Papua Yeni Gine

Papua Yeni Gine

Son dakika papua yeni gine haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan papua yeni gine ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını papua yeni gine haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Papua Yeni Gine

haberleri sayfasında son dakika yaşanan papua yeni gine gelişmeleri de dahil olmak üzere 192 papua yeni gine haberi bulunmuştur. Tüm papua yeni gine haberleri aşağıda listelenmiştir.
Papua Yeni Gine’deki şiddet olaylarında can kaybı 16’ya yükseldi
Papua Yeni Gine’deki şiddet olaylarında can kaybı 16’ya yükseldi Papua Yeni Gine’de hükümetle maaş anlaşmazlığı yaşayan polislerin greve gitmesiyle yaşanan şiddet olaylarında hayatını kaybedenlerin sayısı 16’ya yükselirken, ülkede olağanüstü hal ilan edildi.
11.01.2024 Dünya
Endonezya Bayrağı Anlamı Nedir? Endonezya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Endonezya Bayrağı Anlamı Nedir? Endonezya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Endonezya resmi adıyla Endonezya Cumhuriyeti Güneydoğu Asya kıyılarında konumlanan bir ülkedir. Ekvator boyunca uzana ülke Hint ve Pasifik okyanusları arasında yer almaktadır.
5.09.2023 Eğitim
Papua Yeni Gine'de 7 büyüklüğünde deprem: 4 ölü, 17 yaralı
Papua Yeni Gine'de 7 büyüklüğünde deprem: 4 ölü, 17 yaralı Papua Yeni Gine'de dün meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremde 4 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.
4.04.2023 Dünya
Aristokrasi Nedir? Aristokrasinin Tarihi Ve Özellikleri...
Aristokrasi Nedir? Aristokrasinin Tarihi Ve Özellikleri... Aristokrasi, kelime anlamı olarak soylular sınıfı demektir ve bir yönetim şeklidir. Soylu sınıfın siyasi iktidarı elinde bulundurduğu yönetim biçimine aristokrasi denir.
7.11.2022 Eğitim
Papua Yeni Gine'de 7.6 büyüklüğünde deprem
Papua Yeni Gine'de 7.6 büyüklüğünde deprem Papua Yeni Gine'de 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ülkede tsunami alarmı verildi.
11.09.2022 Dünya
Kraliçe 2. Elizabeth kimdir? Kraliçe Elizabeth’in çocukları kim? Kraliçe Elizabeth’in biyografisi!
Kraliçe 2. Elizabeth kimdir? Kraliçe Elizabeth’in çocukları kim? Kraliçe Elizabeth’in biyografisi! Kraliçe Elizabeth hayatını kaybetti. İngiltere’de yas ilan edildi. Yapılan açıklamada, Kraliçe 2. Elizabeth’in İskoçya'daki Balmoral Kalesi'nde hayatını kaybettiği duyuruldu. Peki, Kraliçe 2. Elizabeth kimdir? Kraliçe Elizabeth’in çocukları kim? Kraliçe 2. Elizabeth’in eşi ve babası kim? Kraliçe Elizabeth’in biyografisi!
8.09.2022 Dünya
Kılıçdaroğlu: Gerekirse 85 milyonla helalleşeceğiz
Kılıçdaroğlu: Gerekirse 85 milyonla helalleşeceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye’ye yeni bir iklim getirme hedefindeyiz. Türkiye’ye yeni bir iklim gelmeli, kucaklaşma iklimi gelmeli. İlk adımı attım, ‘helalleşeceğiz’ dedim. Gerekirse 85 milyon insanla helalleşeceğiz” dedi.
6.09.2022 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu, 120 milletvekili ile Erzurum'a geldi
Kemal Kılıçdaroğlu, 120 milletvekili ile Erzurum'a geldi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin haftalık toplantısını yapmak üzere 120 milletvekili ile Erzurum'a geldi.
2.08.2022 Siyaset
Çin Pasifik'te tarihi adım! Gizli anlaşma sızdı: ABD ve müttefikleri diken üstünde...
