan ve Ermenistan'ın barış anlaşmasının temel prensiplerinde anlaştığını duyurdu.
18.11.2023 Dünya
Aliyev İspanya'daki toplantıya katılmama kararı aldı
Aliyev İspanya'daki toplantıya katılmama kararı aldı Azerbaycan, Türkiye’nin de katılması şartının kabul edilmemesi nedeniyle Ermenistan, AB, Fransa ve Almanya ile İspanya'da yapılacak görüşmeye Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in katılmama kararı aldığını duyurdu.
4.10.2023 Dünya
Karabağ Ermeni işgalinden tamamen kurtarıldı! Fransa ve İran'dan Ermenilere destek gecikmedi
Karabağ Ermeni işgalinden tamamen kurtarıldı! Fransa ve İran'dan Ermenilere destek gecikmedi Azerbaycan'ın 24 saatlik müthiş operasyonu sonrası Dağlık Karabağ Ermeni işgalinden tamamen kurtarıldı. Azerbaycan'ın Karabağ'ı işgalden kurtarması üzerine koşa koşa Erivan'a giden Fransa Dışişleri Bakanı Colonne, Ermenistan'a silah sağlayacaklarını "Fazla ayrıntı veremem" diyerek açıkladı. Saydığı bahaneler arasında ise Türkiye de vardı.
4.10.2023 Dünya
Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal hamle! Terör örgütüne katıldı Azerbaycan'ı tehdit etti
Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal hamle! Terör örgütüne katıldı Azerbaycan'ı tehdit etti Karabağ'daki 24 saatlik muhteşem zaferin yankıları dünyada sürerken Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal bir hamle geldi. Ermeni model terör örgütü Vamo'ya katıldığını duyurdu ve Azerbaycan'ı tehdit etti.
2.10.2023 Dünya
Karabağ operasyonunda 192 Azerbaycan askeri şehit oldu! Hankendi'den ayrılan Ermeniler 'Türk ekmeği'ni reddetmedi...
Karabağ operasyonunda 192 Azerbaycan askeri şehit oldu! Hankendi'den ayrılan Ermeniler 'Türk ekmeği'ni reddetmedi... Karabağ'daki başarılı operasyondan sonra Azerbaycan bölgede tamamen hakimiyet sağladı. Erivan yönetiminin çağrısıyla bölgeyi terk edip Ermenistan'a göç edenlerin sayısı 30 bini buldu, yollardaki uzun araç kuyrukları uydudan göründü. Hankendi-Şuşa yolunda kaydedilen bir görüntü ise, büyük yankı buldu. Karabağ'daki ayrılıkçı Ermenilerin rejiminde devlet bakanı olarak görev yapan Rus-Ermeni milyarder, sınır muhafızları tarafından fark edildi.
27.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine Nahçıvan’a günübirlik çalışma ziyaretinde bulundu. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile baş başa görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Kritik ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.09.2023 Gündem
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak Dağlık Karabağ'da Azerbaycan'ın başlattığı antiterör operasyonunun 24 saatte başarıyla sonuçlanması Ermenistan'ı karıştırdı. Göstericiler ülke genelinde bir itaatsizlik eylemi ilan etti, Vazgen Manukyan 'Önümüzdeki üç gün içinde tüm Ermenistan felç olacak.' dedi. Paşinyan ülkedeki bazı örgütlerin iktidarını devirmek için 'darbe planı' içerisinde bulunduğunu öne sürerken, isim vermeden Rusya'ya da göndermede bulundu.
25.09.2023 Dünya
Kocasını ormanda 9 kurşunla öldüren sevgilisine; Oh, iyi olmuş, süpersin
Kocasını ormanda 9 kurşunla öldüren sevgilisine; Oh, iyi olmuş, süpersin Bursa’da, kaybolduktan 6 gün sonra, ormanda 9 kurşunla vurulmuş cesedi bulunan Recep Arı (31) cinayeti ile ilgili soruşturma tamamlandı. Tutuklu sanık Kadir Ilgız (23) ile Arı’nın eşi tutuksuz sanık S.A. (30) hakkında, ‘Tasarlayarak, canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen iddianamede, sanıkların telefon mesajlaşmaları da yer aldı. S.A.’ya, WhatsApp mesajı ile “Onu paketledim. Artık seni rahatsız edemez. Eve bir daha gelemez. Annenin evine git ve orada kal” diyen Ilgız’a, Arı’nın eşinin ise telefon görüşmesinde, “Oh, iyi olmuş, süpersin” diye yanıt verdiği belirtildi.
