Özge Özberk

Özge Özberk

Son dakika Özge Özberk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özge Özberk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özge Özberk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özge Özberk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özge özberk gelişmeleri de dahil olmak üzere 152 özge özberk haberi bulunmuştur. Tüm özge özberk haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor?
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor? Kanal D’nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 5 Ekim Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak yeni bölümünden ilk kareler paylaşıldı.
3.10.2023 Televizyon
Mustafa Yılmaz kızı Cemre’yi koruyabilecek mi? Dilek Taşı’nın yeni bölümünden ilk görüntüler...
Mustafa Yılmaz kızı Cemre’yi koruyabilecek mi? Dilek Taşı’nın yeni bölümünden ilk görüntüler... Kanal D'nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 28 Eylül Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak dördüncü bölümünden ilk kareler basınla paylaşıldı.
26.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı’nın Rüçhan’ı Özge Özberk: Allah kimsenin başına vermesin
Dilek Taşı’nın Rüçhan’ı Özge Özberk: Allah kimsenin başına vermesin Kanal D’nin, yeni sezona iddialı bir giriş yapan ve büyük başarı yakalayan dizisi Dilek Taşı, 14 Eylül Perşembe akşamı ikinci bölümü ile ekrana gelecek.
14.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi?
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi? İlk bölümüyle dün akşamın en çok izlenen dizisi olan Dilek Taşı, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Diziye dair en çok konuşulan detaylardan birisi ise "Sen bana Yılmaz Abi de, ben sana Mustafa kardeş... Belki seni kızına da kavuştururuz..." repliğine imza atan karakter oldu. İşte dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmayan o tarihi ‘detay’ ve duygu yüklü bölümün perde arkası…
8.09.2023 Televizyon
'Dilek Taşı' için geri sayım başladı: İnsanlar uzun zamandır böyle bir şey seyretmedi
'Dilek Taşı' için geri sayım başladı: İnsanlar uzun zamandır böyle bir şey seyretmedi Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizileri arasındaki yerini alan Dilek Taşı, ekrana gelmek için gün sayıyor. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği Dilek Taşı’nın yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturuyor.
26.08.2023 Magazin
Ozan Dolunay 'Dilek Taşı' kadrosunda!
Ozan Dolunay 'Dilek Taşı' kadrosunda! Kanal D’nin, Pastel Film imzalı yeni dizisi Dilek Taşı’nın oyuncu kadrosu belli olmaya devam ediyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı’nın başrollerini paylaştığı diziye yeni bir başrol isim daha dahil oldu. Başarılı isim Ozan Dolunay Hazal Subaşı'nın nişanlısı Kenan karakterine hayat verecek.
12.06.2023 Magazin
Başarılı oyuncu Perihan Savaş Dilek Taşı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu!
Başarılı oyuncu Perihan Savaş Dilek Taşı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu! Kanal D’nin, Pastel Film imzalı Dilek Taşı dizisinin oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Başrollerini Salih Bademci ve Hazal Subaşı’nın paylaştığı dizide Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan gibi birbirinden başarılı isimler rol alacak. Pastel Film’in son olarak el sıkıştığı isim ise duayen isim Perihan Savaş oldu.
5.06.2023 Televizyon
Dilek Taşı’na iki yeni oyuncu dahil oldu!
Dilek Taşı’na iki yeni oyuncu dahil oldu! Kanal D’nin eylül ayında seyirci ile buluşacak etkileyici dizisi “Dilek Taşı”nın iddialı kadrosuna iki oyuncu daha dahil oldu. Haziranda Eskişehir’de çekimleri başlayacak dizide Özge Özberk ile Teoman Kumbaracıbaşı da rol alacak.
25.05.2023 Televizyon
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri…
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri… Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları kimdir? Yalnız Kurt oyuncu kadrosu merak ediliyor. ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam başlıyor. İlk bölümüyle ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav imzasıyla izleyiciyle buluşuyor. İşte Yalnız Kurt oyuncuları ve karakterleri…
4.02.2022 Televizyon
Bir Annenin Günahı setinden sıcak kareler
Bir Annenin Günahı setinden sıcak kareler Kanal D’nin dram türündeki yeni dizisi “Bir Annenin Günahı”nın kamera arkası oldukça renkli anlara sahne oluyor.
26.11.2020 Televizyon
'Bir Annenin Günahı' bu akşam ekranda
'Bir Annenin Günahı' bu akşam ekranda ‘Bir Annenin Günahı’ dizisi bu akşam Kanal D'de başlıyor.
21.11.2020 Televizyon
Ekranın taze çifti
Ekranın taze çifti Kanal D’nin yeni dizisi “Bir Annenin Günahı”nın ekrana gelmesine sayılı günler kaldı. Oğlu Yusuf’un hayatta kalması için suç işlemek zorunda kalan Suna’nın (Özge Özberk) dramını işleyen dizi, “Kim bir başkası için kendi hayatını hiçe sayar?” tartışmasını gündeme taşıyacak.
