Palmira

Palmira

Son dakika palmira haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan palmira ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını palmira haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Palmira

haberleri sayfasında son dakika yaşanan palmira gelişmeleri de dahil olmak üzere 219 palmira haberi bulunmuştur. Tüm palmira haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail'den Suriye'deki Palmira bölgesine hava saldırısı
İsrail'den Suriye'deki Palmira bölgesine hava saldırısı Beşşar Esed rejimi, İsrail'in, Suriye'nin Humus iline bağlı Palmira (Tedmur) bölgesindeki askeri noktalara hava saldırısı gerçekleştirdiğini öne sürdü.
13.10.2021 Dünya
Rahmi Koç corona virüse yakalandı
Rahmi Koç corona virüse yakalandı Koç Holding A.Ş. Şeref Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Rahmi Koç corona virüse yakalandı. Hastaneden açıklama yapıldı.
17.10.2020 Gündem
Esed rejimi İsrail'in Şam'a hava saldırısı düzenlediğini iddia etti
Esed rejimi İsrail'in Şam'a hava saldırısı düzenlediğini iddia etti Beşşar Esed rejimi, İsrail'e ait savaş uçaklarının, Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı düzenlediğini ileri sürdü.
20.07.2020 Dünya
DEAŞ elebaşı Bağdadi'nin haleflerinden Kardaş yakalandı
DEAŞ elebaşı Bağdadi'nin haleflerinden Kardaş yakalandı Irak'ta terör örgütü DEAŞ'ın öldürülen elebaşı Ebubekir Bağdadi'nin halefleri arasında ismi geçen Abdulnasır Kardaş'ın yakalandığını duyuruldu.
21.05.2020 Dünya
İranlı komutan Suriye'de öldürüldü
İranlı komutan Suriye'de öldürüldü İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun Suriye'deki üst düzey mensuplarından Ferhad Debiriyan'ın Şam'da öldürüldüğü bildirildi.
7.03.2020 Dünya
DEAŞ, Esad'ın yanında kaldı
DEAŞ, Esad'ın yanında kaldı Terör örgütü DEAŞ, ABD destekli terör örgütü YPG/PKK tarafından Fırat'ın doğusundan çıkarılmasının ardından yalnızca Humus'ta Beşşar Esed rejimi kuşatmasındaki bölgede varlığını sürdürüyor.
1.03.2019 Dünya
Son dakika... 'Rusya ve İsrail birleşiyor! İran'a karşı...'
Son dakika... 'Rusya ve İsrail birleşiyor! İran'a karşı...' Beşşar Esed rejimi saflarında savaşan Moskova ile Tahran'ın desteklediği iki grup arasındaki çatışmalar, dikkatleri Suriye'de Rusya ve İran arasında süren gizli gerginliğe çevirdi. Analizlerde, iki ülkenin çıkar ortaklığının bittiği, şimdi ise Rusya'nın İsrail ile İran'ı Suriye'den çıkarmak için çalışacağı değerlendirmesi yapılıyor. Esed rejimi saflarında savaşan iki grup, Suriye'nin Hama ilinde bir süredir çatışıyor.
31.01.2019 Dünya
Rus ve İran destekli güçler çatışıyor!
Rus ve İran destekli güçler çatışıyor! Suriye'de Beşşar Esed rejimi saflarında savaşan Rus ve İran destekli iki grup arasında çatışmalar yaşanıyor.
28.01.2019 Dünya
Rusya’dan 4 yeni üs 6 bin asker
Rusya’dan 4 yeni üs 6 bin asker Rusya Devlet Başkanı Putin’in, ‘Suriye’den çekilme’ talimatına rağmen Rusya, Suriye’nin batısında varlığını kalıcı hale getirmekte kararlı...
1.02.2018 Dünya
Özgecan'ın filmi için önemli destek!
Özgecan'ın filmi için önemli destek! Özgecan Aslan, 2015 yılında vahşice katledildi. Hayatı film yapılmak istendi ancak çekimler maddi imkansızlık yüzünden tamamlanamadı. İmdada ise güzel iş kadını Özben Önal yetişti...
19.12.2017 Yaşam
Özgecan Aslan'ın hayatı film oldu! Faint Sound 15 Aralık'ta vizyonda
Özgecan Aslan'ın hayatı film oldu! Faint Sound 15 Aralık'ta vizyonda 4 farklı ülkede kadına şiddeti anlatan 'Faint Sound' belgesel filminin çekimleri tamamlandı. Found Sound belgeseli, Almanya, Rusya, İngiltere ve Türkiye'de dört farklı kadının erkek şiddetiyle öldürülmesini anlatıyor. Almanya'dan Maria P’nin, İngiltere'de Palmira Silva’nın, Rusya'dan Tamara Samsonova’nın hayatından esinlenilen belgeselde, Türkiye’den ise 2015 yılında Mersin’de bindiği minibüste vahşice öldürülen Özgecan Aslan’ın hayatı konu ediliyor.
11.12.2017 Televizyon
Rus Blackwater’ı Turan Taburu!
Rus Blackwater’ı Turan Taburu! Rusya’nın Orta Asya’da yaşayan Türklerden oluşturduğu Turan Taburu, Suriye’de görüntülendi. Paralı askerlerden oluşan Turan Taburu, ABD’nin Afganistan ve Irak’ta kullandığı ‘Blackwater’a benzetiliyor
