Otomobil Fiyatları

Otomobil Fiyatları

Son dakika otomobil fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otomobil fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otomobil fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otomobil Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otomobil fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 976 otomobil fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm otomobil fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıfır arabada fiyatlar değişti! İşte marka marka otomobil fiyatları...
Sıfır arabada fiyatlar değişti! İşte marka marka otomobil fiyatları... Araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Sıfır araçlara büyük talep devam ediyor. Satışlar rekor seviyelere yükseldi 2024 yılı Ocak-Şubat döneminde otomobil ve hafif ticari araç pazarı yüzde 40,6 oranında arttı. Döviz kurlarındaki volatiliteden kaynaklı otomobillere Mart ayı itibarıyla zam yapıldı.
5.03.2024 Ekonomi
Araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme! Çinli markalar piyasaya damga vurdu
Araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme! Çinli markalar piyasaya damga vurdu Araba fiyatlarında dikkat çeken açıklama geldi. 2023 yılında bazı dönemlerde ayda 2-3 kez zamlanan sıfır otomobil fiyatları son 4 ayda daha yatay bir seyir izledi. En çok satan segmentlerde 4 aylık fiyat artışları yüzde 6 ila 10 arasında değişti. Şubat 2024 sonu itibarıyla küçük sınıf (B segmenti) sıfır otomobilde fiyat ortalaması 1.4 milyon TL’ye, orta sınıfta (C segmenti) fiyat ortalaması 1.9 milyon TL’ye ve orta-üst sınıfta (D segmenti) fiyat ortalaması 3.5 milyon TL’ye ulaştı.
4.03.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Kredi arzında ve mevduat faizinde gözlenebilecek oynaklıklara karşın makroihtiyati kararlarla parasal aktarım mekanizması desteklenmeye devam edilecek" denildi.
1.02.2024 Ekonomi
Araç alacaklar dikkat! Fiyatlarda düşüş başladı, sıfır araç yerine 2. el
Araç alacaklar dikkat! Fiyatlarda düşüş başladı, sıfır araç yerine 2. el Araç alacakları yakından ilgilendiriyor. Geçtiğimiz yılın ilk yarısında sert yükseliş gösteren otomobil fiyatları ağustos ayı sonrasında düşüşe geçmişti. 2023 yılının son aylarında enflasyondan arındırıldığında otomobil fiyatlarında reel bazda düşüşler dikkat çekmişti. İkinci elde model yılına göre hangi araçlarda fiyat artışları daha fazla oldu? Yeni yılın gelmesiyle birlikte piyasada son durum ne?
27.01.2024 Ekonomi
Otomobil markaları 2024 fiyat listesini yayınlıyor! En ucuz araç 710 bin TL'ye düştü
Otomobil markaları 2024 fiyat listesini yayınlıyor! En ucuz araç 710 bin TL'ye düştü Yeni yıla girerken birçok ürüne zam geldi. Bu ürünler arasında otomobiller de bulunuyor. Ancak son dönemde alınan önlemlerle bazı markalarda düşüş görüldü. Ocak 2024’te Türkiye’de satışa sunulan araçlar için yeni fiyat listesini yayınlanıyor. İşte otomobil markalarının 2024 ocak ayının fiyat listesi...
3.01.2024 Ekonomi
Araç piyasasındaki indirim oranını Bakan Bolat açıkladı: 1 Ocak'ta yürürlüğe girecek
Araç piyasasındaki indirim oranını Bakan Bolat açıkladı: 1 Ocak'ta yürürlüğe girecek Araba piyasasında hareketlilik sürereken Ticaret Bakanı Ömer Bolat canlı yayında önemli açıklamalarda bulunarak yapılan indirim oranını açıkladı.
27.12.2023 Ekonomi
Araba alacaklara güzel haber! İndirim oranı açıklandı
Araba alacaklara güzel haber! İndirim oranı açıklandı Araba alacak milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Fiyatlar düşüşe geçti. Ticaret Bakanı Ömer Bolat canlı yayında araç piyasasında yapılan indirim oranını açıkladı. İşte detaylar...
