Özgecan Aslan

Özgecan Aslan

Son dakika özgecan aslan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özgecan aslan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özgecan aslan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özgecan Aslan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özgecan aslan gelişmeleri de dahil olmak üzere 552 özgecan aslan haberi bulunmuştur. Tüm özgecan aslan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
Özgecan Aslan meydanındaki kauçuk ağacı matkapla delinip içine asit enjekte edildi
Özgecan Aslan meydanındaki kauçuk ağacı matkapla delinip içine asit enjekte edildi Mersin'de Özgecan Aslan Barış Meydanı'nda bulunan ve kök kısmına matkapla 9 delik açılıp, asit benzeri bir sıvı enjekte edilen ağaç koruma altına alındı. Ağaçta incelemede bulunan ziraat mühendisi Deniz Gürbüz, hala canlı olan ağacın kurtarılabileceğini söyledi.
18.07.2022 Yaşam
Özgecan Aslan davasında sanık Fatih Gökçe'nin 'cinsel saldırı' cezasına onama
Özgecan Aslan davasında sanık Fatih Gökçe'nin 'cinsel saldırı' cezasına onama Mersin'in Tarsus ilçesinde, 2015'te Ahmet Suphi Altındöken tarafından öldürülen Özgecan Aslan davasında yargılanan, 'kasten öldürme' ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası onanan arkadaşı Fatih Gökçe (28) hakkında yerel mahkemenin 'cinsel saldırı' suçundan verdiği 22 yıl 6 ay hapis cezası, Yargıtay tarafından onandı.
5.07.2022 Gündem
Dünya Tiyatro Günü kutlandı!
Dünya Tiyatro Günü kutlandı! Mersin'de 'Dünya Tiyatro Günü' tiyatro oyuncularının katıldığı yürüyüş ve bir birinden renkli ekinliklerle kutlandı.
27.03.2022 Kültür Sanat
Özgecan Aslan’ın katili öldü mü, Suphi Altındöken ifadesinde neler söyledi? İşte ölümünün 7. Yılında Özgecan Aslan olayı…
Özgecan Aslan’ın katili öldü mü, Suphi Altındöken ifadesinde neler söyledi? İşte ölümünün 7. Yılında Özgecan Aslan olayı… Özgecan Aslan ölümünün 7. yılında anılıyor. Mersin'in Tarsus ilçesinde evine gitmek için bindiği minibüste katledilen Özgecan Aslan hayatını kaybettiğinde 19 yaşındaydı. Peki, Özgecan Aslan ne zaman, nasıl öldü? Özgecan Aslan’ın katili öldü mü, Suphi Altındöken ifadesinde neler söyledi?
11.02.2022 Gündem
Kız çocuğuna iğrenç istismar! Annesinin sevgilisi ve abisinin arkadaşı...
Kız çocuğuna iğrenç istismar! Annesinin sevgilisi ve abisinin arkadaşı... Adana’da hem annesinin sevgilisinin hem de ağabeyinin arkadaşının nitelikli cinsel istismarına uğradığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunan H.Ö. (16) adlı kız çocuğu, savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakılan 2 şüpheli hakkında 8 aydır iddianame hazırlanmadığını söyledi. H.Ö. "Bu süreçte annem bana inanmayıp bayıltana kadar dövdü. Ondan da şikayetçi oldum. Kötülükleri cezasız kalmasın” dedi.
22.06.2021 Yaşam
Videosuyla sosyal medyada infial yaratmıştı! Cezası belli oldu
Videosuyla sosyal medyada infial yaratmıştı! Cezası belli oldu Sosyal medya hesabı üzerinden çektiği video ile Atatürk'e hakaret ederek Türk bayrağını yırtan ve 2015 yılında Mersin'de vahşice öldürülen Özgecan Aslan’a hakaret eden 17 yaşındaki A.Ş hakkında mahkeme kararını verdi. Mahkeme tutuklu sanık A.Ş’yi 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırırken, kararla birlikte tahliyesine karar verdi.