25.09.2023 Gündem
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler!  Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı...
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler! Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı... Kaçak göçmenler Avrupa'nın en büyük kabuslarından biri oldu. Düzensiz göçmen akınında yaşanan artış, Avrupa Birliği ülkeleri arasındaki gerilimin tırmanmasına neden oluyor. Birçok Avrupa ülkesinde sığınma merkezlerinde yer kalmazken, Avrupa başkentleri sorumluluğun paylaşımı konusunda ortak çözüm bulmakta zorlanıyor.
25.09.2023 Dünya
Aliyev, Ermenistan Başbakanı Paşinyan ile görüşecek
Aliyev, Ermenistan Başbakanı Paşinyan ile görüşecek Karabağ'daki gerilim devam ederken Azerbaycan lideri İlham Aliyev ve Nikol Paşinyan görüşme kararı aldı.
24.09.2023 Gündem
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonunda zafere 24 saatte ulaşan Azerbaycan dünyada gündem olmaya devam ediyor. Azerbaycan'ın yardım konvoyu bu sabah Hankendi'ye doğru yola çıktı, dünya Karabağ'ı izlerken uluslararası haber ajansı AFP 'yıldırım zafer'in yol açtığı atmosferi çarpıcı cümlelerle servis etti.
22.09.2023 Dünya
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
Dağlık Karabağ'da 24 saatlik muhteşem zafer dünyada böyle yankılandı: Putin'in intikamı! Ayrılıkçı direnişin çarpıcı çöküşü...
Dağlık Karabağ'da 24 saatlik muhteşem zafer dünyada böyle yankılandı: Putin'in intikamı! Ayrılıkçı direnişin çarpıcı çöküşü... Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonun 24 saatte başarıya ulaşması tüm dünyada yankı buldu. Ermeni ayrılıkçıların Azerbaycan'ın şartlarını kabul etmesi ve silahlarını bırakmasını dünya basını sayfalarında yer verdi. Bakü'nün operasyonu için 'yıldırım saldırısı' yorumu yapıldı. İngilizler 'Rusya'nın intikamını' yazdı. Rus gazete ise Kremlin'in 'Paşinyan planını' sayfasına taşırken Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki Ermeni nüfusun temsilcileri ile Azerbaycanlı yetkililer arasındaki Yevlah'taki görüşme başladı. Kritik zirve devam ederken Erivan'da tansiyon yükseldi.
21.09.2023 Dünya
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı Azerbaycan'ın dün Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonu başarılı bir şekilde devam ediyor. Şuşa şehrini ateş altına alan Ermeni Silahlı Kuvvetleri sivil yerleşim yerlerine çekilerek, sivilleri çatışmalara çekmeye çalıştığı belirtildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, "Yasa dışı Ermeni silahlı gruplarına ait mermilerle dolu 6 'Ural' markalı kamyon ve 4 adet havan topu Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından ele geçirildi." açıklamasını yaparken Karabağ'daki Ermeni ayrılıkçıların silah bıraktığı ve Azerbaycan'ın şartlarını kabul ettiği bildirildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan unsurlarının silahlarını bıraktığını ve silahsızlandırıldığını duyurdu. Kremlin Sözcüsü Peskov “Azerbaycan hukuken kendi topraklarında operasyon yapıyor" dedi.