Çin Pasifik'te tarihi adım! Gizli anlaşma sızdı: ABD ve müttefikleri diken üstünde... Pasifik'te tansiyonu yükselten Tayvan geriliminden sonra Pekin yönetiminin liderlik ettiği 10 ülke bugün buluştu, zirveye çağrılmayan ülkeyi tahmin etmek hiç zor olmadı. ABD ve müttefiklerinin tüyleri diken diken, gizli anlaşmanın taslağını ele geçiren AFP altı ya da yedi sıfırlı dolar teklifleri olduğunu bildiriyor.
30.05.2022 Dünya
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı? “Üçüncü ülke vatandaşı nedir? ve “Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?” sorularına yanıt aranıyor. Rusya, üçüncü ülkelere beyaz şeker ve şeker kamışı ihracatını, Avrasya Ekonomik Birliğine (AEB) de tahıl ihracatını geçici olarak yasakladı.
15.03.2022 Dünya
I Harfi ile şehir isimleri - I ile başlayan şehirler...
I Harfi ile şehir isimleri - I ile başlayan şehirler... I harfi ile başlayan ülkeler, dünya şehirleri ve şehirlerimiz internetten araştırılan konulardan biridir. Özellikle bazı sorularda, bulmacalarda I harfi ile başlayan ülkeler ya da şehirler sorulmaktadır. Bu nedenle bu şehirleri öğrenmek ve bu konu hakkında bilgi sahibi olmak mümkündür. I harfi ile başlayan Türkiye'de iki şehir vardır ve bu şehirler Iğdır ile Isparta şehirleridir. Dünyada I ile başlayan tek ülke ise Irak'tır.
21.02.2022 Gündem
C harfi ile şehir isimleri - C ile başlayan şehirler...
C harfi ile şehir isimleri - C ile başlayan şehirler... Dünya üzerinde pek çok ülke ve şehir bulunmaktadır. Bunlardan bazıları ise C harfi ile başlamaktadır. Son yıllarda C harfi ile başlayan şehirler sıklıkla araştırılmaktadır. Türkiye'de C harfi ile başlayan bir şehir bulunmamaktadır. Fakat Dünyada C ile başlayan pek çok şehir bulmak mümkündür.
16.02.2022 Gündem
Yeni saadet zinciri vurgunu! Kokoreççi 2 milyon lira kaptırdı
Yeni saadet zinciri vurgunu! Kokoreççi 2 milyon lira kaptırdı Aylık yüzde 30 kazanç vaadi ile on binlerce kişiden para toplayan bir saadet zinciri çöktü. Eskişehir’de ofisi bulunan Smart Trade Coin isimli zincir üzerinden toplanan paraların aktığı yer ise Türkiye’ye 13 bin kilometre uzaklıktaki Marshall Adaları. Eskişehirli bir kokoreççinin de sisteme kaptırdığı paranın 2 milyon TL olduğu ileri sürüldü.
25.06.2021 Gündem
Koronavirüs salgını DSÖ'yü tartışmaya açtı
Koronavirüs salgını DSÖ'yü tartışmaya açtı Birleşmiş Milletler (BM) nezdinde 1948'de kurulan Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında aldığı gecikmeli kararlar nedeniyle ve şeffaflık konusunda sıkça eleştirilirken, örgüt 2020'de tarihinin en zor döneminden geçti.
4.05.2021 Sağlık
Rus gemisi Karadeniz'de battı
Rus gemisi Karadeniz'de battı Bartın'ın İnkumu açıklarında kötü hava şartları nedeniyle ikiye bölünen Palau bandıralı bir kuru yük gemisi battı. Geminin 12 personeli ise filikalara binerek ve can yelekleriyle denize atladı. Filikalar ve denize atlayanlar şiddetli rüzgar nedeniyle sürüklenirken, 6 kişi kurtarıldı. Bartın Valisi Sinan Güner, 2 kişinin de cansız bedeninin bota alındığını açıkladı. 4 denizciyi kurtarmak için çalışmalar devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı da destek için Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndan bir fırkateyn görevlendirildiğini duyurdu.
17.01.2021 Yaşam
Papua Yeni Gine’de 6,9 büyüklüğünde deprem
Papua Yeni Gine’de 6,9 büyüklüğünde deprem Papua Yeni Gine'nin Lae kenti yakınlarında 6,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından tsunami uyarısı yapıldı. Radyo Yeni Zelanda’nın haberine göre, merkez üssü Lae kentine yakınlarındaki Wau köyü olan şiddetli depremin ardından Pasifik Tsunami Uyarı Merkezi, Papua Yeni Gine’nin kıyıları için tsunami uyarısında bulundu.
