Özür Dileme

Özür Dileme

Son dakika özür dileme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özür dileme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özür dileme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özür Dileme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özür dileme gelişmeleri de dahil olmak üzere 201 özür dileme haberi bulunmuştur. Tüm özür dileme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Sosyal medyadan hakarete ön ödeme! Ceza yağacak
Sosyal medyadan hakarete ön ödeme! Ceza yağacak Yeni yargı paketine göre sosyal medyadan hakaret suçunda artık mağdur ile failin uzlaştırılması yoluna gidilmeyecek. Savcılık günlüğü 100 TL’den para cezası verecek ve ön ödeme tebligatı çıkaracak. Para cezası ödenince takipsizlik verilecek. Böylece fail hakkında dava açılmayacak ve dosya kapanacak. Avukat Bekir Şabahat’a göre uygulamayla “Parasını verir, hakaret ederim” algısı oluşabilir.
12.02.2024 Gündem
Edep İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Edep İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Edep İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Edep İle İlgili Hadisi Şerifleri... Hadisler, İslam dininin öğretilerini ve nasıl yaşanması gerektiğini en iyi şekilde anlatmaktadır. Edep ile ilgili de pek çok hadis bulunur. Bu hadislerde ise edep ve ahlak kurallarından bahsedilir. Hadislerde genellikle edepli olmanın mutluluk getireceği anlatılmaktadır. 
7.02.2024 Dini Bilgiler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: PKK'sından FETÖ'süne tüm terör örgütleriyle anlaştılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: PKK'sından FETÖ'süne tüm terör örgütleriyle anlaştılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi'nin açılışında "Bugün Kocaeli Şehir Hastanemiz Allah’a hamdolsun 1218 yatağıyla, deprem izolatörlü modern inşaatıyla, her türlü imkana sahip birimleriyle gerçekten şu an bakıyorum iftihar ediyorum. Rabbime hamdolsun, bize böyle bir hastaneyi Kocaeli’ye de yapmayı nasip etti. Ben şimdi buradan sesleniyorum, ülkemizin parası olanlarına. Artık hastalarınızı Cleveland’a göndermeyin. İşte Cleveland burada" dedi.
15.04.2023 Gündem
YouTuber vekil devamsızlıktan kaldı! Bir ilk olacak
YouTuber vekil devamsızlıktan kaldı! Bir ilk olacak Japonya Ulusal Meclisi'nin üst kanadı Senato, çektiği magazin içerikli videolarla ünlenen ve geçtiğimiz temmuz ayında meclise giren YouTuber Yoshikazu Higashitani'yi oturumlara katılmadığı gerekçesiyle ihraç etme kararı aldı. 
14.03.2023 Dünya
Macera olsun diye Kuzey Kore'ye gitti hayatı karardı! Propaganda posterini çaldı dehşeti yaşadı
Macera olsun diye Kuzey Kore'ye gitti hayatı karardı! Propaganda posterini çaldı dehşeti yaşadı Hong Kong'da okumak için hazırlıklar yapıyordu, ancak okul başlamadan önce unutulmaz bir maceraya atılmayı kafasına koymuştu. "Annenizin uzak durmanızı isteyeceği yerlere ekonomik seyahat" sloganlı bir firma ile Kuzey Kore'ye giden genç adam, burada bir propaganda posteri çaldığı gerekçesiyle 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ülkesinin araya girmesi ile evine getirildiğinde ise korkunç gerçek ortaya çıktı.
24.01.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 yılı müjdelerde dolu bir sene olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 yılı müjdelerde dolu bir sene olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılında savunma sanayisinde birçok projenin hayata geçirileceğini belirterek, "2023 yılı inşallah 7'den 70'e herkesi gururlandıracak, çok mühim gelişmelerin yaşandığı müjdelerle dolu bir sene olacak" dedi.
9.01.2023 Gündem
Uzmanından mutlu bir ilişki için 10 altın öneri geldi
Uzmanından mutlu bir ilişki için 10 altın öneri geldi Huzurlu ve mutlu bir ilişki için çiftlere önerilerde bulunan Psikolog İrem Naz Kırım, bir ilişkide mutluluğa giden yolun insanın kendisini ve partnerini tanımaktan geçtiğini söyledi.
