Ortak Tatbikat

Ortak Tatbikat

Son dakika Ortak tatbikat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ortak tatbikat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ortak tatbikat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ortak Tatbikat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ortak tatbikat gelişmeleri de dahil olmak üzere 353 ortak tatbikat haberi bulunmuştur. Tüm ortak tatbikat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya’dan Ermenistan’a nota: Dost olmayan adımlar
Rusya’dan Ermenistan’a nota: Dost olmayan adımlar Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ermeni politikacıların Rusya karşıtı söylemleri ve Ermenistan ile ABD arasında ortak tatbikat yapılacağı duyurusunun ardından Ermenistan'a nota verdi.
8.09.2023 Dünya
Devlet Bahçeli'den 'Kıbrıs Türk'tür paylaşımı ve BM'ye sert tepki
Devlet Bahçeli'den 'Kıbrıs Türk'tür paylaşımı ve BM'ye sert tepki Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), sosyal medya üzerinden "Kıbrıs Türk'tür" mesajıyla, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bir videosunu paylaştı. Devlet Bahçeli, Kıbrıs'ta 'yol projesi' kapsamında çıkan gerginlikle ilgili ve ABD'nin terör örgütüyle ortak tatbikatıyla ilgili açıklama yapmıştı.
19.08.2023 Gündem
Bahçeli'den Kıbrıs'taki olaylara tepki: BM Barış Gücü'nün müdahil olması tam manasıyla ilkellik
Bahçeli'den Kıbrıs'taki olaylara tepki: BM Barış Gücü'nün müdahil olması tam manasıyla ilkellik Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kıbrıs'ta 'yol projesi' kapsamında çıkan gerginlikle ilgili ve ABD'nin terör örgütüyle ortak tatbikatıyla ilgili açıklama yaptı.
19.08.2023 Gündem
Kuzey Kore Lideri Kim'in kız kardeşi ABD'ye meydan okudu: Füzemizi vurursanız savaş ilanı sayarız!
Kuzey Kore Lideri Kim'in kız kardeşi ABD'ye meydan okudu: Füzemizi vurursanız savaş ilanı sayarız! Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un'un kız kardeşi Kim Yo Jong, ABD'nin Pyongyang'ın silah testleri çerçevesinde fırlattığı herhangi bir füzeyi vurması halinde bunun "açık bir savaş ilanı" olarak değerlendirileceği uyarısında bulundu.
7.03.2023 Dünya
Teröristlerle ortak eğitim! ABD'den büyük küstahlık
Teröristlerle ortak eğitim! ABD'den büyük küstahlık DEAŞ’la mücadele amacıyla kurulan Birleşik Ortak Görev Gücü’ne bağlı ABD askerleri önceki gün PKK/YPG’li teröristlerle ortak tatbikat ve eğitim gerçekleştirdi. Tatbikatın fotoğrafları görev gücünün resmi Twitter hesabından “Birlikte daha güçlüyüz” mesajıyla yayınlandı.
9.09.2022 Gündem
Kuzey Kore'den ABD ve Güney Kore'ye uyarı
Kuzey Kore'den ABD ve Güney Kore'ye uyarı Kuzey Kore Dışişleri Bakanlığına bağlı bir düşünce kuruluşu olan Silahsızlanma ve Barış Enstitüsü Genel Müdür Yardımcısı Choe Jin, "ABD ve müttefikleri bizimle askeri bir çatışmayı seçerlerse güvenlik açısından eşi görülmemiş bir istikrarsızlıkla karşı karşıya kalacaklardır" dedi.
22.07.2022 Dünya
Türkiye ve KKTC'den Doğu Akdeniz'de ortak tatbikat
Türkiye ve KKTC'den Doğu Akdeniz'de ortak tatbikat Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Doğu Akdeniz'de uluslararası sularda gerçekleştirdiği 'Şehit Teğmen Caner Gönyeli Arama Kurtarma Tatbikatı' tamamlandı.
