Oyak Yatırım

Oyak Yatırım

Son dakika Oyak Yatırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Oyak Yatırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Oyak Yatırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oyak Yatırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oyak yatırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 303 oyak yatırım haberi bulunmuştur. Tüm oyak yatırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Koç Metalurji ne zaman işlem görecek? Koç Metalurji halka az sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç lot verdi?
Koç Metalurji ne zaman işlem görecek? Koç Metalurji halka az sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç lot verdi? Koç Metalurji'nin SPK tarafından onaylanan halka arzı başladı, 2 gün sürecek. Şirket toplamda 125 milyon lot hisse satışı yapacak. Bu hisselerin 105 milyon lotu şirketin sermaye artışı ile, 20 milyon lotu ise ortak Adil Koç tarafından gerçekleştirilecek. Tüm hisseler 20,5 TL'den sabitlenmiş bir fiyatla satışa çıkacak ve toplanan fonlar bireysel yatırımcılara adil bir şekilde dağıtılacak. Peki, Koç Metalurji ne zaman işlem görecek? Koç Metalurji halka az sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç lot verdi?
10.05.2024 Ekonomi
Koton halka arz ne zaman işlem görecek? (Koton halka arz sonuçları): Kişi başı Koton halka arz kaç lot verdi, Koton ne zaman borsada işlem görecek?
Koton halka arz ne zaman işlem görecek? (Koton halka arz sonuçları): Kişi başı Koton halka arz kaç lot verdi, Koton ne zaman borsada işlem görecek? Koton Mağazacılık halka arz yoluyla 795.500.000 TL olan mevcut sermayesini 34.150.000 TL artırarak 829.650.000 TL’ye çıkaracak. Paylar, bireysel yatırımcılara eşit dağıtılacak, pay talebinde de T1 ve T2 bakiyeleri kullanılamayacak. Peki, Koton ne zaman borsada işlem görecek, KOTON halka arz kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman işlem görecek?
4.05.2024 Ekonomi
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir?
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir? Limak Çimento (LMKDC) halka arz talep toplama başladı. Çimento sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Limak Çimento’nun halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Halka arz onayı alan Limak Çimento, talep toplamaya başladı. Peki, LMDC katılım endeksine uygun mu? LMDC halka arz kaç lot verir?
17.02.2024 Ekonomi
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak?
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak? Çates Elektrik halka arz oluyor. Kaç gün sürecek?, Kaç lot verecek?, Hisse kodu nedir?, Hisse fiyatı nedir?, Eşit dağıtım mı oransal dağıtım mı olacak?, Hangi bankalarda var? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından Çates Elektrik Üretimin halka arzı onaylanınca yatırımcılar Çates Elektrik Halka arz sürecine dair detayları sorgulamaya başladı. Çates halka arzın toplam büyüklüğü 1.8 milyar TL olacak. Çates Elektrik, halka arz yoluyla 140.405.000 TL olan mevcut sermayesini 24.795.000 TL artırarak 165.200.000 TL’ye çıkaracak. Halka arz aşamasında ayrıca şirketin mevcut ortağı Parla Enerji Yatırımları A.Ş.’ye ait 8.255.000 TL nominal değerli (B) grubu paylar da satılacak. Böylece Çates Elektrik halka arzında toplamda 33.050.000 TL nominal değerli payların satışı gerçekleşecek.
30.11.2023 Finans
DMGRD ne zaman işlem görecek? DMGRD halka arz sonuçları: DMR gıda kaç lot verdi, Simit Sarayı ne zaman işlem görecek?
DMGRD ne zaman işlem görecek? DMGRD halka arz sonuçları: DMR gıda kaç lot verdi, Simit Sarayı ne zaman işlem görecek? Simit Sarayı halka arz sonuçları açıklandı. DMR Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. (DMRGD) Simit Sarayı için talep toplama sona ererken ''Simit Sarayı halka arz ne zaman işlem görecek?'' sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, Simit Sarayı halka arz kaç lot verdi? İşte Simit Sarayı halka arz sonuçları ve işlem tarihi…
25.09.2023 Ekonomi
Göknur Gıda ne zaman işlem görecek? İşlem kodu değişti! İşte Göknur Gıda işlem tarihi…
Göknur Gıda ne zaman işlem görecek? İşlem kodu değişti! İşte Göknur Gıda işlem tarihi… Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle halka arzı iki defa ertelenen Göknur Gıda’da talep toplama sona erdi. Borsa İstanbul’da yerini almak için gün sayan Göknur Gıda’nın işlem tarihi merak konusu oldu. Peki, Göknur Gıda ne zaman işlem görecek?