7.11.2022 Sağlık
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş CNN TÜRK'te! Memur, emekli ve asgari ücret zammıyla ilgili flaş açıklama
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş CNN TÜRK'te! Memur, emekli ve asgari ücret zammıyla ilgili flaş açıklama AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş CNN TÜRK ekranlarında önemli açıklamalarda bulundu. Memur, emekli ve asgari ücret zammıyla ilgili konuşan Kurtulmuş, "Geçtiğimiz yıl vatandaşa yansıyan faturanın 4'te 3'ünü devlet ödedi. Memur ve işçi emeklilerin aldıkları maaşlarda ciddi iyileştirmeler sağlanacak. Asgari ücrete gelecek zam enflasyonun üzerinde olması lazım ki vatandaş mağdur olmasın." dedi.
10.10.2022 Siyaset
Gazeteci Latif Şimşek'i darp etmişti! Cemal Enginyurt'un koruması tutuklandı
Gazeteci Latif Şimşek'i darp etmişti! Cemal Enginyurt'un koruması tutuklandı Gazeteci Latif Şimşek televizyon programında kendisini darbettiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt'un koruması olduğu iddia edilen, gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.
7.08.2022 Gündem
Evli milyonlarca çifti ilgilendiriyor! 'Anahtar' uyarısı geldi, bunu yapmak kusur nedeni...
Evli milyonlarca çifti ilgilendiriyor! 'Anahtar' uyarısı geldi, bunu yapmak kusur nedeni... Milyonlarca çifti kapsıyor. Evin anahtarını ailesine vererek evin manevi bağımsızlığını ihlal eden eş boşanma davasında kusurlu sayılıyor. Avukat Emir Akpınar, evli çiftleri ilgilendiren uyarılarda bulunarak, “Anahtarın verilmesi ile ailenin bahse konu müşterek konutu kendi evleri gibi kullanması manevi anlamda ihlal oluşturmaktadır" dedi.
14.07.2022 Yaşam
İstanbul'u Yunan toprağı gibi gösteren ABD'li haber kanalından özür
İstanbul'u Yunan toprağı gibi gösteren ABD'li haber kanalından özür Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin bir haberde İstanbul’u Yunanistan toprağı gibi gösteren ABD menşeli CBS News televizyonuna gönderdiği uyarı mektubunun ardından kanal yönetiminden özür yazısı geldi.
2.03.2022 Dünya
Kanye West'ten flaş hamle!  Kim Kardashian'dan şimdi de özür diledi...
Kanye West'ten flaş hamle! Kim Kardashian'dan şimdi de özür diledi... Boşanmak üzere olduğu eşi Kim Kardashian kendisini istemediği için ilginç yollara başvuran Kanye West önce Kim'in yeni aşkına kafayı takmış ardından eski karısının ikinci bir seks kasedi olduğunu söylemiş bununla da yetinmeyip attığı mesajları da ifşa etmişti. Yaşanan bu olaylardan sonra tepki çeken West Sevgililer Günü'nde de Kim'i kamyon dolusu gül gönderdi. Tüm bunlardan sonra Kanye West'ten özür geldi.
17.02.2022 Magazin
Numan Kurtulmuş'tan asgari ücret ve 3600 ek gösterge ile ilgili açıklama
Numan Kurtulmuş'tan asgari ücret ve 3600 ek gösterge ile ilgili açıklama AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, vatandaşların enflasyonun üzerinde bir gelir seviyesine kavuşması için mücadele edeceklerini söyledi. Kurtulmuş, "Başta asgari ücret ve emeklilerin durumu olmak üzere 3600 ek gösterge olmak üzere Türkiye’nin gündeminde olan çalışan dar gelirlileri yakinen ilgilendiren konularda hakkaniyete uygun ve yurttaşlarımızı hiçbir şekilde enflasyonist baskılara ezdirmeyecek kararları hükümetimizin alacağına yürekten inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
27.11.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'tan, İYİ Partili Türkkan'a özür dileme çağrısı
TBMM Başkanı Şentop'tan, İYİ Partili Türkkan'a özür dileme çağrısı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın, Bingöl'de tepkisini dile getiren şehit yakınına karşı "çirkin üslubundan" dolayı, onun şahsında milletten özür dilemesi gerektiğini belirtti.
5.11.2021 Siyaset
AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz'dan 'tezkere' değerlendirmesi
AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz'dan 'tezkere' değerlendirmesi AK Parti Sivas Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz, "Türkiye’nin terörle mücadelesi devam ettiği sürece, terörle mücadele eden hükümetimiz; büyük bir inançla, cesaretle, fedakarlıkla görevlerini yapan asker, polis, jandarma ve güvenlik korucularımızın yanında olmayı sürdürecek." dedi.
