Oscar Ödüllü

Oscar Ödüllü

Son dakika Oscar ödüllü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Oscar ödüllü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Oscar ödüllü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oscar Ödüllü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oscar ödüllü gelişmeleri de dahil olmak üzere 763 oscar ödüllü haberi bulunmuştur. Tüm oscar ödüllü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Parazit filmi oyuncusu Lee Sun Kyun öldü! Neden öldü, aracında bulunan Lee Sun-Kyun’ın ölüm sebebi ne, intihar mı?
Parazit filmi oyuncusu Lee Sun Kyun öldü! Neden öldü, aracında bulunan Lee Sun-Kyun’ın ölüm sebebi ne, intihar mı? Lee Sun Kyun öldü mü? Güney Kore polisi Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Oscar ödüllü "Parazit" filminin aktörü Lee Sun-kyun'un hayatını kaybettiğini duyurdu. Peki, Lee Sun Kyun neden öldü, Parazit filmi oyuncusu kimdir, kaç yaşında, intihar mı etti?
27.12.2023 Gündem
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı, 'Sinema Kanunu' ile hayata geçirilen 'Yabancı Film Yapım Desteği'nin yanı sıra; tanıtım faaliyetleri, mekan, ışık ve iş gücü alanındaki avantajların Türkiye'yi yabancı yapımlı filmlerin platosu haline getirdiğini açıkladı.
2.09.2023 Kültür Sanat
Barbie filmi kaç yaş üstü? Barbie konusu nedir, oyuncular kimler, Barbie filmi kaç saat sürüyor?
Barbie filmi kaç yaş üstü? Barbie konusu nedir, oyuncular kimler, Barbie filmi kaç saat sürüyor? Barbie, vizyona girdi. Başrollerini Margot Robbie ve Ryan Gosling'in paylaştığı Barbie'nin çekimleri 2022 yılında başlamıştı. Peki, Barbie filmi kaç yaş üstü? Barbie konusu nedir, oyuncular kimler, Barbie filmi kaç saat sürüyor?
21.07.2023 Kültür Sanat
Alişan Uğur kimdir? Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur kaç yaşında, ne iş yapıyor, oyuncu mu?
Alişan Uğur kimdir? Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur kaç yaşında, ne iş yapıyor, oyuncu mu? 69 yaşında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Özkan Uğur'un hayatını kaybetmesinin ardından ailesinden ilk açıklama geldi. Sanatçının resmi sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur, "Özkan'ımızın uygulanan tedaviler sonucu hastalığı gerilemeye başlamıştı ve umutla güzel haberleri bekliyorduk ama maalesef vücudu tedavilere yeterli yanıt oluşturamamaya başladı ve çok üzülerek bildiriyoruz ki yaşam savaşı bugün sonlandı. Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.
11.07.2023 Magazin
Jamie Foxx hastaneye kaldırıldı!
Jamie Foxx hastaneye kaldırıldı! Amerikalı oyuncu Jamie Foxx'un sette rahatsızlanması sonucu ambulansla hastaneye kaldırdığı ve şu anda tedavi gördüğü açıklandı.
13.04.2023 Magazin
Peter Werner hayatını kaybetti!
Peter Werner hayatını kaybetti! Başarılı televizyon dizileriyle tanınan Oscar ödüllü yönetmen Peter Werner, 76 yaşında yaşamını yitirdi.
23.03.2023 Magazin
Leonardo DiCaprio, FBI'ya ifade verdi!
Leonardo DiCaprio, FBI'ya ifade verdi! Dünyaca ünlü yönetmen Martin Scorsese ile suç drama türündeki 'Killers of the Flower Moon' filminde yeniden bir araya gelmeye hazırlanan Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio, Malezyalı kaçak yatırımcı ile ilişkisi sebebiyle ABD'nin iç istihbarat ve güvenlik gücü FBI'a ifade verdi.
5.03.2023 Magazin
Kate Winslet'tan bağış çağrısı!
Kate Winslet'tan bağış çağrısı! Dünyaca ünlü oyuncu Kate Winslet, Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin ardından depremzedeler için harekete geçti. Ünlü İngiliz bağış çağrısında bulundu.
23.02.2023 Magazin
Oscar ödüllü yönetmen acı haberi duyurdu: 13 akrabamı kaybettim!
Oscar ödüllü yönetmen acı haberi duyurdu: 13 akrabamı kaybettim! Türkiye'de 9 saat arayla meydana gelen depremler Suriye'de de büyük bir yıkıma yol açtı. Oscar ödüllü Suriyeli yönetmen depremde 13 aile üyesini kaybettiğini açıkladı.
