Otobüste Taciz

Otobüste Taciz

Son dakika Otobüste taciz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Otobüste taciz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Otobüste taciz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otobüste Taciz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otobüste taciz gelişmeleri de dahil olmak üzere 113 otobüste taciz haberi bulunmuştur. Tüm otobüste taciz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Genç kızı toplu taşıma aracında taciz eden şahıs tutuklandı! "Beni sürekli takip ediyordu"
Genç kızı toplu taşıma aracında taciz eden şahıs tutuklandı! "Beni sürekli takip ediyordu" Adana'da üniversite öğrencisi ve aynı zamanda muhasebeci olarak çalışan genç kızı otobüste taciz eden şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
22.03.2024 Adana
Otobüste taciz şüphelisine dayak
Otobüste taciz şüphelisine dayak Otobüste taciz şüphelisine dayak
28.12.2019 Haber
Halk otobüsünde rezalet!
Halk otobüsünde rezalet! Çorum'da halk otobüsünde, üniversite öğrencileri S.N.S. (20) ve M.K.'ya (20) tacizde bulunduğu öne sürülen R.Y. (60), kızların çığlıkları üzerine yolcular tarafından darbedildi. Gözatına alınan ve suçlamaları kabul etmeyen R.Y., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Otobüste taciz iddiasına dayak anı ise kameraya yansıdı.
28.12.2019 Yaşam
Genç kızdan otobüste sözlü taciz iddiası!
Genç kızdan otobüste sözlü taciz iddiası! Genç kızdan otobüste sözlü taciz iddiası!
19.11.2019 Yaşam
Yargıtay'dan 'otobüste taciz' iddiasına gerekçe: Ses etmemiş...
Yargıtay'dan 'otobüste taciz' iddiasına gerekçe: Ses etmemiş... Ankara'da yaşayan bir kadın, dava dosyasında yer alan bilgilere göre, 2015 yılında işe gitmek isterken halk otobüsünde tacize uğradı.
15.11.2019 Yaşam
Otobüste iğrenç olay! Muavin bahanelerle geldi ve...
Otobüste iğrenç olay! Muavin bahanelerle geldi ve... İstanbul'dan Balıkesir'e giden E.B. adlı kadın, dönüş yolunda otobüste muavinin tacizine uğradı.
12.11.2019 Gündem
Otobüsteki taciz iddiasında yeni gelişme!
Otobüsteki taciz iddiasında yeni gelişme! Ankara'da EGO otobüsünde K.K. adlı kıza tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan S.B., savcılık tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
22.03.2019 Yaşam
Otobüste taciz iddiasına gözaltı
Otobüste taciz iddiasına gözaltı Bursa’da bir kişi, belediye otobüsünde bir kadını elle taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.
25.07.2018 Yaşam
Otobanda mahkeme olsa adalet gelecek!
Otobanda mahkeme olsa adalet gelecek! Annesi ve dedesiyle bindiği Iğdır-İstanbul otobüsünde 10 yaşındaki çocuğu uykusunda istismar ettiği ortaya çıkınca tutuklanan muavinin yargılanmasında mahkemeler güzergah tartışmasına girdi. Dava 6 aydır başlayamıyor
16.07.2018 Yaşam
Hakimden örnek karar
Hakimden örnek karar Belediye otobüsünde bacağını ayırarak oturup yanındaki kadını taciz eden kişiye 2 yıl hapis cezası verildi. Kesinleşen karar emsal niteliğinde
23.12.2017 Yaşam
Otobüste taciz iddiasına gözaltı
Otobüste taciz iddiasına gözaltı Samsun'da yolcu otobüsünde yanına oturduğu bayanı teselli etme bahanesiyle tacizde bulunduğu iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.
16.10.2017 Yaşam
Otobüste tacizde bulunan kişiyi fotoğrafladı
Otobüste tacizde bulunan kişiyi fotoğrafladı İzmit'te, bindiği halk otobüsünde tacize uğrayan kadın, tacizde bulunan kişiyi cep telefonu ile fotoğrafladı. Kocaeli Kadın Emeği Kolektifi fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşarak tacizde bulunan kişiyi teşhir etti.
