Özel Hayat

Özel Hayat

Son dakika özel hayat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özel hayat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özel hayat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özel Hayat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özel hayat gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.720 özel hayat haberi bulunmuştur. Tüm özel hayat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Etkili iletişim yöntemleri anlatıldı! Genç MÜSİAD eğitimlerine devam ediyor
Etkili iletişim yöntemleri anlatıldı! Genç MÜSİAD eğitimlerine devam ediyor Adana Genç MÜSİAD Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerine yönelik Eğitim ve Seminer programları düzenlemeye devam ediyor.
25.02.2024 Adana
Survivor All Star Sahra'ya ne oldu, neden yok? Sahra diskalifiye mi oldu?
Survivor All Star Sahra'ya ne oldu, neden yok? Sahra diskalifiye mi oldu? Survivor All Star'a Nagihan ve Sahra arasındaki gerilim özel hayat atışmasına dönüştü, ikili arasında gerilim o kadar büyüdü ki görüntüler ekrana verilmedi. Oyun alanında ve konseyde ise Sahra Işık yer almayınca "Sahra diskalifiye mi oldu?"
28.01.2024 Magazin
Rüyada Hastanede Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Hastaneye Gitmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Hastanede Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Hastaneye Gitmek Nasıl Yorumlanır? İş hayatında meydana gelebilecek önemli başarılar üzerinden rüyada hastanede olduğunu görmek ifade edilir. Eğer bir hastalık var ise buna karşı şifa bulduğu veya bulacağına dair rivayet edilir. Rakiplere karşı rüya sahibinin iş hayatında önemli başarılar elde edebileceği üzerine delalet eder.
11.01.2024 Eğitim
Deniz Akkaya'dan 'yok artık' dedirtecek Eylül Öztürk - Kenan Özkan iddiası! 'Özel hayat diye paylaşmıyordum, sen istedin'
Deniz Akkaya'dan 'yok artık' dedirtecek Eylül Öztürk - Kenan Özkan iddiası! 'Özel hayat diye paylaşmıyordum, sen istedin' Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla geçtiğimiz haftalarda tutuklanan Dilan ve Engin Polat'ın ardından gözler benzer yükselişlerle servet sahibi olan diğer sosyal medya fenomenlerine çevrilmişti. Polat ailesi ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk'e yurt dışı yasağı getirilerek mal varlığına el konuldu. Çok konuşulan sürecin ardından Eylül Öztürk hakkında Deniz Akkaya şaşırtan bir iddiada bulundu.
11.12.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu'nu sinirlendiren soru! 'Bıkmadınız mı?'
Afra Saraçoğlu'nu sinirlendiren soru! 'Bıkmadınız mı?' 'Yalı Çapkını', başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir arasındaki aşk sonrası Ersin Arıcı (Abidin) ve sevgilisi Beril Pozam’ın aşkı da konuşuluyor. Binnur Kaya, Beril Pozam ve Ersin Arıcı ile birlikte dizide 'Asuman' karakterine hayat veren Öznur Serçeler'in rol aldığı müzikalde görüntülenen Afra Saraçoğlu, özel hayat sorusuna tepki gösterdi. 'Çiçeği burnunda aşıklar' olarak çok konuşulan ikili ise müzikali yan yana izledi.
17.10.2023 Magazin
Tck 134 Özel Hayatın Gizliliğini İhlal Suçu Nedir? Tck 134 Şikayete Tabii Midir?
Tck 134 Özel Hayatın Gizliliğini İhlal Suçu Nedir? Tck 134 Şikayete Tabii Midir? Özel hayatın gizliliğini ihlal suçu, Türk ceza kanunda yer almaktadır. Türk ceza kanununun 134. maddesinde kişinin başkaları tarafından bilinmesini istemediği ve kişinin hayatının özel alanlarına girilmesi durumunda cezalandırılmasıyla bireye hukuki açıdan güvenlik sağlanmaktadır. Kişilerin özel hayatını ihlal eden kişilere ise hukuki yaptırım uygulanmaktadır. Gizliliğin ihlaline ek olarak görüntü ve ses kaydı alınması durumunda ise cezanın ek olarak bir kat daha artacağını söylemek mümkündür. 
18.08.2023 Gündem
Ata Demirer: Emlak alan bir insan değilim, arabam bile yok
Ata Demirer: Emlak alan bir insan değilim, arabam bile yok Ata Demirer, “Ne Olursan Ol, Rahat Ol” adlı YouTube programında mala mülke önem vermediğini söyledi. Ünlü komedyen “Emlak alan bir insan değilim. Biz dost alıyoruz. Bize insan lazım. Bana ne araziden arabadan. Benim arabam bile yok” diye konuştu.
20.07.2023 Magazin
Hande Doğandemir: Hayatımda kimse yok
Hande Doğandemir: Hayatımda kimse yok Tatilen dönen oyuncu Hande Doğandemir, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, özel hayatı hakkında yöneltilen soruyu da yanıtladı.