15.06.2022 Gündem
Bakan Soylu: Doğal afet riskimiz yükseldi
Bakan Soylu: Doğal afet riskimiz yükseldi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Küresel bir araştırmaya göre, Türkiye'nin doğal afetlere maruz kalma riski ölçüldü. Bu risk Türkiye için 11, 81'den 12,57 ye yükseldi. Bizim doğal afetlerle karşı karşıya kalma riskimiz ülke olarak yükselmiştir" dedi.
2.06.2022 Siyaset
ABD ve İsrail harekete geçti! İran'a gözdağı!
ABD ve İsrail harekete geçti! İran'a gözdağı! ABD Deniz Piyadelerinden özel bir birliğin, İran'la muhtemel bir çatışmaya hazırlık için İsrail deniz komandolarıyla ortak tatbikata başladığı belirtildi.
2.11.2021 Dünya
Rus savaş filosu Tsuşima Boğazı'ndan geçiş yaptı
Rus savaş filosu Tsuşima Boğazı'ndan geçiş yaptı Rus savaş gemilerinin, Japonya'nın güneybatısındaki Tsuşima Boğazı'ndan geçiş yaptıkları bildirildi.
25.10.2021 Dünya
Çin ve Rusya harekete geçti! İlk kez oluyor, peş peşe ateşlediler
Çin ve Rusya harekete geçti! İlk kez oluyor, peş peşe ateşlediler Çin ve Rusya'nın Sibirya kıyılarında ortak deniz tatbikatı başlattığı bildirildi.
14.10.2021 Dünya
MSB duyurdu! Terör örgütü PKK’ya ağır darbe
MSB duyurdu! Terör örgütü PKK’ya ağır darbe Milli Savunma Bakanlığı, bir ayda yurt içi ve sınır ötesinde 22 operasyon düzenlendiğini, 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar ise 18 bin 455, bu yılın başından itibaren de bin 865 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
5.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mısır açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mısır açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi'nin resmi ziyareti sonrası ortak açıklamalarında bulunarak, "Bu seyahatin ardından 30 bin faz aşıyı Bosna Hersek'e göndereceğiz. Koronavirüs şartlarına rağmen 15 Kasım 2020 tarihinde yerle seçimlerin başarıyla gerçekleştirilmiş olması takdire şayandır. Türkiye olarak Bosna Hersek'in huzur ve istikrarına çok büyük önem veriyoruz. Devlet Başkanlığı Konseyi'nin başkanı ve kıymetli üyeleriyle ikili ilişkilerimizi tüm yönleriyle istişare ettik." dedi.
16.03.2021 Gündem
Sözcü Kalın, Serrac'ın istifa kararını değerlendirdi: Libya ile anlaşmalar etkilenmez
Sözcü Kalın, Serrac'ın istifa kararını değerlendirdi: Libya ile anlaşmalar etkilenmez Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Başbakanı Fayiz es-Serrac’ın istifa kararının Türkiye ile yapılan anlaşmaları etkilemeyeceğini söyledi. Kalın, "Bu anlaşmalar bu siyasi süreçten etkilenmez, çünkü bunlar hükümetin aldığı karar, şahısların aldığı karar değil. Başkanlık Konseyi’nin aldığı kararlar, geçerliliğini aynen koruyor" dedi.
21.09.2020 Siyaset
Türkiye, Yunanistan ve 4 ülkeden ortak tatbikat
Türkiye, Yunanistan ve 4 ülkeden ortak tatbikat Milli Savunma Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması yapıldı. Açıklamada, 'Türkiye, Romanya, Yunanistan, Bulgaristan, Arnavutluk ve Kuzey Makedonya’dan Özel Kuvvet unsurlarının katılımıyla 25 Eylül 2020 tarihine kadar sürecek olan Balkan Ülkeleri Özel Kuvvetler Tatbikatı, Romanya’da gerçekleştiriliyor' denildi.