4.06.2021 Gündem
Üniversiteli genç kızın saplantılı aşık kabusu! 'Tek tek öldüreceğim'
Üniversiteli genç kızın saplantılı aşık kabusu! 'Tek tek öldüreceğim' Afyon'da 19 yaşındaki üniversiteli Buse D.’nin hayatı, saplantılı bir kişi tarafından 4 yıldır kâbusa döndürüldü. Arkadaşlık isteğine yanıt vermeyen genç kızı ölümle tehdit eden A.E. (17), bunlarla da yetinmeyerek Buse’nin cimnastik yaptığı fotoğrafları kullanıp adına eskort siteleri açtı. Ve her şikâyetin ardından serbest kaldı.
8.05.2021 Gündem
Eski sevgili dehşeti! Uygunsuz görüntülerini çekip şantaj yaptı
Eski sevgili dehşeti! Uygunsuz görüntülerini çekip şantaj yaptı Mersin'de bir kadın ilişki yaşadığı kişiden ayrılmak isteyince şantaja maruz kaldı. Hukuk mücadelesi veren genç kadın yaşadıklarını CNN TÜRK'e anlattı.
19.04.2021 Gündem
Sosyal medyada yaptığı paylaşımlara tepki yağmıştı! Yakalandı
Sosyal medyada yaptığı paylaşımlara tepki yağmıştı! Yakalandı Sosyal paylaşım sitesi üzerinden Atatürk'e hakaret ederek Türk bayrağını yırtan ve Mersin'de öldürülen Özgecan Aslan'la ilgili hakaret içeren paylaşım yapan kişi gözaltına alındı.
5.04.2021 Gündem
Çilem Doğan: Pınar ya da Özgecan gibi hayattan kopacaktım
Çilem Doğan: Pınar ya da Özgecan gibi hayattan kopacaktım Adana'da şiddet gördüğünü, kendisini fuhşa sürüklemek istediğini iddia ettiği eşi Hasan Karabulut'u (33) tabancayla vurarak öldürüp, 15 yıl hapis cezası alan ve ardından kefaletle serbest bırakılan Çilem Doğan’ın (30), dosyasının Yargıtay süreci devam ediyor. Süreç hakkında Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulunan Doğan, cezası onanırsa tekrardan cezaevine gireceğini belirterek, "Cezaevine girmekten korkmuyorum. Fakat gerçekten suç işleyen insanların cezaevine girmesi taraftarıyım. O gün eğer kendimi, hayatımı savunmuş ve can derdine düşmüş olmasaydım, bugün Emine Bulut, Pınar Gültekin, Özgecan Aslan gibi nice kadınlardan biri olacaktım" dedi.
7.03.2021 Yaşam
Sosyal medyada 'Sonun Özgecan gibi olacak' diyen şahıs tutuklandı
Sosyal medyada 'Sonun Özgecan gibi olacak' diyen şahıs tutuklandı Azerbaycan uyruklu S.B, sosyal medya üzerinden canlı yayında Hacer isimli kadını ölümle tehdit ederek sonunun Özgecan Aslan gibi olacağını ifade etti. Fatih'te yakalanarak gözaltına alınan şüpheli polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
14.02.2021 Gündem
Sosyal medyadan skandal ifadeler! Genç kadın...
Sosyal medyadan skandal ifadeler! Genç kadın... Azerbaycan uyruklu S.B, sosyal medya üzerinden canlı yayında Hacer isimli kadını ölümle tehdit ederek sonunun Özgecan Aslan gibi olacağını ifade etti. Şüpheli Fatih'te yakalanarak gözaltına alındı.
14.02.2021 Yaşam
Özgecan Aslan kimdir? Özgecan Aslan olayı nedir? Özgecan Aslan cinayetinin 6. yılı!
Özgecan Aslan kimdir? Özgecan Aslan olayı nedir? Özgecan Aslan cinayetinin 6. yılı! Özgecan Aslan ölümünün 6. yılında anılıyor. 19 yaşındayken katledilen Özgecan Aslan'ın yüreklerdeki acısı tazeliğini koruyor. Korkunç olay, güzeller güzeli Özgecan'ı hem hayallerinden kopardı hem de ailesi ve sevenlerinden. Ailesi acılarını ilk günkü gibi yaşarken Özgecan Aslan kadına yönelik şiddetle mücadelenin simgesi oldu. Peki, Özgecan Aslan kimdir? Özgecan Aslan olayı nedir? Özgecan Aslan ne zaman ve nasıl öldü? İşte Özgecan Aslan cinayetinin detayları...
11.02.2021 Gündem
Bakan Selçuk: Kadınlarımızın karar alma mercilerinde olmaları için uğraşıyoruz
Bakan Selçuk: Kadınlarımızın karar alma mercilerinde olmaları için uğraşıyoruz Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ''Son 18 yılda kadınlarımızın her alanda daha çok gelişmesi; eğitimden sağlığa, spordan sanata kadar her alanda karar alma mercilerinde var olmaları için uğraşmaktayız" dedi.
11.02.2021 Gündem
Özgecan Aslan'ın ölüm yıl dönümünde babası konuştu: İnsanlığa ihanettir
Özgecan Aslan'ın ölüm yıl dönümünde babası konuştu: İnsanlığa ihanettir Mersin’in Tarsus ilçesinde 6 yıl önce okuldan eve gitmek için bindiği minibüsün şoförü tarafından cinsel saldırıya uğrayan ardından da vahşice katledilen Özgecan Aslan’ın (19) ailesi, kızlarının ölüm yıl dönümünde kadına yönelik şiddete karşı çağrıda bulundu. Kızı Özgecan gibi birçok kadının dünya genelinde şiddete kurban gittiğine dikkat çeken Mehmet Aslan, “Kadına şiddet, insanlığa ihanettir. Kadınlar bu zulmü hak etmiyor” diye konuştu.
11.02.2021 Gündem
Bakan Selçuk, 6 yıl önce katledilen Özgecan Aslan'ı andı
Bakan Selçuk, 6 yıl önce katledilen Özgecan Aslan'ı andı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Aramızdan ayrılışının 6. yılında Özgecan'ı rahmetle anıyorum. Özgecanlar hayattan koparılmasın diye şiddetin her türlüsüne 'ama'sız, 'fakat'sız hayır diyoruz." ifadesini kullandı.
11.02.2021 Gündem
Bakan Selçuk'tan "kadına şiddetle  mücadele" paylaşımı
Bakan Selçuk'tan "kadına şiddetle mücadele" paylaşımı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kadına yönelik şiddetle mücadelenin, her türlü ideolojik bakış açısı ve siyasi düşüncenin dışında ve üstünde tutulması gereken temel bir insanlık meselesi olduğuna işaret ederek, "Dolayısıyla, şiddeti uygulayanlar kim olursa olsun, 83 milyon tek yürek 'şiddete dur!' diyebilmeliyiz." ifadesini kullandı.
22.07.2020 Gündem
Eski eşini 9 yerinden bıçakladı, 2 ayda serbest kaldı!
Eski eşini 9 yerinden bıçakladı, 2 ayda serbest kaldı! Adana'da, boşanmalarına rağmen aynı evde yaşadığı Lütfiye Emre'yi (51) 9 yerinden bıçaklayarak yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan Ufuk S. (52), 2 ay sonra adli kontrol şartıyla tahliye edildi. Tahliye kararına isyan eden Lütfiye Emre, gözyaşları içinde, "En ağır şekilde cezalandırılması için yardım istiyorum. Yoksa çocuğumu da beni de öldürecek. Şikayetimden vazgeçmem için üç kez cezaevinden haber göndererek, beni tehdit etti. Ama ben vazgeçmedim. Emine Bulut gibi Özgecan Aslan gibi olmak istemiyorum” dedi.