7.07.2023 Magazin
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti Türkiye pazar günü yapılacak seçimlere kilitlendi. Muharrem İnce’nin son dakikada Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini duyurması hesapları karıştırdı. İşte merak edilen tüm detaylar...
12.05.2023 Gündem
Muharrem İnce adaylıktan çekildi! Oy pusulası değişecek mi?
Muharrem İnce adaylıktan çekildi! Oy pusulası değişecek mi? 14 Mayıs seçimine 3 gün kala Muharrem İnce Cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıkladı. Bir basın toplantısı düzenleyen Muharrem İnce, "Bahaneleri kalmasın yoksa seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar. Hiçbir bahaneleri kalmasın. Memleket Partisi'ne her evden bir oy istiyorum, cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyorum.'' dedi. Bu gelişme sonrası “Cumhurbaşkanı adayı çekilirse ne olur?” sorusu merak ediliyor. Merak edilen sorunun yanıtı YSK temsilcisi verdi.
11.05.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır
MHP lideri Bahçeli: Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Son günlerde 14 Mayıs’ı kundaklamak için karanlık eller devrededir. Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır. Azgınlaşmış Türk düşmanları 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı’nın mukadder zaferini gölgelemek amacıyla alçakça kurgu ve kumpas peşindedir. Ancak ne yapsalar boş, hangi iftirayı atsalar boşuna, milletin iradesine ket vuramayacaklar, Türkiye’nin hızını kesemeyecekler, Türk milletinin zaferini önleyemeyecekler” dedi.
11.05.2023 Gündem
Muharrem İnce açıkladı: Adaylıktan çekiliyorum
Muharrem İnce açıkladı: Adaylıktan çekiliyorum Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce açıklamalarda bulundu. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce yaptığı açıklamada cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini duyurdu. İnce, "45 gündür direniyorum. Adaylıktan çekiliyorum, bunu memleketim için yapıyorum. Hiçbir bahaneleri kalmasın. Seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar." dedi.
11.05.2023 Gündem
Bakan Koca: 5 yıllık Sağlık Bakanlığı döneminde sizleri mahcup edecek hiçbir şeye imza atmadık
Bakan Koca: 5 yıllık Sağlık Bakanlığı döneminde sizleri mahcup edecek hiçbir şeye imza atmadık Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, baba ocağı Konya'nın Kulu ilçesinde, "Bu topraklarda bakkal olan babamın çıraklığını yaparak bugünlere geldim. Bu topraklara hizmet etmek boynumun borcu. 5 yıllık Sağlık Bakanlığı döneminde sizleri mahcup edecek hiçbir şeye imza atmadık, Allah da nasip etmesin" dedi.
3.05.2023 Gündem
Ünlü sunucudan özel hayat itirafı: Bir yıl boyunca cinsellik yaşamadım
Ünlü sunucudan özel hayat itirafı: Bir yıl boyunca cinsellik yaşamadım Ünlü sunucu Melanie Sykes, katıldığı bir podcast programında özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Kendisinden genç erkeklerle aşk yaşadığı için eleştirilen ünlü isim, bir yıl boyunca cinsellik yaşamadığını itiraf ederek; bunun arkasındaki sebepleri anlattı.
3.05.2023 Magazin
Sıla Türkoğlu'dan özel hayat itirafı: Bugün aşık olasım geldi
Sıla Türkoğlu'dan özel hayat itirafı: Bugün aşık olasım geldi 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde rol alan Sıla Türkoğlu, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda depremzede kız çocuklarının eğitimi için müzikseverlerle buluşan Yalın'ın konserine destek oldu.
10.04.2023 Televizyon
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden'
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden' 'Aşkın Olayım' şarkısıyla müzik dünyasını sallayan Simge Sağın, Galatasaraylı Icardi'nin şarkıyı paylaşmasıyla magazin gündeminden düşmedi. Yeni şarkı çıkaran Simge,başarısını,özel hayatını, Icardi olayının perde arkasını ve eski sevgilisiyle nasıl dost kalıp tekrar iş yaptıklarını anlattı. İşte Simge'den samimi açıklamalar...
9.04.2023 Magazin
Aft Nasıl Geçer? Aft Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Aft Nasıl Geçer? Aft Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Aft ağızda belirli dönemlerde ortaya çıkabilir. Ancak aft sıklıkla çıktıktan sonra bireylerin hayatını önemli bir ölçüde zorlamaktadır. Aft yemek yerken, su içerken veya makyaj yaparken büyük ağrılara neden olabilir. Ancak stresten uzak kalmak ya da aft ilaçları kullanmak kısa sürede aftı geçirebilir.