17.09.2020 Gündem
Tüm gözler orada! Kabine toplandı...
Tüm gözler orada! Kabine toplandı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ne başkanlık ediyor. Toplantıda her geçen gün artan corona virüs vakaları değerlendirilecek, alınabilecek yeni önlemler görüşülecek. Erdoğan’ın iş yerleri ve sokaklarda maske, mesafe ve temizlik denetimlerinin artırılması mesajını vereceği kaydedildi.
7.09.2020 Siyaset
'Ege'de Yunanistan ve ABD'nin ortak tatbikat yapacağı' iddiaları gerçek dışı
'Ege'de Yunanistan ve ABD'nin ortak tatbikat yapacağı' iddiaları gerçek dışı Yunanistan'ın ABD ile Ege Denizi'nde ortak tatbikat yapacağı iddialarının doğru olmadığı öğrenildi.
26.07.2020 Gündem
İsrail Savunma Güçleri Twitter'da paylaştı! Yorum yağıyor
İsrail Savunma Güçleri Twitter'da paylaştı! Yorum yağıyor İsrail Savunma Güçleri'nin onaylı Twitter hesabında olağan dışı bir paylaşım yapıldı. Ayna karşısına geçmiş bir kadının çektiği fotoğraf herhangi bir yazı olmadan direkt paylaşıldı.
16.02.2020 Dünya
Rum Savunma Bakanlığı açıkladı: Tatbikat yapacağız
Rum Savunma Bakanlığı açıkladı: Tatbikat yapacağız Rum Savunma Bakanlığı, Fransa ve İtalya ile birlikte yarın ortak tatbikat yapacaklarını açıkladı.
11.12.2019 Dünya
Kuzey Kore 'provokatif' demişti: ABD ve Güney Kore'den 'tatbikat' kararı
Kuzey Kore 'provokatif' demişti: ABD ve Güney Kore'den 'tatbikat' kararı Güney Kore ve ABD'nin, Kuzey Kore ile yürütülen diplomasi çabalarına zarar vermemesi için ay sonunda düzenlemeyi planladıkları ortak askeri tatbikatı ertelediği bildirildi.
17.11.2019 Dünya
İran, Umman Denizi'nde Rusya ve Çin ile ortak tatbikat düzenleyecek
İran, Umman Denizi'nde Rusya ve Çin ile ortak tatbikat düzenleyecek İran Genelkurmay Başkanlığı Savunma Diplomasisi ve Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı Muhammed Şeltuki,"Devrimden sonra ilk kez Rusya ve Çin ile üçlü askeri deniz tatbikatı düzenleyeceğiz" dedi.
21.09.2019 Dünya
ABD savaş gemisi Ukrayna Limanı'na yanaştı
ABD savaş gemisi Ukrayna Limanı'na yanaştı ABD Donanması'na ait Donald Cook destroyeri, Ukrayna donanması ile yapılacak ortak tatbikat için Odessa Limanı'na yanaştı.
26.02.2019 Dünya
ABD savaş gemisi Batum'a demir attı!
ABD savaş gemisi Batum'a demir attı! ABD Deniz Kuvvetlerine ait “Donlad Coock” savaş gemisi, Gürcistan’ın Acara Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Batum'da limana demir attı
21.01.2019 Dünya
Mısır ve ABD ortak terörle mücadele tatbikatı yaptı
Mısır ve ABD ortak terörle mücadele tatbikatı yaptı Mısır ve ABD Özel Harekat Kuvvetleri arasında ortak terörle mücadele tatbikatı düzenlendi.
6.09.2018 Dünya
Rusya ile Çin'den ortak hamle!
Rusya ile Çin'den ortak hamle! Rusya, Soğuk Savaş'tan bu yana en büyük askeri tatbikatını önümüzdeki ay Çin ile birlikte yapmayı planlıyor.
29.08.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ortak Tatbikat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ortak tatbikat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.