20.09.2023 Dünya
Karabağ'da peş peşe patlamalar! Azerbaycan Savunma Bakanlığı terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu
Karabağ'da peş peşe patlamalar! Azerbaycan Savunma Bakanlığı terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Karabağ'da terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu. Karabağ’da mayın patlaması sonucu 2 kişinin ölmesinin ardından olay yerine giden polis aracının geçişi sırasında mayın patlamış 4 polis ölmüştü. Operasyonlar sürerken Azerbaycan Savunma Bakanı, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile telefon görüştü. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova'dan operasyonla ilgili yorumlar gelirken Ermenistan Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama ise Erivan'ın 'U' dönüşünü gözler önüne serdi. Fransa Dışişleri Bakanlığından Azerbaycan'ın Karabağ'da başlattığı terörle mücadele operasyonuna dair yapılan açıklamada, "Fransa, bu kabul edilemez saldırıya bölgenin güvenliğine yönelik oluşturduğu risklerle orantılı olarak güçlü bir yanıt verilmesi için Avrupalı ve ABD’li ortaklarıyla yakın iş birliği içinde çalışıyor” ifadeleri kullanıldı. BM Güvenlik Konseyi de acil toplantıya çağırıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Karabağ’daki terörle mücadele operasyonun sona ermesini tek yolunun, Karabağ’daki yasadışı Ermeni silahlı güçlerin teslim olması ve Karabağ’daki sözde rejimin feshedilmesi olduğu bildirildi.
19.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa Birliği ile gerekirse yolları ayırabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa Birliği ile gerekirse yolları ayırabiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ziyareti öncesi açıklamalarda bulundu ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. Avrupa Parlamentosu'nun raporuyla ilgili soruya Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Benim değerlendirmemi çok açık net öğrenmek istiyorsanız Avrupa Birliği, Türkiye'den kopmanın gayreti içerisinde. Avrupa Birliği'nin Türkiye'den kopuş hamlelerini yaptığı bu dönem içerisinde biz de bu gelişmeler karşısında değerlendirmelerimizi yaparız. Bu değerlendirilmelerden sonra Avrupa Birliği'yle gerekirse yolları ayırabiliriz" dedi.  
16.09.2023 Gündem
AK Parti sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na darbe tepkisi
AK Parti sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na darbe tepkisi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK sonrası açıklamalarda bulundu. G20'de Türkiye'nin tahıl koridoru çalışmalarının takdirle karşılandığını söyleyen Çelik, "Türkiye'nin öncülük ettiği pek çok şey zirve bildirgesine girdi. İstanbul anlaşmasının bildirgeye girmesi önemli olmuştur" ifadelerini kullandı. Seçimlerden sonra AB ile Türkiye arasındaki ilişkilerin sıkılaşmaya başladığını belirten Çelik, "Vize serbestisi ve gümrük birliğinin güncellenmesi konuları öne çıkmaktadır. AB ile değişik modeller hakkında çalışılıyor" dedi.
12.09.2023 Gündem
Putin: Ermenistan, Azerbaycan egemenliğini tanımıştır
Putin: Ermenistan, Azerbaycan egemenliğini tanımıştır Rusya Devlet Başkanı Putin, 'Ermenistan, Azerbaycan’ın Karabağ üzerindeki egemenliğini esasen tanımıştır.' açıklamasında bulundu.
12.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Paşinyan ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Paşinyan ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Paşinyan ile telefonda görüştü. Görüşmede Türkiye-Ermenistan ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı.
11.09.2023 Gündem
Rusya’dan Ermenistan’a nota: Dost olmayan adımlar
Rusya’dan Ermenistan’a nota: Dost olmayan adımlar Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ermeni politikacıların Rusya karşıtı söylemleri ve Ermenistan ile ABD arasında ortak tatbikat yapılacağı duyurusunun ardından Ermenistan'a nota verdi.
8.09.2023 Dünya
Disney'in 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına tepki yağdı! Çelik: Karar düzeltilmeli, Atatürk dizisi yayınlanmalıdır
Disney'in 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına tepki yağdı! Çelik: Karar düzeltilmeli, Atatürk dizisi yayınlanmalıdır AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CNN TÜRK canlı yayınında Disney'de yer alan Atatürk dizisinin yayınlanmayacağı iddialarıyla alakalı açıklamalarda bulundu. Kararın düzeltilip, Atatürk dizisinin yayınlanması gerektiğini vurgulayan Çelik, 'Devletin kurumları bu süreci inceliyor. RTÜK muhatapları ile görüşecek, yanlış karardan dönmelerini talep edecek.' ifadelerini kullandı.
2.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Paşinyan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paşinyan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.