Özge Yağız

Özge Yağız

Son dakika özge yağız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özge yağız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özge yağız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özge Yağız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özge yağız gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 özge yağız haberi bulunmuştur. Tüm özge yağız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gökberk Demirci'ye Özge Yağız sorusu! 'Herkesin kendi hayatı'
Gökberk Demirci'ye Özge Yağız sorusu! 'Herkesin kendi hayatı' Üç sezondur Kanal D'de ekranlara gelen 'Üç Kız Kardeş' dizisinde Kartal karakterine hayat veren Demirci, geçtiğimiz gece Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isime, eski nişanlısı Özge Yağız ile ilgili de sorular soruldu.
30.12.2023 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Safir 4. bölüm fragmanı: Yaman artık yok, Ateş ve Feraye var!
Safir 4. bölüm fragmanı: Yaman artık yok, Ateş ve Feraye var! Safir 4 bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'de yayınlanan ve başrollerinde İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Yaman ve Feraye'nin ayrılığı geldi. Gülfem Gülsoy'un, "Benim ölümü çiğnemeden o kızla evlenemezsin, öldürmek mi istiyorsunuz beni" diyerek çığlık attı.
18.09.2023 Televizyon
Ateş nedeni açıklıyor! Safir dizisinde Yaman ve Feraye'yi bilen Ateş'in herkesi ikna edecek sebebi var
Ateş nedeni açıklıyor! Safir dizisinde Yaman ve Feraye'yi bilen Ateş'in herkesi ikna edecek sebebi var Safir dizisi 3 bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. ATV'de yayınlanan ve başrollerinde İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül'ün yer aldığı dizide merak edilen tek bir soru vardı: Ateş, her şeyi bilmesine rağmen neden saklıyor? Her şeyi, Yaman'ı ve Feraye'yi bilen ancak susan Ateş'in herkesi ikna edecek sebebi bellil oldu.
18.09.2023 Televizyon
Safir dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? ATV Safir dizisi nerede çekiliyor? Gülsoy ailesi gerçek mi?
Safir dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? ATV Safir dizisi nerede çekiliyor? Gülsoy ailesi gerçek mi? Safir dizisi bu akşam ekran macerasına başlıyor. ATV'de ilk bölümü yayınlanacak Safir dizisinin başrollerinde Özge Yağız, İlhan Şen, Burakl Berkay gibi yıldızlar yer alıyor. İzleyenlerin bu ilgi çekici hikaye hakkında araştırmaları da başladı. Özellikle "Safir dizisi nerede çekiliyor?", "Safir dizisi hangi il, ilçede çekiliyor?" soruları gündem oldu. Gülsoy ailesinin ihtiraslı hikayesini konu edinen Safir dizisi 1. bölümü merakla bekleniyor. İşte detaylar...
4.09.2023 Magazin
Safir dizisi konusu nedir? ATV'nin yeni dizisi Safir oyuncu kadrosunda kimler var?
Safir dizisi konusu nedir? ATV'nin yeni dizisi Safir oyuncu kadrosunda kimler var? Safir dizisi konusu şimdiden merak konusu oldu. ATV'de yayın hayatına başlayacak Safir dizisinin başrollerinde Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül yer alıyor. Yönetmenliğini Semih Bağcı'nın yaptğı dizinin yapımclığını NTC Medya üstleniyor. Gülsoy ailesinin hikayesini anlatan Safir dizisi oyuncuları kimler? Safir nerede çekildi? İşte detaylar...
4.09.2023 Televizyon
Özge Yağız ile Hakan Kurtaş aşk mı yaşıyor? Olay iddia...
Özge Yağız ile Hakan Kurtaş aşk mı yaşıyor? Olay iddia... Baba dizisinin sevilen ikilisi Özge Yağız ile Hakan Kurtaş hakkında olay bir iddia ortaya atıldı. Sevgilisi Gökberk Demirci'den ayrılan Özge Yağız'ın Hakan Kurtaş ile sevgili oldukları iddia edilmişti. Bu iddiaya taraflardan cevap geldi.
24.05.2022 Magazin
Baba dizisi uyarlama mı, dizinin konusu nedir? Baba dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile karakterleri!
Baba dizisi uyarlama mı, dizinin konusu nedir? Baba dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile karakterleri! Baba dizisi nihayet izleyiciyle buluşuyor. Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın senaryosunu yazdığı, Çağrı Bayrak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Baba dizisi bu akşam başlıyor. Usta isimleri kadrosunda buluşturan Baba dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu araştırılmaya başlandı. Ay Yapım Baba dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? imzalı iddialı projeye dair detaylar merak ediliyor. Peki, Baba dizisi oyuncuları kimler? İşte Baba dizisi konusu ve oyuncu kadrosu…
15.02.2022 Televizyon
Baba dizisi nerede çekiliyor, Ödemiş hangi ilde? Reşat Paşa Konağı nerede?
Baba dizisi nerede çekiliyor, Ödemiş hangi ilde? Reşat Paşa Konağı nerede? Baba dizisi bu akşam izleyiciyle buluşuyor. İlk bölümü ile Show TV ekranlarında olacak dizinin oyuncu, kadrosundan konusuna çekildiği yere kadar detaylar sorgulanmaya başlandı. Bir Anadolu hikayesi sloganıyla yayın hayatına başlayacak Baba dizisi nerede çekiliyor, Reşat Paşa Konağı nerede?
15.02.2022 Televizyon
Baba dizisi ne zaman başlıyor? Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Baba dizisi konusu ve oyuncuları!
