Arkadaşlarının 'İntihar etti' söylemişlerdi, gerçek sorguda ortaya çıktı
Arkadaşlarının 'İntihar etti' söylemişlerdi, gerçek sorguda ortaya çıktı Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde birlikte alkol alan 3 arkadaştan Sercan Baki D. (26), tabancayla Arda Bağuç'u (17) başından vurdu. Polise Bağuç'un intihar ettiğini söyleyen Sercan Baki D. ve arkadaşı Enes Emre K. (19), çelişkili ifadeler üzerine sorguya alındı. Enes Emre K. ifadesinde, arkadaşını Sercan Baki D.'nin öldürdüğünü söyledi.
18.03.2024 Gündem
Suriye'den gelen toz bulutu birçok kenti esir aldı! Meteoroloji uzmanından uyarı gecikmedi
Suriye'den gelen toz bulutu birçok kenti esir aldı! Meteoroloji uzmanından uyarı gecikmedi Suriye'den gelen toz taşınımı bugün Türkiye'de birçok kentte etkisini gösterdi. Gökyüzünün kızıla döndüğü ve görüş mesafesinin düştüğü doğa olayının akşam saatine kadar sürmesi beklenirken araçları kirlenen sürücüler ise oto yıkamacıların yolunu tuttu. Konuyla ilgili uyarıda bulunan CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, "Bu ortamda mutlaka maske takılması lazım. Mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayalım. Toz taşınımı bu aylarda bu etkisini sürdürüyor. Mart ayında başlar, temmuz ayına kadar sürer" dedi
3.06.2022 Gündem
Oto yıkamacıda skandal görüntüler! İşkence yapmış...
Oto yıkamacıda skandal görüntüler! İşkence yapmış... İzmir'in Aliağa ilçesinde oto yıkamacıya gelen O.A.'nın kirlendiği için yavru köpeğine uyguladığı şiddet anları cep telefonuyla görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılan ve tepki çeken görüntüler üzerine polis soruşturma başlattı.
29.06.2020 Gündem