Özdemir Bayraktar

Özdemir Bayraktar

Son dakika özdemir bayraktar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özdemir bayraktar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özdemir bayraktar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özdemir Bayraktar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özdemir bayraktar gelişmeleri de dahil olmak üzere 191 özdemir bayraktar haberi bulunmuştur. Tüm özdemir bayraktar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
AK Parti İBB adayı Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti
AK Parti İBB adayı Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum BAYKAR'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası BAYKAR çalışanlarıyla bir söyleşi gerçekleştiren Kurum, BAYKAR'ın 'Milli Savunma Hamlesi'ni gerçekleştiren mühendislerine, “Geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz.” dedi.
29.03.2024 Gündem
Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu başlıyor!
Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu başlıyor! Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğuna başlamasına saatler kaldı. Bu gece saat 01.11'de gerçekleşecek fırlatma, İstanbul ve Ankara’daki meydanlardan ve bilim merkezlerinden takip edilebilecek. Gezeravcı'nın ailesi, CNN TÜRK Editörü Gülşen Coşkun'a açıklamalarda bulundu. Alper Gazeravcı'nın annesi Sıddıka Gezeravcı, "İlk duyduğumda korktum, endişelendim" derken baba Ali Baba Gezeravcı ise, "Göreve çıkmadan önce şunu dedi, 'Baba, hiçbir şeye endişe etmeyin. Mutlu olun o bana yeter' dedi" ifadelerini kullandı. Türkiye'nin insanlı ilk uzay yolculuğu öncesi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın öncülüğünde hazırlanan uzay hatıra bileti, Türkiye Uzay Ajansı’nın (TUA) internet sitesinde yayımlandı.
17.01.2024 Gündem
Türkiye’nin insanlı ilk uzay yolculuğu başlıyor: Nefesler tutuldu!
Türkiye’nin insanlı ilk uzay yolculuğu başlıyor: Nefesler tutuldu! Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğuna başlamasına saatler kaldı. 17 Ocak’ı 18 Ocak’a bağlayan gece 01.11’de (TSİ) ilk kez bir Türk astronot uzaya fırlatılacak. Fırlatma töreni nedeniyle nefeslerin tutulacağı o anlar, İstanbul ve Ankara’daki meydanlardan da takip edilebilecek.
16.01.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 9'uncu kez dede oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan 9'uncu kez dede oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Bayraktar, ikinci çocuğunu dünyaya getirdi.
9.01.2024 Gündem
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi’nin 21 Kasım Salı günü gerçekleşen açılış törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile çocuklar ve çok sayıda davetliler katıldı.
22.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Selçuk Bayraktar açıkladı! İşte Bayraktar TB3'ün semalarda süzüleceği tarih
Selçuk Bayraktar açıkladı! İşte Bayraktar TB3'ün semalarda süzüleceği tarih Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) kendisi için düzenlenen Fahri Doktora Tevdi Töreni'ne katıldı. Bayraktar, TB3 Silahlı İnsansız Hava Aracı'nın 2024 yılında göreve başlayacağını söyledi.
21.11.2023 Ekonomi
Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı başvuruları uzatıldı
Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı başvuruları uzatıldı Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı tarafından toplam 5 bin öğrenciye burs imkanı sunulan “Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı” başvuruları 13 Kasım’a kadar uzatıldı.
3.11.2023 Bilim ve Teknoloji
T3 Vakfı’ndan öğrenciler için burs fırsatı
T3 Vakfı’ndan öğrenciler için burs fırsatı Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, “Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı” ile toplam 5 bin öğrenciye burs desteği verecek.
6.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Selçuk Bayraktar'dan TEKNOFEST açıklaması: Yarışmalara 1 milyon öğrenci başvurdu
Selçuk Bayraktar'dan TEKNOFEST açıklaması: Yarışmalara 1 milyon öğrenci başvurdu BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, İzmir'deki TEKNOFEST alanından katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bayraktar "Burası dünyanın en büyük etkinliği. 1 milyon öğrencinin başvurması ve bu kadar geniş yarışma alanlarının olması anlamında dünyanın en büyük etkinliği. TEKNOFEST, kendi rekorlarını kırıyor." ifadelerini kullandı.
27.09.2023 Gündem
Havacılık tarihinde bir ilk: Hedef KIZILELMA! 2. Bölüm 8 Temmuz’da yayında
Havacılık tarihinde bir ilk: Hedef KIZILELMA! 2. Bölüm 8 Temmuz’da yayında Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı olan Bayraktar KIZILELMA’nın geliştirme aşamaları ve Baykar’ın insansız hava aracı geliştirme yolculuğunu anlatan "Hedef KIZILELMA" belgeselinin ikinci bölümü, 8 Temmuz Cumartesi saat 20.00’de Baykar’ın YouTube kanalında yayınlanacak.
7.07.2023 Gündem
Dünyanın en çok ülkesine ihraç edilen Bayraktar TB2 SİHA'nın 500'üncüsü üretim hattından çıktı
Dünyanın en çok ülkesine ihraç edilen Bayraktar TB2 SİHA'nın 500'üncüsü üretim hattından çıktı Dünyanın en çok ülkesine ihraç edilen ve Türkiye’nin ilk milli silahlı insansız hava aracı olan Bayraktar TB2’nin 500’üncüsü üretim hattından çıktı. T500 kuyruk numaralı milli SİHA Bayraktar TB2’nin üretim hattından çıkışı Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle kutlandı.
