Para Kazanma

Para Kazanma

Son dakika para kazanma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan para kazanma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını para kazanma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Para Kazanma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan para kazanma gelişmeleri de dahil olmak üzere 799 para kazanma haberi bulunmuştur. Tüm para kazanma haberleri aşağıda listelenmiştir.
21 ilde Sibergöz operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı
21 ilde Sibergöz operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde düzenlenen Sibergöz 26 operasyonlarında 75 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Gündem
Semih Kılıçsoy için rekor bonservis bedeli
Semih Kılıçsoy için rekor bonservis bedeli Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy için Avrupa kulüpleri şimdiden kapıya dayandı. Tottenham, B. Dortmund, Aston Villa ve Napoli tarafından izlenen golcü için siyah-beyazlılar, rekor bir bonservis bedeli belirledi.
19.01.2024 Beşiktaş
Google ve Meta’yı dize getirip yasayı çıkarmıştı! Avustralya Komisyon Başkanı konuştu
Google ve Meta’yı dize getirip yasayı çıkarmıştı! Avustralya Komisyon Başkanı konuştu Google ve Meta’yı dijital yayıncılara ödeme yapmak zorunda bırak ilk ülke olan Avustralya, çıkardığı yasayı hem 2021 yılından bu yana başarılı bir şekilde uyguluyor hem de birçok ülkeye ilham veriyor. İnternet devlerini dijital yayıncılara ödeme yapmak için masaya oturtan yasayı hazırlayan, Avustralya eski Başbakanı Bob Hawke'un baş ekonomi danışmanı, dönemin Avustralya Rekabet ve Tüketici Komisyonu Başkanı Rod Sims süreci, yasayı, sektörde meydana gelen değişmeleri ve Google’ın tehditlerinin ardından devreye giren Microsoft’la ilgili ayrıntıları anlattı.
24.12.2023 Gündem
Taksi plakası büyük zarar ettirdi! Faize konsa 260 bin kiraya verilse 25 bin kazandırıyor
Taksi plakası büyük zarar ettirdi! Faize konsa 260 bin kiraya verilse 25 bin kazandırıyor Ticari taksiler yatırım aracı olmaktan çıktı. Taksi plakaları bundan 5 yıl önce yaklaşık 1.5 milyon liraya satılırken ve İstanbul’da bu tutara 4-5 daire alınıyordu. Bugün 6.3 milyon liraya alıcı bulmayan taksi plakaları İstanbul’da çok da iyi olmayan bir semtte ancak tek daire alabilir seviyeye düştü. Taksi plakasını yasal olmasa da galericiler aracılığıyla kira verenler 25-27 bin lira gelir elde ederken 6.3 milyon lirayı mevduat faizine konsa aylık gelir 262 bin 500 liraya ulaşıyor. Plaka kiralamak isteyenler de otomobil için verecekleri 1 milyon lirayı faize koysa ayda 40 bin lira faiz geliri elde edebiliyor. İTEO Başkanı Eyüp Aksu, taksi plakası fiyatlarının en az 20 milyon lira olması gerektiğini, tarifelere de yüzde 100’ün üzerinde zam yapılmasını istediklerini söyledi. Birleşik Taksi Şoförleri Derneği Başkanı Hüseyin Duman, taksilerin yarım günlük yevmiyelerinin 900-1000 lira arası değiştiğini belirtti.
13.12.2023 Gündem
Sosyal medyada cinsel dolandırıcılık! Uzay gemisi 5 bin lira
Sosyal medyada cinsel dolandırıcılık! Uzay gemisi 5 bin lira Kolay para kazanmak isteyenlerin gözdesi olan platformlarda cinsel içerikli paylaşımlar yapanlar, yayına katılanlardan sanal hediye jetonlarıyla hatırı sayılır para kazanıyor.
1.12.2023 Gündem
'Tiktok için acil tedbirler alınmalı'
'Tiktok için acil tedbirler alınmalı' Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (SODİMER) Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, "Tiktok kullanıcılarının çok büyük oranının 18-24 yaş grubunda olduğu ve çok farklı, değişik, absürt, sıra dışı toplum ahlak ve değerlerinin çok dışında videoları paylaştığını da görmekteyiz" dedi.
