Otobüs Seferleri

Otobüs Seferleri

Son dakika otobüs seferleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otobüs seferleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otobüs seferleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otobüs Seferleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otobüs seferleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 414 otobüs seferleri haberi bulunmuştur. Tüm otobüs seferleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mersin Adana tren seferleri iptal mi? Açıklama geldi
Mersin Adana tren seferleri iptal mi? Açıklama geldi Mersin Adana tren seferleri iptal mi sorusu, açıklamalar sonrası merak konusu oldu. Mersin-Adana arasında 138 yıl önce hizmete giren demir yolunda yapılacak yüksek hızlı tren (YHT) çalışmaları nedeniyle tren seferlerinin akıbeti sorgulanıyor. Peki, Mersin Adana tren seferleri duracak mı, hızlı tren nedeniyle tren seferleri kapanacak mı?
20.04.2024 Gündem
Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir?
Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir? Bedelli askerlik yerleri açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı MSB Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru ile 2024 yılı Şubat ayında silahaltına alınacak olan yükümlülerin celp dönemleri ile birlik yerleri belirlendi. Bedelli askerlik yerleri sorgulama işlemini e-Devlet üzerinden gerçekleştiren asker adaylarından bazılarına Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanlığı çıktı. Peki, Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir? 
25.01.2024 Gündem
Galata Köprüsü bakım çalışmalarının ilk etabı için trafiğe kapatıldı
Galata Köprüsü bakım çalışmalarının ilk etabı için trafiğe kapatıldı  Beyoğlu ve Fatih ilçelerini birbirine bağlayan Yeni Galata Köprüsü, yaklaşık 40 gün sürecek bakım çalışmalarının ilk etabı için trafiğe kapatıldı. Köprü girişine beton bariyerler yerleştirilirken, iş makineleri de köprüdeki yerini aldı.
13.08.2023 Gündem
İstanbul'da deprem hazırlığı! 13 Ağustos'ta başlıyor, 40 gün sürecek
İstanbul'da deprem hazırlığı! 13 Ağustos'ta başlıyor, 40 gün sürecek Yeni Galata Köprüsü'nde 40 gün sürecek çalışma yapılacak. Köprüyü olası İstanbul depremine hazırlamayı amaçlayan çalışmanın ilk etabı, 13 Ağustos pazar gece 00.00'da başlayacak. Tramvay seferi hariç olmak üzere, 40 gün boyunca trafik akışı alternatif güzergahlarla sağlanacak.
11.08.2023 Gündem
Otogarda bayram yoğunluğu başladı
Otogarda bayram yoğunluğu başladı İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda bayram yoğunluğu başladı. Diğer bayramlara göre bu bayramın otogarda daha yoğun geçtiğini belirten otogar esnafı Zafer Bayar, "Tamamen tatil olarak değil. Bir Ege havası yok. Tamamen Anadolu Bölgesinde yoğunluk" dedi.
20.06.2023 Gündem
Ulaşımda bayram tarifesi! Fiyatlar açıklandı
Ulaşımda bayram tarifesi! Fiyatlar açıklandı Kurban Bayramı’na günler kala tatil rotalarını son anda belirleyenler için uçaklarda yer bulmak zorlaştı. Otobüs ve Yüksek Hızlı Tren için rezervasyonlar sürüyor. 9 günlük tatil döneminde İstanbul’dan Antalya ve Bodrum’a gidiş-dönüş uçak bileti kişi başı en az 2 bin 350 TL. Otobüsle aynı rota gidiş-dönüş 1.000 TL ila 1.500 TL arasında değişiyor. Bu bayramda en ekonomik otomobili kiralamanın günlüğü ise 1.300 TL’den başlıyor.