7.03.2023 Ekonomi
Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz oransal mı, eşit mi, kaç lot verecek? MACKO fiyatı ve hisse kodu!
Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz oransal mı, eşit mi, kaç lot verecek? MACKO fiyatı ve hisse kodu! Mackolik İnternet Hizmetleri Ticaret AŞ Genel Müdürü Emre Uğurlu, Mackolik’in halka arzı için bugün ve yarın talep toplanacağını belirterek, “8,5 milyon lot hisseyi halka arz ediyoruz ve 38 liralık sabit bir fiyatla çıkıyoruz. Bireysel yatırımcılara da eşit dağıtım olacak. Dolayısıyla başvuran herkesin Mackolik’e ortak olma fırsatı olacak.” dedi. Peki, Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz eşit mi, oransal mı, fiyatı ve hisse kodu ne, ne zaman?
19.01.2023 Ekonomi
Astor halka arz oransal mı eşit mi, Astor halka arz hangi banka, kaç lot verir? Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar…
Astor halka arz oransal mı eşit mi, Astor halka arz hangi banka, kaç lot verir? Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar… Astor halka arz oluyor. Halka arzın Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanmasının ardından yatırımcılar Astor halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı, kaç lot verir sorularına yanıt arıyor. Dağıtım payı 175,000.000 TL, ek pay da 35,000.000 TL olarak belirlendi. Peki, Astor halka arz hangi bankalarda? İşte Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar…
11.01.2023 Ekonomi
Ahlatcı halka arz tarihleri ne zaman? Ahlatcı doğalgaz halka arz fiyatı ne? Ahlatcı halka arz (AHGAZ) hangi bankalar üzerinden yapılacak?
Ahlatcı halka arz tarihleri ne zaman? Ahlatcı doğalgaz halka arz fiyatı ne? Ahlatcı halka arz (AHGAZ) hangi bankalar üzerinden yapılacak? Ahlatcı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş halka arz süreci devam ediyor. Şirket payları oransal dağıtım yöntemiyle satışa sunuluyor. Ahlatcı doğalgaz 3 gün süreyle AHGAZ kodu ile talep toplayacak. Peki, Ahlatcı halka arz tarihleri ne zaman? Ahlatcı doğalgaz halka arz fiyatı ne, hangi bankalar üzerinden alınacak? Ahlatcı halka arz kaç lot verir? Ahlatcı doğalgaz ne zaman işlem görecek? İşte detaylar…
15.12.2022 Ekonomi
Halka arz edilecek hisseler 2022! Sanica Isı halka arz ediliyor! Sanica halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne?
Halka arz edilecek hisseler 2022! Sanica Isı halka arz ediliyor! Sanica halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Yeni halka arzlar belli oldu. Sanica Isı halka arz ediliyor. Panel radyatör, kombi, üstyapı ve altyapı boru grubu ile halka arz edilecek Sanica Isı’nın talep toplama tarihleri belli oldu. Peki, Sanica halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Sanica halka arz hisse kodu ne? Sanica halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Sanica halka arz takvimi!
13.11.2022 Ekonomi
Yeni halka arzlar! Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak?
Yeni halka arzlar! Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Alfa Solar Enerji halka arz süreci devam ediyor. Alfa Solar Enerji şirket payları oransal dağıtım ve sabit fiyatla talep toplama yönetimiyle halka arz ediliyor. ALFAS kodu ile talep toplayan şirketin halka arz bilgileri araştırılıyor. Peki, Alfa Solar Enerji hisse fiyatı ne? Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte detaylar…
10.11.2022 Ekonomi
Hektaş bedelli sermaye artırımı tarihi ne, bedelli sermaye artırımı nedir?
Hektaş bedelli sermaye artırımı tarihi ne, bedelli sermaye artırımı nedir? Hektaş sermaye artırım tarihleri belli oldu. Hektaş Ticaret T.A.Ş.'nin (HEKTS) bedelli ve bedelsiz sermaye artırım başvurusu, geçen hafta SPK tarafından onaylanmıştı. Hektaş, dün akşam saatlerinde de Kamuyu Aydınlatma Platformuna yaptığı açıklamada bedelli ve bedelsiz sermaye artırımı için hak kullanım tarihlerini duyurdu. Peki, Hektaş bedelli sermaye artırımı tarihi ne, bedelli sermaye artırımı nedir?