29.09.2021 Gündem
Suriye'nin orta bölgesindeki son IŞİD direnişi kırıldı!
Suriye'nin orta bölgesindeki son IŞİD direnişi kırıldı! Rusya Hava Kuvvetleri'nin desteklediği Suriye ordusu, Hama vilayetindeki Ukayribat bölgesini IŞİD'in elinden kurtardı. Böylece ülkenin orta bölgesinde IŞİD'in elinde önemli bir bölge kalmadı.
2.09.2017 Dünya
Esad’ın Hatay provokasyonu
Esad’ın Hatay provokasyonu Esad’ın emriyle birlikleri denetlemeye giden Suriye Genelkurmay Başkanı’nın stratejik planları incelediği askeri haritada Hatay, Suriye sınırları içinde gösterildi
29.09.2021 Gündem
Suriye'de büyük oyun
Suriye'de büyük oyun Suriye’yi rekabet sahası haline çeviren Amerika, Rusya ve İran farklı ajandalarla hareket ediyor. Amerika, PKK devleti için uğraşırken, Rusya Akdeniz’deki gaz havzalarına hakim olmak istiyor. İran da Lübnan’dan Hizbullah’a giden yardım yolunun güvenliğini sağlamayı amaçlıyor.
5.08.2017 Dünya
Rus ve Suriyeli birliklerden büyük saldırı başladı!
Rus ve Suriyeli birliklerden büyük saldırı başladı! Suriye'ye yakın haber kaynaklarına göre, Rus komandoları, Suriye ordusuna bağlı birlikler ve müttefik kuvvetleri; Hama doğusunda IŞİD’e karşı kritik bir saldırı başlattı.
12.06.2017 Dünya
‘Katar’la ilgili yapıcı  katkılar sunmalıyız’
‘Katar’la ilgili yapıcı katkılar sunmalıyız’ MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında dünya gündemini sallayan Katar’a ambargoyla ilgili Türkiye’nin devrede olması gerektiğini kaydetti.
6.06.2017 Siyaset
Şok ittifak! ABD liderliğinde...
Şok ittifak! ABD liderliğinde... Suriye'den ABD ve terör örgütleriyle ittifak haberleri haberleri gelmeye devam ediyor. Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG’nin oluşturduğu SDG’nin, Rakka’yı boşaltmaları karşılığında DEAŞ militanlarıyla anlaştığı ortaya çıktı. Kirli ittifaka ABD liderliğindeki koalisyon da destek veriyor
3.06.2017 Dünya
'Kaynağımız sağlam! YPG, IŞİD ile anlaştı!'
'Kaynağımız sağlam! YPG, IŞİD ile anlaştı!' Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rusya Savunma Bakanlığı'nın Cumartesi günü yaptığı "IŞİD, Rakka'dan çıkmak için Kürt birliklerle anlaştı" açıklamasının güvenilir verilere dayandığını söyledi.
1.06.2017 Dünya
Rusya'dan flaş açıklama: YPG ile DEAŞ anlaştı
Rusya'dan flaş açıklama: YPG ile DEAŞ anlaştı Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, YPG'nin DEAŞ ile Rakka konusunda anlaştığını ve DEAŞ militanlarına Rakka'dan çıkmaları için koridor açtığını söyledi
31.05.2017 Dünya
Rusya füzeyi ateşledi! Önce Türkiye'yi...
Rusya füzeyi ateşledi! Önce Türkiye'yi... Rus ordusu, Suriye'deki Palmira kentinde IŞİD hedeflerine Cruise füzesi ateşlenmeden önce Türkiye, ABD ve İsrail'in uyarıldığını duyurdu.
31.05.2017 Dünya
Son dakika haberi: Plan ortaya çıktı! An meselesi...
Son dakika haberi: Plan ortaya çıktı! An meselesi... Suriye'den terör örgütüne darbe üstüne darbe haberleri geliyor... Suriye Ordusu, Halep’in doğusunda Maskana Ovası üzerindeki 5 kasabayı IŞİD’den geri aldı. Ordunun bu son kazanımı, amacın Ayoziyah kasabasına 6 km mesafede IŞİD’in kalesi durumunda bulunan Maskana’yı kuşatmak olduğunu gösteriyor.
25.05.2017 Dünya
Son dakika haberi! Harita değişti
Son dakika haberi! Harita değişti Suriye'de IŞİD'e darbe üstüne darbe indirildi. Hem koalisyon güçleri hem de Suriye ordusu birçok bölgeyi ele geçirdi. Son gelen haberlere göre; önemli bölgeler terör örgütü IŞİD'ten arındırıldı. İşte Suriye haritasındaki son durum...
24.05.2017 Dünya
Gaziantep’te Palmira izleri
Gaziantep’te Palmira izleri Gaziantep’te çıkarılan bazı heykellerin, DEAŞ’ın tahribatıyla gündeme gelen Suriye’nin ünlü Palmira Antik Kenti’ndeki eserlerle aynı stile sahip olduğu bildirildi
24.04.2017 Yaşam
Ortalığı karıştıracak iddia! "ABD'den önce onlar saldırdı!"
Ortalığı karıştıracak iddia! "ABD'den önce onlar saldırdı!" ABD'nin Humus'taki askeri üssü vurmasının ardından IŞİD de Humus kırsalında güçlü bir saldırı başlattı.
7.04.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Palmira ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki palmira haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.