16.06.2023 Ekonomi
Fiyatlar 5 gün içinde 12 bin lira arttı! Online alışverişte iptal şoku
Fiyatlar 5 gün içinde 12 bin lira arttı! Online alışverişte iptal şoku İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde hiçbir sebep göstermeden yapılan iptallerde artış yaşanıyor. Son dönemde kura bağlı olarak fiyat artışı beklentisiyle iptal edilen eşyaların haricinde bazı vatandaşların otobüs biletlerinde de iptaller gerçekleşiyor. Konuyla ilgili Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, "Tüketicinin sözleşmesini iptal etmek için haklı gerekçe ancak mücbir sebeplerle olur. Tüketici Kanunun 6'ncı maddesi satıştan kaçınmayı da yasaklamıştır. Ben satmıyorum, caydım, sen paranı geri al denilemez" dedi. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım da, "Firmaların böyle bir hakkı yok eğer zorunlu nedenlerle otobüs seferleri iptal ediliyorsa, o vatandaşın seyahatini bir şekilde temin etmek durumundadır, fiyat farkı da alamaz" ifadelerini kullandı. 
10.06.2023 Ekonomi
Otogarda afet bölgesi hareketliliği! Otobüs firması 10 liraya taşıdı
Otogarda afet bölgesi hareketliliği! Otobüs firması 10 liraya taşıdı Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler için bölgeye otobüs seferleri devam ediyor. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda kimi, depremzedelere yardım etmek için kimi de yakınlarından haber almak için yola çıkarken, bir otobüs firması yaptığı hareketle örnek oldu. Hava yolu firmaları THY ve Sunexpress fiyatları 100 liraya sabitlerken Pegasus ise deprem bölgesinden uçuşları ücretsiz gerçekleştirecek.
7.02.2023 Gündem
Filipinleri vurması beklenen Noru Tayfunu nedeniyle yaklaşık 8 bin 500 kişi tahliye edildi
Filipinleri vurması beklenen Noru Tayfunu nedeniyle yaklaşık 8 bin 500 kişi tahliye edildi Filipinleri vurması beklenen Noru Tayfunu nedeniyle alınan önlemler kapsamında yaklaşık 8 bin 500 kişi tahliye edilirken, yarın için eğitim öğretime ara verildi ve devlet dairelerinin çalışmaları askıya alındı.
25.09.2022 Dünya
Bugün toplu taşıma ücretsiz mi, İETT bugün ücretsiz mi, bedava mı? 30 Ağustos 20222 Zafer Bayramı otobüs, metro, metrobüs, marmaray, vapur bedava mı?
Bugün toplu taşıma ücretsiz mi, İETT bugün ücretsiz mi, bedava mı? 30 Ağustos 20222 Zafer Bayramı otobüs, metro, metrobüs, marmaray, vapur bedava mı? İETT bugün ücretsiz mi, bedava mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle İstanbul'da toplu taşımayı kullanacak olanlar İETT seferlerinin durumunu sorguluyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı 100. yıl dönümü bugün kutlanacak. Zafer Bayramı’na yönelik etkinlere katılmak isteyenler toplu taşıma seferlerini araştırmaya başladı. 30 Ağustos’ta otobüsler, metro, metrobüsün ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor. Peki, 30 Ağustos 2022 Zafer Byramı’nda otobüs, metrobüs, metro ve vapurlar ücretsiz mi? Bugün toplu taşıma ücretsiz mi?
30.08.2022 Yaşam
İstanbul’u kar yağışı vurdu! Arabalar yolda kaldı, otobüs seferleri durduruldu
İstanbul’u kar yağışı vurdu! Arabalar yolda kaldı, otobüs seferleri durduruldu İstanbul’da yoğun kar yağışının ardından kayganlaşan yollarda sürücüler zor anlar yaşadı. Pendik'te kayganlaşan yolda duramayan araç kaza yaptı, Bağcılar'da kayan minibüs otomobile çarptı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yoğun kar yağışı nedeniyle Esenler, Harem ve tüm cep otogarlardaki çıkışların bir sonraki duyuruya kadar durdurulduğunu açıkladı. İşte kar yaşından son dakika görüntüleri...