26.10.2021 Gündem
Mehmet Ali Erbil özür diledi! 'Sosyal medyadan yürümeyeceğim'
Mehmet Ali Erbil özür diledi! 'Sosyal medyadan yürümeyeceğim' Şarkıcı ve fenomen Ece Ronay'ın taciz suçlamasıyla karşılaşan ve konuyu yargıya taşıdığını dile getiren Mehmet Ali Erbil, kamuoyundan bir kez daha özür diledi. Sunuculuk yaptığı İbrahim Tatlıses’in konseri öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erbil, "Bundan sonra sosyal medyada yürümeyeceğim" dedi.
12.10.2021 Magazin
Büyükelçinin eşinden mağazada skandal!
Büyükelçinin eşinden mağazada skandal! Belçika'nın Güney Kore Büyükelçisi kariyerinin en zor dönemlerini yaşıyor. Kısa süre öncesine kadar dost bir ülkede başarıyla görev yapmakta olan Büyükelçi'nin başı eşinin vukuatlarıyla dertte.
9.07.2021 Dünya
Merkür retrosu nedir, 2021 etkileri nelerdir? Merkür retrosu ne zaman bitiyor 2021?
Merkür retrosu nedir, 2021 etkileri nelerdir? Merkür retrosu ne zaman bitiyor 2021? Merkür Retrosu Kova burcunda başladı. 2021 yılının ilk gerilemesinin yaşanırken, Merkür restrosu hakkında merak edilenler de araştırılmaya başladı. Peki, Merkür retrosu nedir? Merkür retrosu ne zaman bitiyor 2021, burçlara etkisi nelerdir?
1.02.2021 Gündem
Merkür retrosu ne zaman 2021? Yılın ilk retrosu Ocak’ta! Merkür retrosu 2021 ve burçlara etkisi…
Merkür retrosu ne zaman 2021? Yılın ilk retrosu Ocak’ta! Merkür retrosu 2021 ve burçlara etkisi… Merkür retrosu ne zaman 2021? 2021 yılında 3 kez Merkür gerilemesi yaşanacak. Merkür gerilemesinin burçlara olan etkisini merak edenler, şimdiden araştırmalara başladı. Merkür retrosu burçları nasıl etkileyecek? İşte Merkür retrosu 2021…
25.01.2021 Gündem
Adalet Ağaoğlu kimdir? Bir düğün gecesi, Ölmeye yatmak kitaplarının yazarı Adalet Ağaoğlu'nun edebi kişiliği, romanları ve eserleri!
Adalet Ağaoğlu kimdir? Bir düğün gecesi, Ölmeye yatmak kitaplarının yazarı Adalet Ağaoğlu'nun edebi kişiliği, romanları ve eserleri! Türkiye edebiyatının önemli isimlerinden Adalet Ağaoğlu, 91 yaşında hayatını kaybetti. Ağaoğlu, bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Peki, Adalet Ağaoğlu kimdir? Adalet Ağaoğlu eserleri nelerdir?
14.07.2020 Gündem
Adalet Ağaoğlu vefat etti! Türk edebiyatının önemli ismi Adalet Ağaoğlu'nun hayatı!
Adalet Ağaoğlu vefat etti! Türk edebiyatının önemli ismi Adalet Ağaoğlu'nun hayatı! Türk edebiyatının önde gelen isimlerinden Adalet Ağaoğlu 91 yaşında hayatını kaybetti.İşte Adalet Ağaoğlu'nun hayatı ve eserleri...
14.07.2020 Yaşam
Kurtulmuş, ABD'nin 'Terörizm 2018 Ülkeler Raporu'nu değerlendirdi
Kurtulmuş, ABD'nin 'Terörizm 2018 Ülkeler Raporu'nu değerlendirdi AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, ABD'nin "Terörizm 2018 Ülkeler Raporu"na ilişkin, "Eğer halkına karşı ateş eden, insanlarını öldüren, helikopterlerle, uçaklarla, masum insanları, sivilleri katleden, şehit eden FETÖ, terör elebaşı değilse 'Dünyada hiçbir terörist yok' demektir. Hiçbir vicdani gerekçesi olmayan, hiçbir aklın, mantığın, demokratik standardın, uluslararası hukukun kabul etmediği bir tasniftir." dedi.
3.11.2019 Siyaset
Danimarka Başbakanı yurtlarda istismara uğrayan çocuklardan özür diledi
Danimarka Başbakanı yurtlarda istismara uğrayan çocuklardan özür diledi Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen, 1945-1976 yılları arasında devlete ait yetiştirme yurtlarında kalan çocukların maruz kaldığı cinsel istismar, fiziksel ve psikolojik şiddetten ötürü özür diledi. 30 yıllık süreçte Danimarka genelindeki yurtlarda yüzlerce çocuğun istismara uğradığı ortaya çıkmıştı.
14.08.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Özür Dileme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özür dileme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.