Oyuncak Seçimi

Oyuncak Seçimi

Son dakika oyuncak seçimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oyuncak seçimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oyuncak seçimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oyuncak Seçimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oyuncak seçimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 oyuncak seçimi haberi bulunmuştur. Tüm oyuncak seçimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuklar için oyuncak seçimi uyarısı!
Çocuklar için oyuncak seçimi uyarısı! Ankara'da Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Hakkı Akman, yaşa uygun oyuncak seçiminin çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimleri açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Akman, "Gelişi güzel alınan bir oyuncak hayal dünyalarını olumsuz yönde etkileyebiliyorken, bilinçli seçilen oyuncaklar gizli yeteneklerinin ortaya çıkmasına katkı sağlayabiliyor" dedi.
22.01.2021 Sağlık
Oyuncaklarda dikkat edilmesi gereken 10 kural!
Oyuncaklarda dikkat edilmesi gereken 10 kural! Oyuncaklar çocukların gelişimine katkıda bulunan ve zaman zaman öğrenmeyi de sağlayan araçlar. Koronavirüs pandemisi sırasında her şey gibi oyuncakların da hijyeni önem kazanıyor. Uzmanlar ebeveynleri güvensiz, kalitesiz, niteliksiz ve hijyenden yoksun oyuncağa karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Peki, Oyuncaklar nasıl temizlenmeli? Oyuncak alırken nelere dikkat edilmeli? İşte oyuncaklarda dikkat edilmesi gereken 10 kural!
27.09.2020 Sağlık
Çocukların eğitimi için doğru oyuncak nasıl seçilir?
Çocukların eğitimi için doğru oyuncak nasıl seçilir? Çocuk gelişiminin bir parçası da oyuncaklar. Oyuncak seçmek, aslında sanılandan daha fazla şeyi akılda tutmayı ve göz önünde bulundurmayı gerektiriyor. Dikkat edilmesi gereken şeyleri inceledik.
5.11.2018 Eğitim
Lego da silahlanma yarışına katıldı!
Lego da silahlanma yarışına katıldı! Lego’nun silahlanma yarışı İngiltere’de tartışma konusu oldu. İstatistiklere göre Lego setlerinin yüzde 30’u silah...
27.05.2016 Arşiv
Çocukların beyin gelişiminde kritik nokta
Çocukların beyin gelişiminde kritik nokta Acıbadem Ankara Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Reyhan Erol çocukların beyin gelişimini etkileyen oyuncak seçimini anlattı.
13.01.2016 Sağlık
Yeni anne babalara özel!
Yeni anne babalara özel! 0-12 Ay Bebek Gelişimi Eğitimi ile anne-babalar, büyükanne ve büyükbabalar bir araya geliyor.
27.03.2015 Sağlık
Doğru oyuncak seçimi
Doğru oyuncak seçimi Oyuncaklar çocukların dünyalarında çok önemli yerlere sahip oldukları kadar onların zihinsel gelişimlerini de destekler. Bu nedenle seçtiğiniz oyuncakların çocukların zihinsel hatta sosyal ve duygusal gelişimlerini destekleyecek türde olması çocukların hem oyun oynarken eğlenmelerini hem de birçok yönden kendilerini geliştirmelerini sağlar.
5.11.2013 Arşiv
Oyunla öğreniyor!
Oyunla öğreniyor! Bebeğinizin en mükemmel öğretmeni sizsiniz! Sizin gibi çocuğunun eğitimi için en iyisini yapmaya çalışan annelerden ve uzmanlarımızdan eğlenceli ve eğitici oyun teknikleri aldık. Oynamaya hazırsanız size şimdiden iyi eğlenceler!
29.01.2013 Arşiv
Duygusal gelişim için oyun hamurları zeka için legolarla oynasın
Duygusal gelişim için oyun hamurları zeka için legolarla oynasın “Çocukların sosyal, duygusal ve zeka gelişimi için oyun çok önemli bir araç. Aynı zamanda onların iletişim dili” diyen Bayındır Hastanesi’nden Psikiyatri Uzmanı Oyun ve Sanat Terapisti Dr. Özlem Albayrak anne babalara şu tavsiyelerde bulunuyor.
18.01.2013 Arşiv
Zeka küpü minikler
Zeka küpü minikler Bebeğinizin beyni, hayatının ilk 3 yılında şaşırtıcı bir hızla gelişir. Çocuklarınızın zeka gelişimini ve beyin gücünü artırmanın yollarını uzmanlara sorduk.
11.01.2013 Arşiv
Bakan Karaismailoğlu: 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımıza verilen destek daha da artacak
Bakan Karaismailoğlu: 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımıza verilen destek daha da artacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İkinci turda sesimiz daha da gür çıkacak. 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımıza verilen destek daha da artacak. Türkiye'nin parlayan yıldızı olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
18.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Tayyip Erdoğan olmasaydı Sivas'tan öteye geçemiyordu
Bakan Soylu: Tayyip Erdoğan olmasaydı Sivas'tan öteye geçemiyordu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ilk olarak Van'ın Edremit ilçesinde Evliya Çelebi Teknik Lisesi Uygulama Oteli konferans salonunda düzenlenen partisinin ‘İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. Soylu, “Kılıçdaroğlu sana söylüyorum. Öyle HDP'nin kalabalıklarıyla gelip de Doğu ve Güneydoğu’da gezmek olmaz, milletle gezmek olur. Tayyip Erdoğan olmasaydı Sivas'tan öteye geçemiyordu. Huzur geldi, kardeşlik geldi, şimdi Türkiye'nin her tarafına rahat rahat gidebiliyor. Adam teşekkür eder. Adam der ki Allah razı olsun AK Parti'den, Tayyip Erdoğan'dan” dedi.