11.03.2022 Galeri
PTT çalışma saatleri değişti mi? PTT kaça kadar açık? Bugün PTT açık mı?
PTT çalışma saatleri değişti mi? PTT kaça kadar açık? Bugün PTT açık mı? Yoğun kar yağışı ile ilgili Meteoroloji’den gelen uyarılar üzerine İstanbul’da günler öncesinden kentte yaşanabilecek aksaklık ve olumsuzluklar üzerine İstanbul Valiliği bir dizi önlem almıştı. Öncelikle eğitim, ulaşım ile kamu kurum ve kuruluşları çalışmasıyla ile ilgili tedbirler valilik tarafından duyuruldu. Sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağısı ile birlikte bazı kamu kurumlarının çalışıp çalışmadığı pek çok vatandaşın gündeminde yer alıyor. Peki, PTT çalışma saatleri değişti mi? PTT kaça kadar açık? Bugün PTT açık mı? İşte detaylar…
10.03.2022 Gündem
Kadınlar Günü’nde ulaşım ücretsiz mi? İstanbulkart Mobil uygulaması nasıl indirilir? Metrobüs ve otobüs seferleri ücretsiz mi?
Kadınlar Günü’nde ulaşım ücretsiz mi? İstanbulkart Mobil uygulaması nasıl indirilir? Metrobüs ve otobüs seferleri ücretsiz mi? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) duyurdu! Tüm kadınlara ücretsiz olacak! İBB, 8 Mart Kadınlar Günü’nü ücretsiz toplu ulaşımla kutlayacak. Peki, Kadınlar Günü’nde ulaşım ücretsiz mi? İstanbulkart Mobil uygulaması nasıl indirilir? Metrobüs ve otobüs seferleri ücretsiz mi?
6.03.2022 Gündem
Otobüs seferleri başladı mı? Şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, hala iptal mi?
Otobüs seferleri başladı mı? Şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, hala iptal mi? Otobüs seferleri iptal mi, şehirler arası otobüs seferleri başladı mı? İstanbul’da yoğun kar yağışı nedeniyle kısıtlama getirilen şehirlerarası otobüs seferleri yeniden başladı.
26.01.2022 Gündem
İstanbul’a girişler kısıtlandı mı? İstanbul’a giriş yasak mı? İstanbul’a giriş ne zaman açılacak?
İstanbul’a girişler kısıtlandı mı? İstanbul’a giriş yasak mı? İstanbul’a giriş ne zaman açılacak? İstanbul’da devam eden yoğun kar yağışı kentte tüm hayatı olmusuz etkiledi. Kardan kapanan yollarda çalışmalar devam ederken yolda mahsur kalan araçlar için de çalışmalar devam ediyor. İstanbul Valiliği, Meteoroloji’den yapılan uyarılar doğrultusunda yeni önlemler aldı. İstanbul Valiliği, ulaşım başta olmak üzere, çalışma hayatı ve eğitim gibi alanlarda önlem aldı. Peki, İstanbul’a girişler kısıtlandı mı? İstanbul yönüne seyahat eden araçların kente girişine izin var mı? İstanbul’a giriş yasak mı? İstanbul’a giriş ne zaman açılacak? İşte İstanbul Valiliği’nin açıklaması!
25.01.2022 Gündem
Otobüs seferleri iptal mi? Şehirlerarası yolcu otobüslerinin çıkışları durduruldu mu?
