Gazete Vatan Logo
Magazin MasterChef Mert kimdir? MasterChef’ten elenen Mert Yılmaz kaç yaşında ve nereli?

MasterChef Mert kimdir? MasterChef’ten elenen Mert Yılmaz kaç yaşında ve nereli?

MasterChef Mert kimdir sorusunun yanıtı, yarışmanın sıkı takipçileri tarafından sorgulanmaya başladı. MasterChef Türkiye’ye bu hafta elenerek veda eden Mert Yılmaz’ın özel hayatı hakkında bilgiler merak ediliyor. Peki, MasterChef Mert kimdir? MasterChef’ten elenen Mert Yılmaz kaç yaşında ve nereli?

MasterChef Mert kimdir? MasterChef’ten elenen Mert Yılmaz kaç yaşında ve nereli?

Mert Yılmaz, MasterChef Türkiye’den bu hafta elenerek yedinci olma başarısını gösterdi. MasterChef Mert’in elenmesinin ardından birçok kişi Mert Yılmaz’ın kim olduğu, kaç yaşında ve nereli olduğu hakkında bilgileri araştırmaya başladı. Peki, MasterChef Mert kimdir? MasterChef’ten elenen Mert Yılmaz kaç yaşında ve nereli?

MASTERCHEF MERT YILMAZ KİMDİR?

Aşçıların memleketi olan Bolu Mengen’de hayata gözlerini açan MasterChef Türkiye Mert Yılmaz, 8 Aralık 1991 tarihinde doğdu. 30 yaşındaki Mert Yılmaz, yarışmadaki başarılı tabaklarıyla jürinin dikkatini çeken isimlerden biri. Ön elemeyi ve sonrasındaki turları jürinin onayıyla geçmeyi başaran Yılmaz, 17 Ağustos’ta yayınlanan programda ana kadroya girmeye hak kazanan 13. isim oldu.

MasterChef Türkiye Mert Yılmaz’ın hayatı birçok insan tarafından araştırılıyor. Bolulu yarışmacı, 2005 ile 2009 yılları arasında Bolu Mengen Aşçılar, Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde lise eğitimini tamamladı. Yılmaz staj dönemlerini ise sırasıyla; İstanbul’daki Divan ve Conrad Oteli’nde yaptıktan sonra profesyonel iş hayatına atıldı.

Haberin Devamı

MERT YILMAZ’IN KARİYERİ

MasterChef Türkiye Mert Yılmaz’ın kariyer hayatı ve iş tecrübeleri de, yarışmanın sıkı takipçileri tarafından mercek altına alınan konular arasında yer alıyor. Stajlarını tamamladıktan sonra profesyonel iş hayatında 3 ay Gina’da, 2 yıl da Zuma Restoran’da çalıştı. Sonrasında hayatı daha da öğrenmek ve kendini geliştirmek, farklı kültürler tanımak için Katar’da Doha’ya gitti ve oradaki macerası başladı. Burada da Sukar Pasha Restoran’da yaklaşık 2 sene görev aldı. Tarihler 2013’ü gösterdiğinde ise Türkiye’ye geri döndü ancak bu kez Flying Chef olarak. O yıllarda birçok futbol organizasyonu ve Formula 1 yarışlarında çalışan MasterChef Türkiye Mert Yılmaz, son dönemde Amerika Los Angeles’ta hayatını sürdürdü. Bu ülkede 1.5 ay pizzacılık yaparak, yaklaşık 4 ay da arabayla paket servis yaptı. Özel bir catering firmasının aşçılık görevini üstlendikten sonra işini bırakan ve taksicilik yapan Yılmaz, Los Angeles’tan MasterChef için geldi.

Haberin Devamı

Mert Yılmaz’ın hayatındaki bir diğer ilginç nokta da, mesleğine 8 yıl ara vermiş olması. Bu yıllarda dünyanın değişik yerlerine seyahat eden Yılmaz, seyahati ve anlık yaşamayı çok sevdiğini söylüyor.