22.11.2023 Gündem
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın yargılanmalarına başlandı. Erzan savunmasında, "Ben batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsam gemi batar ben kurtulurdum. Suça konu olan bakiyenin bende olmadığı, bu bakiyeyi bir yerde saklamadığımı, bununla bir şeyler almadığımı salondakilerin bildiğini çok iyi biliyorum. Bakiyenin 45 milyon olmadığını bildiklerini de biliyorum. İddianamede adı geçenlerle paradan para kazanma konusunda ortak noktamız vardı" dedi. Seçil Erzan, "Faiz adı altında bu insanların aza tamah etmemeleri, çok kazanmak istemeleri beni bu hala soktu" ifadelerini kullandı. Savunmasında Erzan 2020 yılında Fatih Terim'den 300 bin dolar aldığını da ifade etti.
20.11.2023 Gündem
30 bin TL'ye çalışacak eleman bulamıyorlar! İşte yüksek maaşlı personel sıkıntısı çeken sektörler
30 bin TL'ye çalışacak eleman bulamıyorlar! İşte yüksek maaşlı personel sıkıntısı çeken sektörler Kolay yoldan para kazanma isteği yaygınlaştı. Bu nedenle iyi kazandıran ama yoğun emek gerektiren işlere talep düştü. 30 bin TL maaş ile çalışacak personel bulunamayan sektörler var.
13.11.2023 Ekonomi
Risksiz para kazanmak için büyük fırsat! Günde 1000 lira cebe giriyor
Risksiz para kazanmak için büyük fırsat! Günde 1000 lira cebe giriyor Bankalardaki birikimleriyle kısa vadede, risksiz getiri sağlamak isteyenler için ‘para piyasası fonları’ iyi bir alternatif sunuyor. Getirilerin 32-45 günlük TL vadeli mevduata yakın olması, 1 günlük dahi olsa parayı değerlendirme imkanı sunması, gelirin stopajdan muaf olması bu fonlara ilgiyi her geçen gün artırıyor. İşte istikrarlı ve düzenli getiri hedefleyerek, günlük olarak getiri takibi yapmak isteyenlere fırsat sunan bu fonlarla ilgili tüm merak edilen detaylar...
29.09.2023 Ekonomi
WhatsApp üzerinden dolandırıcılık alarmı! Sakın inanmayın
WhatsApp üzerinden dolandırıcılık alarmı! Sakın inanmayın Son günlerde Whatsapp üzerinden beğeni yaparak günlük 1500 TL’ye kadar para kazanabileceğiniz yönünde mesaj aldıysanız, her an dolandırılabilirsiniz.
23.09.2023 Gündem
Twitter X resmen para dağıtıyor! Hesaplarındaki binlerce lirayı görenler şaşırıyor
Twitter X resmen para dağıtıyor! Hesaplarındaki binlerce lirayı görenler şaşırıyor Sosyal medya üzerinden içerik üreterek para kazananların sayısı her geçen gün artıyor. Pek çok kişi de sosyal medya platformları üzerinden nasıl para kazanabileceklerini araştırıyor. Twitter (X) kullanıcılarına para dağıtmaya başladı. Hesabında binlerce lirayı gören hesap sahipleri şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yatan parayla ilgili dekont paylaşımları dikkat çekti. Kimler bu haktan yararlanabiliyor? Hangi yollar izlenmeli? İşte merak edilen detaylar...
14.08.2023 Ekonomi
Dolandırıcılardan akılalmaz sahte e-devlet oyunu! Olmayan borç ile korkutup para talep ediyorlar
Dolandırıcılardan akılalmaz sahte e-devlet oyunu! Olmayan borç ile korkutup para talep ediyorlar Dolandırıcıların yeni oyunu 'bu kadarına pes' dedirtti. Vatandaşlara SMS ve veya mail yoluyla ulaşan dolandırıcılar attıkları linkle kurbanları sahte e-devlet sitesine yönlendiriyor. Sitede TC No ile sorgulama yapan vatandaşlara borç çıkarılıyor ve ödenmemesi halinde icra geleceği ifade edilerek korkutuluyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Avukat Selen Karataş, konuyla ilgili bilgi vererek vatandaşlara uyarılarda bulundu.
12.08.2023 Yaşam
Sosyal medyadan gelen linke tıkladı, hayatının şokunu yaşadı!
Sosyal medyadan gelen linke tıkladı, hayatının şokunu yaşadı! Son zamanlarda dolandırıcılık haberlerinin artmasıyla birçok kişi büyük mağduriyet yaşadı. Tekirdağ'da sosyal medya hesabı Facebook'tan gelen bir linke tıklayan şahıs, açılan siteye bilgilerini girince 34 bin TL parasını kaptırdı.
26.07.2023 Gündem
Rüyada Sarma Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Sarma Görmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Sarma Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Sarma Görmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada sarma görmek, rüyayı gören kişinin hayatında bolluğun, bereketin eksik olmayacağına delalet eder. Rüyada sarma görmenin anlamı ise, sevinçli haberlerin geleceğine, aileyi üzen şeylerin olmayacağına, ailenin rızkı bol olacağına işaret eder. Rüyada görülen sarma hayatın içinde her zaman hareket ve olacağı anlamına gelir. Rüyasında sarma gören bir kişi hayattan büyük bir keyif alacak ve hiç sıkılmayacaktır. Rüyada sarma görmek, genellikle olumlu yorumlanan bir rüya olarak bilinir.
30.05.2023 Yaşam
Bin lira verip 60 bin lira alacağını düşünüyordu! Instagram üzerinden dolandırıldı
Bin lira verip 60 bin lira alacağını düşünüyordu! Instagram üzerinden dolandırıldı Kocaeli'de akrabasının sosyal medya sayfasında "Mesut Bey sayesinde kazandım, teşekkürler, güvenilirdir" paylaşımını görünce harekete geçen vatandaş dolandırıldı. Bin lira yatırması karşılığında 60 bin TL kazanacağını zanneden ve dolandırıcıya 7 bin 700 TL gönderen vatandaş, akrabasının hesabının çalındığını öğrenince soluğu savcılıkta aldı.
11.05.2023 Yaşam
"Kolay yoldan para kazanma" dolandırıcılığına 11 gözaltı
"Kolay yoldan para kazanma" dolandırıcılığına 11 gözaltı İstanbul'da düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı.
6.05.2023 Gündem
Çiviyle beton kontrol edenlere karşı uyarı! Kandırıyorlar
Çiviyle beton kontrol edenlere karşı uyarı! Kandırıyorlar İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, evlerine deprem dayanıklılık kontrolü yaptırmak isteyen kişilerin sayısında artış yaşandığını, bu durumun art niyetli kişiler tarafından kullanıldığını söyledi. Çiviyle beton kontrolü yapanların olduğunu belirten Akgün, "Bu korkulardan faydalanacak meslekten uzak simsarlar türedi. Biz oda olarak bu konuda çok sayıda şikayet alıyoruz. Ellerinde 4-5 beton çivisiyle gelip, taşıyıcı sisteme tokmak yardımıyla vuruyorlar. 3 santim girerse az hasarlı, 5 santim girerse beton yorulmuş gibi saçma sapan, bilimle, akla ve mantığa uymayacak şekilde işlemler yaparak insanları kandırmaya başladılar" dedi.
24.02.2023 Gündem
Onlyfans nedir? Onlyfans nasıl kullanılır? Aylık abonelik ücretleri ne kadar?
Onlyfans nedir? Onlyfans nasıl kullanılır? Aylık abonelik ücretleri ne kadar? Son dönemin en popüler platformlarından olan Onlyfans hakkında araştırmalar devam ediyor. İngiltere menşeli Onlyfans sitesi, kullanıcılara internet üzerinden ürettikleri içerikleri ücret karşılığında sergileyebilmesine olanak tanır. Artan ilgi sebebiyle de birçok kişi, "Onlyfans nedir, Onlyfans nasıl kullanılır?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...
3.02.2023 Gündem
Bir saadet zinciri daha! 150 milyon TL'lik vurgun: Kredi çeken de var evini satan da
Bir saadet zinciri daha! 150 milyon TL'lik vurgun: Kredi çeken de var evini satan da Kolay para kazanma hırsı hayatlarını kararttı. Bir saadet zinciri daha patladı. Dolandırıcılar binlerce kişiyi, yüksek kazançlı foreks yatırım vaadiyle ağlarına düşürdü. Kolay para kazanma vaadiyle dolandırıcıların tuzaklarına düşen vatandaşlar, WhatsApp gruplarında kazanılan kazanç ile alınan ev, dükkan, otomobil vb. şeylerin paylaşılması ile daha fazla para yatırmaya teşvik edildi. Dolandırılanlar arasında kredi çeken de, evini satıp parasını veren de var. 150 milyon TL'lik vurgunun detayları...