24.03.2023 Sağlık
Site ve apartmanda oturan herkesi ilgilendiriyor! 'Yasaklanamaz'
Site ve apartmanda oturan herkesi ilgilendiriyor! 'Yasaklanamaz' Site ve 7/24 kamera ile izlenen apartmanlarda oturanların tercihlerini belirleyen en önemli etken güvenlik oluyor. Özellikle çocuklar site ve apartman bahçelerinde serbestçe oyun oynayabiliyor. Ancak kimi aileler çocuklarının izlenmesinden rahatsız olabiliyor. Peki site yöneticilerinin kameradan site sakinlerini ve çocuklarını izleme yetkisi var mı? Blok girişinde çocuklar oturup cips yedikleri ve etrafı kirlettikleri için suçlu gibi başlarını eğdirerek fotoğraflarını çekebilir mi? Bu fotoğrafları da ekleyip ailelerine uyarı yazısı gönderebilir mi? Ceza hukukçusu Prof. Dr. Devrim Güngör, “Yöneticinin insanları hizaya getirme yetkisi yoktur. Güvenlik kamera kayıtlarını kendi telefonu veya bilgisayarı üzerinden anlık olarak takip etmesi, kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal etmektir ve suçtur” uyarısında bulundu.
9.01.2023 Ekonomi
Evli tüm çiftleri kapsıyor, bunu gizlice yapan yandı! Suç sayılıyor
Evli tüm çiftleri kapsıyor, bunu gizlice yapan yandı! Suç sayılıyor Şiddetli geçimsizlik ve aldatma, boşanma davalarında tarafları akılalmaz bir hırsa sevk edebiliyor. Delil bulma amacıyla hareket eden eşler, birbirlerinin telefonunu karıştırıp ekran görüntüleri aldığı gibi, karşı tarafın cihazına casus yazılımlar da yüklüyor. Hatta dedektif tutup takip ettirenler bile var. Bu durumda özel hayatın gizliliğinin ihlali ve suç unsurları devreye giriyor. Uzman isim konu ile ilgili önemli detaylara dikkat çekti...
29.12.2022 Gündem
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması!
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması! Oyuncu Çağrı Atakan'la ilişkisi dört ay süren 42 yaşındaki Eda Taşpınar, önceki akşam sevgilisi ile birlikte Galataport çıkışı görüntülendi. İlişkisinin çok iyi gittiğini söyleyen Taşpınar, evlilik sorularını yanıtladı. Haklarında çıkan haberleri yalanlayan sosyetik güzel, "Aslı olmayan şeyler" yanıtını verdi.
13.11.2022 Magazin
Ebru Polat'a gelen itiraflar şoke etti!
Ebru Polat'a gelen itiraflar şoke etti! Sosyal medyada cesur pozlarını sık sık paylaşan şarkıcı Ebru Polat hayranlarıyla soru cevap etkinliği yaptı. Takipçilerine "Var mı itiraf, terbiyesiz olmasın" diyen Polat gelen mesajları karşısında şoke oldu. Bazı özel hayat itiraflarını paylaşan Polat'a gelen mesajlar herkesin ağzını açık bıraktı.
6.11.2022 Magazin
Ece Sükan'dan 'Kalbiniz boş mu?' sorusuna yanıt: Dolduracak birisini bulamadık
Ece Sükan'dan 'Kalbiniz boş mu?' sorusuna yanıt: Dolduracak birisini bulamadık Yaz döneminde tatilden sık sık mayolu ve bikinili karelerini paylaşan Ece Sükan, kasım ayında kendini Ege'nin serin sularına bırakmış, Instagram'da da yayınladığı Bodrum’da deniz keyfi ile adından söz ettirmeyi başarmıştı. Önceki gün Bebek’te objektiflere yansıyan Sükan, gündem olan görüntüsü hakkında konuşurken, özel hayat sorusunu da cevapladı.
5.11.2022 Magazin
İrem Derici'den özel hayatıyla ilgili açıklama: Aşk benden uzak olsun!
İrem Derici'den özel hayatıyla ilgili açıklama: Aşk benden uzak olsun! İrem Derici, Özgür Aras’ın sunduğu “Özgür Aras’la Baş Başa” programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu.
2.11.2022 Magazin
Berrak Tüzünataç: Bu soruya cevap vermeyeceğim!
Berrak Tüzünataç: Bu soruya cevap vermeyeceğim! Berrak Tüzünataç, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. 2019'da yayınlanan 'Kurşun' dizisinden sonra televizyondan uzak kalan güzel oyuncu, özel hayat sorusu üzerine gerildi.
24.10.2022 Magazin
Merve Dizdar özel hayatıyla ilgili itiraf: Boşandığımdan beri iyi gitmiyor
Merve Dizdar özel hayatıyla ilgili itiraf: Boşandığımdan beri iyi gitmiyor Son olarak 'Masumlar Apartmanı' dizisinde Gülben karakteriyle adından söz ettiren başarılı oyuncu Merve Dizdar, özel hayatıyla ilgili itirafta bulunarak, "Özel hayatım boşandığımdan beri pek iyi gitmiyor." dedi.
16.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özel Hayat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özel hayat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.