26.03.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Silah satıyorlar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Silah satıyorlar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Şırnak 7. Olağan İl Kongresi’nde konuştu. Erdoğan, "Size en ufak bir ayrımcılık yapılıyorsa failinden hesabını sormak boynumun borcudur" dedi. "Dünya Azerbaycan'ın yanında değil" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ateşkes ilan edildi gece, ateşkesi Ermeniler yine bozdu" ifadelerini kullandı. Konuşmasında Minsk üçlüsüne tepki gösteren Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: "Bunlar Ermenistan'ın yanında yer aldı. Ermenistan'a her türlü silah desteğini veriyorlar. Azeri kardeşlerimiz çok ciddi bir mücadele içinde. Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını Ermeniler'den kurtarmak için bu mücadeleyi veriyorlar."
18.10.2020 Siyaset
İş insanına babalık davası! 'Yıllarca fiziksel şiddet gördüm'
İş insanına babalık davası! 'Yıllarca fiziksel şiddet gördüm' İzmir'de yaşayan Sevtap Şensarı (44), ikiz çocuklarının babasının cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden tekstil sektöründe faaliyet gösteren iş insanı H.S.T. (61) olduğunu öne sürerek, babalık davası açtı. Dini nikahla birlikte yaşadığı H.S.T.'nin erkek çocuğunun olmasını çok istediğini, bu yüzden 2015 yılının ocak ayında Kıbrıs'a gidip, doğacak çocukların erkek olması için embriyo seçimi yapıldığını söyleyen Şensarı, "Yıllar içinde aşırı şekilde fiziki şiddet gördüm. Çocuklarımı kütüğüne alacağını söyledi, ancak sürekli oyalandık" dedi.
15.09.2020 Gündem
Kırtasiye malzemesinin seçimi de en az sosyal mesafe kadar önemli
Kırtasiye malzemesinin seçimi de en az sosyal mesafe kadar önemli Okula dönüş hazırlıklarının başlamasıyla birlikte çocukları okul heyecanı sararken, veliler de ekonomik ve sağlık konusunda kara kara düşünmeye başladı.
3.09.2020 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde! 'Dev bir yatırım' diyerek duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde! 'Dev bir yatırım' diyerek duyurdu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sakarya mitinginde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni Zelanda'daki olayı gördünüz. Ama elin oğlu hiçbirini unutmamış. 2019'da gelmiş silahına kazımış. Cami basıp 50 müslüman kardeşimizi alçakça katletti. Bölücü örgütün amacı da aynı değil mi?" dedi. "Biz hizmette sınır tanımıyoruz." diyen Erdoğan, "Karasu’da dev bir yatırım var. BMC Karasu’ya geliyor. Burada otobüs, bütün zırhlı taşıyıcılar ve savunma sanayi ürünleri üretilecek. Bu Sakarya’ya 10 bin istihdam sağlayacak." ifadelerine yer verdi.
19.03.2019 Siyaset
Merdiven altı kırtasiye ürünleri sağlıktan ediyor
Merdiven altı kırtasiye ürünleri sağlıktan ediyor Uzmanlar, standartlara uymayan kırtasiye ürünlerinin, kanser dahil birçok ciddi sağlık sorununa yol açabildiğini belirterek, aileleri ürün seçimi konusunda uyardı bulunuyor.
9.09.2018 Sağlık
Yüzlerce kişi öldü, kadınlara tecavüz edildi! İşte 'büyücülerin savaşı'
Yüzlerce kişi öldü, kadınlara tecavüz edildi! İşte 'büyücülerin savaşı' Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde bulunan 40 toplu mezardan yüzlerce ceset çıktı. Şefin tanınmamasıyla başlayan çatışmalarda bazı çocuklara ailesi ve komşuları için toplu mezar kazdırılmış. BBC, yüzlerce kişinin öldüğü Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde yaşananları haberleştirdi. İşte o haber...
25.04.2017 Dünya
Rezervasyonların yüzde 70'i iptal edildi
Rezervasyonların yüzde 70'i iptal edildi Son günlerde yapılan operasyonlar ve terör saldırıları vatandaşları kaygılandırdı...
28.07.2015 Ekonomi
‘Erken seçim için 15 Kasım uygun’
‘Erken seçim için 15 Kasım uygun’ MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun “Koalisyon yapalım, Bahçeli başbakan olsun” teklifini reddederken erken seçim için tarih verdi: 15 Kasım uygundur
29.09.2021 Gündem
İncil’e el basmadı, piskopos katılmadı
İncil’e el basmadı, piskopos katılmadı Yunanistan’ın yeni solcu başbakanı dini yemini reddetti
26.01.2015 Dünya
‘Oyuncak tren’  ittifakı olur mu?
24.01.2015 Dünya
Ankara'nın kilit partisi...
Ankara'nın kilit partisi... Ankara'da Gökçek'e karşı aday olan Yavaş yarışa ortak oldu.
26.03.2014 Siyaset
Minikler okul yolunda
Minikler okul yolunda Minikler önlerinde onları bekleyen uzun okul hayatlarına ilk adımlarını atarken onları ve siz anne-babaları neler bekliyor biliyor musunuz?
16.08.2013 Arşiv
Sınav mevsimi
Sınav mevsimi Okul çağında çocuğu olanlar için en sıkıntılı dönemden geçiyoruz...
17.05.2013 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Oyuncak Seçimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oyuncak seçimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.