Özgür Emre Yıldırım

Özgür Emre Yıldırım

Son dakika Özgür Emre Yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özgür Emre Yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özgür Emre Yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özgür Emre Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özgür emre yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 182 özgür emre yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm özgür emre yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıcak Kafa neden iptal oldu, Sıcak Kafa 2. sezon olacak mı?
Sıcak Kafa neden iptal oldu, Sıcak Kafa 2. sezon olacak mı? Distopik kurgusuyla dijital yayın platformunda yer alan sekiz bölümden oluşan ‘Sıcak Kafa’nın ikinci sezonu iptal edildi. Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan ve iletişim yoluyla zihinden zihne bulaşarak yayılan bir delilik salgınını konu alan dizinin ilk sezonu 2 Aralık’ta yayımlanmıştı. Peki, Sıcak Kafa neden iptal oldu, Sıcak Kafa 2. sezon olacak mı?
4.02.2023 Televizyon
Öldür Beni Sevgilim filmi konusu ve oyuncuları! Öldür Beni Sevgilim filmi nerede çekildi?
Öldür Beni Sevgilim filmi konusu ve oyuncuları! Öldür Beni Sevgilim filmi nerede çekildi? Öldür Beni Sevgilim filmi hakkında aramalar arttı. Başrollerinde Murat Boz ve Seda Bakan'ın yer aldığı Öldür Beni Sevgilim filmi nerede çekildi, Öldür Beni Sevgilim filminin konusu ve oyuncuları nedir?
23.10.2021 Gündem
Özgür Emre Yıldırım kimdir? Dudullu Postası’nın Cem karekteri Özgür Emre Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir?
Özgür Emre Yıldırım kimdir? Dudullu Postası’nın Cem karekteri Özgür Emre Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir? Dudullu Postası ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında yer alınca oyuncu kadrosu da merak edilemeye başlandı. Onur Ünlü'nün yönetmenliğini yaptığı Dudullu Postası'nda Cem karakterine hayat veren Özgür Emre Yıldırım hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Ödüllü oyuncu Özgür Emre Yıldırım kimdir? Özgür Emre Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir?
2.04.2020 Gündem
Dudullu Postası TV'de ilk kez Kanal D'de
Dudullu Postası TV'de ilk kez Kanal D'de Yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği “Dudullu Postası”, 2 Nisan Perşembe akşamı ilk bölümüyle Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşacak.
30.03.2020 Televizyon
"Burda imkansız yoktur"
"Burda imkansız yoktur" Sıra dışı semtin, sıra dışı insanlarını anlatan, yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği “Dudullu Postası”, 2 Nisan Perşembe günü ilk bölümüyle Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşacak.
25.03.2020 Televizyon
'Baba Parası' filminin afişi çıktı
'Baba Parası' filminin afişi çıktı Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut, Rasim Öztekin, Yağmur Tanrısevsin, Özgür Emre Yıldırım, Deniz Barut, Giray Altınok, Ayhan Taş ve Osman Alkaş'un rol aldığı 'Baba Parası' filminin afişi sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.
2.12.2019 Magazin
Sarmaş dolaş aşk
Sarmaş dolaş aşk ‘Avlu’ dizisine Heves karakteriyle dahil olan Selen Seyven, oyuncu Özgür Emre Yıldırım ile aşk yaşıyor.
22.09.2018 Magazin
Şahan Gökbakar'dan 'Ölümlü Dünya' mesajı!
Şahan Gökbakar'dan 'Ölümlü Dünya' mesajı! Yıldızları bir türlü barışmayan iki ünlü komedyen Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar, 'Ölümlü Dünya' filminde hemfikir oldular.
1.02.2018 Kültür Sanat
Bu hafta sonu sanat  yolculuğuna çıkın
Bu hafta sonu sanat yolculuğuna çıkın İstanbul’da sanat dolu bir hafta sonu geçirmek isterseniz tiyatrodan sergilere, konserden söyleşilere sanat her yerde.
26.01.2018 Arşiv
Ali’den kötü bir şey çıkmaz
Ali’den kötü bir şey çıkmaz Yönetmen koltuğunda Ali Atay’ın oturduğu ‘Ölümlü Dünya’nın galası gerçekleşti. Ahmet Mümtaz Taylan, “Ali’den kötü bir şey çıkmaz. Gülme garantili bir iş oldu” dedi
24.01.2018 Magazin
'Arif V 216' rekorla başladı!
'Arif V 216' rekorla başladı! Cem Yılmaz'ın yeni filmi "Arif V 216" geçtiğimiz cuma vizyona girdi. Peki film ilk 3 günde ne kadar izlendi?