19.11.2020 Televizyon
Bir Annenin Günahı dizisinde Suna kimdir?
Bir Annenin Günahı dizisinde Suna kimdir? Bir Annenin Günahı'nda Özge Özberk'in oynadığı karakter olan Suna'yı tanıyalım!
18.11.2020 Televizyon
Dramatik hikayesiyle sezona damga vuracak!
Dramatik hikayesiyle sezona damga vuracak! “Bir Annenin Günahı”, 21 Kasım Cumartesi akşamı ilk bölümü ile ekrana geliyor.
16.11.2020 Televizyon
Bir Annenin Günahı’nın afişi yayınlandı...
Bir Annenin Günahı’nın afişi yayınlandı... Kanal D’nin yapımını Limon Yapım, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği, dram türündeki dizisi “Bir Annenin Günahı” çok yakında izleyicisi ile buluşacak.
6.11.2020 Televizyon
Bir Annenin Günahı başlıyor!
Bir Annenin Günahı başlıyor! Bir Annenin Günahı dizisinin 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!
5.11.2020 Televizyon
"Bir Annenin Günahı"nın çekimleri devam ediyor!
"Bir Annenin Günahı"nın çekimleri devam ediyor! Kanal D’nin yapımını Limon Film, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği, başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Emre Kınay, Simay Barlas ve Pamir Pekin paylaştığı yeni dizisi “Bir Annenin Günahı”, çok yakında izleyicisi ile buluşacak.
29.10.2020 Televizyon
Bir Annenin Günahı fragmanı yakında!
Bir Annenin Günahı fragmanı yakında! Filipinler’de reyting rekorları kıran "A Mother's Guilt" dizisinden uyarlanan 'Bir Annenin Günahı' yakında Kanal D'de!
25.10.2020 Televizyon
Tanıtım filmi yayında!
Tanıtım filmi yayında! Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi “Bir Annenin Günahı”nın ilk tanıtım filmi yayınlandı.
23.10.2020 Televizyon
Bir Annenin Günahı dizisinde çalan müzik ne, kim söylüyor? Bir Annenin günahı müziği…
Bir Annenin Günahı dizisinde çalan müzik ne, kim söylüyor? Bir Annenin günahı müziği… Bir annenin günahı dizisi fragmanı büyük merak uyandırdı. Kanal D'de yayınlanacak Bir Annenin Günahı hakkında araştırma yapılmaya başlandı. Yayınlanan fragmanda en çok merak edilen ise dizide çalan müzik oldu. Peki, Bir Annenin Günahı dizisinde çalan şarkıyı kim söylüyor? Bir Annenin Günahı konusu ne ve oyuncuları kimler? Bir Annenin Günahı hakkında merak edilen detaylar…
22.10.2020 Gündem
"Bir annenin günahı" yakında Kanal D'de başlıyor!
"Bir annenin günahı" yakında Kanal D'de başlıyor! Kanal D’nin yapımını Limon Yapım, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği yeni dizisi çok yakında izleyici ile buluşacak.
15.10.2020 Televizyon
Pis Yedili geri dönüyor! Pis Yedili kaçta başlayacak? Pis Yedili oyuncu kadrosu...
Pis Yedili geri dönüyor! Pis Yedili kaçta başlayacak? Pis Yedili oyuncu kadrosu... Pis Yedili ne zaman? Pis Yedili yeniden mi başlayacak? Sorularına arama motorlarından yanıt aranmaya başlandı. Yayınlandığı dönemin sevilen dizisi Pis Yedili'nin yeniden başlayacağı iddialarından sonra söz konusu iddiayı hayranları araştırmaya başladı. Pis Yedili yeni bölüm ne zaman başlayacak? sorusunun yanıtı merak ediliyor. İşte Pis Yedili oyuncuları ve konusu….
4.05.2020 Gündem
Neslihan Yeldan eşiyle boşandı
Neslihan Yeldan eşiyle boşandı Oyuncu Neslihan Yeldan, İngiliz eşi Leo James Felix Pollock ile 11 yıllık evliliğini noktaladı
8.03.2019 Magazin
Altan Erkekli'den Talat Bulut’a yanıt
Altan Erkekli'den Talat Bulut’a yanıt Usta oyuncu Altan Erkekli'nin, “Her gece borçlarımı düşünmekten bıktım” açıklaması uzun süre konuşulmuştu. Talat Bulut bu sözler sonrası, “Ah canım, kıyamam sana. Bu yüzden sen akbil kullanıyorsun. Her filmde oynamana rağmen 1 milyon dolarlık evin borcunu ödemek çok zor” ifadelerini kullanmıştı. Bulut'un bu açıklamasına Erkekli'den yanıt geldi
24.11.2018 Magazin
13 yıl sonra bir aradalar
13 yıl sonra bir aradalar Ünlü yönetmen Çağan Irmak, 13 yıl aradan sonra oyuncu Özge Özberk ile bir araya geliyor. “Bizi Hatırla”da bir umut hikayesinde buluşacaklar
8.08.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özge Özberk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özge özberk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.