12.10.2022 Ekonomi
Kiler Holding halka arz ne zaman? Kiler hisse fiyatı ne? Kiler Holding halka arz eşit mi, oransal mı?
Kiler Holding halka arz ne zaman? Kiler hisse fiyatı ne? Kiler Holding halka arz eşit mi, oransal mı? Kiler Holding A.Ş. halka arz oluyor! Kiler Holding’in tamamı ortak satışı yoluyla olmak üzere toplam 97.500.000 TL nominal değerli payın halka arzı planlanıyor. Peki, Kiler Holding halka arz ne zaman? Kiler hisse fiyatı ne? Kiler Holding halka arz eşit mi, oransal mı? Kiler Holding halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte Kiler Holding halka arz talep toplama tarihleri…
29.06.2022 Ekonomi
Rubenis halka arz ne zaman? Rubns hisse fiyatı ne, hangi bankadan alınacak? Rubenis halka arz eşit mi?
Rubenis halka arz ne zaman? Rubns hisse fiyatı ne, hangi bankadan alınacak? Rubenis halka arz eşit mi? Yatırımcı, halka arz edilecek hisseleri araştırıyor. Halka arz takviminde yer alan Rubenis Tekstil halka arz ediliyor! Yatırımcı, Rubns hisse fiyatını araştırıken, Rubenis Tekstil halka arzının hangi banka üzerinden alınacağını, eşit mi yoksa oransal mı olduğunu araştırıyor. Peki, Rubenis halka arz ne zaman? Rubns hisse fiyatı ne, hangi bankadan alınacak? Rubenis halka arz eşit mi? İşte Rubenis halka arz talep toplama tarihleri!
29.06.2022 Ekonomi
Rubenis Tekstil halka arz talep toplama tarihleri ne zaman? Rubenis Tekstil halka arz fiyatı ne?
Rubenis Tekstil halka arz talep toplama tarihleri ne zaman? Rubenis Tekstil halka arz fiyatı ne? Rubenis Tekstil halka açılıyor. Halka arzı SPK tarafından onaylanan Rubenis Tekstil’in halka arz bilgileri yatırımcı tarafından merak ediliyor. Peki, Rubenis Tekstil halka arz ne zaman? Rubenis Tekstil halka arz talep toplama tarihleri ne zaman? Rubenis Tekstil halka arz fiyatı ne? Rubenis Tekstil halka arz eşit mi, oransal mı? Rubenis Tekstil halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte halka arz edilecek hisseler ile ilgili detaylar…
27.06.2022 Ekonomi
Kimteks poliüretan halka arz ne zaman? Kimteks halka arz eşit mi oransal mı, hangi bankalar? İşte hisse kodu ve fiyatı…
Kimteks poliüretan halka arz ne zaman? Kimteks halka arz eşit mi oransal mı, hangi bankalar? İşte hisse kodu ve fiyatı… SPK, Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş., BMS Birleşik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve İmaş Makine Sanayi A.Ş.'nin halka arzlarını onayladı. Peki, Kimteks poliüretan halka arz ne zaman? Kimteks halka arz eşit mi oransal mı, hangi bankalar? İşte hisse kodu ve fiyatı…
15.04.2022 Ekonomi
Koleksiyon mobilya halka arz eşit mi oransal mı? Koleksiyon mobilya halka arz hangi bankalar, hisse kodu ne?
Koleksiyon mobilya halka arz eşit mi oransal mı? Koleksiyon mobilya halka arz hangi bankalar, hisse kodu ne? Koleksiyon Mobilya Başkan Vekili Doruk Malhan, Türkiye’nin, tedarik zincirinde önemli bir ülke olarak yer almasını hedeflediklerini söyledi. Firmanın halka arzı için talep toplama tarihleri 24-25 Şubat olarak belirlendi. Peki,Koleksiyon mobilya halka arz eşit mi oransal mı? Koleksiyon mobilya halka arz hangi bankalar, hisse kodu ne?
24.02.2022 Ekonomi
CFO Summit 2022 sona erdi
CFO Summit 2022 sona erdi Türkiye'nin önde gelen firmalarının üst düzey yöneticileri ve CFO'ları, CFO Summit 2022’de bir araya geldi. İş dünyasının dönüşümüne öncülük eden zirvede buluşan liderler finansal büyümenin yol haritasına ilişkin önemli bilgiler paylaştı. Pandeminin öngörülemeyen etkilerine vurgu yapılan etkinlikte yeni dönemde büyümenin yolunun sürdürülebilirlik ve dijitalleşmeden geçtiğine dikkat çekildi.