8.01.2018 Kültür Sanat
Arif V 216 benim en iyi filmim
Arif V 216 benim en iyi filmim Cem Yılmaz’ın beklenen filmi Arif v 216 vizyona girdi. Türk Sineması’nın pek çok ünlü oyuncusunun rol aldığı filmin senaryosu Cem Yılmaz’a ait. Kıvanç Baruönü ise yönetti.
5.01.2018 Arşiv
Arif V 216’ya görkemli gala!
Arif V 216’ya görkemli gala! Yılın merakla beklenen filmi Arif V 216’nın galası Zorlu PSM’de gerçekleşti.
4.01.2018 Kültür Sanat
'Ölümlü Dünya'nın afişi yayınlandı!
'Ölümlü Dünya'nın afişi yayınlandı! Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Mehmet Özgür ve Özgür Emre Yıldırım'ın paylaştığı, TAFF yapımı komedi filmi ‘Ölümlü Dünya’nın merakla beklenen afişi görücüye çıktı.
3.01.2018 Kültür Sanat
Yüz Yüze dizisi bu akşam neden yayınlanmıyor? Final mi yapacak?
Yüz Yüze dizisi bu akşam neden yayınlanmıyor? Final mi yapacak? Yüz Yüze dizisi bu akşam ekrana gelmeyecek. Show TV yayın akışından çıkarılan Yüz Yüze dizisinin final yapıp yapmadığı merak konusu oldu. Henüz yeni başlayan Yüz Yüze dizisi reyting kurbanı mı oldu? İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
İşte Sinem Kobal'ın yeni dizisi...
İşte Sinem Kobal'ın yeni dizisi... Ünlü oyuncu Sinem Kobal'ın hangi projeyle ekranlara döneceği merak konusu oldu.
8.09.2017 Televizyon
'Mert Serez' geri dönüyor...
'Mert Serez' geri dönüyor... 'Medcezir'de canlandırdığı 'Mert Serez' rolüyle büyük beğeni toplayan Taner Ölmez'in yeni dizisi belli oldu.
22.08.2017 Televizyon
Ölümlü Dünya’da mutlu son
Ölümlü Dünya’da mutlu son Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Özgür Emre Yıldırım ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı ‘Ölümlü Dünya’ sinema filminin çekimleri tamamlandı.
18.08.2017 Magazin
Cem Yılmaz'dan 'ikizler' sürprizi!
Cem Yılmaz'dan 'ikizler' sürprizi! Cem Yılmaz yeni filminde yer alan ikiz kızlar rolü için İzmirli reklam yıldızı avukat kardeşler Tutku Hazal Uyma ile Dilan İlayda Uyma'yı seçti.
8.06.2017 Magazin
Cem Yılmaz'dan bomba üç isim daha!
Cem Yılmaz'dan bomba üç isim daha! Cem Yılmaz, 2018'de vizyona girecek olan filmi 'Arif V 216'nın oyuncu kadrosuna üç yeni isim daha ekledi.
2.05.2017 Magazin
‘Çoban Yıldızı’ dizisiyle ilgili flaş gelişme!
‘Çoban Yıldızı’ dizisiyle ilgili flaş gelişme! Most Production’ın Fox TV'de yayınlanan ‘Çoban Yıldızı’na üç yeni isim dahil oldu.
4.04.2017 Televizyon
Aile İşi 11. bölümünde gerçekler Mülayim'i yıkıyor-İzle
Aile İşi 11. bölümünde gerçekler Mülayim'i yıkıyor-İzle Aile İşi dizisi izleyenlerine yepyeni bir bölümle daha geliyor. ATV ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Aile İşi'nin bu hafta yayınlanacak bölümünde yine heyecan ve kahkaha iç içe. İşte Aile İşi 11. bölümden fragman ve detaylar..
29.09.2021 Gündem
Aile İşi 11.bölüm fragmanında kahkaha tufanı!
Aile İşi 11.bölüm fragmanında kahkaha tufanı! Atv ekranlarında izleyici ile buluşan Aile İşi 11.bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciler tarafından beğeniyle takip edilen Aile İşi yine nefesleri kesecek. İşte Aile İşi son yayınlanan 11.bölüm fragmanı ve ayrıntılar...
4.05.2016 Magazin
Büyük aşkı Nejat
Büyük aşkı Nejat Yapımını TAFF’ın üstlendiği, Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler’in başrolleri paylaştığı ‘İkimizin Yerine’ filminin çekimleri tamamlandı...
27.04.2016 Magazin
Aile İşi 10. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle
Aile İşi 10. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle Atv ekranının sevilen dizisi Aile İşi 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Aile İşi 10. bölüm fragmanında yin kahkaha tufanı yaşanacak. Aile İşi 10. bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...
26.04.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özgür Emre Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özgür emre yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.