Çalıştırdığı paket servis elemanları tarafından 1 buçuk milyon lira dolandırıldı!
Çalıştırdığı paket servis elemanları tarafından 1 buçuk milyon lira dolandırıldı! Sakarya'da restoran sahibi Yunus Emrah Turhan, paket servis çalışanları tarafından 1 yılda yaklaşık 1 buçuk milyon lira dolandırıldığını iddia etti. Dolandırıldığını arkadaşının kendisine attığı mesaj sayesinde öğrendiği aktaran Turhan, haklarında suç duyurusunda bulunduğu 6 kişinin serbest kalmasına tepki gösterdi.
3.07.2022 Yaşam
6 bin liraya eleman bulamıyorlar! KPSS, üniversite, lise şartı yok...
6 bin liraya eleman bulamıyorlar! KPSS, üniversite, lise şartı yok... Pandemi ticari hayattaki en önemli değişikliklerinden paket servis ve e-ticaret olurken, büyük firmalardaki gibi küçük esnaf da ağırlıklı olarak 'evlere servis' şeklinde hizmet veriyor. Ancak Antalya'da 6 bin lira maaşla A sınıfı ehliyetli motokurye bulunamıyor. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, “Antalya merkezde şu an motokurye işi için bin kişi olsa hepsine ihtiyaç var" dedi.
13.09.2021 Ekonomi
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 80 personel alacak
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 80 personel alacak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 80 Sözleşmeli avukat alacağını duyurdu. Başvuru detayları belli oldu!
2.02.2019 Ekonomi