17.07.2020 Dünya
Prens Charles kimdir? Prens Charles kaç yaşında? (Buckingham sarayı, corona olduğunu duyurdu)
Prens Charles kimdir? Prens Charles kaç yaşında? (Buckingham sarayı, corona olduğunu duyurdu) İngiliz Kraliyet Ailesi'nden Prens Charles'ın corona virüsü testi pozitif çıktı. Reuters'ın son dakika haberine göre İngiliz Kraliyet Ailesi'nden Prens Charles'ın corona virüsü testi pozitif çıktı. İngiliz Kraliyet Ailesi üyesi Prens Charles'ın corona virüsü testinin pozitif çıktığı açıklandı. Saraydan yapılan açıklamada Veliaht Prens Charles'ın eşi ve Cornwall Düşesi Camilla'nın da test edildiği ancak sonucun negatif olduğu açıklandı. İkilinin İskoçya'daki Balmoral Malikanesi'nde kendilerini karantinaya aldıkları belirtildi.
25.03.2020 Gündem
Türk Bilim Üssü nedir, neden kurulmuştur? İşte beyaz kıta Antarktika hakkında bilinmeyenler…
Türk Bilim Üssü nedir, neden kurulmuştur? İşte beyaz kıta Antarktika hakkında bilinmeyenler… Türkiye, Ulusal Kutup Programı kapsamında geçtiğimiz yıl Antarktika'da Türk Bilim Üssü'nü kurdu. Antarktika'da kurulan Türk Bilim Üssü'nün Göktürk uydusu ile çekilen fotoğrafı paylaşıldı. Paylaşılan fotoğraftan sonra pek çok vatandaş tarafından araştırılan Türk Bilim Üstü nedir? Neden kurulmuştur? İşte Türkiye'nin geçici bilim üssü kurduğu Antarktika hakkında bilinmeyenler…
9.02.2020 Gündem
ABD'li araştırmacılar 2019'da 71 yeni canlı türü keşfetti
ABD'li araştırmacılar 2019'da 71 yeni canlı türü keşfetti ABD'nin California Bilimler Akademisinden uzmanlar, bu yıl 71 yeni hayvan ve bitki türü keşfetti.
9.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Ceren’in katilinde çıktı! Amok hastalığı nedir? Amok hastalığının belirtileri nelerdir?
Ceren’in katilinde çıktı! Amok hastalığı nedir? Amok hastalığının belirtileri nelerdir? Ceren Özdemir’i bıçaklayarak öldüren katil Özgür hakkında psikologlar Amok rahatsızlığı teşhisi koydu. Türkiye’yi derinden üzen cinayet ile birlikte Amok hastalığı gündem oldu. Peki, Amok hastalığı nedir? Amok rahatsızlığının belirtileri nelerdir? İşte detaylar…
5.12.2019 Gündem
İlk kez görüldü! Dünyanın en ölümcül...
İlk kez görüldü! Dünyanın en ölümcül... Avustralya'da ilk kez dünyanın en ölümcül mantarlarından biri olarak bilinen "zehirli ateş mercanı" yetiştiği tespit edildi.
3.10.2019 Dünya
Dünyanın en ölümcül mantarlarından biri tespit edildi
Dünyanın en ölümcül mantarlarından biri tespit edildi Avustralya'da ilk kez dünyanın en ölümcül mantarlarından biri olarak bilinen "zehirli ateş mercanı" yetiştiği tespit edildi.
3.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Dünyanın en küçük ada ülkesinde devlet başkanı seçildi
Dünyanın en küçük ada ülkesinde devlet başkanı seçildi Güney Pasifik'te yer alan dünyanın en küçük ada ülkesi Nauru'da, devlet başkanlığına eski insan hakları avukatı Lionel Aingimea seçildi.
28.08.2019 Dünya
Papua Yeni Gine'de kabileler arası çatışma: 24 ölü
Papua Yeni Gine'de kabileler arası çatışma: 24 ölü Papua Yeni Gine’de kabileler arasında yaşanan sorun nedeniyle çıkan çatışmalarda aralarında çocukların ve hamile kadınların da bulunduğu en az 24 kişinin öldürüldüğü belirtildi.
10.07.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Papua Yeni Gine ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki papua yeni gine haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.