27.12.2023 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat! Trafik sigortası poliçe limitleri arttı, işte yeni oranlar
Arabası olanlar dikkat! Trafik sigortası poliçe limitleri arttı, işte yeni oranlar Trafik sigortalarında her ay yüzde 2 yapılan artış 2024 yılından itibaren yüzde 5 olarak uygulanması kararı alındı. Ayrıca teminat tutarlarında da yükseliş gerçekleştirildi. Ayrıca kaza halinde ortaya çıkan maddi ve manevi teminatlarda da artış yapıldı.
14.12.2023 Ekonomi
En ucuz araba fiyatları belli oldu! İşte en düşük fiyatlı otomobil ve araç listesi...
En ucuz araba fiyatları belli oldu! İşte en düşük fiyatlı otomobil ve araç listesi... Otomobil ve araba piyasasında fiyatları düşerken en uygun ve en düşük otomobil fiyatları belli oldu. Yıl sonunun gelmesiyle birlikte markalar kampanya yapıp fiyatları düşürürken satışlarını da ciddi oranda artırıyorlar.
28.11.2023 Ekonomi
Kredi faizlerindeki yükseliş araba fiyatlarını vurdu
Kredi faizlerindeki yükseliş araba fiyatlarını vurdu İkinci el otomobil fiyatları gerilemeye devam ediyor. Kredi faizlerindeki yükseliş, mevduat faizlerindeki getirinin yüksek olması vatandaşları alım yerine bekleme ve tasarruf noktasına itti. Durum böyle ikinci el otomobiller sıfır otomobillerden daha ucuza yani normalleşmeye başladı. Hükümetin attığı adımlar da fiyat gerilemelerinde etkili oldu.
22.11.2023 Ekonomi
En ucuz araba modelleri belli oldu! Liste açıklandı, yeni kampanyalar başladı, daha ucuzu yok
En ucuz araba modelleri belli oldu! Liste açıklandı, yeni kampanyalar başladı, daha ucuzu yok Araba alacak milyonları ilgilendiriyor. Yeni yıldan önce sıfır araç alacak olanları büyük fırsat! En ucuz araba modelleri belli oldu. Listedeki araçlar fiyatları ile dikkat çekiyor. Ticaret Bakanlığı'nın aldığı tedbirler sonrası bayilerde sıfır otomobil sorunu ortadan kalktı. 2023 yıl sonu yaklaşırken otomobil kampanyaları yenilendi. Her markanın en ucuz otomobilleri belli oldu. İşte İşte 800 bin TL'nin altındaki sıfır araç fiyatları...
8.11.2023 Ekonomi
350-400 bin TL arası en iyi hangi arabalar alınır?
350-400 bin TL arası en iyi hangi arabalar alınır? Otomobil piyasasındaki inanılmaz artış alıcıları ikinci el piyasasına yönlendirdi. Dövizdeki yükseliş piyasaları olumsuz etkiledi. Biz de 2023 yılında bütçesi kısıtlı olanlar için 350-400 bin TL arasında alınacak en iyi arabaları araştırdık. Haydi gelin birlikte bakalım.
23.10.2023 Ekonomi
Fiyatlar düşmeye devam ediyor! İkinci el otomobilde satışlar artmaya başladı
Fiyatlar düşmeye devam ediyor! İkinci el otomobilde satışlar artmaya başladı İkinci el otomobilde fiyatlardaki düşüş yaklaşık yüzde 20’yi buldu. Fiyatlar üzerimdeki köpüğün erimeye devam etmesiyle satışlar da artmaya başladı.
16.10.2023 Ekonomi
İkinci el araba fiyatlarında indirim furyası başladı! Bayiler fiyatları düşürdükçe düşürüyor
İkinci el araba fiyatlarında indirim furyası başladı! Bayiler fiyatları düşürdükçe düşürüyor Araba alacaklar için güzel haber geldi. Tercihini ikinci el araçtan yana kullananlar kazançlı çıkıyor. 2. el arabada indirim trendi başladı. Bakan Bolat indirim ile ilgili detayları paylaştı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Otomotiv piyasasında 2’nci el fiyatlarında yüzde 10-15 düşüşler var. 1'inci elde artık stoklar ortaya çıkartılmak zorunda kalındı, 'araç yok' kelimesi artık gündemden büyük ölçekte düştü. Sıfır otomotivde de kolay kolay zam yapılamayan bir süreci yaşıyoruz" dedi.
27.09.2023 Ekonomi
Araba alacaklara güzel haber! Fiyat artışı bıçak gibi kesildi, bayiler indirimli fiyat teklif ediyor
Araba alacaklara güzel haber! Fiyat artışı bıçak gibi kesildi, bayiler indirimli fiyat teklif ediyor Araba alacaklar uzun süredir bu haberi bekliyordu. Otomotiv sektörü astronomik fiyat artışları ile gündemdeydi. Sıfır ya da ikinci el arama alma planı yapanlar ise beklemeye geçmişti. Geçtiğimiz aylardan ortalama 100 binli satışlarla rekorlar kıran otomotiv pazarı, resmen frene bastı. Hal böyle olunca fiyat artışları kesildi, bayiler indirimli fiyat teklif ediyor.
26.09.2023 Ekonomi
Araba alacaklara güzel haber! Satışlar resmen durdu, fiyatlara yansıyacak
Araba alacaklara güzel haber! Satışlar resmen durdu, fiyatlara yansıyacak Araba alma planı yapanları yakından ilgilendiriyor. İlk altı ayı ‘0’ stokla kapatan bayilerin elinde sıfır araçlar ilk kez kalmaya başladı. Uzmanlar sıfır araçta asıl durağanlığın bu ay itibarıyla başlayacağını söyledi. İkinci elde ise alınan önlemler satışları yavaşlattı.
12.09.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme! Köpük fiyat eridi, frene basıldı
Araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme! Köpük fiyat eridi, frene basıldı Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Mart ayından beri aylık ortalama 100 binli satışlarla rekorlar kıran otomotiv pazarı, ağustosta 80 bin adetle frene basmaya hazırlanıyor. Yatırım amaçlı talebin çekilmesiyle son çeyrekte artık ihtiyacı olan tüketici ile satıcı baş başa kalacak. En ucuz otomobilin 725 bin TL olması, ÖTV matrah limitlerinin arttırılmaması ve krediye ulaşımdaki zorluklar nedeniyle kalan aylarda sıfır aracı gücü yeten alabilecek.
4.09.2023 Ekonomi
Araba alacaklar için kritik uyarı! İkinci elde balon resmen patladı, fiyatlar düşmeye başladı
Araba alacaklar için kritik uyarı! İkinci elde balon resmen patladı, fiyatlar düşmeye başladı İkinci el araba satışında yeni oyun ortaya çıktı. Sıfır araç fiyatlarına paralel olarak artan ikinci el araba fiyatları öyle bir noktaya geldi ki bazı modeller için sıfırından daha yüksek fiyatlar istenmeye başladı. Bu noktada ikinci el araç satış fiyatının sıfır araç satış fiyatının üzerinde olamayacağına dair karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Ancak araç satıcıları gizli fiyat oyunu ile bu kararı delmeye çalışıyor. İşte araba alma planı yapanları yakından ilgilendiren konunun detayları...
29.08.2023 Ekonomi
Ford SUV modeli Kuga Eylül fiyatları alıcısını selektörle çağırıyor! Bu fiyat listesi 8 ay görülmedi
Ford SUV modeli Kuga Eylül fiyatları alıcısını selektörle çağırıyor! Bu fiyat listesi 8 ay görülmedi Ford, C-SUV modeli Kuga'yla çok tercih ediliyor. Ülkemizde otomobil severlerin hizmetine sunulan Ford Kuga Eylül fiyat listesiyle alıcılarını kornayla çağırıyor.
27.08.2023 Gündem
Fiat Egea, Renault Clio hurdaya çıkar! Çinli dev marka 390 bin TL'lik otomobille Türkiye'ye giriş yaptı!
Fiat Egea, Renault Clio hurdaya çıkar! Çinli dev marka 390 bin TL'lik otomobille Türkiye'ye giriş yaptı! Otomobil fiyatlarındaki gelişmeler sonrası Çinli dev marka Türkiye'ye gözünü dikti. Sürpriz bir karar alan Changan, 390 bin TL'lik modeliyle Türkiye'ye geliyor.