23.02.2022 Ekonomi
DAP Yapı halka arz hisse fiyatı ne? DAP Yapı halka arz eşit mi, oransal mı?
DAP Yapı halka arz hisse fiyatı ne? DAP Yapı halka arz eşit mi, oransal mı? DAP Gayrimenkul halka açılıyor! DAP Gayrimenkul’ün sabit fiyatla talep toplama yöntemiyle gerçekleştirilen halka arzına 33 aracı kurum aracılık ediyor. DAP Gayrimenkul’ün halka arzın da talep toplama 18 Şubat’a kadar devam edecek. Peki, DAP Yapı halka arz hisse fiyatı ne? DAP Yapı halka arz eşit mi, oransal mı? İşte detaylar…
16.02.2022 Ekonomi
Gen ilaç halka arz ne zaman işlem görecek? Gen ilaç halka arz sonuç ve hisse fiyatı…
Gen ilaç halka arz ne zaman işlem görecek? Gen ilaç halka arz sonuç ve hisse fiyatı… Gen İlaç halka arz sonuçları merakla bekleniyor. SPK halka arz için başvuru yapan firmalardan biri olan Genç İlacın başvurusu onaylanınca 28-29-30 Temmuz tarihleri arasında talep toplama süreci gerçekleşti. Gen İlaç halka arz sonuçları belli oldu mu? Gen İlaç borsada ne zaman işlem görecek?
3.08.2021 Gündem
GEN İlaç halka arz ne zaman? GEN İlaç halka arz hisse fiyatı ne? İşte GEN İlaç halka arz talep toplama tarihleri
GEN İlaç halka arz ne zaman? GEN İlaç halka arz hisse fiyatı ne? İşte GEN İlaç halka arz talep toplama tarihleri Gen İlaç ve Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret A. Ş.’nin (GEN) paylarının halka arzı için yaptığı izahname başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. GEN halka arzı, OYAK Yatırım liderliğinde sabit fiyatla talep toplama yöntemiyle gerçekleştirilecek. Halka arzda yurt içi bireysel yatırımcılar için oransal dağıtım yöntemi uygulanacak. Peki, GEN İlaç halka arz ne zaman? GEN İlaç halka arz hisse fiyatı ne? GEN İlaç halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte GEN İlaç halka arz talep toplama tarihleri...
13.07.2021 Ekonomi
Oyak Yatırım halka arz eşit mi oransal mı, Oyak Yatırım halka arz ne zaman piyasada işlem görecek?
Oyak Yatırım halka arz eşit mi oransal mı, Oyak Yatırım halka arz ne zaman piyasada işlem görecek? OYAK Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin (OYAK Yatırım) halka arz başvuruları çarşamba günü başladı, bugün sona erecek. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan OYAK Yatırım'ın, hızlı bir büyüme trendi yakalayarak son 4 yılda karını 8 katına çıkarttığı, 2020 yılında 141 milyon TL net kara ulaştığı belirtildi. Peki, Oyak Yatırım borsada ne zaman işlem görecek? Oyak halka arz eşit mi oransal mı?
4.06.2021 Gündem
OYAK Yatırım halka arz oluyor! OYAK halka arz ne zaman? Oyak halka arz hisse fiyatı!
OYAK Yatırım halka arz oluyor! OYAK halka arz ne zaman? Oyak halka arz hisse fiyatı! OYAK Yatırım halka arz ediliyor. OYAK'ın Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) yaptığı başvuru onaylandı. OYAK Yatırım Menkul Değerler AŞ'nin (OYAK Yatırım) halka arzı sabit fiyatla talep toplama yöntemiyle gerçekleştirilecek. Peki, OYAK halka arz ne zaman? OYAK halka arz hisse fiyatları ne kadar? OYAK halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte OYAK yatırım halka arz ile ilgili detaylar...
1.06.2021 Ekonomi
Halka arz edilecek hisseler! SPK'dan 4 halka arza onay!
Halka arz edilecek hisseler! SPK'dan 4 halka arza onay! Halka arz edilecek yeni hisseler belli oldu. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) duyurdu. SPK BMS Çelik, Oyak Yatırım, Ünlü Yatırım ve Başkent Doğalgaz'ın halka arzlarına onay verdi.
30.05.2021 Ekonomi
Gen İlaç halka arz için SPK'ya başvurdu!
Gen İlaç halka arz için SPK'ya başvurdu! Türkiye’nin önde gelen yerli ilaç üreticisi Gen İlaç ve Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvurdu.
18.05.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Oyak Yatırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oyak yatırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.