Otobüs seferleri iptal mi? Şehirlerarası yolcu otobüslerinin çıkışları durduruldu mu? İstanbul’da karla mücadele çalışmaları sürerken İstanbul Valiliği alınan son tedbirleri açıkladı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan tahmin raporları ve devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle önlemler alındı. Eğitimden, sosyal hayata, çalışmadan ulaşıma kadar alınan önlemler İstanbul Valiliği tarafından duyuruldu. Peki, Otobüs seferleri iptal mi? Şehirlerarası yolcu otobüslerinin çıkışları durduruldu mu? Otobüs seferleri ertelendi mi? İşte İstanbul Valiliği’nin son açıklaması…
25.01.2022 Gündem
İETT otobüs seferleri iptal mi? 25 Ocak Marmaray, metrobüs ve metro çalışıyor mu, toplu ulaşım bugün var mı?
İETT otobüs seferleri iptal mi? 25 Ocak Marmaray, metrobüs ve metro çalışıyor mu, toplu ulaşım bugün var mı? Marmaray, metrobüs çalışıyor mu, İETT toplu taşıma seferleri iptal mi? Meteoroloji, AKOM ve AFAD'ın peş peşe yaptığı uyarılar, bugün yaşanılan felaketi gözler önüne serdi. Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü başlayan kar İstanbul'u etkisi altına aldı. Yoğun kar, İstanbul'da trafiği felç etti. İstanbul'a giriş çıkışlar bir süreliğine kapatıldı. Söz konusu gelişmelerin ardından vatandaşlar marmaray, metrobüs ve metronun çalışıp çalışmadığını, seferlerin iptal edilip edilmesini araştırmasına neden oldu. Peki, Marmaray, metrobüs ve metro bugün çalışıyor mu, 25 Ocak toplu ulaşım var mı? İETT otobüs seferleri iptal mi, metro ve metrobüs seferleri saatleri değişti mi?
25.01.2022 Gündem
AVM’ler kapanacak mı 25 Ocak? AVM’ler açık mı? AVM’ler kaçta açılıyor ve kapanıyor? İşte 25 Ocak AVM çalışma saatleri!
AVM’ler kapanacak mı 25 Ocak? AVM’ler açık mı? AVM’ler kaçta açılıyor ve kapanıyor? İşte 25 Ocak AVM çalışma saatleri! AVM’ler kaçta kapanacak, bugün AVM’ler açık mı? İzlanda kışı tüm Türkiye’de hayatı felç etti. İstanbul olmak üzere birçok ilde etkili olan kar yağışı beraberinde birçok kararın alınmasına neden oldu. Kar yağışı sebebiyle 24 Ocak’ta kamu kurumlarının mesai saatleri değişmiş, İstanbul’a giriş çıkışlar kapatılmış, uçak ve otobüs seferleri durmuş, AVM’lerin kapanış saati de öne çekilmişti. Alışveriş için AVM’leri kullanan vatandaşlar ise arama motorlarına yöneldi ve AVM’lerin açık olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, bugün AVM’ler kapalı mı, AVM’ler açık mı 25 Ocak?
25.01.2022 Gündem
Tatile gidecekler dikkat! Yer kalmadı, ara tatil sonrası sıcak gelişme
Tatile gidecekler dikkat! Yer kalmadı, ara tatil sonrası sıcak gelişme Tatile gidecekler dikkat. Yüz yüze eğitimde ara tatil verildi. Tatili fırsat bilen binlerce kişi yollara düştü. İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Otogarı'ndaki otobüs seferleri tamamen dolarken, ana yollarda da trafik yoğunluğu yaşandı.
12.11.2021 Gündem
İETT duyurdu! Değişiyor, yarın başlıyor!
İETT duyurdu! Değişiyor, yarın başlıyor! İETT 6 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim yılında kış tarifesine geçerek seferleri artırıyor. Metro İstanbul ve Şehir Hatları da ek seferlerle kapasite artırımına gidiyor.
