Çalıştırdığı paket servis elemanları tarafından 1 buçuk milyon lira dolandırıldı!
Çalıştırdığı paket servis elemanları tarafından 1 buçuk milyon lira dolandırıldı! Sakarya'da restoran sahibi Yunus Emrah Turhan, paket servis çalışanları tarafından 1 yılda yaklaşık 1 buçuk milyon lira dolandırıldığını iddia etti. Dolandırıldığını arkadaşının kendisine attığı mesaj sayesinde öğrendiği aktaran Turhan, haklarında suç duyurusunda bulunduğu 6 kişinin serbest kalmasına tepki gösterdi.
3.07.2022 Yaşam
Motosiklet satışları patladı! Yüzde 51...
Motosiklet satışları patladı! Yüzde 51... İnternet ve paket satışlarında yaşanan yükseliş, motosiklet ve hafif ticari araç satışlarının yükselmesine neden oldu. TEPAV’ın araştırmasına göre, pandeminin ilk döneminde böyle bir etki görülmezken, yılın ikinci yarısında kayıtlı motosiklet sayısı yüzde 51.1, hafif ticari araç satışı da yüzde 146.6 arttı.
7.02.2021 Ekonomi
Hafta içi restoranlar açık mı? AVM restoranları açık olacak mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
Hafta içi restoranlar açık mı? AVM restoranları açık olacak mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi! Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan önlemler İçişleri Bakanlığı'nın Genelgesi'nde yayımlanmıştı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında restoranlar ve kafelere de düzenleme getirildi. Hafta sonu restoranlar paket servis ve gel­ al hizmeti verdi. Peki, Hafta içi restoranlar açık mı? AVM restoranları açık olacak mı? Otel restoranları açık mı? Restoranlar ne zaman açılacak? İşte restoranlar ile ilgili kısıtlamaların detayları...
23.11.2020 Gündem
Sturbucks 400 şubesini kapatıyor
Sturbucks 400 şubesini kapatıyor Starbucks yüzlerce Kuzey Amerika şubesini cafe modelinden sadece paket servis yapılacak şekilde düzenliyor. Bu nedenle 400 şubesini kapatıyor.
11.06.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri