Özgecan

Özgecan

Son dakika Özgecan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özgecan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özgecan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özgecan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özgecan gelişmeleri de dahil olmak üzere 719 özgecan haberi bulunmuştur. Tüm özgecan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Terastan düşerek hayatını kaybeden Ayşe Özgecan Usta olayında 'mermiyle tehdit' iddiası
Terastan düşerek hayatını kaybeden Ayşe Özgecan Usta olayında 'mermiyle tehdit' iddiası Zonguldak’ta 3 yıl önce Ayşe Özgecan Usta’nın (28) terastan düşerek ölümüyle ilgili sevgilisi Bartu Can Akkışla’nın (36), ‘taksirle ölüme neden olma ve kişiyi hürriyetten yoksun bırakma’ suçlarından tutuksuz yargılandığı davada, baba Kenan Usta, evde 1 tane mermi bulunduğunu ve sanığın kızını bu mermi ile tehdit ettiğini öne sürdü.
20.02.2024 Gündem
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
8'inci kattan düşen Ayşe Özgecan Usta'nın ölümünde korkutan şüphe! Kırık telefonun şifresi çözülemiyor
8'inci kattan düşen Ayşe Özgecan Usta'nın ölümünde korkutan şüphe! Kırık telefonun şifresi çözülemiyor 2 yıl önce meydana gelen olayda Ayşe Özgecan Usta 8'inci kattaki dairenin terasından düşerek hayatını kaybetmişti. 28 yaşındaki Özgecan'ın 26 metre yükseklikten düşerek ölümünün ardından tutuksuz yargılanan erkek arkadaşı Bartu C.A., suçlamaları kabul etmedi. Acılı baba Kenan Usta ise olay günü masanın üstünde bulunan telefonun ertesi gün kırık ve şifresi değiştirilmiş bir şekilde yatakla duvar arasında bulunduğuna dikkat çekti. Baba Kenan Usta, "Bu hususta çelişkiler var. Delillerin karartılmaya çalışıldığını düşünüyorum" dedi.
20.03.2023 Gündem
Katili 6,5 yıl sonra müebbet alan Sibel'in annesi: Adalet geç de olsa yerini buldu
Katili 6,5 yıl sonra müebbet alan Sibel'in annesi: Adalet geç de olsa yerini buldu İzmir'in Buca ilçesinde 6,5 yıl önce nişanlısı Sibel Çelik'i (24) bıçaklayarak öldürüp, cesedi bazaya koyduktan sonra evi ateşe verdiği suçlamasıyla tutuklu yargılanan Halil Yılmaz (38), ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis ve mala zarar verme suçundan ise 1,5 yıl hapse çarptırıldı. Sibel Çelik'in annesi Cemile Çelik, "Sibel geri gelmeyecek ancak katili cezaevinde. Yaptığı yanına kalmadı. Adalet geç de olsa yerini buldu" dedi.
19.01.2023 Yaşam
8. kattan aşağıya düşen Özgecan'ın ölümüne yeniden keşif kararı
8. kattan aşağıya düşen Özgecan'ın ölümüne yeniden keşif kararı Zonguldak'ta 8. kattan aşağıya düşerek hayatını kaybeden 28 yaşındaki Ayşe Özgecan Usta'nın ölümünde tutuksuz yargılanan sevgilisi Bartu C.A. "Benimle evlenmek istediğini söylüyordu. Olay günü tartıştık. Ailemle tanıştırabilmek için üniversiteyi okuyup sağlam zemine otursun istedim" dedi. Sanık, Ayşe Özgecan'ın ellerinden kaydığını ve kurtaramadığını söyleyince baba Kenan Usta, "60 kiloluk bir kızı mı tutamadın?" diye tepki gösterdi.
23.11.2022 Yaşam
Baldızını sokak ortasında öldürdü! Kendini şok sözlerle savundu
Baldızını sokak ortasında öldürdü! Kendini şok sözlerle savundu Çorum’da boşanma aşamasında olduğu eşinin kız kardeşini öldüren şahıs, geniş güvenlik önlemleri arasında getirildiği adliyede hakim karşısına çıkartıldı. Duruşmada savunma yapan sanık, "Olayın yaşandığı gün ben eşimle konuşurken Ezgi arabadan inerek bana aşağılayıcı sözler söyledi. Her şey bir anda oldu. Psikolojim iyi değildi” diyerek savunma yaptı.
7.10.2022 Yaşam
Özgecan Aslan meydanındaki kauçuk ağacı matkapla delinip içine asit enjekte edildi
Özgecan Aslan meydanındaki kauçuk ağacı matkapla delinip içine asit enjekte edildi Mersin'de Özgecan Aslan Barış Meydanı'nda bulunan ve kök kısmına matkapla 9 delik açılıp, asit benzeri bir sıvı enjekte edilen ağaç koruma altına alındı. Ağaçta incelemede bulunan ziraat mühendisi Deniz Gürbüz, hala canlı olan ağacın kurtarılabileceğini söyledi.
18.07.2022 Yaşam
Linet: Ağlama Duvarı'nda hayallerimi yazdım ve gerçek oldu
Linet: Ağlama Duvarı'nda hayallerimi yazdım ve gerçek oldu İlk albümünü doğup büyüdüğü İsrail'de yapan, Türkiye'deki ilk albümünü ise 1995 yılında çıkaran Linet Menaşi, Girne'de sahneye çıktı. Hayallerinin gerçekleşip gerçekleşmediği sorulan şarkıcı, 11 yaşında okul gezisiyle Kudüs'teki Ağlama Duvarı'nda gittiğini açıklarken, yıllar öncesine ait dileğini paylaştı.
11.07.2022 Magazin
Özgecan Aslan davasında sanık Fatih Gökçe'nin 'cinsel saldırı' cezasına onama
Özgecan Aslan davasında sanık Fatih Gökçe'nin 'cinsel saldırı' cezasına onama Mersin'in Tarsus ilçesinde, 2015'te Ahmet Suphi Altındöken tarafından öldürülen Özgecan Aslan davasında yargılanan, 'kasten öldürme' ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası onanan arkadaşı Fatih Gökçe (28) hakkında yerel mahkemenin 'cinsel saldırı' suçundan verdiği 22 yıl 6 ay hapis cezası, Yargıtay tarafından onandı.
5.07.2022 Gündem
Halkbank Üreten Kadınlar Buluşmaları ikinci yılında İzmir'de başladı
Halkbank Üreten Kadınlar Buluşmaları ikinci yılında İzmir'de başladı Halkbank Üreten Kadınlar Buluşmaları’nın ikinci yılındaki ilk durağı İzmir oldu. Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, kadın girişimci kredi destek paketinin son verilerini duyurdu. Buna göre banka, 125 bin kadın girişimciye ve 13,5 milyar TL’lik kredi hacmine ulaştı.
27.05.2022 Ekonomi
Linet sahnede gözyaşlarını tutamadı!
Linet sahnede gözyaşlarını tutamadı! Annesi Leyla Özgecan’ı geçen ay kaybettiği için konserlere ara veren Linet 1 ay sonra Kıbrıs'ta sahne aldı. Röportaj vermeyen Linet sahnede “Ben susmak istemiyorum, şarkı söylemek istiyorum. O da böyle yapmamı isterdi. Gerçekten bazı şeylerin değerini hayattayken bilmek lazım. Annemi çok özlüyorum. Bu gece bütün şarkılar Leyla Özgecan’a gelsin” diyerek gözyaşlarına boğuldu.
19.04.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'kararlıyız' dedi ve canlı yayında duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'kararlıyız' dedi ve canlı yayında duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Hukuki, adli, idari ve en önemlisi zihinleri ve kalpleri kuşatacak kapsamlı adımlarla ülkemizi kadına şiddet ve kadın cinayet ayıbından kurtarmakta kararlıyız. Şiddetin kendisiyle birlikte sebepleri kaldırana kadar amasız, fakatsız bu şekilde mücadeleyi sürdüreceğiz” dedi.
15.04.2022 Siyaset
Şarkıcı Linet için hayat durdu! 'Tüm konserlerimi iptal ettim'
Şarkıcı Linet için hayat durdu! 'Tüm konserlerimi iptal ettim' Müzik dünyasının güçlü seslerinden Linet, üç hafta önce annesi Leyla Özgecan'ın ölümünden sonra ilk kez konuştu. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü şarkıcı, tüm konserlerini iptal ettiğini açıklarken, "Benim için hayat durmuş durumda" dedi.
9.04.2022 Magazin
10 yıl hapis cezası alan istismarcı tutuklandı!
10 yıl hapis cezası alan istismarcı tutuklandı! Yalova'da 3 yıl önce o dönem 13 yaşında olan B.N.G. adlı kıza farklı tarihlerde 2 kez cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuksuz yargılandığı davada 10 yıl hapis cezasına çarptırılan B.P.'nin (20) mağdura yönelik tehditlerinin Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından haberleştirilmesinin ardından Başsavcılık harekete geçti. Yerel mahkemenin kararının bir üst mahkemeye taşındığı dava süreci devam ederken, Başsavcılığın itirazı üzerine B.N.G. tutuklandı. Sanığın tehditleri nedeniyle okula dahi gidemediğini söyleyen B.N.G. "İyi ki varsınız. Sizin sayenizde sesimizi duyurduk ve adalet yerini buldu" dedi.
30.03.2022 Yaşam
Dünya Tiyatro Günü kutlandı!
Dünya Tiyatro Günü kutlandı! Mersin'de 'Dünya Tiyatro Günü' tiyatro oyuncularının katıldığı yürüyüş ve bir birinden renkli ekinliklerle kutlandı.
27.03.2022 Kültür Sanat
13 yaşındaki genç kıza ilişki tuzağı! Kız arkadaşının götürdüğü evde dehşeti yaşadı
13 yaşındaki genç kıza ilişki tuzağı! Kız arkadaşının götürdüğü evde dehşeti yaşadı Yalova'da, 3 yıl önce B.N.G. (13) isimli kıza 2 kez cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan B.P.’ye (17) 10 yıl hapis cezası verildi. Sanık, 'kaçma şüphesi olmaması' gerekçesiyle tutuklanmadı. Sanık avukatı, kararı istinafa götürürken, mağdur avukatı tutuksuzluğa itiraz edeceklerini belirtti.
24.03.2022 Yaşam
Annesini kaybeden Linet'ten duygulandıran paylaşım!
Annesini kaybeden Linet'ten duygulandıran paylaşım! Şarkıcı Linet'in annesi Leyla Özgecan, 19 Mart'ta hayatını kaybetmişti. Anne acısıyla sarsılan Linet, sosyal medya hesabından görenleri duygulandıran bir paylaşım yaptı.
23.03.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Linet'in annesi hayatını kaybetti
Ünlü şarkıcı Linet'in annesi hayatını kaybetti Ünlü şarkıcı Linet, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımda, annesi Leyla Özgecan'ın hayatını kaybettiğini açıkladı.
18.03.2022 Magazin
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! Yeni dönem! Ceylan Ertem, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Hadise...
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! Yeni dönem! Ceylan Ertem, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Hadise... Son dönemlerde özellikle sosyal medyadan duyurulara ve ünlüler hakkında haberlere konu olan ısrarlı takip işi ilk kez yasal düzenlemeye giriyor. Kısa bir süre önce kaybettiğimiz Yeşilçam’ın menekşe gözlü güzeli Fatma Girik’in 50 yıllık saplantılı takipçisi yıllar sonra hâkim karşısına çıkarılabilmişti. Ama o süre zarfında Fatma Girik’in kâbuslar yaşamasına neden olmuştu. İşte tüm detaylar...
7.03.2022 Gündem
Özgecan Aslan’ın katili öldü mü, Suphi Altındöken ifadesinde neler söyledi? İşte ölümünün 7. Yılında Özgecan Aslan olayı…
Özgecan Aslan’ın katili öldü mü, Suphi Altındöken ifadesinde neler söyledi? İşte ölümünün 7. Yılında Özgecan Aslan olayı… Özgecan Aslan ölümünün 7. yılında anılıyor. Mersin'in Tarsus ilçesinde evine gitmek için bindiği minibüste katledilen Özgecan Aslan hayatını kaybettiğinde 19 yaşındaydı. Peki, Özgecan Aslan ne zaman, nasıl öldü? Özgecan Aslan’ın katili öldü mü, Suphi Altındöken ifadesinde neler söyledi?
11.02.2022 Gündem
Linet kimdir? Şarkıcı Linet nereli? Linet Eurovision için X Factor yarışmasına katıldı!
Linet kimdir? Şarkıcı Linet nereli? Linet Eurovision için X Factor yarışmasına katıldı! Şarkıcı Linet, Eurovision'da İsrail'i temsil etmek için ülkedeki X Factor yarışmasına katıldı. Jüri üyelerini etkileyerek bir sonraki tura geçmeyi başaran Linet, sesiyle ülkede büyük yankı uyandırdı. İsrail Büyükelçiliği de Linet ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. Peki, Linet kimdir, kaç yaşında? Şarkıcı Linet nereli? İşte şarkıcı Linet’in hayatı hakkında merak edilenler…
4.11.2021 Gündem
Sosyal medyadan yardım çığlığı: Bir saat boyunca ölmemeye çabaladım
Sosyal medyadan yardım çığlığı: Bir saat boyunca ölmemeye çabaladım Evliliğinin ilk aylarında şiddet gördüğü için eşinden boşanan Fatma Yasak, sonrasında yaşadığı süreci sosyal medyada dile getirince gündem oldu. Eski eşi Alper Tasalı'nın silahla alıkoyduğunu söyleyen Yasak, "Ben yaşamak istiyorum. Lütfen sesimi duyun" dedi. Yasak, "Bir gün evdeyken birden kapı çalındı ve dalgınlıkla kapıyı açtığımda kendisini karşımda gördüm elinde bir bıçak vardı ve bana saldırmaya başladı. 1 saat boyunca ölmemeye çabaladım birine seslenmek için kaçsam bile beni kolaylıkla yakalayabilirdi." ifadelerini kullandı.
22.08.2021 Yaşam
İstismar edip özel görüntülerini yayınladı!
İstismar edip özel görüntülerini yayınladı! 16 yaşında tecavüz edip, bu görüntüleri sosyal medyada yayınlayarak şantaj yaptığını öne sürdüğü Hasan Gurup’un serbest kalmasına tepki gösteren N. P., “Özel numaradan arayıp korkutuyorlar. Öldükten sonra mı adalet sağlanacak?” diyor.
16.07.2021 Yaşam
VBT Yazılım halka açılıyor! VBT halka arz ne zaman?
VBT Yazılım halka açılıyor! VBT halka arz ne zaman? VBT Yazılım, halka arz ediliyor. VTB Yazılım’ın 8 milyon TL nominal değerli payları için eşit dağıtım yöntemiyle Borsa Birincil Pazarı’nda talep toplanacak. Peki, VBT halka arz ne zaman? VBT halka arz hisse fiyatı ne? VBT Yazılım halka arz talep toplama tarihi!
4.07.2021 Ekonomi
Kız çocuğuna iğrenç istismar! Annesinin sevgilisi ve abisinin arkadaşı...
Kız çocuğuna iğrenç istismar! Annesinin sevgilisi ve abisinin arkadaşı... Adana’da hem annesinin sevgilisinin hem de ağabeyinin arkadaşının nitelikli cinsel istismarına uğradığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunan H.Ö. (16) adlı kız çocuğu, savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakılan 2 şüpheli hakkında 8 aydır iddianame hazırlanmadığını söyledi. H.Ö. "Bu süreçte annem bana inanmayıp bayıltana kadar dövdü. Ondan da şikayetçi oldum. Kötülükleri cezasız kalmasın” dedi.
22.06.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Özgecan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özgecan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.