27.04.2017 Yaşam
Tacizle suçlanan şoför, annenin hışmına uğradı
Tacizle suçlanan şoför, annenin hışmına uğradı ANTALYA’da 37 yaşındaki Filiz O., 2 yıl önce kızı E.Y.D.’yi taciz ettiği öne sürülen özel halk otobüsü şoförü Özgür K.’ye telefonla randevu verip çağırdı. Randevu yerinde kavga eden taraflar mahkemelik oldu. Özgür K. hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
3.05.2016 Yaşam
Otobüsteki tacizciyi akbili ele verdi
Otobüsteki tacizciyi akbili ele verdi İstanbul'da özel halk otobüsünde bir kadını cinsel organıyla taciz ettiği öne sürülen şahıs, nefes kesen bir operasyonla yakalandı. Şüphelinin yakalanması için özel ekip kuran polis, 7 durakta tertibat alıp şüpheliyi indiği son durakta gözaltına aldı.
26.04.2016 Yaşam
Dokunan yanacak
Dokunan yanacak Cinsiyet ayırımcılığı yapan afişler kaldırılacak. Gece otobüsleri kadın yolcular için rotasını değiştirecek. Tacizciler için 5 yıl hapis ya da 75 bin euro ceza verilecek. Bu önlemler ne yazık ki Fransa’da hayata geçecek
9.07.2015 Dünya
Otobüste tacize 2 yıl hapis cezası
Otobüste tacize 2 yıl hapis cezası Üsküdar’da belediye otobüsüne binen Songül Ö., Erdem Ş.’nin elle tacizine uğradı. Şemsiye ile vurup bağırmaya başladı. Yargıya taşınan tacizde hakim 2 yıl verip ertelemedi
20.12.2021 Yaşam
Otobüste taciz skandalında flaş gelişme
Otobüste taciz skandalında flaş gelişme Otobüste kendisini taciz etmekle suçladığı adamın görüntülerini videoya çekerek sosyal medyada paylaşan Pırıl Polat, hakkkında açılan “hakaret” davasından beraat etti. Hakim, beraat kararında, “18 yaşındaki bir genç kız, hiçbir neden yokken bu şekilde bir eylemde bulunmaz” dedi.
18.04.2015 Yaşam
İstanbul'da otobüste taciz vatandaş kamerasında
İstanbul'da otobüste taciz vatandaş kamerasında İstanbul'da otobüste taciz vatandaş kamerasında
15.01.2015 Haber
İstanbul'da otobüste taciz vatandaş kamerasında
İstanbul'da otobüste taciz vatandaş kamerasında İstanbul'da bindiği bir otobüste taciz olayına şahit olan vatandaş o anları kameraya aldı.
15.01.2015 Yaşam
Otobüste taciz için sınırsız kart almış!
Otobüste taciz için sınırsız kart almış! Otobüste üniversiteli öğrenci kızları sık sık taciz için sınırsız kart alan zanlı “Yapmadan duramıyorum” diye ifade verdi.
25.12.2014 Yaşam
Otobüste taciz skandalı!
Otobüste taciz skandalı! İstanbul'da üniversite öğrencisi genç kız, vites değiştirirken kalçasına dokunduğunu iddia ettiği otobüs şoföründen şikayetçi oldu.
10.11.2014 Yaşam
Genç kadına otobüste taciz şoku
Genç kadına otobüste taciz şoku Otobüse binen genç kadınının arkasına geçen sapık başka bir yolcunun kamerasına takıldı. Tacizden bunalan genç kadın tepki gösterince bakın ne oldu? Çinli kadının başına gelen taciz anı saniye saniye görüntülendi
7.09.2014 Dünya
Tacizciye 'anayasal' özgürlük!
Tacizciye 'anayasal' özgürlük! Yargıtay'dan şaşırtan karar
29.09.2021 Gündem
Liseli kızı otobüste taciz etti!
Liseli kızı otobüste taciz etti! İzmir'de, belediye otobüsünde 17 yaşındaki Ş...
12.05.2011 Yaşam
Otobüste taciz
Otobüste taciz Güneş kremi reklamı suç işleyenin her zaman kendini kızarmış bir şekilde belli eder malum konu güneş kremi reklamı olunca böyle ilginç bir reklam çalışması yapılmış Ana konu aszlında güneş kremi
10.01.2011 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Otobüste Taciz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otobüste taciz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.