13.02.2023 Dünya
Burak Özçivit'in 2023 ücreti dudak uçuklattı!
Burak Özçivit'in 2023 ücreti dudak uçuklattı! Fahriye Evcen ile mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının gözde isimleri arasında yer alan Burak Özçivit, ikinci çocuğunu kucağına almak için geri sayıma başladı. Oyunculuğun yanı sıra yurt dışında katıldığı açılışlar ve reklam filmleriyle adından söz ettiren başarılı oyuncu, 2023 yılı için ücretini belirledi.
11.01.2023 Magazin
Burak Özçivit'ten Kevin Spacey açıklaması geldi!
Burak Özçivit'ten Kevin Spacey açıklaması geldi! Ünlü oyuncu Burak Özçivit, Dünya Kupası'nın düzenlendiği Katar'da Kevin Spacey ile bir araya gelmişti. Tuba Ünsal, ünlü oyuncunun Spacey ile buluşmasını sert bir dille eleştirdi. Cinsel taciz iddiaları nedeniyle yargılanan Spacey ile fotoğraflarını paylaşan Özçivit, gelen tepkiler sonrasında kareleri kaldırdı. Özçivit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti.
13.12.2022 Magazin
Ünlü oyuncunun cesedi sokak ortasında bulundu!
Ünlü oyuncunun cesedi sokak ortasında bulundu! New York eyaletinin kuzeydoğusunda yer alan Bronx bölgesinde bulunan cansız bedenin Green Book filmi oyuncusu Frank Vallelonga Jr.'a ait olduğu ortaya çıktı.
3.12.2022 Dünya
Charlize Theron: Yönetmenler ne giyeceğime karışıyorlardı
Charlize Theron: Yönetmenler ne giyeceğime karışıyorlardı Oscar ödüllü oyuncu Charlize Theron, Harper's Bazaar dergisine verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. İki çocuk annesi 47 yaşındaki Theron, yönetmenlerin bir dönem ne giyeceğine bile karıştıklarını söyledi.
27.09.2022 Magazin
Aralarında Serdar Ortaç, Zerrin Özer ve İbrahim Tatlıses de var! Sonu hiç de bekledikleri gibi olmadı
Aralarında Serdar Ortaç, Zerrin Özer ve İbrahim Tatlıses de var! Sonu hiç de bekledikleri gibi olmadı Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio 4 yıllık sevgilisi Camila Morrone'dan ayrıldı. 47 yaşındaki Leonardo DiCaprio'nun hep kendinden yaşça küçük kadınlarla birlikte olması sosyal medyada gündem haline geldi. Yaklaşık iki ay önce 25 yaşına giren Morrene'den ayrılması sosyal medyada tiye alındı. Oscar ödüllü oyuncudan sonra dünyada ve Türkiye'de bazı ünlülerin kendisinden yaşça küçük isimlerle aşk yaşaması merak edildi. Yaş farkına aldırmadan ilişkisini sürdüren de oldu, aşklarını evlilikle taçlandıranlar da... Bir süre sonra bu yaş farkını sorun edip ilişkisini bitirenler de... Sizin için ünlülerin kendilerinden küçük sevgililerini ve eşlerini derledik. İşte detaylar...
1.09.2022 Magazin
Leonardo DiCaprio ile 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Camila Morrone ayrıldı!
Leonardo DiCaprio ile 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Camila Morrone ayrıldı! Oscar ödüllü ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio ve model-oyuncu Camila Morrone 4 yıllık birlikteliğin ardından ayrılma kararı aldı.
31.08.2022 Magazin
Matrix'in Kahin'i Mary Alice 85 yaşında hayatını kaybetti
Matrix'in Kahin'i Mary Alice 85 yaşında hayatını kaybetti Matrix serisinin üçüncü filmi 'The Matrix Revolutions'da Kahin rolünü canlandıran Mary Alice 85 yaşında hayatını kaybetti.
30.07.2022 Dünya
Oscar ödüllü yönetmene taciz suçlaması! ' Odaya kapatıp günlerce...'
Oscar ödüllü yönetmene taciz suçlaması! ' Odaya kapatıp günlerce...' Beyazperdenin ödüllü yönetmenlerinden biri akıl almaz bir tecavüz suçlamasıyla karşı karşıya. Adı açıklanmayan 30 yaşlarında bir kadın, ünlü yönetmenin, İtalya'da bir tatil evinde kendisine günler boyunca tecavüz ettiğini ve sonra da getirip havaalanında terk ettiğini ileri sürdü. İddialar bununla da sınırlı değil... Ünlü yönetmenin tecavüzüne uğrayan genç kadının, yönetmenden kendisine filminde yer vermesini istediği de ileri sürüldü. Ünlü yönetmen, yapımcı ve senarist dün yasalar karşısına çıktı ve tutuklandı.