24.08.2023 Gündem
Sıfır araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Fahiş fiyat artışları bıçak gibi kesildi
Sıfır araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Fahiş fiyat artışları bıçak gibi kesildi Araba alma planı yapanları yakından ilgilendiriyor. Sıfır araba fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Otomotiv sektöründe satışlar durma noktasına geldi, rüzgar tersine döndü. Yeni kampanyaların başlaması an meselesi. Avantajlı fiyatlar ve düşük faizli kredi imkanları bekleniyor. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...
22.08.2023 Ekonomi
İkinci el araba fiyatlarında rüzgar tersine döndü! İndirim dönemi başladı, 150 bin TL'yi buluyor
İkinci el araba fiyatlarında rüzgar tersine döndü! İndirim dönemi başladı, 150 bin TL'yi buluyor İkinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Otomobil fiyatlarında görülen artış araba alama planı yapanların beklemeye geçmesine neden olmuştu. İkinci el araba fiyatlarının sıfır araç fiyatlarını geçmesi nedeniyle yasal düzenleme yapıldı. Ancak 2. el otoda rüzgar tersine döndü. Fiyatlar düşmeye başlarken 150 bin TL'ye varan indirimler baş gösterdi.
16.08.2023 Ekonomi
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Zam için tarih verildi, uzmanlardan 'beklemeyin' uyarısı geldi
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Zam için tarih verildi, uzmanlardan 'beklemeyin' uyarısı geldi İkinci el araba satışında yeni oyun ortaya çıktı. Sıfır araç fiyatlarına paralel olarak artan ikinci el araba fiyatları öyle bir noktaya geldi ki bazı modeller için sıfırından daha yüksek fiyatlar istenmeye başladı. Bu noktada ikinci el araç satış fiyatının sıfır araç satış fiyatının üzerinde olamayacağına dair karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Ticaret Bakanlığı’nın aldığı önlemlerin üzerinden bir ay geçerken ikinci el araç satışları sert frenledi. Önlemler işe yaradı, ‘al-satçı’ olarak bilinen yatırımcıların yerini gerçek müşteriler almaya başladı. Ancak fiyatlarda gerileme yok. Tersine alıcı da satıcı da beklemeye geçince talep şişmeye başladı. Uzmanlar ise ertelenen talebin ortaya çıkması ile eylül ayından sonra fiyatların artabileceği konusunda uyarıyor.
14.08.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarında 3 yıl sonra indirim gerçekleşti! Dip araba fiyatları için tarih verildi
Araba fiyatlarında 3 yıl sonra indirim gerçekleşti! Dip araba fiyatları için tarih verildi Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Araba fiyatlarında 3 yıl sonra büyük indirim gerçekleşti. 3 yıl sonra ilk kez sıfır otoda indirim yapılmaya başlandı. İlk kez sıfır otoda iskonto dönemi başladı, yani fiyatta indirime gidildi. 2 ay öncesine kadar sıfır araç bulunamıyordu ancak artık sıfır araçlar gün yüzüne çıktı. Bazı bayiler yüzde 3 ile 5 oranında iskonto uygulamaya başladı. 2. elde de fiyatlar düşüyor. Ticaret Bakanlığı'nın denetimleri ve Maliye Bakanlığı'nın kredi musluğunu kısmasıyla birlikte otomobil fiyatları düştü. Zoraki aksesuar satışı bitti. İkinci elde ise fiyatlar yüzde 5 geriledi. İşte araba fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
12.08.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarına yıllar sonra çarpıcı gelişme! Sıfır ve ikinci el fiyatları düşüyor
Araba fiyatlarına yıllar sonra çarpıcı gelişme! Sıfır ve ikinci el fiyatları düşüyor Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Hükümet tarafından atılan peş peşe adımlar sonrası sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında yıllar sonra sürpriz bir gelişme yaşandı. Arabada vurgunun önü kesildi. 2. elde fiyatlar düşüyor. Ticaret Bakanlığı'nın denetimleri ve Maliye Bakanlığı'nın kredi musluğunu kısmasıyla birlikte otomobil fiyatları düştü. Zoraki aksesuar satışı bitti. Bazı bayiler sıfır araçta iskonto dahi uyguluyor. İkinci elde ise fiyatlar yüzde 5 geriledi. İşte araba fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
11.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Otomobil Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otomobil fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.