Baba dizisi ne zaman başlıyor? Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Baba dizisi konusu ve oyuncuları! Haluk Bilginer’in yeni dizisi Baba’nın yayın tarihi belli oldu. Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum ile Ekin Atalar'ın kaleme aldığı Baba dizisinin başrolunda Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Deniz Hamzaoğlu ve Beril Pozam'ın yer alıyor. Baba dizisinin ikinci fragmanı da yayınlandı. Peki, Baba dizisi ne zaman başlıyor? Baba dizisi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Baba dizisi konusu ne? İşte Baba dizisi oyuncuları ve Baba dizisinin yayın tarihi ile ilgili detaylar…
10.02.2022 Magazin
Baba dizisi ne zaman başlayacak? Haluk Bilginer’in oynayacağı Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu mu?
Baba dizisi ne zaman başlayacak? Haluk Bilginer’in oynayacağı Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Baba dizisi ne zaman yayınlanacak? Usta oyuncu Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın rol aldığı Baba dizisi fragmanlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı Ailesi'nin mütevazi hayatının aniden değişimini konu alan dizinin yayın tarihi sorgulanıyor. Peki, Baba dizisi ne zaman başlıyor? İşte Haluk Bilginer'in de başrolde yer aldığı Baba dizisinin detayları…
29.01.2022 Televizyon
Sol Yanım dizisi ne zaman başlıyor? Sol yanım dizisi oyuncuları kim? Sol Yanım dizisi konusu ne?
Sol Yanım dizisi ne zaman başlıyor? Sol yanım dizisi oyuncuları kim? Sol Yanım dizisi konusu ne? Dizi sezonunun başlamasıyla birlikte televizyon ekranlarına yeni diziler başlıyor. Uzun süredir beklenen yapımların başında da Sol Yanım dizisi geliyor. Başrollerinde; Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin'in oynadığı yeni dizi Sol Yanım izleyici ile buluşacak. Peki, Sol Yanım dizisi ne zaman başlıyor? Sol yanım dizisi oyuncuları kim? Sol Yanım dizisi konusu ne? İşte Sol Yanım dizisi ile ilgili detaylar...
16.10.2020 Gündem
Yemin 147. Bölüm fragmanı yayınlandı! Cavidan ne kadar verecek?
Yemin 147. Bölüm fragmanı yayınlandı! Cavidan ne kadar verecek? Yemin 147. bölüm fragmanı yayınlandı! Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'in son bölümünde yeniden evlenme kararı alan Emir ve Reyhan’ın kız isteme töreni gerçekleşir. Törende herkesi şaşırtacak bir sürpriz vardır. İşte Yemin 147. Bölüm fragmanı…
24.12.2019 Gündem
Yemin 132. Bölüm Fragmanı (3 Aralık Salı) yayınlandı!
Yemin 132. Bölüm Fragmanı (3 Aralık Salı) yayınlandı! Yemin 132. Bölüm fragmanı yayınlandı. İki gencin destansı aşk hikâyesini anlatan Yemin dizisi, 132. bölümünde Süheyla’nın çantasından çıkan CD Emir’in eline geçer. Emir CD’yi izleyebilecek mi? sorusu yanıt bulacak.
3.12.2019 Gündem
Şırınga şeklindeki çikolatadan hayatını kaybetmişti! Bilirkişi raporu ortaya çıktı
Şırınga şeklindeki çikolatadan hayatını kaybetmişti! Bilirkişi raporu ortaya çıktı Ankara'da ilkokul öğrencisi Mert Yağız Köksal'ın (7) şırınga şeklindeki çikolata kapağının boğazına kaçması sonucu ölümüyle ilgili hazırlanan iddianamede yer alan bilirkişi raporunda, küçük çocuk asli kusurlu bulundu. Raporda, Köksal'ın plastik enjektörün ucundaki tıpayı dişiyle çıkarmaya çalışırken tıpanın boğazına kaçması nedeniyle asli kusurlu olduğu belirtildi.
10.11.2020 Gündem
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak İstanbul'un çoğu ilçesinde 20 Mart Cuma ve 21 Mart Cumartesi günleri 9 saate varan elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ, planlı elektik kesintilerinin listesini vatandaşlarla paylaştı.
19.03.2020 Gündem
Kalbim Ege'de Kaldı 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle
Kalbim Ege'de Kaldı 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle Kalbim Ege'de Kaldı son bölümüyle izleyiciyi adeta ekrana kilitledi. Heyecanın hız kesmediği Kalbim Ege'de Kaldı 9.bölümünün ardından yeni bölümde neler yaşanacağı büyük merak konusu oldu. Peki, Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde.
20.08.2015 Magazin
Kalbim Ege'de Kaldı 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle
Kalbim Ege'de Kaldı 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle Kanal D'nin sevilen dizisi Kalbim Ege'de Kaldı'nın 8.bölümünde heyecan doruktaydı. Kalbim Ege'de Kaldı dizisinin 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Birbirinden önemli gelişmelerin yaşandığı 8.bölüm detayları ve daha fazlası haberimizde.
13.08.2015 Magazin
Bahçeli sevdiği şarkıları internet sitesinde paylaştı
Bahçeli sevdiği şarkıları internet sitesinde paylaştı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kişisel internet sitesini güncelledi...
29.09.2021 Gündem
Ata'nın babası da evleniyor
Ata'nın babası da evleniyor Ata Demirer’in babası Orhan Demirer, oğlu gibi damat olmaya hazırlanıyor
8.12.2011 Magazin
Sıcacık, çıtır çıtır bir dergi
Sıcacık, çıtır çıtır bir dergi Yepyeni bir mizah dergisi olan “Ekmek” 15 kişilik bir kadroyla yayın hayatına başladı
14.06.2009 Arşiv
'Ekmek' çıktı!
'Ekmek' çıktı! 1 Nisan itibarı ile Türk mizah dergiciliği bir nefes daha kazandı
1.04.2009 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Özge Yağız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özge yağız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.