24.06.2022 Magazin
Oscar ödüllü yönetmen Paul Haggis cinsel taciz suçlamasıyla gözaltına alındı!
Oscar ödüllü yönetmen Paul Haggis cinsel taciz suçlamasıyla gözaltına alındı! Oscar ödüllü Çarpışma filminin yönetmeni Paul Haggis, İtalya'da cinsel saldırı suçlamasıyla gözaltına alındı.
20.06.2022 Magazin
Yılmaz Erdoğan'dan Russell Crowe itirafı!
Yılmaz Erdoğan'dan Russell Crowe itirafı! Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan, Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Russell Crowe'un yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrolünde yer aldığı 'The Water Diviner' (Son Umut) filminde 'Binbaşı Hasan' karakterini canlandırmıştı. 'Organize İşler' serisini dizi olarak çekecek olan Yılmaz Erdoğan, eski rol arkadaşı Russell Crowe'la ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
5.06.2022 Magazin
Cannes'da Selin Yeninci rüzgarı esti!
Cannes'da Selin Yeninci rüzgarı esti! Türk Sineması'nın bu sene Cannes'da kırmızı halıdaki temsilcisi Selin Yeninci oldu. Cannes Film Festivali'nin resmi bölümünde gösterimi yapılan Türk filmi 'Kurak Günler' için Cannes'a giden oyuncu, kırmızı halıda boy gösterdi.
24.05.2022 Magazin
Ünlü oyuncu William Hurt hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu William Hurt hayatını kaybetti! Örümcek Kadının Öpücüğü, Başka Tanrının Çocukları, Duman, Hulk, Broadcast News, Kara Dul'un da bulunduğu birçok filmde hafızalara kazınan performanslar sergileyen deneyimli oyuncu William Hurt, 71 yaşında hayatını kaybetti. Oscar ödüllü oyuncu Hurt, 1980'li yılların ünlü dram filmlerinden Marvel evreninin yapımlarına varan geniş bir kariyere sahipti. Hurt, 2018 yılında prostat kanserine yakalandığını açıklamıştı.
14.03.2022 Magazin
'Camdaki Kız'ın Feride'si Nur Sürer'den samimi itiraf: Annem Feride gibiydi
'Camdaki Kız'ın Feride'si Nur Sürer'den samimi itiraf: Annem Feride gibiydi Kanal D'nin sevilen dizisi ‘Camdaki Kız'da 'Feride' karakterini canlandıran Nur Sürer, Armağan Çağlayan’ın sunduğu YouTube 'Dur Bi Dinle' programına konuk oldu. Reyting rekorları kıran dizide otoriter bir anneye hayat veren Sürer, Feride rolünü kendi annesine benzettiğini söyledi.
3.03.2022 Magazin
Brad Pitt ve George Clooney yeni filmleri için düşük ücreti kabul etti!
Brad Pitt ve George Clooney yeni filmleri için düşük ücreti kabul etti! Hollywood'un iki önemli aktörü George Clooney ve Brad Pitt, birlikte oynayacakları yeni filmlerinde daha düşük ücret almayı kabul etti. Ancak ikili bu durumu bir şartla yapacaklarını söyledi.
28.01.2022 Magazin
Leonardo DiCaprio genç sevgilisiyle denizde aşka geldi!
Leonardo DiCaprio genç sevgilisiyle denizde aşka geldi! Leonardo DiCaprio, yeni yıl tatilini sevgilisi Camila Morrone ve arkadaşlarıyla 150 milyon dolarlık yatla St. Barts Adası'nda geçiriyor. Oscar ödüllü oyuncunun genç sevgilisiyle romantik anları objektiflere takıldı.
8.01.2022 Magazin
Rita Ora-Taika Waititi çifti evlilik yolunda ilk adımı attı!
Rita Ora-Taika Waititi çifti evlilik yolunda ilk adımı attı! Şarkıcı Rita Ora ve yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu Yeni Zelandalı yönetmen sevgilisi Taika Waititi'nin mutlu birliktelikleri devam ediyor. Ora ve kendisinden 15 yaş büyük Oscar ödüllü yönetmenin evlilik yolunda ilk adımı atacağı öne sürüldü.
22.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Oscar Ödüllü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oscar ödüllü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.