5.09.2021 Gündem
YHT, Marmaray, Başkentray vey yolu trenlerinde sefer düzenlemesi
YHT, Marmaray, Başkentray vey yolu trenlerinde sefer düzenlemesi Ankara-Eskişehir- İstanbul, Ankara-Konya ve Konya-Eskişehir-İstanbul hatlarında toplam 12 sefer yapacak olan YHT, yüzde 50 kapasiteli hizmet verecek. Marmaray seferleri Halkalı-Gebze hattında 30 dakika aralıklarla, Başkentray ise Sincan-Kayaş hattında hafta içi 30 dakika, hafta sonu bir saat aralıklarla çalışacak.
29.04.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı otobüs seferleri yapılacak mı? İETT otobüs ve metrobüs seferleri
Sokağa çıkma yasağı otobüs seferleri yapılacak mı? İETT otobüs ve metrobüs seferleri Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasağı bu hafta da devam ediyor. Bu hafta uygulanacak yasakta tedviri elden bırakmak istemeyen pek çok kişi 'sokağa çıkma yasağı otobüs seferleri yapılacak mı?' sorusunu araştırıyor. Peki, Sokağa çıkma yasağında İETT çalışıyor mu? Otobüs ve metrobüs seferleri yapılacak mı? İşte Sokağa çıkma yasağı otobüs seferleri ile ilgili açıklama...
28.11.2020 Gündem
İstanbul'da 4 metro istasyonu yarından itibaren kapanıyor
İstanbul'da 4 metro istasyonu yarından itibaren kapanıyor İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kent içi ulaşımda önemli yük taşıyan metrodaki M1 Hattı yenileme projesi kapsamında Ataköy/Şirinevler-Atatürk Havalimanı ile bunların arasında kalan iki istasyonun inşaat çalışmaları sebebiyle yarından itibaren işletmeye kapatılacağını açıkladı.
10.09.2020 Gündem
Meis adası nerede? Yunanistan’a bağlı Meis Adası Türkiye’ye kaç km uzaklıkta? Meis Adası haritası!
Meis adası nerede? Yunanistan’a bağlı Meis Adası Türkiye’ye kaç km uzaklıkta? Meis Adası haritası! Meis Adası çevresinde hareketlilik yaşanıyor. Türk hücumbotu Kaş'a, Yunan hücumbotu Meis Adası'na yanaştı. Doğu Akdeniz'deki gelişmelerle ilgili olarak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Sismik araştırma gemilerimizi gönderdik, kimseye taviz veremeyiz, kimse bize 'Siz kötü niyetlisiniz' diyemez, karşımızda kötü niyetli bir ülke var, birini suçlayacaklarsa Yunanistan'ı suçlasınlar." diye konuştu. Peki, Meis adası nerede? Meis adası Türkiye’ye ne kadar uzaklıkta? İşte, Meis Adası haritası…
11.08.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağında seyahat edilebilir mi? Sokağa çıkma yasağında seyahat izin belgesi mi alınıyor, nasıl alınır?
Sokağa çıkma yasağında seyahat edilebilir mi? Sokağa çıkma yasağında seyahat izin belgesi mi alınıyor, nasıl alınır? 15 ilde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. İçişleri Bakanlığı kararıyla Türkiye’nin 14 büyükşehrinde ve Zonguldak’ta hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Sokağa çıkma yasağı 5 Haziran Cuma günü 00.01’de başlayacak, 7 Haziran Pazar günü 00.00’de sona erecek. 1 Haziran’da yeni normalin açıklanmasından sonra hafta sonu sokağa çıkma yasaklarının sona erdiğini düşünen vatandaşlar arama motorlarına yöneldi. Özellikle hafta sonu tatil planı yapan vatandaşlar Sokağa çıkma yasağında seyahat edilebilir mi, yapılır mı? Sokağa çıkma yasağında seyahat nasıl olacak? Sokağa çıkma yasağında seyahat izini nasıl alınır? Sokağa çıkma yasağında seyahat izin belgesi olanlar nasıl alınır sorularını peş peşe sormaya başladı. İşte detaylar…
5.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Otobüs Seferleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otobüs seferleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.