1.07.2020 Gündem
Tacizcisini öldüren babasına verilen cezaya tepki gösterdi
Tacizcisini öldüren babasına verilen cezaya tepki gösterdi Kahramanmaraş'ta kızını taciz ve tehdit ettiğini öne sürdüğü Tamer Çetin'i (34) tabanca ve çekiçle öldüren Kadir I. (48), yargılandığı davada 12 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı. Karara tepki gösteren taciz mağduru Zehra I. (25), olayın bu noktaya gelmemesi için babasıyla birlikte defalarca polis ve adliyeye gittiklerini belirterek, "Babamın bu kadar cezaya çarptırılacağını bilseydim ölümü göze alırdım, 'Keşke ben ölseydim' diyorum bazen" dedi.
14.01.2020 Yaşam
Bedava yılbaşı eğlencesi
Bedava yılbaşı eğlencesi Yılbaşını eğlenceli geçirmek isteyenler için birçok seçenek var. En popüler adreslerden İstanbul, ışıl ışıl caddeleriyle yeni yıla hazır. İzmir, Edirne, Mersin, Antalya gibi birçok şehirde de ücretsiz konserler, yeni yıl pazarları, animasyon ve dans gösterileriyle 2020’ye coşkulu bir merhaba denilecek
29.12.2019 Yaşam
Özgecan'ın ailesi, Ceren'in ailesini ziyaret etti
Özgecan'ın ailesi, Ceren'in ailesini ziyaret etti Mersin'in Tarsus ilçesinde bindiği minibüsün şoförü tarafından vahşice katledilen Özgecan Aslan'ın babası Mehmet ve annesi Songül Aslan, Ordu’da evinin önünde cezaevi firarisi Özgür Arduç tarafından bıçaklanarak öldürülen Ceren Özdemir’in (20) ailesini ziyaret ederek, acılarını paylaştı.
10.12.2019 Yaşam
15 yaşındaki kız çocuğuna dehşeti yaşattı!
15 yaşındaki kız çocuğuna dehşeti yaşattı! Mersin’de 15 yaşındaki lise öğrencisi, bir şahıs tarafından kaçırıldığını ve 3 gün boyunca cinsel istismara uğradığını iddia etti. Özgecan Aslan’ın yaşadıkları anlatılarak korkutulduğunu, ailesiyle tehdit edildiğini öne sürülen kız çocuğu, serbest bırakılan şahsın cezalandırılmasını istedi.
4.12.2019 Gündem
Kanınız donacak! Mahkeme salonu buz kesti
Kanınız donacak! Mahkeme salonu buz kesti MERSİN’de, boşanma aşamasındaki eşi Cemile Ertürkoğlu’nu boğazını keserek öldüren Mustafa Ertürkoğlu’nun yargılanmasına başlandı. Zanlının, eşini öldürdüğü ve sonrasında kıyma makinesine atarak parçaladığı söylediği anlarda duruşma salonu buz kesti. 40’a yakın kadın avukatın da müdahil olduğu duruşma ertelendi.
21.11.2019 Gündem
Yasalar yetmiyor ölümler bitmiyor
Yasalar yetmiyor ölümler bitmiyor Türkiye’yi sarsan Emine Bulut’un ölümünün ardından, yakınları erkekler tarafından katledilen aileler Milliyet’e konuştu. Yasaların yetersizliğine vurgu yapan aileler, cinayetlerin önüne geçilmesi için gerekli çabanın gösterilmediğini düşünüyor. Aileler katillere yapılan iyi hâl ve tahrik indirimlerine ise isyan ediyor...
26.08.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Özgecan Aslan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özgecan aslan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.