23.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Özdemir Bayraktar’ın adı Türkiye’nin ilk uzay ve havacılık lisesinde yaşatılacak
Özdemir Bayraktar’ın adı Türkiye’nin ilk uzay ve havacılık lisesinde yaşatılacak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ankara’da açılan Türkiye’nin ilk uzay ve havacılık lisesine milli teknoloji hamlesinin öncülerinden Özdemir Bayraktar’ın adının verileceğini söyledi.
17.05.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayraktar devletten bir şey almıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayraktar devletten bir şey almıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da "Güçlü Yanım Türkiye" temalı "3. Türkiye Gençlik Zirvesi" programında açıklamalarda bulundu. "Bu ülkede muhalefet niçin Baykar'a saldırıyor" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan " Akıncı'dan KIZILELMA'ya nice ürünümüz görücüye çıktı. Bunlar niçin hazmedemiyorlar da saldırıyorlar. Erbakan hocamızın da yaptığı Devrim otosuna böyle saldırdılar. Hocamız devrim otosunu yaptı biz de devrin otosunu yaptık" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca "Bazı sahtekarların iddia ettiği gibi arsa asla almadı almaz. O zaman benim dünürüm değildi, dava arkadaşımdı. Sonra kendisine söyledim, biz bu tür yatırım yapanlar devlet olarak destek veriyoruz, gel sen de imkanlardan istifade et. Yok almam dedi. İlk adım olarak İHA'ların kuruluşunu yaptı" dedi.
12.05.2023 Gündem
KIZILELMA belgeseli yayınlandı! '20 yıllık hayalimizdi'
KIZILELMA belgeseli yayınlandı! '20 yıllık hayalimizdi' Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı olan Bayraktar KIZILELMA’nın geliştirme aşamaları ve Baykar’ın insansız hava aracı geliştirme yolculuğunu anlatan "Hedef KIZILELMA" belgeselinin ilk bölümü yayınladı.
11.05.2023 Ekonomi
Hedef Kızılelma belgeseli 10 Mayıs'ta yayında
Hedef Kızılelma belgeseli 10 Mayıs'ta yayında Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı olan Bayraktar KIZILELMA’nın geliştirme aşamaları ve Baykar’ın insansız hava aracı geliştirme yolculuğunu anlatan "Hedef KIZILELMA" belgeselinin ilk bölümü, 10 Mayıs Çarşamba günü, saat 21.00’da Baykar’ın YouTube kanalında yayınlanacak.
8.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Bayraktar Grubu’na AK Parti’nin verdiği bir kuruş yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Bayraktar Grubu’na AK Parti’nin verdiği bir kuruş yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon’da Yeni Zigana Tüneli açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "14 Mayıs'ta yapılan işleri yarım bırakmadan, daha büyük hedeflere koşmaya söz mü Trabzon? Van'da bez parçaları ile devletine meydan okuyanları ve onlara el sallayanları sandığa gömüyor muyuz Trabzon?" dedi. Öte yandan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na Bayraktar üzerinden tepki göstererek çağrıda bulundu, "Zerre kadar yüreğin varsa, Bayraktar grubuna AK Parti hükümetinin verdiği bir kuruş yoktur, sıkıyorsa çık açıkla" ifadelerini kullandı.
3.05.2023 Gündem
Bayraktar TB3 ilk kez TEKNOFEST’te sergilenecek
Bayraktar TB3 ilk kez TEKNOFEST’te sergilenecek Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, 27 Nisan – 1 Mayıs tarihlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek TEKNOFEST 2023’te ilk kez halka açık olarak sergilenecek.
27.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken paylaşım: Gün sayıyor
Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken paylaşım: Gün sayıyor BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Silahlı İnsansız Hava Aracı Bayraktar TB3 için " Türünün ilk örneği olan "balığın" Ramazan öncesi çekilmiş görselleri... Büyük abisi KIZILELMA'dan sonra ilk uçuşuna gün sayıyor.." ifadelerini kullandı.
27.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ni ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ni ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette sırasında Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.
26.03.2023 Gündem
BAYKAR'dan deprem bölgesine 655 milyon liralık yardım
BAYKAR'dan deprem bölgesine 655 milyon liralık yardım BAYKAR, Kahramanmaraş merkezli toplamda 10 ili etkileyen depremler sonrasında 4 günde toplam 655 milyon 771 bin 721 bin lira yardım yaptığını duyurdu.
9.02.2023 Gündem
Bakan Soylu: Terörün maliyeti 3 trilyon 722 milyar lira
Bakan Soylu: Terörün maliyeti 3 trilyon 722 milyar lira İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "1984-2019 tarihleri arası cari fiyatlarla, terörün hesaplanabilir toplam maliyeti yaklaşık 3 trilyon 722 milyar lira olarak hesaplanmıştır. PKK'dan kaynaklı hesaplanabilir yaklaşık maliyeti ise 3 trilyon 423 milyar liradır" dedi.
23.01.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Özdemir Bayraktar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özdemir bayraktar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.