27.01.2023 Gündem
Sahte diş hekimi kabusu! Eve geldi, gerçeği duyunca şoke oldu
Sahte diş hekimi kabusu! Eve geldi, gerçeği duyunca şoke oldu Sahte doktor Ayşe Özkiraz olayı hala gündemdeki sıcaklığını korurken, yeni bir skandal daha ortaya çıktı. İstanbul'da diş ağrısı çeken bir kişinin akraba önerisiyle eve çağırdığı diş doktoru hakkında öğrendiği gerçek karşısında şoke oldu. Tedavinin düzgün olmadığı gerekçesiyle yaptığı gerekçesi ile hekim hakkında araştırma yapan Rıdvan K, tüm gerçeği böyle öğrendi.
18.01.2023 Yaşam
'Kolay yoldan para kazanma' linkine tıkladı, görevler için kredi çekti! Tüm parası gitti
'Kolay yoldan para kazanma' linkine tıkladı, görevler için kredi çekti! Tüm parası gitti İnternette gördüğü linke tıklayan 35 yaşındaki A.K., sanal ortamda kendisine verilen görevler üzerinden para kazandığını düşünerek, dolandırıcılara 7 günde 74 bin TL'sini kaptırdı. Pişman olduğunu söyleyen kadın, kendisini dolandırılan kişi ya da kişilerin bulunması için avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulundu.
16.01.2023 Yaşam
Asgari ücret kadar maaş ve sigorta! Askerliğini 6 ay uzatana 51 bin lira
Asgari ücret kadar maaş ve sigorta! Askerliğini 6 ay uzatana 51 bin lira Türkiye'de 20 yaşına gelen her Türk genci vatani görevini yapmak için askere gidiyor. 6 aylık askerlik süresini tamamlayan er ve erbaşlardan askerliğini 6 ay daha uzatana her ay en az asgari ücret kadar düzenli maaş ödeniyor, sigorta yapılıyor. 6 ayda ödenen toplam para 51 bin lira oluyor.
12.01.2023 Gündem
Elon Musk: Twitter politikası konuşma özgürlüğüdür, erişim özgürlüğü değil
Elon Musk: Twitter politikası konuşma özgürlüğüdür, erişim özgürlüğü değil ABD'li iş adamı Elon Musk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Yeni Twitter politikası konuşma özgürlüğüdür ancak erişim özgürlüğü değildir" dedi.
18.11.2022 Dünya
Ay tutulmasından en çok bu burçlar etkilenecek! 'İkili ilişkiler sınavdan geçiyor'
Ay tutulmasından en çok bu burçlar etkilenecek! 'İkili ilişkiler sınavdan geçiyor' Doğrudan duygularımızı etkileyen Ay tutulması bugün saat 14.00'te gerçekleşti. Ruhsal bunalımların etkili olduğu günler yaşanacak, olaylar yeni bir şekil alacak. Kader planları yeniden yazılacak. Bazı burçların iş ile ilgili değişimleri söz konusu olurken, bazılarının ise ilişkileri sınanacak. Ay tutulması burçları nasıl etkileyecek? Ay tutulması ne kadar sürecek ve yeni kararlar almak için doğru zaman mı? İşte detaylar...
8.11.2022 Astroloji
Bruma, Novak, Lemos derken sürpriz gelişme... Dünkü beraberliğin ardından bir ayrılık daha!
Bruma, Novak, Lemos derken sürpriz gelişme... Dünkü beraberliğin ardından bir ayrılık daha! Bruma, Novak ve Lemos'u kadro dışı bırakarak bu oyuncularla yollarını ayırmak için formül arayışlarına koyulan Fenerbahçe'de bir futbolcu daha eşyalarını topladı. Sarı Lacivertli kulüple sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan tecrübeli orta sahayla kontratın uzatılmaması halinde Ocak'ta 'satıp para kazanma' hamlesini devreye sokmaya hazırlanan Ali Koç'un şimdiden hazırlıklara başladığı öğrenilirken, Jorge Jesus'un da gelişmeleri anbean takip ettiği bildirildi.
16.09.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Para Kazanma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki para kazanma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.